Azilant (GAY priča)

-Uvek sam maštao o seksu sa crncem,pale me njihove velike debele batine boje čokolade,mislio sam da će mi to ostati večita fantazija jer je bilo nemoguće videti crnca u Beogradu.Sve veći broj azilanata koji mesecima prolaze kroz Srbiju dalo mi je nadu da ću možda uspeti da zadovoljim svoju potrebu i da guzu častim toplom čokoladom.
-Stanujem blizu BAS-ove stanice i sa svog prozora sam gledao svakog dana na desetine azilanata kako se baškare na travi na Julskom suncu,ne bi oni mnogo bili interesantni da među njima nije bio jedan crni slatkiš iz Somalije.
-Srce mi je zaigralo kada sam ga ugledao,kurac mi se tako ukrutio da je počeo da boli,bio je baš po mom ukusu,gusta kosica,pomalo atlet,krupnih usana,srednjeg rasta.Imam teleskop u svom posedu tako da sam budne trenutke posvećivao njemu gledajući ga.
-Dok sam ga špijunirao uhvatio sam trenutak kada je pišao uz obližnje drvo,pokušavao je da se sakrije od svojih drugara i prometne ulice ali ja sam gledao gde treba i uspeo da mu vidim kurac,iako nije bio u erekciji bio je veliki.
-Morao sam da ga imam,jooj kako smisliti situaciju da me dobro potuca,dok je piškio stavio sam prst u guzu i masirao rupicu,želeo sam da me jebe,da me rasturi,tako mi je bio potreban da se nasadim do jaja.
-Odlučio sam nekoliko dana da prolazim pored njega,donosio sam mu hladnu vodu,nešto hrane,to mu verovatno nije bilo ništa čudno jer se događalo da im pomažu prolaznici i ostale moje komšije jer smo poznati kao veliki domaćini u ovom delu grada.
-Po povratku sa posla video sam ga da sedi sam pored drveta u hladu,govorio je nešto malo engleski što je bilo dovoljno da se sporazumemo,prišao sam mu dok je bio sam i ponudio mu da dođe kod mene u stan,čisto da se okupa i sredi,pojede nešto toplo pred nastavak puta u druge zemlje.
-Bio je presretan što se neko setio da mu pomogne,prihvatio je i pošao samnom,dok se kupao ja sam se presvukao u tesnu majicu i lagani šorc bez gaćica,rupica je neverovatno vlažila,na korak od mene nalazilo se ostvarenje moje dugogodišnje fantazije.
-Izašao je go iz kupatila,imao je prelepo telo,namerno sam sklonio sve peškire iz kupatila kako bih ga video golog,brisao se pred mojim očima,išla mi je voda na usta dok sam ga gledao,više nisam mogao da izdržim.

,,Imaš prelepi kurac,,-obratio sam mu se,nije me razumeo,dodirnuo sam ga ali me je uhvatio za ruku.
,,Ne boj se,to je potpuno normalno u Evropi,,-tešio sam ga ne ispuštajući kurac iz svoje ruke.
,,Ja.... nikada....nis..am bio sa istim polom,,-pokušavao je da mi objasni na engleskom.
,,Samo lezi i opusti se,život je jedan,treba sve probati,,-legao je na dušek od memorijske pene.
-Spustio sam se ka njegovom međunožju i drkao mu kitu,ne znam šta je mislio o svemu ovome ali mu je definitivno prijalo jer mu je bio sve tvrđi,imao je prelep glavić koji sam počeo da ližem,malo po malo dok ga nisam stavio u usta.
-Uživao sam i balavio dok sam ga nabijao u svoja usta,nisam mogao ni sam da poverujem da pušim crncu,bilo je to gotovo nemoguće ali evo ga u mojim ustima i sladim se njime,dugo sam mu pušio,uživao je sve više nabijajući glavu u anatomski jastuk,dok sam ga obrađivao kao da je vreme stalo oko nas.
-Spustio sam se na njegove grudi,za pravo čudo bio je depiliran pa sam mogao da pustim jeziku na volju,namazao sam anus i gurnuo dva prsta šireći ga dok sam ljubio njegove usne,moje su bile premale za njegove koje su ih poklapale.
-Digao sam noge spreman da ga primim,stavio je svoj kurac u mene i počeo da me kara,osećaj je bio fantastičan,bio je zagoreo to se moglo primetiti po udarcima,voleo sam grub seks,uživao sam dok me je rasturao,vrištao sam kao pičkica,zidovi su imali odličnu izolaciju tako da me komšije nisu mogle čuti.
-Volim najviše pozu odpozadi,naguzio sam se mešajući,bio je veoma napaljen,prijalo mu je da ga tako mamim pa ga je gurnuo još jače,rasturio me je moram priznati ali mi je prijalo a i tako nisam imao seks nekoliko meseci,po dahtanju slutio sam da je blizu vrhunca,legao sam na leđa i pustio ga da se istrese po mom stomaku,svršio je obilno u velikim dugim mlazevima.

-Istuširali smo se ponovo ali ovoga puta zajedno,kresnuo me je još jednom tokom jutra i zaputio se sa svojim društvom prema jugu države,ko zna gde će se skrasiti ali siguran sam da će mu ovaj događaj ostati u lepom sećanju na našu zemlju i lepo seksi gostoprimstvo.