Da, nismo svi isti III

      Posle godinu dana poznanstva sa tipom koji te jebe i koji organizuje tipove da te jebu polako se opustas, ulazis u rutinu, tvoje srednje godine, cetrdeset i kusur, dobijaju punocu, malo slobodnije posecujes javni toalet na Zelenom vencu, muvas se, ulazis po par puta na dva, tri minuta nebi li nasao nekog zgodnog da mu popusis. Ako je neko izmislio izraz "trpanje" nije mogao bolji za ono sto ti se dogadja kod prijatelja, to je ono sto trazis ali telo trazi jos nesto, tvoje drugo ja kao da ti govori jos, i jos... Resenje toga dolazi iznenada i sa strane koju najmanje ocekujes: kao dugogodisnji radnik obezbedjenja u jednoj naravno privatnoj firmi dobijas poruku od vlasnika firme, ne direktora da, dodjes na razgovor kod njega u kancelariju:

     "Problem je sto smo izgubili na nekim tenderima" pisalo je u poruci pored naznacenog vremena i mesta  gde bi sastanak trebao biti obavljen. Presekao sam se, pored suprugine plate odlicno sam se krpio rentom od stana koji mi je ostao od roditelja i svojom platom, znao sam za otpustanja ali do sada je sve to resavao direktor, prvi put vlasnik koga ne poznajem.Naravno, koga je slusati nije ga kuditi, u dogovoreno vreme sam dosao u naznaceni poslovni centar na Novom Beogradu, okupan, namirisan, vrlo elegantno obucen uz leptir masnu.

     "Lepo se obuci i doteraj, ostavi utisak, nemoj da budes seljacina" odzvanjalo mi je u glavi dok sam cekao da me obezbedjenje pusti u lift pogledavsi u cipele koje su se sijale.

     "Kad izadjete na zadnjem spratu levo i pravo ne vrata, kucajte pre nego sto udjete" rekao mi je tip iz obezbedjenja. Kad sam pritiskao dugme u liftu primetio sam da mi ruke drhte. Bio sam uzbudjen.

     "Sjajno, vise nego sjajno izgledas, svaka cast na imidzu" rekao mi je ne ispustajuci mi ruku koju je polako prineo svojim ustima i poljubio gledajuci me pravo u oci. Namah sam pocrveneo i spustio pogled.

     "Gledaj me u oci" pa kad sam podigao pogled dodao je "zelim te". Cutao sam kao zaliven, pocrveneo od stida ali uzbudjen, osetih da je to ono sto trazim ali ipak je neizvesnost lebdela oko mene...

        

Kategorija:
Gay erotske priče