Da, nismo svi isti IV

     "Vrlo si zgodan, izgleda da si za sve dobar, mislim da je moj izbor bio pravi" rece kad je ispustio moju ruku i pokazao mi da sednem na stolicu naspram njegovog radnog stola, bas kao u izlogu. 

     "Kako mislite za sve, da sam dobar za sve, izvinite na pitanju" stidljivo sam pitao nemajuci u glavi nista pametnije. Istog sekunda sam se pokajao.

     "Pa lepo za sve, za videti te, za izvodjenje, za pokazivanje i da budem iskren, onako za zezanje, znas vec kakvo... Mozda i ne znas ja sam te vec probao kod mog prijatelja u Medakovicu, nisi bio los i da znas pravilno je sto si trazio zastitu... Jebi ga u danasnje vreme ne znas sta od koga mozes da fasujes.. Da, i na kraju odlican si, luce, bombona za nocnu smenu i rad na kongresima, simpozijumima, godisnjim skupstinama, mi dajemo obezbedjenje na takvim skupovima... bas nam treba takav markantan, izazovan, zgodan, nadam se da ti nece smetati muske oci prilepljene na tvoje telo... Sta ti mislis o svemu ovome sto sam ti naveo?

     Progutao sam knedlu pa gutljaj prvo vodke pa espreso kafe bez secera koju mi je posluzio dok je pricao:

     "Ja...(mucao sam i zastajkivao) ja mislim, da... Hvala vam na lepim recima i komplimentima...Mislim ja, da, u redu je to sto kazete samo ja ima porodicu, zenu, decu, obaveze", tu me je prekinuo:

     "Nema problema za to, sve tvoje aktivnosti u vezi firme ce biti odvojene od privatnog zivota, tu su nocne smene, odsustvo vikendom, sve placeno, sve sta dobijes bice kao plata preko racuna, zena nece nista da posumnja, nemaj brige za to, to je najmanji problem".

     "Onda u redu, onda je sve ok" dodao sam nekako zeleci da prestane ovaj ponizavajuci  razgovor.

     Potom je dosuo vodku i sebi i meni , nazdravio, popili smo po gutljaj, trazio sam vodu ako ima , nije mi dao rekavsi da mi ne treba, naravno da sam ocutao, pa je dodao:

     "Naravno, nece biti problema ako saradjujes na nacin kako ti ja odredim, valjda ti je to jasno, mislim da na osnovu ovoga sto znam i imam o tebi nece biti ama bas nikakvog problema, mislim da si moj pravi izbor. Cutao sam i crveneo ali sam bio uzbudjen pa sam poceo da se muvam i prekrstam noge. 

     "Da li je sve u redu, da li smo se dogovorili o nasoj saradnji"?

     "Da, hmmm, da jesmo, a kada to sve pocinje" izletelo mi je, znao sam da svako moje pitanje je glupo i daje mu prostor za delovanje i dodatno ponizenje mene.

     "Odmah" ustao je i seo ne fotelju u cosku " sada ces lepo da dodjes, otkopcas mi slic lepo, pazivo ces da izvuces moj kurac, da ga sisas, i lepo da se zasladis njegovim sokom... Jesi li razumeo sta trazim od tebe"?

     "Jesam". On se zavalio, rasirio noge i samo rekao "posluzi se".

     Ponizenje je bilo potpuno ali nisam imao kud, da odem gotovo je sve sa mnom. Prisao sam mu, kleknuo izmedju njegovih rasirenih nogu i drhtecim rukama otkopcao mu slic. Osetio sam neko cudno pomeranje njegovih ruku i pogledao ga: telefon je bio uperen tacno u ono sto sam radio:

     "Ne boj se nista, ovo ce biti samo jos jedan argument u mojoj ruci, nastavi"!

     Spustio sam pogled i poceo da ga sisam. Bio je srednje velicine ali veceg glavica. Pokusao sam da ga otkopcam ali mi nije dao:

     "Samo kroz slic, molim te" ironicno je dodao pa sam nastavio da ga sisam pazeci da ga ne nakvasim po pantalonama koje su mi smetale. Onda su se vrata otvorila, iznenadjen sam okusao dignem glavu ali je bilo kasno jer me je pritisnuo za potiljak.

     "Gazda, ovo je za vas" cuo sam glas obezbedjenja sa ulaza.

     "Hvala , ostravi to na moj sto, videcu sta je to samo da zavrsim sa probom" ironicno i ponizavajuce je rekao nastavljajuci da snima.. Pa je dodao podrugljivo:

     "Svaka nova roba mora da se proba"!

     Nesto kasnije, dok sam izlazio iz zgrade sa ukusom guste i masne sperme u ustima tip iz obezbedjenja koji je bio ocevidac mog ponizenja onako sam za sebe je rekao da cujem:

     "Novo gazdino meso". Nisam se okrenuo samo sam rasirio kisobran jer je kisica pocela da pada. Zacuh znak da sam dobio poruku i kada sam pogledao imao sam sta da vidim, celi tok mog pusenja zajedno sa svrsavanjem. U pratecem tekstu je stajalo:

     "Sjajan si, ovo je pocetak sjajnog biznisa, u poverenju lepotani poput tebe sa dvostrukim zivotom su na najvecoj ceni"!

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Odlična početak, daj nastavak da možemo i mi da uživamo dok maštamo o tako nečemu

Korisnik

Daj nastavak?

Korisnik

Mmm extra prica,posao i zadovoljstvo i extra bonusi... mogu da se zamislim u tome