Neostvarena želja... (Istinita priča)

Ona je... Ne znam... Moja... Bila je moja u nekom prošlom životu u to sam sigurna. Ne postoji savršeniji sklad lepote, intelekta i bezobrazluka na celoj planeti nego što je ta žena. Slučajno sam ugledala sličicu veličine nokta na fejsu još dok su sa desne strane stajale slike članova neke grupe. Ovo je bila možda neka književnost... 

Pogledam, otvorim grupu nađem, otvorim profil, pogledam 2-3 slike, shvatim udata, troje dece... aliiii ne mogu da prestanem da je gledam... Pošaljem zahtev... Prihvati... Ja se javim, krenem o književnosti, pa o poeziji, pa uđem u priču...  Jednog dana joj se otkrijem i kažem sve onako između redova. Ona odlepi, uvredi se, ali me ne izbriše. Kažem ok ne moramo o tome, eto neka bude prijateljski, opušteno... Prolazili su meseci... I svaki put u šali ja provučem nešto i navedem vodu na svoju vodenicu... Vremenom, zainteresuje se ona, pita pričamo... Ja joj se sad već otvoreno udvaram. Njoj to prija, uživa, pušta me... Teme su sve vrelije, ona je sad nemirna, radoznala postavlja pitanja, odgovara.... Sviđa joj se... Bezobrazna je, nekad na distanci... ali je konstantno tu... Noćni razgovori kad je na poslu postali su nama "must have". Pričamo o svemu... I jedne noći pitanje... Kako bi izgledao naš sex?

-Hoćeš da ti pričam detaljno? -Hoću! 

U polumraku stana, dok svira tiha muzika, a senke se igraju po zidovima, sedimo okrenute jedna drugoj pričamo i pijemo belo vino. Spuštaš čašu i grizeš donju usnu. Za mene je to čarobni znak, tako želim da zagrizem tu usnu.  Približavam ti se, dodirujem ti lice prstom i igram se sa pramenom tvoje riđe kose. Ustaješ naglo i odlaziš do prozora. Noć je mirna i svetla grada obasjavaju ti lice. Prilazim ti hvatam te preko stomaka i pripijam uz sebe. Mirišem tvoju kosu i sklanjam je sa vrata. Ljubim te iza uha. Drhtiš i ježiš se. Nikad nisi prevarila muža, nikad nisi bila sa ženom. Prepuštaš mi se, veruješ mi. Ljubim te po vratu i mazim tvoj stomak, bedra. U dugoj haljini si... Moram da je skinem. Raskopčavam je sa strane i nastavljam da te ljubim niz leđa sve do guze... Prija ti... Haljina pada na pod i sva lepota tvog tela pred mojim je očima i u mojim rukama. Prolaze me žmarci kroz prste dok te mazim svuda po telu, vešto zaobilazim intimne delove i to te nervira. Želiš me, to mi govori tvoje telo. Okrećem te ka sebi i sad smo oči u oči bliže nego ikad. Osećam otkucaje tvog srca na svojim grudima. Ljubim te ovlaš usnama, niz vrat, i spuštam se na grudi... Tako ih želim. Želim tvoje bradavice među prstima i zubima... Tako si topla. Odolevam želji jer želim da te izludim. Koža ti je poput svile glatka, a miris tvog tele širi mi nozdrve i opija me kao mlado vino. Ljubim te sve strasnije, grizem i klečim pred tobom dok te ljubim. Skidam ti gaćice i ljubim svaki milimetar tvojih bedara, ali trouglić preskačem. Goriš, grebeš me po leđima, čupaš moju kosu kog mi glavu guraš ka međunožju. Vodim te do kreveta. Skidaš brus i tražiš da ti svučem gaćice. Sad si potpuno gola na crnoj satenskoj posteljini i tvoje telo hipnotiše me svojim oblinama. Uzimam te za grudi i dok se igram vlažnim prstima sa jednom bradavicom, drugu halapljivo uvlačim u usta što više mogu i jezikom sisam slast tvoje kože. Uvijaš se, stenješ, kratki jecaji mešaju se sa muzikom. Ljubim te i opet se vraćam na grudi. Preslatke su, ali lagano klizim niz stomak nadole. Prvo te ljubim nežno po stomaku, bedrima i butinama, a onda šireći tvoje noge spuštam prvi poljubac na sam vrh klitorisa. Drhtiš, stenješ i uvijaš se. Moliš me da nastavim... I sad sam već zver koja želi da te pojede i pojebe kao ni jednu pre. Guram jezik i halapljivo ližem i sisam tvoje usmine i unutrašnjost vagine kupim svaku kap tvojih sokova koji cure niz moju bradu. Stavljam ti dva prsta u ribicu i sve jače je pomeram prateći ritam tvog disanja... Grebeš me po leđima, govoriš mi da sam zver, da ne želiš da se ovo završi. Ritam je sve brži. Dva prsta su u ribici, dok drugom rukom stiskam tvoju nabrekle bradavicu, a jezikom i usnama stiskam klitoris i osećam kako me prska slatka i vrela tečnost dok ti jecaš od zadovoljstva. Spuštam glavu na tvoja bedra i dolazim do daha. 

