Supruga se jebe sa šefom ali voli muža, 8. Deo - Kraj odmora

Na prigušenom jutarnjem svetlu, Darko i Jelena ležali su isprepleteni u krevetu, tela još topla od vatrene strasti koju su delili prethodne noći. Dok su ležali, Jelenine misli su odlutale do njenog muža Marka.



'Šta misliš da Marko sada radi?' prošaputala je jedva čujnim glasom.



Darko se lagano promeškolji. „Ne brini za njega“, rekao je hrapavim glasom. 'Dobro je.'



Jelena se namršti. „Ali napisala sam mu pismo“, rekla je. 'Sve sam mu rekla.'



'Ah, dobro je on', ponovi Darko. 'Preboleće to.'



Jelena je uzdahnula. „Nadam se“, rekla je.



Darko je posegnuo i pomilovao je po kosi. „Hoće“, rekao je. 'Sada ćuti. Zovem svoju ženu.'



Jelena klimnu glavom i zatvori oči.



Darko je uzeo telefon i okrenuo Slađin broj.



„Zdravo, ljubavi moja“, rekao je, glatkim i zavodljivim glasom. 'Kako si?'



Slađa se zakikota. „Dobro sam, draga“, rekla je. "Samo mi nedostaješ."



Darko je mazio Jelenine gole pune grudi I gustu crnu kosu



„I ti meni nedostaješ“, rekao je Darko. "Uskoro ću biti kući."



Slađa je uzdahnula. Jedva čekam, rekla je.



Darko se osmehnuo. „I ja“, rekao je.



Razgovarali su još nekoliko minuta, a onda je Darko spustio slušalicu.



„Dobro je“, rekao je, okrenuvši se Jeleni. "Samo je malo usamljena."



Jelena klimnu glavom. „Mogu to da razumem“, rekla je.



Darko se nagnuo i poljubio je. „Idem da se spremim za posao“, rekao je. 'Vidimo se kasnije.'



Jelena se osmehnula. "U redu", rekla je.



Darko je ustao iz kreveta i ušao u kupatilo. Jelena ga je gledala kako odlazi, teškog srca. Znala je da Darko voli svoju ženu, ali nije mogla da ne oseti ubod ljubomore.



Ustala je iz kreveta i prišla prozoru. Gledala je u plažu ispod, a um joj je jurio. Pogrešila je, sada je to znala. To pismo nije trebalo da napiše Marku.



Ali sada je bilo kasno. Šteta je načinjena.

Sladja je završila razgovor sa markom I odahnula, sada je mogla da nastavi da jaši Markov kurac koji je bio duboko u njenoj trudnoj pički Marko je pak sve vreme razgovora lagano kružio kukovima I muljao svoj kurac u njenoj sokovima preplavljenoj pički.



“Šta kaže” upitao ju je.

“Uobičajne laži o vernosti I skorom povratku” odgovorila je Sladja, nacerivši se na to. Eh da su te budale u Španiji samo znale šta se dogadja kući…da su samo slutile….

Sladja se nagnula I poljubila Marka koji ju je uzeo u zagrljaj I okrenuo u misionarsku. Kako je imala veliki stomak, nije mogao da legne po njoj ali joj je držao noke za članke, široko rastavljene I lagano jebao uživajući u pički supruge svog neprijatelja Darka, čoveka koji je želeo od njega da napravi rogonju….

Uskoro je svršio, napunio joj pičku spermom I ležali su dugo I ljubili se.



“Kada rodiš voleo bih da probam tvoje mleko” rekao joj je smeškajući se, a onda se prijatno iznenadjena nasmejala I nastavili su zajedno prelepo jutro.







Pod blistavim španskim suncem, idilično letovalište na plaži odisalo je atmosferom bezbrižnog blaženstva. Usred vesele gomile, Darko i Jelena su, ruku pod ruku, šetali ka svom mestu za sunčanje. Njihov odmor je skoro pri kraju, a uživali su toliko puno iprobali svašta. Svi su mislili da su zaljubljeni mladenci ili barčni par na ljubavnom letovanju. Darko je čak I predstavljao Jelenu kao svoju surpugu.



Jelenin minijaturni mikro bikini jedva je prikrivao njene snažne bradavice i raskošne obline, ostavljajući malo mašti. Darkove su oči zaiskrile od želje dok je nanosio ulje za sunce na njeno telo, a prstima je crtao delikatne šare po njenoj osunčanoj koži.



Dok joj je masirao ramena, Darkove usne su se spuštale na Jelenine bradavice, izazivajući tihe uzdahe odobravanja. Njihov ljubavni prikaz privukao je pažnju međurasnog para u blizini.



Žan-Pjer, zgodan crnac sa prizvukom trbuha, razmenio je znalačke poglede sa svojom zadivljujućom plavokosom suprugom Viktorijom. Proteklih dana posmatrali su Darkove i Jelenine strastvene nestašluke, u kojima se mešaju sopstvene želje.



Jelenin pogled susreo se sa Viktorijinim i među njima je zapalila iskra intrige. Darku je šapnula da plavokosa žena pleni. Darko se složio, zadržavši pogled na Viktorijinom prelepom dupetu.



Dva para su nastavili da kradom pogledaju jedno drugom, a njihova tiha komunikacija postajala je sve flertnija. Viktorija je, ne mogavši da odoli iskušenju, skinula gornji deo bikinija, izlažući male ali čvrste  grudi suncu.



Jelena je uzvratila ljubazno, ogolivši sopstvene grudi uz nestašan osmeh. Smeh je izbio između dva para, a njihove inhibicije su se topile.



Dok su Darko i Jelena krenuli ka bič baru, prišli su im Žan-Pjer i Viktorija. Sa razigranim sjajem u očima, predstavili su se, a glasovi su im bili ispunjeni opipljivim osećajem iščekivanja.



