Supruga se jebe sa šefom ali voli muža, 7. Deo, Žena na odmoru sa šefom

Nervozno sam sedela na svom mestu u avionu za Španiju, čvrsto stegnutih ruku u krilu. Pored mene, Darko je mirno sedeo zatvorenih očiju dok je zadremao. Bili smo na putu do luksuznog odmarališta u Španiji



Ali koliko god da sam bila uzbuđena zbog ovog odmora, moj um nije mogao a da ne odluta do mog muža, kod kuće. Ostavila sam mu poruku, objašnjavajući da mi treba malo vremena  za mene i da će sve da se promeni na bolje kada se vratimo.

Bila sam zabrinuta da li je do sada je pročitao belešku i da je povređen ili ljut na mene. Ali u isto vreme nisam mogala da poreknem snažnu privlačnost koju sam osećala prema Darku, svom šefu i ljubavniku.



Dok je avion poleteo, misli mi je prekinula Darkova ruka na mojoj. Pogledala sam ga i nasmešila se, osećajući utehu u njegovom prisustvu. Nagnuo se i šapnuo mi na uvo: 'Ne brini Jelena. Sve će biti u redu. Samo uživajte u ovom putovanju sa mnom.'



Klimnula sam glavom i naslonila mu glavu na rame, duboko uzdahnuvši. Zatvorila sam oči i pokušala da odagnam sve misli o svom mužu. Bila sam ovde sa Darkom i htela sam da to maksimalno iskoristim.



Nakon pola sata leta, primetila sam da je Darko nemiran. Stalno se pomerao na svom sedištu i mogala sam da primetim da se uzbuđuje. Nisam mogla a da ne osetim i iskru uzbuđenja u sebi. Sedeli smo jedno pored drugog, a pomisao na intimnost u avionu je bila uzbudljiva.



Bez reči sam posegnula i polako mu otkopčala pantalone. Darko se od iznenađenja razrogačio, ali se brzo pokrio sakoom. Osetila sam njegovu tvrdu erekciju na svojoj ruci dok sam počela da ga mazim polako i strastveno. Ispustio je tiho stenjanje i zabacio glavu unazad, pokušavajući da priguši svoje zadovoljstvo.



Nagnula sam se i poljubila ga, a naše usne su se pomerale sinhronizovano dok sam nastavila da mu pričinjavam zadovoljstvo. Kurac mu je bio veliki i tvrd kao kamen. Obilato je balavio i moja ruka je klizela preko njega.

Mogla sam da osetim njegovu ruku na svojoj butini, kako se penje sve više i više. Maca mi je bila vlažna i uspeo je nekako da ubaci prst u nju.

Oh!

Naša tela su bila pritisnuta jedno uz drugo i osećao sam kako napetost među nama raste.



Odjednom je Darko tiho zastenjao i osetila sam kako mi se oslobađa u ruci. Sperma je šikljala iz sve snage....

Prinela sam ruku ustima i polizala njegovo seme, osećajući istovremeno nalet uzbuđenja i krivice. Brzo smo se pribrali i seli na svoja sedišta, pokušavajući da se ponašamo normalno.



Ali kako se let nastavljao, nisam mogla a da se ne osećam krivom što sam prevarila svog muža. Volela sam ga, ali nisam mogla da poreknem snažnu privlačnost koju sam osećala prema Darku. Bila sam rastrzana između osećanja prema mužu i želje za Darkom.



Dok smo sleteli u Španiju i krenuli ka letovalištu, nisam mogla da se otresem osećaja krivice. Darko je primetio moju nelagodu i uzeo moju ruku u svoju, umirujuće je stisnuvši. Znala sam da Marko uskoro mora  da donese odluku, ali za sada sam želela da uživam u ovom putovanju sa Darkom i zaboravim na sve svoje brige.



Dok smo se smestili u našu sobu, ugledala sam u prelep pogled na okean i osetiola  kako me obuzima osećaj mira. Možda je ovo putovanje bilo upravo ono što mi je trebalo da shvatim stvari. I za sada sam biola srećna što sam sa Darkom.



Nikada nisam mislila da ću biti ovde, u Španiji, u ovom prelepom letovalištu sa čovekom za kojim žudim i koji je moj vatreni ljubavnik, meni udatoj ženi koja obožava svog muža.....



