Mirjana moja domina I dio

Došao sam pola sata ranije na adresu koja je stajala jasno pinovana u poruci nedavno instalirane aplikacije. Ortak sa posla mi je pokazao nedavno tu zanimaciju, nakon što sam ga zafrkavao da je vedriji nakon što ga je cura ostavila. Nisam mogao da vjerujem da je moderan svijet donio zagonetnost zadovoljstva direktno u naše najdodirivanije ljubimce – telefone, niti da je moguće da te sasvim nepoznata osoba može navesti da dođeš u situaciju da prelomiš i odeš pravo u nepoznato. Možda je iza tih vrata neki trbosek koji jedva čeka da me raspizdi po glavi i otme moj, a nekome nasušni organ. Ali želja da se prepustim njenom izazovu, bila je jača od svih tih jezivih priča koje dolaze iz provincijalnih djelova zemlje.

Bilo je nešto u toj djevojci što me je uljuljkavalo u osjećaj, da je ipak nekome stalo do onoga kakav jesam, a nisam bio nimalo običan. U moru onih koje su se nudile u klubovima, bila mi je potrebna neka sa kojom neće sve biti na tacni. Mirjana je u najmanju ruku bila introvertna. Sama činjenica da početak komunikacije ide preko aplikacije, daleko od pravog dodira prstiju i izazova koji prži iz očiju osobe preko puta, govorio je da je najvjerovatnije bila veoma stidljiva. Ali nikada u toj komunikaciji nisam bio siguran da li je zaista to sve što se otkriva, ili tu ima još nekih skrivenih herca iza malenog ekrana. Nestrpljiv, pokucao sam na vrata visokog potkrovlja, pažljivo osmatrajući da li će me neko vidjeti ovdje. Vrata mi je otvorila visoka brineta sa ogromnim kapelinom crvene boje koju je pratila duga salonska haljina u istoj boji cigle. 

- Mirjana? –
- Ne.. – odgovorila je brineta odmahnuvši elegantno uvijenom kosom
- Mirjana ima neke obaveze i priključiće ti se čim bude riješila sve što ima sa klijentom. Zamolila te je da odeš do kraja hodnika desno i raskomotiš se u prvoj sobi lijevo. – namjestila je osmjeh, salutirala i izgubila se u drugom kraju salona suprotno od uputstva koje mi je dala.

Bio sam zapanjen činjenicom da sam ušao ovdje kao u neku eskort agenciju i da Mirjana nije mogla odmah da se sretne samnom. Očekivao sam u najblažoj varijanti da je ovo neka kuća koju ima na raspolaganju i ne ovako korporativan izgled u istoj. Međutim, ostalo mi je samo da pratim upute i da se pokušam smiriti tamo gdje me je poslala. Ušao sam u baršunastu sobu boje starog zlata koja je u centru imala ogroman krevet pod baldahinom. U blizini je bio surround sistem, par biljaka koje su oplemenjivale prostor i druga vrata koja su vodila u garderober i kupatilo sa tuš kabinom i toaletnim stolom. Prostor je bio opremljen sa puno ukusa a u garderoberu sam čak pronašao i muške odjevne predmete, trikoe, maske, ogromi prostor sa seksualnim igračkama pažljivo složenim i dezinfikovanim. Ovaj detalj je nalio ulje na moje posmatranje žene sa kojom sam dogovorio da se noćas sretnem. Da li je ovo njen legitimni biznis i koliko ću zapravo biti u stanju da sve ovo podnesem bez ijedne emocije ili pak, kao poslovni susret..Iz misli me je prenuo zvuk zujanja mobilnog telefona kog sam namjerno utišao, ne želivši da nas neko prekida u susretu. Mirjana mi je javila porukom da se slobodno istuširam i da će doći čim završi to što ima. To sam i namjeravao jer je tenzija misli postala preteška. Pažljivo sam odložio stvari i ušao u kabinu u kojoj su bile poređane najnevjerovatnije kupke. Uživao sam u mirisima i laganoj muzici u pozadini koja mi je opuštala čula. Kada sam izašao iz kupatila, pronašao sam ogroman peškir i dobro posušio tijelo. Dok sam namještao peškir osjetio sam kako mi neka nježna tkanina prekriva oči i njene tople ruke koje se nježno ukrštaju po mojim grudima dok njene vrele i tvrde grudi dodiruju moja leđa..

