Da, nismo svi isti VI

     Ujutro me je probudio klik automatske brave na vratima, zena je izasla jako rano, kao sto je sinoc i najavila. Na satu je bilo sest, sanjiv sam ustao pitajuci se gde ide tako rano... Po neredu u kupatilu sam primetio da je zurila, tus kabinu nije osusila kao obicno, peskir je bio na podu, sminka nije vracena u ormaric gde stoji a bade mantil je bio bacen preko troseda u dnevnoj sobi. Umio sam se, skuvao sebi kafu i deci napravio sendvice... Naravno, uz kafu je isla i vodka sa limunom, muzika sa you tuba, poseta erotskim sajtovima... Kad sam decu ispratio u skolu pozvao sam suprugu da joj podnesem izvestaj i cujem je.

     Odzvonilo je do kraja i nije se odazvala. Posto sam pomislio da nije trenutno cula ili je vec zauzeta poslom za nekih desetak minuta pozvao sam je ponovo.

     Nije bila dostupna.

     Sada mi je vec crv sumnje proradio, sinoc me salje da bacim tek kesu djubreta, rano zorom jutros izlazi, prosto bezi iz stana,prvo se ne odaziva potom nije dostupna... Cutim i muvam se po stanu, sipam jos jednu vodku, gledam u prazno... Onda mi stize poruka sa zsticenog broja:

     "Nadam se da si pametan i da znas u kakvoj se situaciji nalazis"! Cutim, gledam u displej, prazno... Ne odgovaram nista, onda stize jos jedna poruka:

     "Sticem utisak da jedva cekas danasnju seansu". Cutim, razmisljam da li da odgovorim ili se pravim da trenutno nisam pri telefonu pa ne citam poruke. Onda popustam:

     "Pa onako..." Odmah nova poruka:

     "Ocisti se dobro, imamo snimanje, zavrseno"! Ostajem ponovo sam sa svojim mislima i osecajem da nisam u dobrom polozaju... Srecom, poteralo me je pa sam prirodnim putem imao sjajno ciscenje. Kad sam posle toga usao u kabinu i hteo da odvrnem tus kako bih upotrebio crevo da se ocistim primetio sam da se rucica tusa drzi na jednoj lozi:

     "Jebote, pa ona se jutros cistila pa nije znala da vrati rucicu tusa" pomislih u sekundi pa potrcah da je ponovo pozovem. Naravno, nije bila dostupna.

     Ociscen, okupan, oprane kose, obrijan i namirisan usao sam na glavni ulaz i sacekao me je komentar "da me gazda ceka". Usao u lift, vec znao levo pa desno, pokucao na vrata i cuo "udji". Imao sam sta da vidim: troje, cetvoro je stajalo pored gazde, tu su bile dve kamere, ugaseni reflektor, kablovi... Bio sam zbunjen ali:

     "Udji slobodno, cekamo te pa da pocnemo, skini se tamo u cosku pa sedi da te Dragana malo nasminka".

Postidjen osetio sam se kao niko i nista ali nisam imao izbora. U uglu na stolici cekao me je suspenzor i salonke, crne, lakovane. Kad sam to uradio rukom mi je pokazao na stolicu gde sam seo i zena koja se zvala Dragana dohvatila se sminke:

     "Lepo ga uradi, snimacemo ga i od napred, mora lice da mu se vidi, Amerikanci vole to da gledaju". Tako dok me je sminkala primetio sam da gazda drzi kais u ruci  i da se poigrava njim. Nista, "luda pamet te je dovela ovde i cuti, radi sta ti se kaze, to si i trazio" govorio sam sam sebi...Kada je bio gotovo pogledao me je pa joj je preporucio da stavi jos rumenila i pojaca karmin sto je odmah i uradjeno. Onda me je pozvao da stanem pored njega, on je bio sa casom u ruci. Jedan snimatelj je snimao nas dvojicu ali njega nije u lice, odmah sam primetio:

     "Ti odlicno izgledas, pogotovo kad te Dragana montirta" poceo je monolog u kome mi je davao komplimente, hvalio me je, predvidjao "sjajnu" saradnju sa njim...

     "Znas, mi lovimo bracne parove da rade za nas, ucenjujemo ih, trosimo, pravimo pare, snimamo i jednostavno jebemo, jebemo do mile volje... Pretimo da cemo da im upropastimo zivote, brak, decu, posao, sve... Sta ti kazes na to, jel volis sto si upao u nasu zamku, a"? Onda me je preko suspenzora uhvatio za poludigutu masu u suspenzoru i dusmanski je zavrnuo sto je izazvalo moj vapaj bola:

     "Sta je boli... Pa tek ce da boli lepoto moja... Ne znas ti kakvo je zadovoljstvo kad svrsavas u dupe crveno od bola". Onda je stavio crnu masku na lice, kais koji je drzao u ruci je fijuknuo preko mojih butina... Kroz neki trenutak i drugi, i treci put... Onda me je namestioda se rukama naslonim na zid, namazo mi anus i grubo usao u mene udarajuci me kaisem po debelom mesu i krstima... Onda me postavio na da kleknem na stolicu licem prema vec postavljenoj kameri.

     Dok me je stisnutih zuba grubo uzimao, osetio sam to dobro po njegovom stenjanju, suze su mi klizile niz nasminkano lice. Urlik koji je prato njegovo orgazmisko sladostrasce oznacio je kraj snimanja. Kada je izasao iz mene, strovalio se na fotelju uz komentar "uff, nije lako ovo jebati". Svi su cutali pa i ja.

     "Obuci se, uzmi kovertu sa stola i gubi se". 

     Sav slomnjen cekajuci autobus pogledao sam u kovertu.U njoj je bilo 10,000.00 dinara.

     

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Oralbiuni hvala puno na savetu, imacu to u vidu sta si rekao jedino sta cu da radim sa porukama podrske? U svakom slucaju hvala jos jednom uz pozdrav.

Korisnik

Birogonja, ti si iskreno poremecena osoba. Realno, nista od ovog se nije desilo tebi, ali ako vec mislis o tome, nadji nekog nesrecnog terapeuta i pocni da radis na sebi.
Ovo je bolesno.

Korisnik

Jedan elemenat ponizenja je i bedno placanje usluga koje pruza ucenjeni covek. Novokomponovani lovatori osim sto uzivaju da svrsavaju u submisivne isto tako uzivaju i u ponizavanju nesrecnika. Na kraju ih depersonalizuju i pretvaraju u lutke ali o tome u nastavcima.

Korisnik

Celo vreme mislio da ti pišeš u evrima, a ti u dinarima. Za 10 k se snimati i ponižavati.. I gde je tu erotika?