Danas je bio naš prvi dan u odmaralištu i oboje smo bili uzbuđeni što ćemo konačno imati malo vremena daleko od posla i jednostavno biti zajedno. Dok smo ulazili u predvorje, Darko je prišao recepcionerki i rekao joj da smo muž i žena, mladenci na medenom mesecu. Bila sam zatečena njegovom izjavom, ali duboko u sebi osetila sam treperenje od uzbuđenja. Oduvek sam sanjala ovakav medeni mesec, osećala sam se kao da nadoknadjujem ono što nisam imala sa Markom.



Dobili smo ključ od sobe i dok smo se kretali do našeg stana, nisam mogla da prestanem da se smejem. Darko me je držao za ruku i osećala sam ljubav koja zrači iz njega. Čim smo ušli u naš apartman, Darko me je zagrlio i strastveno poljubio. Zatim je predložio da se kasnije raspakujemo i da se odmah  presvučemo i krenemo na plažu.



Brzo smo se presvukli i krenuli, ruku pod ruku, ka plaži.

On je bio divam, mlad i mišićav, samo u bermudama i raskopčanoj košulji koju j eprijatni vetrić milovao.

Ja sam imala na sebi samo laganu letnju haljinicu.

 Sunce je sijalo i šum talasa je bio umirujući. Pronašli smo mirno mesto i raširili peškire po pesku. Darko je izvadio flašicu kreme za sunčanje i počeo je da mi trlja po leđima. Nisam mogla a da se ne osećam neverovatno zahvalnim što ga imam u životu. Okrenula sam se i pogledala u njegove duboke smeđe oči, osećajući nalet ljubavi.

Poljubili smo se i ja sam osećala kako mi je pica mokra....oh Bože gaćice su mi mokre...

“mili...nemoj više, gaćice su mi mokre...ne znam šta ću” rekal sam izazovno.

Darko me je poljubio, i pogledavši imali koga okolo nas, uzeo jednu bradavicu u usta izvadivši je iz kupaćeg.....



Zatim smo odlučili da prošetamo plažom, ponovo sam obukla haljinicu, uživajući u toplom pesku između prstiju. Razgovarali smo o našim snovima i budućim planovima i osećao sam se kao da sam na devetom nebu. Razgovarali smo o tome da je marko do sada verovatno video poruku i da je nadamo se, sada u fazi prihvatanja neminovnosti.

 Darko je iznenada stao i privukao me na poljubac. Osećala sam strast između nas i osećalo se kao da je ceo svet nestao, ostavljajući samo nas dvoje na plaži.



Naišli smo na bar na plaži i odlučili da napravimo pauzu. Naručili smo Mohitos i seli za sto sa pogledom na okean. Darko me je držao za ruku i pričali smo o svemu i svačemu.



Vlasnikbara, mladi i privlčni Španac nas je upitao da li smo zadovoljnii naravno da smo potvrdili .

- Vi ste momak i devojka? Upitao nas je.

- Ne, muž i žena, odgovorio je darko, pogeldavši me u oči i ja sam se zarumenela. Pored živog muža kući, sada sam imala i jednog sa posla, posebnog muža za kojeg znam samo ja... oh kakav divan i neverovatan osećaj potvrde moje ženskosti!



- Oh, divno, častimo vas još jednim pićem! Rekao je vlasnik.

Poljubila sam darka zbog toga što nas je proglasio mladencima, kako sam se samo divno osećala...



Prišao nam je konobar, prelepi visoki Marokanac, kako sam saznala, samo u bermudama koje su jedva skrivale njegovu muškost koja se bezobrazno ocrtavala.



- Dopada ti se? Upitao me je Darko koji je ugvatio moj pogled.

Zacrvenela sam se ponovo kao devojčica...ovaj put ovo more kao da su mi otvorili eve čakre....

.- Da... odgovirla sam.



Atmosfera je bila živahna i bezbrižna, uz toplo špansko sunce koje je obasjalo njih. Uživala sam, pijuckala koktel i ljuljala se uz muziku. Darko je, pak, imao nestašan sjaj u očima dok me je gledao.



„Previše si stisnuta, Jelena“, zadirkivao je, otpijajući gutljaj Mohita. „Nikad se ne usuđuješ da uradiš nešto senzualno ili neočekivano.“



Zakolutala sam očima na njega. Voleo je da pomera moje granice i da vidi koliko daleko sam spremna da idem. I moram priznati da sam i ja uživala u uzbuđenju.



'Ma molim te, Darko', nasmejalao sam se. 'Nisam stisnuta, samo imam samokontrolu.'