Ćaskali su i smejali se, njihova početna rezerva se raspala u zajedničku želju za avanturom. Sunce je zaronilo ispod horizonta, bacajući topao sjaj na plažu dok su njih četvoro ulazili u novo prijateljstvo.





Žan-Pjer, čovek afričkog porekla, predstavio se sa razoružavajućim šarmom. Nakupio je bogatstvo kroz svoja pametna ulaganja u kriptovalute, što mu je omogućilo da se penzioniše sredinom tridesetih. Upoznao je Viktoriju, plavu bombu, dok je studirao na koledžu kralja Alberta u Briselu.



Darko i Jelena su odgovorili toplom podrškom. Darko je otkrio da je vlasnik firme, dok je Jelena sijala od ponosa što je nazivaju njegovom ženom, uprkos njihovom pravom braku sa drugim ljudima. Darku je tako bilo lako da laže, pomislila je Jelena.



Žan-Pjer je rekao da su se ljudi u početku plašili njegovog braka sa Viktorijom zbog njegove rase. Međutim, vremenom su se te predrasude raspršile. Viktorija je, zauzvrat, bila oduševljena time što je njen muž ispunio sve njene potrebe, i emocionalne i fizičke. Razigrano pocrvenevši, stidljivo je spomenula njegov 'veliki kurac'.



Darko je bio opčinjen Viktorijinom lepotom, a pogled mu je nehotice skrenuo sa Jelene. Jelena, osetivši njegovu rasejanost, oseti ubod nelagode. Ironično, i nju je privukao Žan-Pjer, njegova tamna koža i egzotične crte lica su neobjašnjive privlačnosti. Međutim, i ona je bila opčinjena Viktorijinim ljubaznim i intimnim gestovima. Viktoraija je tokiom razgovora često jelenu dodirivala po ruci, po struku, I jednom čak po grudima. Jelena nije reagovala I to su svi priemtili. Nije se bunila. Prijalo joj je.



Kako je razgovor odmicao, Viktorija i Žan-Pjer su bacili bombu: bili su u otvorenom braku. Na njihovo iznenađenje, Darko je uzvratio, otkrivši da su on i Jelena imali sličan aranžman. Jeledna je bila zatečena ali je ujedno bila I privučena ovim razvojem situacije…. a u ostalom darko ej bio u pravu, bar što se nje tiče. Ako je Marko kući prihvatio njenu ponudu, zaistga I jeste bila u otvorenom braku…



Zaintrigirani ovim zajedničkim otkrićem, Žan-Pjer i Viktorija su uputili poziv Darku i Jeleni da im se pridruže na njihovoj jahti. Kada je sunce upržilo bili su na jahti.

Na palubi luksuznog broda, usred blagog zapljuskivanja talasa i slanog mirisa vazduha, zaronili su dublje u svoje lične živote.



 

Ispod azurnog prostranstva mediteranskog neba,  luksuzna jahta preseca more. Na njenoj suncem okupanoj palubi, dva para uživala su u raskoši i poznanstvu.





Žan-Pjer, harizmatični crnac, i njegova supruga Viktorija, plavokosa bomba, poželeli su dobrodošlicu Darku i Jelenu u svom ljupkom brodu. Viktorijin zarazni smeh i šarm bez napora stvorili su atmosferu bezbrižne napuštenosti.



Dok su pijuckali egzotične koktele, parovi su prijateljski ćaskali. Žan-Pjer i Darko ušli su u diskusiju o retkim viskijima i finim cigarama, dok su Viktorija i Jelena bili privučeni jedno drugom.



„Hoćeš li da mi se pridružiš na palubi na sunčanju, Jelena?“ upita Viktorija, glasom slatkim kao med.



Jelena nije mogla da odoli pozivu. Dok su se probijali ka gornjem nivou, Viktorija je ispružila ruku i uhvatila Jelenu za ruku, vodeći je nežnim dodirom.



Viktorija je na palubi prostrla plišani peškir za Jelenu i ponudila joj čašu ohlađene limunade. Dok se Jelena skrasila, nije mogla da ne primeti Viktorijinu zadivljujuću građu.



'Ne smeta ti ako skinem bikini, zar ne?' upita Viktorija, glas joj je bio prožet prizvukom nestašluka.



Jelenino je srce preskočilo. „Naravno da ne“, odgovorila je, iako nije mogla da se oslobodi osećaja iznenađenja.



Na Jelenino zaprepašćenje, Viktorija je skinula ne samo gornji deo bikinija već i ceo odevni predmet, otkrivajući svoje besprekorno telo. Osmeh joj je zaigrao na usnama dok je senzualno nanosila kremu za sunčanje na Jeleninu kožu.



Jelena je osetila čudno treperenje u stomaku. Dodir Viktorijinih prstiju bio je i nežan i stimulativan, izazivajući drhtavicu niz njenu kičmu. Kako je Viktorija napredovala sa svojim davanjem, počela je da nežno masira Jelenu.



Jelena je zatvorila oči od zadovoljstva, puštajući da se napetost rastopi. Viktorijin dodir je bio tako umirujući da se osećao skoro kao san.



Odjednom, Jelena je osetila kako Viktorijine usne dodiruju njene. Otvorila je oči i videla Viktorijine prelepe plave oči koje zure u njene. Viktorija je ponovila poljubac, ovoga puta produbljujući ga. Jelena nije mogla a da ne ispusti tiho stenjanje kada je osetila kako Viktorijin jezik nežno istražuje njena usta.



U tom trenutku Jelena je shvatila da je Viktorija privlači na način na koji nikada ranije nije osetila. Granice između poznanstva i želje su se zamaglile, a ona je otkrila da žudi za još.



Dok se Viktorija povlačila, šapnula je Jeleni na uvo: „Imaš najlepše telo koje sam ikada videla.“



Jelena je pocrvenela, a srce joj je lupalo u grudima. Nikada ranije nije dobila takav kompliment od žene.



