Grindr zabava

Subota, 6 popodne. Gdje da idem šta da radim, iz neke puke dosade skidam grindr, prijavljujem se na profil gdje se paučina pohvatala koliko dugo nisam bio tu. 

Neka nova lica, neka dobro poznata ;) .  Ulazim u svoju galeriju slika, gledam svoje dupe i mislim si, pa zgodniji sam nego neko žensko, hajde da vidimo hoće se neko uloviti. 

Nakon par trenutaka, grindr zvoni, stižu neke poruke tipa kako si? Šta radiš? Šta tražiš?  Mislim se, na grindru smo, ne tražim sigurno nekoga da mi čita priče za laku noć. Iz mora tih nekih porukica, dolazi poruka od lika, 43 godine, "Ćao", mislim se, jao šta ćeš mi ti, ali hajde, nisam gad, odgovorit ću. 

Nakon moga ćao, dolazi slika, čovjek prosječne građe, ništa posebno, sa batinom od 20cm i debljine dezodoransa. U meni se odmah probudila ona drolja što je bila mjesecima ugašena. Iskuliram naravno, (ne mora on znati koliko sam željan kurca hint: Saznao je).  Šaljem mu svoje slike, gdje on odgovara: Večeras? 
Ja  u sebi vrištim daaaa, a pišem paa, ne znam. Možda.  
Šalje mi poruku, doći ću u 21:00 ako želiš. Rekoh, dođi, ne nadaj se ničemu, pošaljem lokaciju gdje ćemo se naći objasnio mi je koje auto vozi.

21:05, ja stojim isto najveća kurva na +6 napolju, kad će mi naići jebač, i mislim se: dobro, očito ne dolazi, što ja sebi ovo radim...
Staje auto, spušta se prozor, mene čekaš? Ja se nasmijem, sjednem. U autu je stotinu stepeni, ja dijelom od stida dijelom od napaljenosti gorim. 

Neprijatna tišina, progovara on, vidio sam na grindru da imaš smještaj? Rekoh imam, ali ne dovodim nepoznate ljude i nasmijem se. Kaže on, ja sam Armin, sad se poznajemo, svejedno si vidio sve što te treba zanimati. Objasnim mu gdje imam kuću, uđemo. On sjedi, ja onako domaćinski, nešto za popiti? Kava sok, što želiš?  On se ustane, dođe meni sa leđa, znaš ti što želim, otkopčavajući mi hlače, ja kroz uzdah provlačim: a to je? 

krenuo me navoditi prema kauču, gurnuo da legnem na stomak, raširivši mi veliku guzu počeo lizati šupak, ovo želim... 
Kad je vidio da sam se opustio od strasti, sjeo je, okrenuo me sebi i rekao, ti nastavljaš. Dok sam otkopčavao njegove nabrekle hlače, on je masirao moj šupak prstima, mažući lubrikant. 

Ljudi, taj kurac, cijela noć bi mi trebala da ga popušim.  Uživajući u kurcu, testirajući koliko duboko ga mogu progutati, on je odlučio da je vrijeme da ga osjetim. 

Naravno, strah me je kako će ta grdosija ući u moj šupak, rekoh, može ipak kondom? Naravno, bez pogovora pristajući. 

Stavio me u doggy pozu, pažljivo gurajući glavić u moj šupak, gdje se ja pokušavam opustiti, od bola od strasti od svega, osjetim kako ulazi u mene, kaže gotovo je, nema nazad. 

Razrađivao me je, sve brže i brže, gurnuo me u ležeći položaj, nabijajući kurac sve više. Stavio me u misionarski položaj, govoreći mi drži noge da ti ga nabijem, a ja slušam kao da mi je vlasnik, a ne jebač. 

Dahćući, kroz zube mu kažem, kad budeš blizu svršavanja, reci mi.  Nije prošlo ni minut, on ga je izvadio, a ja, kao najveća drolja ikada, kleknuo na koljena, skinuo njegov kondom i namjestio se isplažena jezika da me okupa spermom.  Taj osjećaj, kako me doslovno kupa spermom je izvanredan. 
Naravno, stavio sam njegov kurac u usta i dobro iscijedio. Nakon toga je rekao da mu je iskustvo bilo odlično, da sve ostane između nas, i ja se iskreno nadam vidimo čim prije. :)

P.S. sve je istina osim imena ;) 

Kategorija:
Gay erotske priče