Neko novo vreme

Bio je to prvi dejt preko gay sajta. Prvi dogovoreni. Ne baš slavan i sigurno ne onakav kakvog sam očekivao.

Neko novo poglavlje. Neko novo vrijeme. Sve kao na tanjuru, mislio sam kada sam u sitnim satima, malo više ošamućen poslije izlaska, sastavljao svoj prvi profil i brzo pregledavao ostale. Pomalo uzbuđeno i ispašće prilično naivno, lijepio sam slike direktno sa Facebook profila. Slike iz kafića, u društvu, samo u gaćicama sa plaže...Desetak slika ukupno. I onda sam zaspao. Pa onda zaboravio na profil dva dana. A kada sam ga napokon otvorio, imaš šta i vidjeti.

Oko petnaestak poruka me čekalo. Likovi od 18 do 60 godina. Tovar slika guza i kita.

---Ej, šta ima? Hoćemo li nešto? Jesi za razmjenu nudes? Ćao, jesi za oral? ...Ej, pa ja tebe znam, a i ti mene.---

I ta zadnja poruka me natjera da u panici brzo izbrišem profil.

Prošla su dva, tri dana, već sam i zaboravio na to, kad dolazi mi poruka na Facebook. Sa nekog lažnog profila.

----Ej ćao, pa što obrisa profil na R.?----


Tek sam onda se zamislio da su se slike mogle skidati, kopirati, koristiti, pretraživati. I tako je bilo u stvari sve do nedavno. Zanemario sam poruku. A sutradan stiže nova.

---Ej, pa daj javi se. Znam da si ti jer si stavio iste slike kao na Facebook-u.---

I riješim da se javim. Pomislim, čega da se bojim kad je i on imao profil tamo.

---Javi se sa pravog profila pa ćemo razgovarati.--
--odgovorim.

Prođe par minuta, dođe mi nova poruka. Ovoga puta sa pravog profila. Razgledam ja profil, vidim dečko nešto mlađi od mene. Okey dečko, čak i sladak, zgodan na slikama. Malo sitniji. Neke poze na slikama nestašne, fakinske. Malo sam se i nasmiješio u sebi. Malo smo piskarali, zaključili da obojica volimo oral i dogovorimo da se nađemo na kafi. Kad sam ga upitao gdje bi mogli, on samo odgovori da ne brinem pa nisam htio odmah spominjati svoju garažu.

Iako je bio čak ljepši i zgodniji nego na slikama, dok smo pili kafu primjetio sam na njemu nekakvu aroganciju i uobraženost. To me je prilično odbijalo ali opet odlučim da idem do kraja.

Izišli smo vani malo prije ponoći. Išli nekakvim sporednim ulicama, a on je na moje upite samo odgovarao da ćemo brzo stići. Dečki bez auta i gajbe su se snalazili kako su znali i umijeli. Ima u tome i neke perverzne draži. Adrenalin pumpa. Nadao sam se nekom podrumu ili slično. Ili čak nekom gustom žbunju jer je bilo prilično toplo. Odužilo se ali smo stigli uskoro pred neki auto otpad, ograđen visokom mrežastom ogradom. Uskoro on zastade, osvrće se na sve strane, gleda me.

----Evo nas, stigli smo.--
--tiho reče.

Gledao sam ga začuđeno, upitno.

----Ma samo idi za mnom. Bio sam ovdje nekoliko puta.--
--šapće on.

Gledam u njega, gledam u oko 50 metara udaljenu, osvjetljenu prizemnu zgradu. Mislim se da ga otjeram u neku stvar i samo krenem nazad. Kad on se sagnu, skoro leže na trotoar, podiže oštećeni komad ograde i provuče se unutra. U sljedećoj sekundi otvara vrata slupanog Mercedesa koji je bio prvi do ograde. Gledam ga kako nestade u mraku. Gledam u stari Golf na krovu Mercedesa. U gomilu nabacanih starih auta.

---Ajde, šta čekaš!---
-šaptao je iz mraka.

Gdje su našli sebi gnijezdo, pomislim, osvrnem se još jednom, spustim dole i za njim. Brzo uletim u Mercedes.

----Pa jebo te, ima stražar ovdje! Jesi normalan ti!--
--paničario sam.