„Ne mogu da verujem da ovo radim“, promrmljala je, „ali i ja želim da te dodirnem.“



Drhtavim rukama Jelena je pružila ruku i nežno pomilovala Viktorijinu glatku kožu. Viktorija je dahnula i zatim tiho zastenjala.



Jedna drugoj su lagano mazile grudi I ljubile se. Jelena se gubila u nekoj magli. Ovo je zabranjeno, neprirodno atako prirodno I divno… nisaka ovakav osećaj nije imala. Polagano Viktorija je spuštala svoje poljupce na jelenin vrat, potom uzela njenu bradavicu krupne dojke u usta. Viktorija je mumlala od ushićenja kakve lepe sise ima Jelena.

Njeni poljupci spustili su se na na jelenin stomak, dok je jelena zabacila glavu unazad I oslonila se na svoje laktove isturajući svoje sise I telo Viktoriji. Potom, Jelena je sama uklonila malu trakicu bikinija sa svoje pičke, raširivši noge.



“Da, ljubasvi, ti sama znaš da ovo želiš” rekla je Viktorija, ponovo poljubivši jelenu u usta ali sada tešnim dugim ljubavničkim poljupcem, dok su joj prsti dodirivali jelenine musave usmine, musave od vlažnosti koju je njena pička ispuštala.

Po prvi put Jelena je imala ženske prste na svojoj pički.



Viktoriaj je zašla medju njene noge I na mediteranskom suncu poljubila pičku jedne prelepe žene kakva je bila Jelena. Njoj se oteo uzdah sa usana I orgazam je počeo polako da se približava.

Viktoriaj je bila iskusnba u svom ljubavisanju sa njenom pičkom. Jelena je sada otvoreno uživala mazeći Viktoriju po glavi.



Dva muškarca posmarala su kroz staklo palube  njihove partnerke kako besramno vode ljubav na suncu.



“Brate gde si uspeo da nadješ ovakvu ribetinu?” upitao je crni domaći.

“Preoteo sam je od njenog muža,rogonje” rekao je sa kezom Darko



“Mislio sam da ste u braku?”

“Jesmo…ali ne jedno sa drugim” rekao je Marko našta su se obojica žestoko nasmejala.



Žan-Pjer je upitao svog gosta: ”A njen muž? Zna?”



“On je običan slabić I rogonja” rekao je sa sigurnošćuu sebe Darko “on je čeka poslušno kući”



Žan-Pjer je bio pomalo zatečen surovošću situacije, ali je priznao

“Ovakva žena vredi svake brutalnosti. Planiraš da je uzmeš za ljubavnicu?”



“Ona je samo jedna od mnogih koje imam I mogu da imam. Samo sam poželeo da pokažem kako sam bolji od njenog muža” bio je potpuno iskren Darko “Kada mi dosadi oteraćuje I uzeću bolju”



Pred njihovim pogledom jelena je doživljavala svoj prvi vrhunac sa ženom a Viktorija je prstima jebala Jelenu u pičku ljubeći je  u usta I povremeno stiskajući sise.



Kada su se smirile, Viktorija je uzela Jelenu za ruke I povela unutar broda, u spavaću sobu.



Momci na palubi su posmatrali kako se žene spuštaju u dubinu broda. Darko je prokomentarisao kako je predstava klojoj su prisustvovali bila poredivna.

- Your wife is real fire, bro  ”Tvoja žena je prava vatra” rekao je žan-Pjer očaran Jeleninom lepotom

“Da, dobra je”nastavio je Darko, “tvoja je veoma lepa prosto obožavam plavuše”



- My dear Darko, we have just witnessed the most beautiful display of female lust    „Dragi moj Darko“, počeo je Žan-Pjer, sa nestašnim sjajem u očima, „upravo smo bili svedoci najlepšeg prikaza ženske požude.“



Darko klimnu glavom u znak saglasnosti. „Zaista, Žan-Pjer. Naše žene su se pokazale kao prave zavodnice.'



„Viktorija“, nastavio je Žan-Pjer, hrapavim glasom od divljenja, „njeni plavi pramenovi i statuasta figura su jednostavno neodoljivi.“



Darko nije mogao da se ne naceri. „Ah, ali Jelena ima privlačnost kojoj nema premca. Njena crna kosa i prodoran pogled mogli su da zapale muško srce. A tek sise….'



Dok su razgovarali o zaslugama svojih partnera, usledila je razigrana šala.



'Koja od naših žena ima finiju kosu?' upita Žan-Pjer, a oči su mu blistale.



“Kosu?” upitao je Darko “Misliš na pičku?”



Žan Pjer se zakikotao. „Viktorijino je kao izvajano remek-delo, ali Jelenino ima izvesni... volumen“



„Uvek sam imao slabost prema belim ženama“, priznao je Žan-Pjer. „A pošto su naši brakovi otvoreni, imam predlog.“



Darko je razrogačio oči. 'Zamena žena?'



„Tačno“, odgovorio je Žan-Pjer. „Bila bi mi čast da probam Jelenine užitke, a vi, prijatelju, imali biste zadovoljstvo u Viktorijinom društvu.“



Darku su misli jurile od iščekivanja. Viktoriju je uvek smatrao privlačnom, ali Jelenina zabranjena priroda činila ju je još poželjnijom.



„Moram priznati, Žan-Pjer“, rekao je Darko, glasom punim želje, „vaš predlog mi je intrigantan.“

Obojca su polako silazili ka svojim partnerkama, smejući se na medjusobnom persiranju, I usput pričali o ženama.



Kada su njih dvojica došla do vrata spavaće sobe na jahti, ugledali su na obgromnom bračnom krevetu svoje žene….





Kada su sišle u spavaću sobu, nastavile su da se ljube, ali sada malo strastvenije, mazile su jedna drugum dodirivale ona mesta koja su znala da im donose užitak.