Nasmejao se i nagnuo se bliže meni. „Usuđujem te da uradiš nešto nečuveno večeras. Nešto što će čak i mene iznenaditi.'



Podigla sam obrvu, zaintrigirana njegovim izazovom. "A šta bi to bilo?"



Nagnuo se još bliže, usnama skoro dodirujući moje uvo. 'Skini svoje mokre gaćice i daj mi ih, ovde za stolom.'



Srce mi je poskočilo na njegov smeli zahtev. Znaola sam da me testira, pokušavajući da vidi da li sam spremna da se oslobodim svojih inhibicija. I u tom trenutku, odlučila sam da to uradim!

Ustala sam, lica zajapurena od uzbuđenja, i polako skinula gaćice ispod haljine. Stavila sam ih na sto ispred Darka, koji je bio zatečen mojim smelim potezom.



„Vau“, promrmljao je, zureći u čipkaste i mokre crne gaćice ispred sebe.



Nisam mogala a da ne osetim nalet adrenalina što od situacije što od alkohola, dok sam se probijala do plesnog podijuma. Muzika je pulsirala mojim telom, a ja sam otpustila sve svoje inhibicije kada sam počela da provokativno plešem. Publika oko mene je navijala i pljeskala, a ja sam osetila da me obuzima osećaj slobode.



Dok sam plesala, videla sam Darka kako me posmatra sa stola. Izgledao je i iznenađeno i uzbuđeno mojom iznenadnom smelošću. I to me je samo još više podstaklo. Plesala sam bezobzirno, puštajući telo da se kreće u ritmu muzike.



Osvrnula sam se na Darka, kome se sada pridružio  gazda, vlasnik lokala. Obojica su me posmatrali sa mešavinom šoka i divljenja. A onda sam imala ideju. Pozvala sam vlasnika barada mi se pridruži na podijumu. Prvo je oklevao, ali sam mu uputila zavodljiv osmeh i nije mogao da odoli.

Popeo se na podijum I počeo da prati moj zavodljivi ples. Isticala sam grudi I guzu, raspokčala moju haljinu dovoljno da mi sise landaraju u ritmu muzike….. Unesen u ples, Španac je pozvao svog konomara Marokanca da nam se pridruži…nisam se protivila.



Zajedno, nas nas troje smo senzualno I potpuno zavodljivo plesali na podijumu, dok nas je publika bodrila. Mogla sam da vidim Darkove oči na sebi i da je još uvek u šoku zbog mog smelog poteza. Ali nije me bilo briga. U tom trenutku sam se osećala moćno i slobodno.



Publika je postajala sve bučnija i plesni podijum je postajao prepun. Španski vlasnik i njegov konobar, čijia imena se nikad nisam potrudila da saznam, pridružili su mi se na podijumu za igru. Kretali smo se zajedno na senzualan i provokativan način, privlačeći pažnju publike. Mogla sam da osetim njihove oči na nama, i to je samo podstaklo moju želju da se pustim i plešem slobodno.



Darko nas je posmatrao sedeći za stolom. Posmatrao nas je sa mešavinom ljubomore i uzbuđenja kako ruke Španca i njegove marokanskog konobara lutaju po mom telu, a njihovi bokovi su se trljali i udarali o moje. Osećala sam da se uzbuđujem i nisam mogla da odolim iskušenju da zaplešem još bliže njima.



Kako se muzika pojačavala, nas troje smo bili izgubljeni u svom svetu, krećući se bezobzirno.

 Publika oko nas nas je bodrila i bodrila, a njihova energija je samo pojačavala uzbuđenje. Mogla sam da osetim vrelinu između mojih plesnih partnera i nisam želela ništa drugo nego da se prepustim strasti koja se gradila.



Odvažnim potezom, Marokanac uhvatio za grudi, me je iznenadilo, ali publika je podivljala, i videla sam Darkove oči kako se raširišee od šoka.

Pokušala sam da se branim I sklonila muj šake, ali nastavila sam da igram…. I uskoro ponovo su se našle namojim drudima…ukvatila sam ih da ih sklonim….ali …. zadržala sam ih na mojim sisama….još ih I pritisla…

Ali nije me bilo briga, bila sam uhvaćena u trenutku i uživala sam u svakoj sekundi.



Igra se nastavila, a nas troje smo sada jedini ostali na podijumu za igru. Marokanac me privukao još bliže i osetila sam njegove usne na svom vratu dok mi je nešto šaputao na uvo. Nisam mogla da ga čujem uz glasnu muziku, ali znala sam da traži dozvolu da stvari podigne na viši nivo.