----Ma ne brini bolan. Ima lik, pije po čitavu noć, ne izlazi nikako. Bio sam ovdje iks puta.----smije se on.

Gledam ga, uzdahnem i malo se smirim. On se nasmija još jednom i nagnu se prema meni. Spusti one slatke usne na moje i ja u trenutku zaboravi na sve brige. Ljubili smo se i drapali nekoliko minuta, držali jedan drugoga za već prilično dignute kurce, dahtali napaljeno. Zavukao sam ruku u njegovu trenerku a on otkopča moje farmerice, iščeprka moj već dignuti kurac. I spusti glavu. Brzo mi je oblizao glavić nekoliko puta i ja uzdahnu glasno, zadovoljno. A on malo podiže glavu, gleda me.

----Nisi valjda od onih što svrše za minutu? ----prošapta.

----Ma nisam, samo ga puši.----nasmiješim se.

---Opet, nemoj slučajno da mi svršiš u usta. Ne volim to nikako.-
-- upozori me.

Klimao sam glavom, požurivao ga da ga opet strpa u usta.

----Baš imaš dobar kurac.-
---dodade i spusti usne ponovo.

Spustio sam sjedište i uživao nekoliko minuta. Tiho stenjao. Pušio ga je majstorski, iskusno. A onda odjednom se podiže, brzo svuče sa sebe trenerku, gaće pa i majicu i ostade samo u čarapama i sa satom na ruci. Gledao sam ga začuđeno. Ali i napaljeno ispred onog golog, zgodnog tijela. Nikad nisam vidio nekoga da tako brzo svuče sve sa sebe.

----Ma šta radiš to, jebo te. Jesi lud!--
--gledam ga, opet se osvrćem na sve strane.

A on šutke iz džepa trenerke izvadi nekakvu malu bočicu, uhvati me jednom rukom za kurac i ispravi ga, a drugom nakapa nekoliko kapi nekog ulja po glaviću. Kad me je objema rukama uhvatio za kurac i počeo razmazivati od korijena do glavića, ušutio sam se i opet zažmirio. Počeo mi je svlačiti sve do koljena. Gledao sam ga kako se brzo prebacuje na mene. Prvo je pokušao sa licem prema meni, pa kako nije imao kuda sa nogama, okrenu mi leđa. Sve se odvijalo tako brzo i neočekivano, neplanirano da nisam imao vremena ništa reći. Već u sljedećoj sekundi se namještao i nabijao na moj glavić. Stenjao je dok je moj tvrdi nauljeni kurac nestajao duboko u njemu. Samo sam mirno ležao dok je on miješao guzicama, želeći do jaja da se nabije. Dahtao je glasno.

---Ajde malo jebo ga ti, ajde malo.--
--dahtao je.

Ne baš naviknut na ovakvu ulogu, zgrabio sam ga oko guzova i krenuo se trzati, jako nabijati. Da se pokažem, iz sve snage. Otkrivao sam neko novo zadovoljstvo. Koprcao je se na meni, uvijao i stenjao glasno. A onda leže po meni, glava mu pade na moje lijevo rame. Obrazi nam se spojiše, priljubiše jedan uz drugi onako vreli. Kurac mi je u tom položaju malo iskliznuo iz njega. Lijevim stopalom koje mi je bilo negdje među papučicama sam se snažno odgurivao, nabijao mu ga do kraja, do jaja baš kao da to godinama radim. Vrištao je toliko da sam mu morao usta snažno prekriti šakom. Gledao sam ga kako zgrabi svoj dignuti kurac i krenu drkati ko lud. Zastenjao je kroz moju šaku. U mraku sam vidio bijele kapi kako pršte po njegovim grudima i stomaku. Onaj obraz uz moj se prosto zažari. Ležao je još jedan minut onako priljubljen i onda se podiže i brzo sjede na svoje sjedište. Gledao sam u svoj kurac, sjajan od ulja i nabrekao, kako leži na stomaku.

----Ajde, puši ga.--
--procijedio sam.

---A neću sada, pa bio je unutra.-
---mrtvo-hladno odgovori.

---Pa ajde se onda nabi ponovo.----


----Ma ne mogu. Boli me guza sada pravo.-
---

Gledam ga ja. Nije mi pravo.

