Moj privatni manijak (GAY priča)

-Vraćam se svake večeri kasno sa posla,veći deo puta prolazim bez ulične rasvete,nije bilo prijatno ne znajući kraj koga prolaziš ali valjda vremenom sam se navikao na sve to.Jedne večeri sam se opustio posle naporne smene i bez pažnje lagano koračao ulicom.
-Sa leđa me je ščepao izuzetno snažan muškarac i počeo da me vuče sa glavnog puta prema jednom omanjem šumarku,prvo sam se otimao ali istovremeno su mi prijale njegove tople ruke ispod struka kojima me je čvrsto držao kako mu se ne bih istrgao.
-Pribio se uz mene i stavio mi glavu na rame,bio je tako blizu da sam mogao da osetim kako mu kita pulsira kroz pantalone,bio je sve tvrđi,njegov miris kao da je blokirao sva moja čula,prepustio sam mu se i više se nisam otimao,bio sam tako uzbuđen da mi se udrvenio u gaćama a guza počinjala da vlaži.

,,Sad ću da te karam,,-uz ciničan smeh mi je rekao.
,,Jel da skinem sam gaćice ili ćeš ih pocepati,,-drhtavim glasom sam ustvari počeo da ga navodim šta želim da mi radi.
,,Kako god ti želiš,,
,,Pocepaj ih divlje,,-nije bio onaj manijak koji želi da naudi osobi već onaj kojem je očajnički bio potreban seks,pošto ni ja nisam dugo bio vakcinisan,pristao sam na tu divlju igru sa njim.Izvadio je kurac i stavio mi ga je u ruku,dok sam mu drkao nežno prevlačeći mu kožicu preko povećeg glavića cepao mi je gaćice i tako se moja seksi guza prikazala pred njegovim očima pod slabim svetlom koje je jedva dopiralo sa obližnjeg mosta.
,,Uh kako sjajna guza,želim da je ližem,tako ću ti nabiti sočno jezik u rupicu,,
,,Nemoj,ne volim to,,-voleo sam da mi ližu više od svega ali sam ga napaljivao sve više.
,,Tišina,,-pljesnuo me je svojom krupnom šakom.

-Uvalio mi je svoj topli jezik u čmar,toliko je bilo lepo da sam osećao nekakve žmarce u stomaku koji su me kad kad terali da se smejem,lizao je halapljivo kao da sisa najslađi slatkiš,čvrsto je raširio moje guzove svojim hrapavim prstima i lizao tamo gde treba,osećao sam se kao da sam plen ispod ogromne životinje jer me je verovatno dugo vrebao.

,,Popuši mi,,-okrenuo me je i bacio na tlo,bio mu je omanji ali izuzetno sočan,liznuo sam ga jezikom,njegova toplota mi je ponovo izmamila osmeh na lice,uživao sam dok mi je bio ceo u ustima,masirao sam mu jaja koja su bila užarena kao da mesecima ništa nije pojebao,donekle je bilo razumljivo što se u trenutcima ponašao kao razjareni bik.
-Kako je bilo lepo pušiti mu,otkopčao sam mu košulju i prstima mesio njegov pivski stomačić,uživao je sigurno jer mi je nabijao glavu sve više na svoju kitu dok mi je trava bockala čmar.
,,Dosta više pušenja,daj dupe ovamo,,

-Naguzio me je,osetio sam taj slatki bol dok je prodirao u mene,stavio ga je do jaja jer sam mogao da ih osetim kako me miluju po mojim,stegao me je ponovo kao prvi put kao da ne želi da mu pobegnem,onako nataknutom na kitu nije mi palo napamet da mu bežim,to je ono što mi je zaista bilo potrebno jer se nisam kresao najmanje godinu dana,raširio me je dobro sa par uboda a onda je počelo pravo uživanje,tako sam se nabijao na njegovu alatku mešajući guzom da će mi svaki ubod ostati u izuzetno lepom sećanju,dok smo se tucali ispuštali smo zvuke kao životinje kada se pare što je bio znak da je zaista bilo dobro.
-Počeo je da svršava,odgurnuo me je od sebe,okrenuo sam se kako bi jezikom uhvatio koju kap sperme jer je izbacivao pravi gejzir po travi ispod nas,drkao sam mu ispijajući poslednju kapljicu,poljubio sam ga masirajući jaja čija se temperatura malo spustila,nije zdravo zadržavati spermu u njima.

-On je postao moj privatni manijak,skoro svake večeri kada se vratim čim čujem njegove misteriozne korake iza sebe,skinem gaćice i naguzim se da bi ga odmah stavio a ponekad upražnjavamo i malo bezobraznije,drske igrice ali on je sada samo moj. :)