Bez oklevanja, klimnula sam glavom, a publika je izbila klicanjeklicala i navijala.

Špančeva ruka je putovala uz moju butinu i osetila sam njegovo iznenađenje kada je shvatio da ne nosim gaćice.



Ali pravi šok je nastupio kada sam iznenada osetila kako su nečije, više ne znam ni čije ruke ušle ispod haljine I gornjeg dela bikinija, I zavukjle se na moju sisu… Vrelina me je protresla, a publika divljala navijajući….



Njih dvojica  su nastavili da plešu sa mnom, a njihove ruke istražuju moje telo dok smo se zajedno kretali. Mogla sam da osetim njihovo uzbuđenje na svojoj koži, i nisam mogla da odolim da ne posegnem dole i uhvatim se za kurac bariste, izvlačeći ga da ga svi vide. Zašto i ne bih. Bila sam na ozuvolte, sve moje ženske draži bile su javno hvatane, mažene, ljubljene i grižene pred publikom.





Publika je urlala od uzbuđenja, a mogla sam da osetim njihove poglede na nama dok su moji plesni partneri nastavljali da mi prijaju. Njihovi prsti su se gurnuli u moju mokru i voljnu macu, a ja sam glasno stenjala, ne mareći ko to gleda. Oh kako sam uživala! Prsti dva muškarca u mojoj pomahnitaloj ribici na plesnom podijumu negde na plaži!



Zadizali su mi haljinicu, zavlačili prste u picu, hvatali sise koje su bile sada na pogled svima izvadjene….. Osetila sma orgazam! Na sred pozornice za ples, okružena desetinama mladih koji su navijali, doživela sam orgazam stojeći, naslonjena glave unazad na nekod od njih dvojice dok mi je drugi od napred masirao pičku iz sve snage…

Kakav orgazam!



Noge su mi klecale, grudi nadizale od uzbudjenja… a onda u žaru skandiranja mase, gazda me je uzeo za ruku I poveo sa bine, a pratio nas je Marokanac. Ljudi su nam aplaudirali i pratili nas ovacijama....

Našli smo se iza bara, kod magacija, iznad nastrešnice koja nas je štitila od sunca. Nastavili su da me ljube i hataju. Bradavice su mi bile ukočene, usne vrele a iz pizda je curilo. Ugledala sam darka pored nas. Gazda ga je upitao

- Senjor, da li dopuštate? A Marokanac me je jednostavno nastavio ljubiti po vratu i maziti sise.

Darko se samo nasmejao i rekao

- Ako želi da uživa, ima moje dopuštenje.

- Senjor, vaša žena je živa vatra, davno ovako nešto nismo imali....



Opet me je nazvao Darkovom suprugom.... kako mi j eto godilo.... kako mi j e godilo da me predstavljaju kao suprugu tog mladog, snažnog i vatrenog muškarcas. Ovde niej postojao marko, ni bilo ko ovde je bio sasvim novi svet u kome sam bila Darkova supruga, supruga uspešnog biznismena.

Imala sam dva sveta, onaj kući sa voljenim mužem Markom, koji mi pruža ljubav i stabilnost, i ovaj drugi u mojem sam “poslovna” ili “kancelarijska”  supruga  maldog i potentnog uspešnog muškaraca, imala sam činilo mi se najbokje od oba sveta...



Našla sam sebe kako čučim i okrećem glavu ka Špancu ili marokancu i pušim im kurčeve naizmenično. Španac, sa debelim kurcem i Marokanac sa tamnim i obrezanim kurcem koji mi je jako prijaso.

Darko je sve to gledao sa somehom, i klimao glavom u znak odobravanja.

Našla sam se četvreonoške na nekom starom madracu. Španac mi je klekao isperd usta i to je bio znak da ću mu grlom obradjivati kurčinu a iza mene nameštao se Marokanac sa obrezanim kurcem.



Osetila sam vreeli glavić njegovog kurca kako razmiče isto tako vrele ali ulepljene usmine moje pizde i kako lagano ali odlučno uklizava u moju dubinu.

Kada sam uzdahnula, osetila sam kako mi kurac uleće u usta i kako obojica imaju ritam mog jebanja.