Sa druge strane čuo se samo dubok uzdah, pun čežnje i požude. Rekla je: Auh bre pa ovo je opasno. Svakodnevno smo u kontaktu, ali ona odbija da se vidimo. Prošlo je tu još neko vreme odlazim u njen grad poslovno, ali ona kategorički odbija da se vidimo. Ljuta sam i prekidam svaki kontakt na godinu dana. Kad me popustio bes počela je da mi nedostaje. Videla je sliku mene i jedne devojke na fejsu i javila se. Ljubomorna kao pas, rekla je ona nije za tebe. Odgovorila sam: "Nije. Hoćeš li da se razvedeš?" -Neću. Ne mogu. Imam decu, ne mogu to da im uradim. Nastavili smo kuckanje kao da prekida nije ni bilo. Slala mi je svoje slike, ja sam njoj pisala pesme. Zvala me je da joj popravim dan. Mogle smo da pričamo o bilo čemu. Ali... Mojom nepažnjom, plavuša, moja devojka saznala je za naše dopisivanje. Haos u najavi. U isto vreme kučka kako sam je zvala kad je baš bezobrazna postajala je još više drska i bezobrazna i jednog dana odlučim da iz više razloga prekinem komunikaciju jer je i dalje uporno odbijala da se vidimo. Ovog puta zatišje je trajalo tri godine. Na novom poslu imala sam previše slobodnog vremena i iz dosade jednog dana u avgustu pošaljem joj poruku. Oduševljena, odmah se javila, postavila more pitanja, zvala i opet je sve bilo kao nekad... Bezobrazni i ozbiljni razgovori, smeh i zezanje... Opet sam umela da je napalim u sekundi... Opet sam joj pisala pesme. Opet bi na poruku "Boja?" Odgovorila: "Zelene brazilke sa čipkom na rubu i korpe sa čipkom koja se nastavlja na bretele, kopča se napred." Obožavam tu ženu i evo petnaest godina pokušavam da popijem sa njom bar kafu. Predlagala sam joj, daj da se sretnemo na ulici, samo mi mahni preko ulice i nastavi dalje. I verovali ili ne trenutno sam tome bliža nego ikad. Držite mi palčeve, nadam se da ćemo se ovih dana videti prvi put.  Čežnja je duga i konstantna svih petnaest godina. Tako želim da ugrizem te medene usne. Želim je kao pustinja kišu! 

Kategorija:
Lezbo erotske priče 


Korisnik

Nego koji je taj posao gde ti je toliko dosadno i imaš toliko vremena? Pitam za drugara

Korisnik

U go girl. Heart

Korisnik

Držim ti palčeve i želim da ti se ostvare želje u vezi te zanosne dame.