Viktorija je polegla Jelenu na veliki bračni krevet.



“Kakvew su to tetovaže na tebi?” upitala je jelena za dve simpatične tetovaže.

Viktoriaj se osmehnu i ponosno pokaza Jeleni:

“Ne znaš?”

“Ne”



“Pa ovo je crni zečić, kao iz Plejboja....to znači da imam seks sa svim rasama ljudi, osim sa belim......”

“Aha...znači samo sas crncima?”

“Da...recimo ja sam White bunny”

“A druga, ova kartaška?”

“Hehe, nije kartaška, to je As pik. U njemu je slovo Q i to znači Kraljica pik ili žena koja je slobodna da ima odnose samo sa crncima i ko god vidi ove tetovaže i razume se, zna da može da mi pridje i počen nešto samnom.....naravno uz moje odobrenje”



Jelena je bila zadivljena ovimkinkom, ali Viktrorija joj reče “Možda ćeš i ti imati ovakvu? Ako ti muž kaže i odlučite da udjete u taj svet”

Onda se okrenu

”Opusti se, biće ti prelepo. Želim da ti pokažem neke moje igračkice...” rekla je mazno Viktrorija.



Sada su obe žene bile sasvim gole i nesputane. Viktorija je prišla kabinetu i iz njega izvadila tri stvari. Jelena je billa iznenadjena velikim crnim dildom, 25-26 santimestara sigurno, izgledao je prirodno sa sve glavićem i venama....ma kakav glavić, glavčina...

Drugo je bila bočica verovatno ulja za podmazivanje i Jeleni malo laknu što je to primetila. Treća stvar bila je neobična, kupasta sa većom kupoim na vrhu, potom tanki vrat i okruglo postolje.



“Šta je to?” upitala je svoju ljubavnicu

“To je buttplug, bejbi” nasmejano je rekla Viktorija kok je prilazila svojoj novoj drugarici. Poljubila ju je ovlaš u usta i poklazala joj taj tajanstveni predmet.

“Zašta to služi?” upitala je Jelena

“Ovo ti udje u guzu”

“Oh!” upitno je uzdahnula Jelena

“Mhhh da..” ovo široko te malo proširi, a onda udje ovaj tanji deo. Ono gore ne da da ispadne iz guze, a ono dole ne da da udje skroz”

Jelena je slušala i bila opčinejna celom naukom oko jedne obične guze.

“Kako neki ljudi misle o sebi i svom telu” mislila je Jelena srećna što joj se ovo otkriva



“Jesi li već imala anal?”pitala je Viki

“Da...skoro...prvi put sa Darkom...”

“Misliš sa tvojim mužem?”

“Khm, da...sa mojim mužem”  setila se Jelena da se predstavljaju kao bračni par

“Oh kako lepo, dala si suprugu svoju analnu nevinost na romantičnom putovanju” reče Viktorija



Jelenu nešto štrecnu po srcu te reči.... Opet je osetila izdaju koju čini.....Ali.....pica joj je bila nabubrela, i vlažna...Viktorija topla i želja da joj pokaže neke nove stvari.



“Lezi na bok dušo..:” reče Viktorila i poče da mazi Jelenu po butinama dok se ova okretala.

Ugrejala je u šaci ulje za podmazivanje i onda polako počela da mazi jelenin čmar. Jelena je žmurela i mumlala dok je osetila prvo jedan a onda dva prsta svoje ljubavnice.

Viktorija je potomnamazaloa i buttplug, i postavila ga na ulaz u Jeleninu guzu.

“Sada istrpi malo, kratko traje..:” reče ona



Viktorila je pritisla igračku i Jelenina guza uz mali njen uzdah se otvori, razjapi, a zatim sklopi oko vrata buttpluga.

Jelenina guza bila je puna.

Viktorija je okrenu na ledja i poče da je ljubi, trljajući svoje medjunožje



Podigla je Jelenine noge, i namazala veliki crni dilno. Jelena je već bila spremna i čep iz guze je davao dodatni podstrek kada je Viktorila uvukla u Jelenu veliku glavu veštaka. Jelena je ječala i ječala ali onako suptilno, sretno, zatvorenih očiju. Viktorija je malo po malo uvlačila dildo u jelenu, svaki put sve dublje i dublje....



Dva muškarca su stajala na vratima i posmatrala prelepu scenu njihovih supruga. Jasno je bilo da je jelena primalac svih užitaka ali ovo joj je bio prvi put sa ženom i Viktorija je mislila na jelenino prijatno iskustvo a manje na svoje.



“Pogledaj prijatelju, već je priprema za mene, hehehehe” nasmejao se Žan-Pjer



Darko je spazio kada je Viktorila se malo odmakla od Jelene, da je nešto u Jeleninoj guzi. Bio je to crni butplug. Bio je zadovoljan.

“Druže, moram da jebem tvoju ženu” reče Žan- Pjer smejući se

“naravno Druže, zamenićemo se, tvoja je prosto prelepa i moram je imati” odgovri Darko.



Prišao je krevetu i seo pored Jelene. Pomazio ju je po kosi a ona j ei dalje uzdisala od Viktorijinih pokrata u njenoj pizdi.

“Srećan rodjendan bejbi” reče jeleni

“Oh? Nisi zaboravio?

“naravno da nisam bejbi, zakazao sam za ovaj datum putovanje da ti čestitam rodjendan na lep način” i poljubio ju je.

Jelena opet zaboravi Marka i prepusti se svomljubanviku da je ljubi.



“Nisi bila sa ženom do sada, zar ne?” pitao ju je

“Nnn..ne, ovo mi je prvi put”

“A ni zamenu partnera ti i marko sa nekim parom?”

“Ohhh...ni to, nikada..:”

“Za sve postoji prvi put bejbi” i ponovo je poljubi.