Nije im dugo trebalo da uhvate ritam i da me jebu kao uhodani par. Darko nam je prišao i počeo da me mazi po kosi i lefjima, da mi daje senzualnost u ovom divljačkom jebanju pored magacina nekog bara n aplaži. Ubrzo pojavili su se i ljudi koji su nas pratili. Videla sam kako se smeju, neki snimaju, a onda je Darko uzeo i ztavio svoju šaku tako da ne mogu da mi snimaju lice kako se jebem. Zato su navijali, ponovo aplaudirali i snimali sve ostalo.

Čak je i Španac povremeno stavljao šake tako da zakloni moje lice, ali ja sam, se previše pedala sisanju njegovog kurcas i nameštanju svoje zadnjice da mi marokanac što bolje nabije u pičku.

Doživela sam orgazam i publika je ponovo aplaudirala, verovatno primetivši moje sladostrašće.



Niej ovo bilo vreme ni meto za voddjenje lujubavi i menjanje pozma, tek, Marokanac je izvadio svoj obrezani tamni kurac koji j edo tada činio čuda u mojoj pički i uz stenjanje izlio dobre mlazeve sperme po mojim ledjiam i dupetu, najposle na obrisavši o moj guz.

A ubrzo je i Šoanac zamumlao i izvadio ga da me poprska po licu, što sam takodje sa zadovoljstvom prihvatila.





Jedva sam se smirila, kada sam osetila nečije snažne ruke, kako me uzimaju, podižu I prebacuju preko ramena…. Polu pijana, pod orgazmičkom strašću ništa nisam razumela…

Odjednom, gube ljudi, I huk mase ostaje iza nas….

To je bio Darko koji me je uzeo i podigao.

 Nakod dvadesetak metara, spustio me je da stanem, okrenuo I strasno poljubio….

Bojala sam se šamara ili udarca, a on me je poljubio kao da se nismo videli nedeljama.

Kakva strast!



Ljubili smo se u taksiju sve vrema, mazili smo se I kada smo ulazili u lift, a kada smo ušli u apartman, čula sam cepanje tkanine I ostala sam potpuno gola.



Darko mi je mesio sise ne vadeći svoj jezik iz mojih usta, hvatala sam ga za rub bermuda I izvadila njegov uveliku ukrućen kurac, koji j ebalavio obilno, Spustila sam se bez da mi je on to rekao I uzela ga u svoja vrela usta.

Kakav divan ukus bala sa kurca, sve sam polizala, poljubila svaku venu, uzela u usta svako jaje, a onda mi je darko odgurnuo glavu, ponovo zverski poljubio I snažnim mišicama podigao u vis, a ja ga obuhvatila svojim nogama oko strukla. Veštim pokretom ruke, stavio mi je kurčinu n amoju udatu pičku I nasadio me tako stojeći na kurac.



Uzdahnula sam ne od bola već od seće I užitka, od osećaja sreće I slobode koji sam ovde osetila prvi put posle godina braka sa Markom…

Oh, zašto sada mislim na marka dok me ljubavnik jebe stojeći? Kakav marko, izadji mi iz glave… aaaahhhh kako se divno osećam, kako darko izbacuje iz moje pizde svaki Markov pokušaj ikada da me zadovolji, darko mi osvaja pizdu I čini je svojom.



Pizda mi pušta sokove maksimalno, a ja  balim od sreće dok se ljubimo. Nabija me na zik I sada ima još veću kontrolu nadamnom I ja urličem od orgazma!



Darko me grize za vrat u naletu svoej sopstvene strasti, I tek onda me skida sa kurca. Vidim da nije svršio da mu je još tvrd kao kamen.



Na klimavim nogama stojim I on me vodi do prozora Prdedivan pogelda na narandžasti zalazak sunca u daljini I nebo koje polako postaje crno. Ljubi me iza ledja I opet grize vrat, a ja se ne bunim, kako se savršenoi osećam, kako mi prija seks sa ljubavnikom dok me kući verno čeka muž…..

Darko me priljubljuje uz staklo I gura mi kurac otpozadi  u pičku. Ja ječim, držim se rukama za staklo a on me jebe od pozadi kao u izvolu. Da, kao u izlogu jer nas dvoje smo lutke koje je preuzela strast pod svoje.

Sise mi se lepe za stalno, osećam da sam priljubila I svoje usne I osećam kako u maglovenju strasti I alkohola, ljubim to staklo, a darko me navlači sve žešće i žešče. Taj dečko ima toliko snage I stamine u sebi!

