Da, nismo svi isti V

     Kad sam izlazio iz njegove kancelarije gurnuo mi je smotuljak novcanica i dok sam cekao autobus slozio sam ih, bilo je nesto manje od dve hiljade. Spremio sam rucak, sacekao decu iz skole, naterao ih da napisu domace zadatke dok ne dodje mama, potom je ona dosla, rucali smo svi zajedno kada sam im saopstio da od prvog radim samo nocnu smenu:

     "Sto je najveci fazon moci cu da spavam na poslu, takvo je radno mesto" rekoh na sta je supruga konstatovala da je to super i da cu preko dana moci da obavljam kucne poslove, ispracam i sacekujem iz skole decu, idem na pijacu, prodavnicu i slicno:

     "Celi zivot je moja majka sanjala da joj muz spremi bar jedan rucak u zivotu a evo meni ce da se posreci da mi muz bude domacica u kuci" rece supruga na sta smo se svi nasmejali, ja najvise, gluma u paralelnom zivotu je morala da bude na nivou.

     Uvece, oko deset deca su otisla na spavanje, potom i supruga "sutra imam sednicu upravnog odbora moram ranije da se probudim i spremim, otici cu jako rano, idem da spavam", onda je prvo usla pa izsla iz sobe i dodala

     "Na terasi ima puno djubreta, ako te ne mrzi sidji i baci ga" i brzo se povukla u sobu.

     "Jebi ga" pomislio sam, "u jednom zivotu sluga porodice, u drugom ucenjena kurva ali ajde, makar su deca za sada odlicna, sve u porodici ide super, to je to, cuti i teraj dalje". Onda je stigla poruka od glavnog sefa kome sam prethodno prepodne kroz slic popusio. Istog sekunda srce je pocelo jace i brze da mi kuca:

     -Sta radis?

     -Nista, sedim i gledam nesto bez veze na TVu.

     -Tvoji?

     -Otisli na spavanje.

     -Jel si se pohvalio za novo radno mesto?

     -Jesam.

     -I sta kazu, sta kaze supruga?

     -Raduje se.

     -Zasto?

     -Moci cu preko dana da budem u stanu, kontrolisem decu, spremam rucak, tako to.

     -Sjajno, i mi se radujemo sto ces biti slobodan preko noci.

     -Jel stvarno da pocinjem da radim od prvog.

     -Sad sam se setio, nisam ti rekao da ti nemas pravo da postavljas pitanja, razumeo?

     -Razumeo, izvinjavam se.

     -Takoooo, osim tvoje telesne potrebna je i mentalna submisivnost, jel to ok?

     -Da, razumeo sam.

     -E ako si razumeo sidji sad dole ispred tvoje zgrade, parkiran sam iza kontejnera za smece, ablendovaci ti, udji na zadnje sediste.

     Pomislih bas fino, imam pokrice za izlazak ali kad sam otvorio terasu da uzmem djubre video sam da je tek jedna mala kesica, osvrnuh se da nema negde jos ali nije bilo. Pomislih moja zena nema pojma, uzeh tu kesu, ogrnuh trenerku i sidjoh. stvarno, kad sam se pojavio kod kontejnera desetak metara dalje dobih znak kratkim blicanjem. Po preporuci  udjoh u auto gde me je cekao sa otkopcanim slicom i izvadjenom alatkom koju je nadrkavao. Nazvah dobro vece ali umesto odgovora dobih preporuku da pozurim:

     "I molim te pazi kad uzimas sok da me ne nakvasis". Nekoliko minuta kasnije, ne vise od deset, sav sok koji je izasao iz njega sam pazeci da mi ne iscuri iz usta popio do poslednje kapi. Onda me je odgurnuo od sebe uzevsi vlaznu maramicu da se obrise. Cutao sam zavaljen u kozno sediste cekajuci njegov novi potez. Kada se obrisao sa dve maramice malo mi je rastvorio rajsferslus, povukao majicu i ubacio upotrebljene maramice izmedju majice i tela:

     "Volim kad ozenjeni lepotani kao sto si ti smrde na moj kurac, to mi je neka vrsta satisfakcije. Idi, sad kad si mi ispraznio jaja nisi mi vise potreban" rece pa mi opet gurnu smotuljak nekih para u ruku.

     Kad sam usao u stan svi su spavali, prvo sam se oslobodio maramica pa popio vodku. Cutao sam i gledao u jednu tacku, bez veze, ne misleci ni o cemu. U grlu sam osecao mesavinu ukusa sperme i vodke kad je stigla poruka: "Sutra u deset kod mene u kancelariji, budi cist".

     Istusirao sam se i posle jos jedne vodke legao da spavam.

Kategorija:
Gay erotske priče