- Mirjana..? –
- Ja sam.. – zagrli me jače i osjetih usne blizu mog uveta
- ..molim te ostani tako i vjeruj mi, uradi sve kako tražim.. – skoro bez daha je izgovorila dražeći mi resicu. Ta molba je bila tako decidna i njoj potrebna da sam shvatio da nemam potrebu za panikom.
- ..ok.. tvoj sam.. radi kako ti želiš.. – nakon čega mi je pomogla da se ustanem i odvela me do kreveta. 

Posjela me je na ivicu i nježno me opkoračila nogama tako, da sam mogao da osjetim blizinu njene okupane i vrele kože. Tražila je da stavim ruke iza sebe..

..vezala sam mu ruke plahtama zacrtavši u sebi da ću od njega napraviti poslušnog, ili ga pustiti kući.. Slaven je u meni budio želju da ga vodim stazom mojih požuda na način na koji sam željela da otpustim sve ono što mi je bivši muž uskratio. Kada sam saznala da sam dobila nasledstvo od baka-ujne iz Australije, odlučila sam da pokrenem ovu aplikaciju i pronađem onog koji će da me usreći na duže staze. Udružena sa još nekoliko prijateljica, ja sam izabrala ovakav način u kome sam mogla da prihvatim samo osobe koje bi prošle specijalan upitnik i koji bi ih u rezultatu povezao upravo samnom. I evo ga tu ispred mene, spreman da prihvati prve stepene potčinjenosti koja mi je bila potrebna da mogu da se povežem.. 

Dohvatila sam tu neukroćenu smeđu kosu i privukla njegove usne mojim grudima. U tišini je udisao toplotu moje kože i čekao dopuštenje ili želju koju bi trebala saopštiti.. lomila sam se.. osjetila sam kako je napet.. pa ipak sam uživala što uzdiše i uživa u mirisu moje kože.. otvorio je usne.. nisam znala kako ali, kao da je čuo moje misli, nježno je samo ovlaš šarao usnama po procjepu, ispuštajući vreo dah.. Njegove baršunaste usne su u meni kovitlale želju tako, da sam poželjela da budu vječno u ispitivačkom pohodu svuda po mojoj koži.

- Želim.. – teško je izustio..
- Šta ti želiš..? – uhvatila sam ga za lice i stisnula mu vilicu – štaaaa tiii želišš?
- Ovaj... mogu li.. da ih ljubim gospodarice? – shvatio je..
- Koga bi ti da ljubiš..?
- Tvoje divne tvrde i vrele grudi.. – prošaputao je..
- Možeš.. ali.. predano.. – sa olakšanjem je frknuo..
- Vodi me.. – zamolio je..

Nježno sam ih izvukla iz korseta i prinosila jednu pa drugu njegovim usnama. Postao je nemiran kao da sjedi na žaru. Prekorila sam ga da se umiri i s teškim naporom je uspio.. nježno ih obuhvativši svojim vrelim usnama.. Svaki dodir dovodio je udar strasti u moj centar svijeta. Izvijala sam se, nježno stenjala, na šta je on reagovao stojički, dajući mi vremena da uživam. 

- Sviđa li ti se kako te pojim grudima Slavene?
- Mmmm.. da... Mirjana... ovaj, gospodarice.. želim još..
- Što želiš?
- Želim svaki tvoj uzdah, tvoje zadovoljstvo.. da me poželiš u sebi.. i da te osjetim pod sobom..
- Misliš da si dostojan..
- Trudim se gospodarice.. pa kad zaslužim.. – gotovo da je u jednom bolnom a iskrenom uzdahu ovo izgovorio..

Imponovao mi je bol od spoznaje da se može desiti da ga odbijem i ostavim žednog mog tijela.. i bilo je vrijeme za takav test. 

- Kada trebaš da se pojaviš na poslu?
- Ne prije ponedjeljka.. zašto?
- Neka bude tako..  lezi tu, vratiću se za dva sata – ostavih ga u magnovenju želje i zatvorih vrata za sobom nakon što sam čula kako uzdiše u negodovanju.

..zvuk zaključanih vrata me je ostavio zbunjenim. Vezan, zatvorenih očiju, natjerala me je da čekam u nepoznanici ćežnje koju je iznenada probudio njen skrivani gejzir uzdaha. Bio sam i ljut i povrijeđen ovakvim ponašanjem. Čime sam to zaslužio? Pokušao sam da izvučem ruke iz poveza ali mi nije išlo za rukom.. ostalo mi je da se nekako popnem na krevet, namjestim na jastuke i zaspem.

NASTAVIĆE SE..

Autor: SamuraiME
20.04.2024
Zabranjeno svako kopiranje dijela ili teksta u cjelosti bez dozvole vlasnilka profila na sajtu KZO

Kategorija:
Strejt erotske priče