On naslanja svoju glavu na koje rame i počinje da stenje. Osećam kako me divljački i odlučno nabija na kurac i kako eksplozija mlazeva sperme plavi moju pičku. I opet, i opet, i opet, i opet i kako više nema mesta i kako se sliva napolje iz mene, a onda me stiže orgazam i poplava i moej i njegove tečnosti se sliva medju naše noge.......



Ležim u kadi tople vode... kada je puna pene... istuširala sam se maksimalno pre toga, ali trebalo mi j eopuštanje....ribica mi je danas dobila mnogo porcija....

Iskreno, hladila sam pičku u vodi i opuštala je..... ne sećam se da sam ovako nešto imala sa Markom....uh opet on u mojoj glavi....

Šta sada radi? Sigurno je pročitao pismo do sada.... dali je ljut? Ma verujem da je shvatio da je ovo dobro za njega......Ne bih volela da bude ljut....volim ga. Prokletstvo, zašto mislim na njega i ljubav dok sam na medenom mesecu sa ljubavnikom?



Neki osećaj tuposti i nervoze me j eobuzeo... da li je to griža savesti? Ali zašto? Meni je ovde lepo. Odlično, nikada se nisam bolej osećala godinama unazad...a ovo neće ništa pokvariti, samo će poboljšati, a i više ne varam Marka, sve sam mu priznala, sve je ovo u redu..... Pa opet.... šta li sada on radi? Kuća-posa. Posao-kuća? Nije izašao u kafanu kao čovek ni jednom godinama..... mogla sam da mu s enadjem kao žena i kao prijatelj....a nisam.... ja sam sada ovde prersrećna, a on?



Izašla sma iz kade i obrisala se. Videla sam Darka kako leži na krevetu i spava. Odlučila sam da ne oblačim spavaćicu i da legnem gola pored njega. Legla sam na bok i on me je obuhvatio. Stavio j eruku medju moje noge i nastavio da spava. Ja nisam dugo zaspala.

Zašto mi Marko ne izadje iz glave? Utonula sam u san.



Marko i Sladja ležali su na krevetu. Bolje reći Sladja je ležala na njegovim golim grudima. Seks koji su imali bio je veličanstven, Sladja je još osećala peckanje u guzi od Markovom moćnog kurca. Nije mogla da veruje da jedna glupača kao Jelena može da odbaci ovakvu muškarčinu i jebača.

Teško joj je bilo da prihvati činjenicu da proteklih dana je uspala da padne pod Markovu seklsualnu kontrolu. Krivila je zato i dug period Darkovog odbijanja da imaju seks od kada je trudna, kao i želju za osvetzom....ali ipak nikada ni jedan muškarac nije dominirao nad njom...sve do sada.

Marko ju je lagano ljubio i poljupcima iskazivao zahvalnost što mu je dopustila da osvoji njeno dupe. Iako bolno, i Sladja je dobila svoj analni užitak, mešavinu bola, predaje i osvajanja.....

Najviše joj je godilo što ju je Marko prihvatao bez uslova. Bez da želi njen novac, položaj, prihvatio je čak i da je trudna....



To prepodne, Sladja je pozvala svoju majku i rekla da mora da priča sa njom, Dve žene su se srele i Sladja je majci ispričala sve u vezi darkov eprevare i ljubavne afere sa Markovom ženom.

Majka je bila besna, kao ris. Sladja ju je zamolila kroz suze da ništa ne priča tati. Tata je prek i besan čovek, nagao i nepredvidiv. On obožava svoju jedinicu i Sladja je rekla da ne želi nikakve skandale....



Ispričala joj je i kako je Darko djubre i svinja i kako je Markova žena kurva i ološ i kako je čak mužu ostavila pismo u kojem mu se podsmeva i ucenjuje ga da mora da ostane u braku sa njom dok su ovo dvoje na odmoru u Španiji. Naravno da je dosta lagala, jer je  Jelena iskazivala svoju ljubav u pismu i gotovo tražial oproštaj, ali Sladja je praktično sada mrzela i prezirala Jelenu koliko i darka, a i više.



Njih dve su se pozdravile, i brišući suze, Sladja je izašla napolje. Kako je izašla, nasmejala se svojoj lukavosti i izbrisala lažne suze. Znala je da prvo što će njena majka da uradi to je da će da nazove njenog tatu.



Nastaviće se....





Angel Od Lust

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Hvala, približavamo se raspletu....

Korisnik

Sve pohvale, ovo je fenomenalno!