”Slušaj, bejbi...glavni poklon ti je Žan-Pjer....zamenićemo se partnera, kao bračni parovi, kao muž i žena...ne zaboravi....ovde si mi ti žena.:” i ponovo se poljubiše



Darko je ustao i poljubio sada blago Viktoriju, a Jelena i Žan-Pjer su to gledali.

Dve žene su se odvojile i darko i Viktorija su se mazili i ljubili. Darko pogleda domaćina u oči i pokretom očiju i glave mu pokaza da pridje Jeleni i da je sasvim OK.

Jelena je ležala na ledjima i posmatrala krupnog crnca kak skida bermujde sa sebe. Izronio je podignuti impozantni crni kurac skoro isti kaodildo sa kojim je je jebala Viktorija.

Jelena je bila opčinjena. Načeta seksom,uzbudjenjem, bila je u potpunoj izmaglici nesposobna da misli o nečemu osim o seksu.



Jelena je sedela na krevetu i uhvatila tu kurčinu u ruke, a Žan-Pjer joj podiže bradu svojom rukom i poljubi je nežno u usta. Jelena je odgovasrala i počeli su da se ljube pred seks. Onda ju je blago gujrnuo unazad i Jelena leže na ledja dok se domaćin peo na krevet. Maksimalno je svojim instinktom širila noge i u tom momentu, čula je Viktorijin uzdah pored sebe i pogeldala videvši Darka kako uteruje svoj kurac u plavušu ljubeći je u usta.



Žan Pjer je glavom ušao medju jelenine noge, poljubio joj je vrelim usnama pičku a darko posmatrao jebući njegovu ženu.

Polako je izvadio buttplug iz njene guze, uz tiho “pplop” i anus koji je zevao posle ovog dogadjaja.

Ulje sa kojim je bila podmazana imalo j eukus maline i kada je priveo svoj veliki jezik njenoj guzi, uživao je u ukusu i toploni Jelenine guze. Jelena niej imala jezik u dupetu do sada i počela je da uzdiše dok je primala dsva crnčeva prtsa u picu . Menjao jerupe ližući pičku i čmar.

Jelena je blago svršila, a akada je Žan-Pjer to osetio, podigao se, i prineo svoje lice jeleninim zašavši medju njene noge.

Geldao ju j eu oči



-   You are now my white bitch!   “Ti si sada moja bela kučka”

“oohhh...” uzdidala je osetivši ogromni glavić na ulazu u njenu picu

“Reci, da te čujem..:” kastavio je

“Daaa...da....ja sam tvoaj bela kučka”

I oseti kako joj glavić razmiče usne i prodire polako ali nezaustavljivo u njenu pizdu.

Jelena ga je poljubila i zagrlila oko vrata.

Darko je uživao u pogjedu i vreelini plavušine pizde.



-  How tight your wife is, bro, how tight she is!   “Kako ti je žena uska, brate, kako je samo uska...:” sa osmehom na licu govorio je Žan-Pjer, dok ga je Jelena držala oko vrata praktični ga navlačeći na sebe.

Bilo je bolno i predivno



Nikada se nije osećala toliko ispunjeno. Polako je udarao karlicom i nabijao Jeleni sved više. Ona pomisli da ju je ispunio do kraja a onda rukom uhvati njegov kurac i shvati da je samo pola u njoj!



Onda je polako podiže i okrenu oko svog kurca ne vadeći ga napolje. Postavio ju je četveronoške i na uvo joj reče

-    Now the white bitch will feel what real fucking is   “Sada će bela kučka da oseti šta je karanje”

I naglo joj satera kurac do kraja u pizdu, navlačeći je šakama za struk i gurnuvši kurac napred.

Jelena jeknu glasno i dva muškaraca se nasmejaše, bacivši jedan drugom”high five” rukama.

Pored njih Darko i Viktorija su takodje bili u doggie pozi.



Žan-Pjer je počeo dugačnim laganim potezima, pa sve brže i brže i uskoro je crnom kurčinom razarao Jeleninu pizdu, na njeno zadovoljstvo. Osećala se jebeneo dobro, poniženo, ispunjeno i zadovoljno.



“brate ova tvoja zna znanje, jebe se kao mašina” dobacio je darku koji je ništa manje surovo jebao Viktoriju koaj je jelenu gledala u lice i uživala u njenim grimasama.











Dok su dva para prosto uživala u telenskim zadovoljstvima, kući su se stvari odvijale drugačije.

Sladjina majka, sva usplahirena prenele je svom mužu šta se dešava. Kako Darko vara njiohovu mezimicu, kako je sada na nekom lažnom poslovnom putu sa Jelenom koju je izgleda postavio da mu bude zamenica.

Iako se bojala da će nejn muž burno reagovati, morala je da to prenese.



Sladjin otac, stariji čovek, malo punačak, debelog vrata ali tankih živaca, razbesneo se. Malo se smirio i pred ženom pretvarao da nije besan kao ris.

”Ne brini, srediću ja ovo”



“Ono govno od zeta je gotovo”

“moilim te samo mirno... i još nešto... nemoj tu Jelenu, Sladja je molila za nju”



“Nemoj neki eksces da bude molim te... zbog Sladje, trudna je..:”



Obećavši ženi da će sve biti u redu, zatražio je Jelenin CV da mu donesu. U stvari ceo fajl u preduzeću. Otvorio ga je i ugeldao Jeleninu sliku....

Nasmešio se, nasuo sebi viski i rekao u sebi

“Sredićemo mi ovo”













Jelena i Viktorija su se sunčale na jahti. Mimci su pili i zezali se.

Viktorija se okrenula ka Jeleni, i u pitala je:

“Niakda nisi imala seks sa crncem do sada?”