----Pa de mi ga onda izdrkaj.----pomirljivo kažem.

Uzme ga on u ruku. Drka ga a ko da ga ne drka. Bez žara, bez želje. Pa pogleda u sat.

----U jebo te! Moram ja ići!----

Gledam ga. Navuče onu odjeću brzo kako je i svukao. Majicu preko stomaka ulijepljenog spermom.

----A jebo ga ti, pa nemoj srati. Čekaj da svršim.----

Zbunjeno sam govorio i gledao kako se preko mene penje i izlazi iz auta.

---A jebiga jarane. Moram ići. Izdrkaj kod kuće, pa ja.---
-

Izgovori, provuče se kroz žicu i nestade. A ja ostade sam u autu. Gledam u kurac. Pomislim, ma idem ga na brzinu izdrkati, ne fali mi puno. Zažmirim i drkam. Ubrzao, samo da ga istresem i da bježim.

I baš u trenutku kad je orgazam jurnuo, ugledam svjetlo kako obasjava auto i oko njega. Ne vidim u mraku, vidim samo bateriju na nekih desetak metara daleko.

----Ko je to tamo?---
-neko je glasno vikao.

Ja potežem na sebe farmerice i gaće a iz kurca pršti. Izletim iz auta, bacim se ispod one ograde. Udarim se u koljeno, osjetim kako me žica zapara po uhu.

---Ma ko je to tamo? Pucaću!--
--čujem iza sebe.

Nekako se dokopam trotoara, podignem se i počnem bježati. Šepao sam na koljeno, a iz kurca mi je još kapalo.

Dva dana sam šepao na koljeno, a posjekotina na uhu srećom nije bila duboka. Iz misli mi nije izlazio mali šupak i želja da mu vratim. LJut sam bio kao malo kada. Nisam htio ništa da mu pišem na FB. Znao sam da će poželjeti kurca. Da će se javiti kad tad.

Nisam puno čekao. Poslije tri dana stiže poruka.

----Pa gdje si ti jarane?--
--i smješko pored poruke.

----Tu sam ja. Šta ima?----

----Ma evo bzv. Mislio da se vidimo noćas.----


Nasmijao sam se u sebi. Mislio kako da mu vratim. Jer sam skontao da je baš mali šupak. I ona arogancija u kafiču. Glumljenje nekog zajebanog frajerčića. I on sada mislio da se vidimo, a ja šta mislim je nebitno. Najradije bi da imam nekog druga sa dobrom palijom pa da ga izjebemo, da nas pamti.

---Ajde, pisaću ti oko 8 sati. Budi online.----

---Aj važi, čujemo se u 8.---


Kako sam samo brzo plan napravio. Dovešću ga u garažu. Ne voli spermu u ustima. Dobiće je. I neće on svršiti ovaj put. Nije nešto ali je slatko. Pišem mu u 8 opet, dogovaram susret blizu mene u 11 sati. Govorim mu za garažu. On sretan. Zadovoljan.

Prije nego što ćemo se naći ja drkam. Drkam, dovodim se do ivice orgazma i stanem. I tako tri puta.

Sreli smo se na oko 300 metara od mene. Idemo, a on happy, raduje se jebačini, ne spominje onaj prvi put.

Smiješio je se zadovoljno kad je vidio garažu i onaj kauč u uglu. Sjeli smo odmah jedan do drugoga. Ljubili se, fatali. Napalio sam se bez obzira na moj plančić. Kurac mi se začas digao. Držao ga je, nadrkavao i brzo me otkopčavao. Svukao me je do kraja. Bio sam kao on onu noć. Samo čarape i sat na meni. Spustio je glavu, prislonio usne na moj već tvrdi glavić. U tom trenutku sam znao da neću ni minut izdržati. A tek kad je kliznuo usnama i počeo ga brzo i sočno pušiti. Onaj odgođeni orgazam, od prije 15 minuta, me je počeo sustizati. Uzdahnuo sam zadovoljno, tijelo mi se zgrći. Spustio sam obe ruke na njegovu glavu i pritisnuo. Mumljao je i pokušavao se oteti. Što mi samo pojača orgazam. Špricao sam mu u usta, špricao i špricao. Iskoprcao je se nekako ispod mojih ruku. Ustade i krenu pljuvati po garaži, ugleda lavabo u uglu pa krenu ispirati usta.

