Kolegenica

Oduvek sam bio pervezan,godine obaveza,brak,deca,stres,sve to me nikad nije ometalo da mislim stalno na sex,da drkam svaki dan,gledam porniće.Imam jako atraktivnu ženu koja je vatrena ne fali mi sexa,ali jednostavno nikad mi ga nije dosta.Cesto sam za sebe pomišljao sa nisam normalan da je sve to možda i neka vrste neke bolesti,jer drkao sam bukvalno gde god je bilo wc,posao,javni wc,šoping centar da ne pričam za hotele ili sobe kada odem tako negde što poslovno što službeno.I mislio sam da sam sam da tako nesto retko ko radi,dok nisam upoznao nju.Kolegenicu bivšu nazvacu je Sirena.

Bila je uvek atraktivna ali nekako dok smo radili zajedno nikad nisam imao tu neku zelju da je bolje upoznam,da stupim sa njom u neku priču.Nekoliko puta smo procaskali čisto neobavezno ,jedino sto sam mogao uz te priče da skapiram za nju,to je da je jako širokih shvatanja da je jako pametna osoba,a to mnogo volim kod žene.

Prošlo je dosta vremena u međuvremenu je ona dala otkaz,dugo vremena je nisam video.Pratili smo se na instagramu,izbacivala je često slike,i jedno vece čisto iz radoznalosti sam joj poslao poruku da je pitam kako je,bez  neke krajnje namere jer nisam ni očekivao da će uopšte da odgovori.

Ali odgovorila je...

Nisam ni slutio to veče da ću toliko da budem lud za njom,to veče koje smo se dopisivali do zore,gde smo pricali o životu putovanjima o svemu.O muškarcima.

Bili smo oprezni dotakli smo se neke teme vezano za sex.Ali se osetilo nesto,meni je srce drhtalo kao da sam tinejdžer, kurac mi je pulsirao ali nisam drkao jednostavno sam uživao u tome što sam naložen.

mislio sam da je to to,da vise nećemo da ae čujemo ali sam poslao poruku.Ovog puta sam bio željan da vidim da li je slična meni.Posle nekog vremena sam shvatio da smo isti,mislio sam čak da me lozi,prosto nisam mogao da veruje.Drkao sam dok smo pisali o svačemu,drkao sam na to kako je dečko liže ispred škole,kako jaše dečka u parku,drkao sam i dopisivao sam sa njom znao sam da i ona drka.

Sledećeg dana sam opet drkao, jebao sam ženu zamišljao nju,zamišljao kako nas gleda,zamišljao kako jebem Sirenu dok moja žena gleda nas i tako drka.Obicno bi se dopisivali uveče i pricali o nekim našim željama tajnama,saznao sam da je drkala na poslu,da ima puno sexy igračaka i sve to me je toliko priblizilo ka njoj.Cesto sam imao žestok sex sa zenom jebao je u guzu svrsavao dok je ona vristala,i na svim tim orgazmima treba da zahvali Sireni.

Sireni koja ne odselila iz grada,promenili život,našla dečka koji se nadam moze da je prati i stvarno joj zelim sve najbolje.Kolimo god se.palio na nju i želeo je,uopšte nisam ljubomoran na to što ima sa njim,čak često i drkam zamišljajuci kako se jebu dok i gledam.

Drkam i dalje na tebe Sirena

I nadam se da i ti ponekad pomisliš na mene...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Katastrofa..manijačka..drkaroš

Korisnik

Uff extra zanimljivo

Korisnik

Auuu.... Ima nas takvih.... Ako ne boli, ne vredi...

Korisnik

Super prica, nasmejala me, napalila i skoro rasplakala!Mogla je biti s manje gresaka, ali je mozda prva u kojoj je to skroz nebitno. Hvala