“hehe...nisam” reče jelena

“Nadam se bejbi da to se svidelo” upitala je Viktoriaj mazeći Jeleninu sisu

”Jeste, nikada mi nije bilo ovako, preuredio mi je unutrašnje organi” priznala je sa osmehom Jelena.

One su neobavezno ćaskale ali jelena je opet u sebi osećala setu za markom...što je više uživala taj osejać je bio sve jači....

Sada je znala da je sve gotovo, prihvatio je ponudu ili nije.... nema nazad.

U svakom slučaju znala je da za nju počinje novo poglavlje uživotu...nadala se uz njega...Ovaj život joj s esvideo, zaista svideo.



Dxarko je prišao ženama i rekao Jeleni tiho:”Drasga, dole te čeka iznenadjenje..:” i namignuo joj. Potom j eprišao Viktoriji ipoljubio je pto je kod Jelene izazv alo navalu ljubomore. Da, bila je svesna šta su radilii da joj s esvidelo... a opet.... ovo je ipak trebao da bude odmor samo za nju i Darka.

Ustala je i krenula unutra jahte. Okrenual se i videla kako su se Viktoriaj i Darko ljubili. Satajala je par minujta iza dovratka i posmatrala kako Darko skida sa nje donji deo bikinija i koko joj ljubi pičku.



Bila je besna.

Sišla je do spavaće sobe i na velikom ležaju ugledaja sasvim golog Žan-Pjera kako šakom prelazi gore dole preko svog impozantnog kurca, koji je bio u svojoj punoj snazi i presijavao se od ulja.

Jelena nije baš bila spremna na novu turu seksa alibes prema darku je učinio da njemu u inat skine sve sa sebe i bude potpuno gola.

Popela se na krevet i prišla ogromnom kurcu. Uzela ga je u ruke i gledala iz blizine. Poljubila ga je u vrh, pa još jednom i još jednom.Njen jezik je išao celom dužinom kurca a u usvoja usta je uzimala njegova glatko obrijana jaja. Crnac je mumlao i mazio je po kosi. Pokušala je da stavi glavukurca u usta ali joj je teško išlo.

Medjutim, odjednom on joj je gurnuo glavu i ceo vrh je bio u njenim ustima. Maksimalno je razjapila vilicu i priznala sebi da se divno osećala što joj je u ustima ovoliki primerak.

On ju je mazio dok je ona sisala kurčinu. Potom ju je okrenuo u “69” i njena pička mu se nadje na licu.

Laptao je i uvlaćio jezik u nju dok je oan ustima sisala njegov kurac. Oboje su mumlali i uživali u raspuštenosti koju su sada imali.

Žen-Pjer je sa dva prsta jebao jelenu u pičnu, žustro i jako da je ona počela da stenje i svršava. Bela kučka uvek voli crni kurac i tome nema zbora. Sve su iste.

Okrenuo ju je ka sebi i ona je bila u jašućem položaju, jednim potezoim stavila je njenov kurac na ulaz svoje pizde i samo nasela na njega

Jeknula je i osmeh joj prekri lice. Jahala je lagano, sve brže i brže, kurac je udarao u mesta koja niakda no sada ni jedan nije. Osećala je svaku njegovu venu, tog crnog kurca tvrdog kao kamen.

Posle samo 3-4 minuta svrišla i i nastavila da ječi i jaše.

Nakon nekgo v remena, upitao ju je



“Želiš li da probaš nešto novo?”

”Daaa...”rekla je omadjijano







“Hodi ovamo!” naredio joj je ustavši sa kreveta.

Stao je ispred nje i naredio joj da uzme njegov kurac u usta. Bio je žestoko napaljen i odlučan da slomije i razgazi ovu belu kučku pred sobom.

Nabio joj je kurac u usta grubo. Jelena se zagrcnula, ali ju je zadržao rukom.

Ona ovo niej volela i nij ehtela. Medjutim bes prema Darku bila je jača. Crnac ju je grubo jebao u usta sve dublej i dublje.Njoj su curile suze iz očiju , bale iz usta, grcala je i kašljala ali je crnac jednim potezom uspeo da joj satera celu kurčinu u grlo. Držao ju j etako uživajući u dubini njenog grla.

Pustio ju je tren pre nego što bi izgubil asvest.

Ona je zajapila za vazduhom



“Nemoj, ne volim ovo!” uzviknula je, ali on ju je samo bacio na krevet. Oboje su znali da joj je pizda mokra i da je premna za parenje. Ko nju jebe šta voli i ne voli.

Jelena jemrzela Darka, mrzela sebe, mrzela šta joj Žan-Pjer radi, ali je uživala u svemu ovome zajedno. Bila je kučka koja je tu za jebanje i gotovo.

On ju je poljubio i ona mu je odgovarala, želela ga je, ali znala je da će sada biti kako on želi a ne ona....i morala je da se pomiri sa time.

Postavio ju je četveronoške i zašao iza nje. Ona ga je geldala. Videla je kako uzima bočicu ulja i maže ponovo kurac. Potom je je pogeldao u oči i rekao



“Sada ću ti promeniti život,jesi li spremna?”



Jelana je samo klimnula glavom i prepustila se neizbežnom osetivši kako joj dva prsta šire čmar i mažu ulje preko njega i u dubinu njenog gužnjeg creva.

”Nisam ni znala da guza može biti izvor užitka” pomsilial j eu sebi “bol i užitak, kakva kombinacija”

Tada je psoel par minuta osetila vrh ogromnog kurca kako pritiska ulaz u njenu guzu. Spustila je glavu u jastuk....



Na palubi Viktorija je jahala Darka koji ju je držao za kukove i davao ritam, uživao je i ona mu j eprijala više od Jelene. Imao je sreće da upozna ovaj par i da izvrše razmenu. Okrenuo je Viktoriju u misionarsku i jebao ju j eiz sve snage. Nije ni pomislio šta se jeleni dogadja dole u sobi, nije ga bilo briga brinuo je samo za svoje zadovoljstvo. Uskoro je dostigao vrhunac i zalio Vioktorijin stomak i sisice, sve o grla.