---Sve ti jebem! Jesi čuo! Sve ti jebem! Jesam ti rekao da ne volim u usta!--
--mrmljao je.

A ja se uozbilji.

---Aaa jebo te, izvini stare ti. Pa zaboravio sam skroz. A jebiga, izvini.---
-

A u sebi sam se smijao. Gunđa on još nekoliko minuta, sjede pored mene. Gleda u moj kurac.

---Možeš li još jednom svršiti?--
--već smireno upita.

---Ma mogu. Samo mi ga digni dobro.--
--gledam ga i smješkam se.

Pogledali smo obojica u moj poluspušteni kurac. I on sagnu glavu. Ali usne priljubi na jaja ovog puta. Oblizivao ih je i drkao mi ga. Umirio sam se a poslije par minuta opet napaljen. Kurac istegnut ponovo. Svuče se on brzo. Gledam ga onako golog a kurac mi samo poskoči. Opet izvadi onu bočicu i namaza mi dobro kurac. Legao je na leđa, raširio noge i gledao me. Legao sam preko njega. Zapetljali smo se u klinču. Kurac preko kurca. Ljubili se, žvaljili a on je polako dizao noge, gledao u mene napaljeno dok sam se podizao na ruke. Izvijao je se kao da je od gume, prebacio mi jednu nogu preko ramena pa i drugu. Gledao sam u ono napaljeno lice pa u slatku guzu i isturenu usku rupicu.

----Jebi me...jebi me--
--šaptao je napaljeno.

Ruke sam navalio na njegove noge, skvrčio ga još više. Prislonio sam glavić koji onako nauljen samo u dva, tri jača trzaja kliznu do kraja. Uzdahnuo je glasno, otvorio usta. Gledali smo se u oči dok sam ga vadio i trpao. I opet sam našao oslonac na stranicama kauča. Odgurivao sam se snažno i trpao mu ga do jaja. Udarao u njegovo tijelo. Garaža je odjekivala od udaraca, od šljapkanja i naših uzdaha. Kad je krenuo rukom da se zgrabi za kurac, samo sam mu čvrsto stegnuo jednu ruku pa drugu. Gledao je u mene bez snage da se buni. Čas je vrištao, čas stenjao u zadovoljstvu. Znoj sa lica mi je kapao po njegovim grudima. Dugo je trajalo i onda mi je došlo. Kao tutanj iz petnih žila. Milina prostruja tijelom. Izvadio sam ga brzo, zastenjao glasno, skoro vrisnuo a glavić izbaci mlaz po njegovom licu, pa po grudima i stomaku. Ležao je onako ulijepljen bez daha. Žmirio je otvorenih usta.

Sišao sam sa njega, gledao ga i još uvijek dahtao. Odjednom mi je izgledao tako nemoćan, tako ranjiv. I tako sladak. Pa šta ako je malo arogantan i sebičan. Svi mi imamo mane. Neću ja bar biti pakšu.

----Dođi, lezi ovdje.----nasmiješio sam se.

Pokazivao sam rukom na svoj stomak. Pogledao me malo čudno, pa se onda okrenu i položi glavu na moj stomak. Lijevom rukom sam ga češkao po kosi a desnom mu drkao kurac. Umirio je se. Svršio je za par minuta prskajući po stomaku i grudima. Rukom sam razmazivao spermu po njemu, miješajući je sa svojom.

----Još jednom molim te. Isto tako.----tiho je prošaptao ne otvarajući oči.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Neponovljiv Heart

Korisnik

Suvišno je bilo šta reći!
Ne ponovljiv si. Heart

Korisnik

Hvala, hvala, hvala.... Heart

Korisnik

Dobro poznat stil pisanja momka koji je pisao pod drugim nikom.Pismeno, bez gramatičkih grešaka. Usjpešan si i sa ovim nikom,nastavi pisati jer je prelijepo pročitati tvoju priču Kiss

Korisnik

Od mene čista stotka Wink

Korisnik

Ovako se piše, domaći zadatak polupismenima. Od mene desetka!