Svalio se pored nje i ljubili su se.





Jeleni se oteo uzvik bola koji je zagušeno ispustila vikajući u jastuk. Ogromna glava širila je njen sfunkter nanosedći iznenadni, reski i jaki bol.

Žan Pjer je žmureo i smešio se uživajući u skrnavljenju ovako uskog čmara. Užitak mu je bio vrhunski. Prelepo belo dupe, široki kukovi i uzak ženski čmar, sklizak i vreo!

Pogeldao je i sa užitkom video to lepo belo gupe kako je nabijeno na ogromnu crnu kurčinu

Jelena nije mogla da uživa jer je bila u bolu, ali cela situacija joj je u srce udarala i činila da psihičko zadovoljstvo bude sve veće.

Žan-Pjer je gurao navlačeći je bez ustezanja, znao je d amora da je osvoji odmah, dok je ne prodje prva bol. Tako će i njoj biti lakše da se navikne na ogromnu crnu kurčinu u dupetu.



“Ahhhhh” ječala je Jelena misliće “Hvala Bogu da me je podmazao, i da klizi u mene inače bi me pocepao”. zatekla je sebe kako je zavukla ruku medju svoje noge i čeprka po balavoj pizdi.



Volela je ovo. Dražila je pizdu da sebni olakša bol i da pse malo pretvori u zadovoljstvo.

Jebao ju je u guzicu nez pardona, odlućnom snažno ali ipak ne previše grugbo. Bila je bela kučka u parenju i sada ju je učio crnom kurcu.

Jebavcao ju je tako a njemu je slast sve više nailazila. Mogao je da se zakuna da je osetio kakojoj se čmar grči i da ona svršava.

Posle nekoliko minuta analnog pripitomljavanja, naišla mu je slast! Kako je bila usta, kako li j ei ovoliko izdržao!?

Okrenuo ju je na ledja i prstima otvorio usta, ona je poslušno to uradila. Stavio je kurčinu i mlaz z amlazom je uletao  u Jelenina usta. Deset-petnaest mlazeva gutala je i neki su prelivali. Osetila je prazninu u guzici i neko potajno uživanje se širilo celim njenim anusom.....



On se srušio pored nje na ledja. Jelena je ustala ne pogeldavši ga i otišla u kupatilo. Tuširala sed i temeljno prala, hladna voda joj je prijala, posebno njenoj pizdi....i ranjenoj guzi....

Izašla je ogrnuta peškirom.

On je sedeo na krevetu i pio vodu.

Pozvao ju je da sedne kraj njega. Prišla mu je ali tada ju je uhvatio za ruku i bacio ponovo na krevet. Ona jevikala da stane, da je sosta i da ona ne voli ovako.



Ali tada je već bila na ledjiam i njegov jezik u njenog pički.



“Pusti me makar malo da odmorim” zavapila je uzdišući od njegovog jezika. Posle 3-4 minuta stegla mu je glavu i svršila. Nastavio je da joj uvlači jezik, prspe, liže klitoris i u jednom momentu dok je ponovo svršavala iz nje je izašao mali mlaz tečnosti.

Skvirtovala je. Po prvi put u životu. Niakda nije videla tu tečnost a on se samo nasmejao zadovoljno kako je slomio još jednu belu ženu i stavio svoje medjunožje na njeno.

Bila je ponovo znojava, i pokušala je da se puzeći udalji od kreveta, ali on ju je uhvatio i vratio nazad.



“Reci mi....hoćeš li moje crno seme?”



“Nemoj, pusti me da odmorim malo”...”Aaaaahhh!” niej stiogla da završi kada je ušao u njenu pizdu do jaja.

Jednim potezom

Pička joj je zapamtila njegov kurac i nije pružala otpor.



Jebao ju je u misionarskom i ljubio sve vreme, ona mu je vraćala poljupcima, nudila sise na ljubljenje i griženje, grizao ju j ei ljubio za vrat, jebući je sve brže i brže i odjednom ponovo je uzviknula

”Aaaahhhh svršavaaam” i sada je iz nje izletelo više tečnosti po njiam dvoma i krevetu, ali Žan-Pjer se nije obazirao i nastavio je.

Kada je bio blizu svrešavanja upitao ju je držeći je za galvu i ljubeći je:

”Reci da li želiš moje crno seme u coju belu matericu?”

“Aaah, aaahh, aah.... ja....”



“reci da li želiš ili ću da stanem!”



“Nemoj, nemoj stati, želim...ahhh...aaahh...želim tvoje crno seme!” vikala je ponovo se bližeći orgazmu



Onda se on samo još viuše uneo u jebanje i počeo da viče nešto na francuskom.

Zabio se 5-6 puta u grlić materice i zalio joj mlazevima i mlazevima sperme pizdu.

Ada jed osetila to, počela je i ona da svršava.....

Bili su spojeni u zajedničkom orgazmičkom transu više minuta.

”Opaaa šta je ovo?” rekao je darko sa vrata kabine

Pogeldao je dvoje ljubavnika kako su još uvek spojeni

”Darko, pa njemu je još uvek tvrd kurac a napunio me je spermom!”

“Ljubavi pozanti su po izdržljivosti!”



Njih dvojica su razmenili par reči i Žen-Pjer je samo prebacio jelenu ne vadeći kurac iz nje da bude jahačica na njemu.

Darko je prišao odpozati. Žan-Pjer je svojim rukama držao jelenine na njenim ledjima. Darko je svoj ukruženi kurac prineo njenom dupetu



“Brateee kako ti je izjeban čmar..:” i samo ušao do jaja osetivši da je crnac već probio prolaz.

Jelena nije osetila bol samo blagu nelagodu.



Oba muškarca su polaku uskladila pokrete i lagano jebali Jelenu u sendviču. Preplavljena užitkom ali i umorna od tolike količine seksa, pčrepustila sed naletima svojih ljubavnika. Oni su je ljubili, mazili, čupali za kosu i sise,

Žan-Pjer je imao njene sise u ustima, ljubio ih, grickao a njegov kurac se brzo ponovo ukrutio.

Jelena je uzdisala i ugeldala kako Viktorija seddi u fotelji pored i mazi svoju pičku posmatrajući ih.

Samo je uspela da svoju galvu nasloni na crnčevo rame i opusti se puštajući muškarce da je jebu.



Psoled nekoliko minuta, promenili su mesta i veliki crknu kurac ponovo je ušao, ovog puta s askoro lakoćom u njeno dupe dok je ona sedela darku na kurcu....

Posle desetak miunuta počela je da svršava a ubrzo zatom muškarci su je zalili spermom po sisama i licu....









U slabo osvetljenoj dnevnoj sobi njihovog stana, Marko je sedeo sam, obuzet burom emocija. Jelena, njegova svojeglava supruga, otišla je dve nedelje ranije, ostavljajući za sobom trag porušenih obećanja i pismo koje je zapalilo vatrenu oluju u njemu.



Jelena je u poruci priznala aferu sa oženjenim šefom Darkom. Naslikala ju je kao priču o zabranjenoj strasti, strasti koja se rasplamsala uprkos njenoj beskrajnoj ljubavi prema Marku. Molila ga je da prihvati njihovu vezu, da dopusti Darku da deli njeno telo u njihovoj bračnoj postelji. Čak je bila ubedjena da će to ojačati i učvrsdtiti njihov brak.



Markov um je patio. Voleo je Jelenu sa intenzitetom koji se graničio sa opsesijom. Njena izdaja ga je isekla do srži, ostavljajući ga u vrtlogu besa i očaja. Ipak, usred previranja, u njemu je još uvek gorio tračak ljubavi.



Proveo je bezbroj neprospavanih noći ponavljajući trenutke koje je podelio sa Jelenom. Smeh, šaputane tajne, intimni zagrljaji - sve je sada ukaljano saznanjem o njenoj neveri. Nije mogao da shvati kako je mogla tako lako da odbaci njihove zavete zbog privlačnosti drugog muškarca.



Da, istina je i on se tešio Sladjom, i to mu je pomoglo da ne poludi. Samo to, ta činjenioca da se darkova žena našla tu da mu pomogne da se zajedno bore protiv prevare njihovih voljenih.



Dok ga je mrak obavio, Markove misli su se okrenule Darku. Zamišljao je dvoje ljubavnika isprepletenih u svom krevetu, njihova tela isprepletena u strasti. Nalet ljubomore i besa je prostrujao kroz njega, preteći da će ga progutati.



Ali ni u najmračnijim trenucima Marko nije mogao da se natera da mrzi Jelenu. Znao je da je njena ljubav prema njemu iskrena, čak i ako je sada bila isprepletena sa njenom opsesivnom željom za Darkom. Shvatio je da je njegova sopstvena ljubav prema njoj i blagoslov i prokletstvo.



Sutra će se odvijatio sve kako treba da se odvije.

Čuo je zvono na vratima.

Bila je to Sladja. Stajala je na vratima, lepa i nervozna.



“Došla sam da vidim da li si i ti nervozan?” rekal je sa ironičnim osmehom i ušla. Marko je zatvorio vratam zagrlio i poljubio.

”Hajde da se opustimo pred sutrašnji dan.” rekla je.



“Sve si spremila sa tvoje strane?” upitao je otkopčavajući njen kišni mantil

“Jesam” odgovorila mu je dok j eišla ka spavaćoj sobi, nehajno spuštajući mantil da padne na pod. Ispod njega nije imala ništga sem par štiklica.









U plišanoj unutrašnjosti aviona odvijala se priča o zapetljanim emocijama. Darko i Jelena, sedeli su jedno pored drugog, a njihov povratak kući bio je u potpunoj suprotnosti sa njihovim nedavnim dogadjajima.



Jelenin um bio je pun od krivice i nelagode. Marko, je bio sam u njihovom kišnom gradu, svestan njenog neverstva. Ostavila mu je to pismo, očajničku molbu da prihvati poliamorni aranžman, ali duboko u sebi plašila se njegovog odbijanja.



Dok je, nervozno je okretala, gledala u svoju burmu, koju ni jednoim nije skinula. Darko je prekinuo tišinu. „Razvedi se, ljubavi moja“, rekao je, a glas mu je bio prožet lažnim veseljem. „Marko će razumeti.“



Jelena je uzdahnula: „Nadam se, Darko“.



Darkove sopstvene misli bile su daleko od saosećajnih. Uživao je u sećanjima na njihove avanture na jahti, posebno sa Viktorijom. Jelenina privlačnost je splasnula u njegovim očima i znao je da je samo pitanje vremena kada će je zameniti.



Kako se avion uzdizao, Jelenina krivica se pojačavala. Izneverila je Markovo poverenje i nije mogla da podnese pomisao da ga izgubi. Nije mogla da zamisli život bez svog muža.



Darko je, pak, bio ispunjen osećajem oslobođenja. Nije žalio zbog svojih postupaka i radovao se budućim susretima sa drugim ženama. A i što bi. Njega čeka kući verna žena, posao direktora i udoban život, a sada ima i ljubavnicu.



“Kako je život lep!” posmislio je zadovoljno u sedbi.



Nastaviće se.....







Angel Of Lust

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Ajde sledece deloveeee!

Korisnik

Na osnovu ovi priča se moze dobar film odradit
Svaka cast

Korisnik

Bravo , sve su odlične . Jelena prava kuckica postala

Korisnik

Vanredna nepismenost, tesko je citati.

Korisnik

Pohvale ...super Heart