Provod u gay sauni u Beogradu.

Odlazim kod rodbine u BG, i javlja mi se jedan dečko (Nikola)s kojim se stalno dopisujem a nikako da dodje do susreta , on iz Bosne ja iz Vojvodine, i skontamo da smo u isto vreme u Beogradu , ali da nemamo ni smeštaj ni auto za viđenje, pa mi on predlozi da odemo u saunu.

Posle duzeg ubeđivanja, ( najvise zbog mojih pitanja i  podpitanja ) pristajem , nervozno provodim vreme s rodbinom cekajuci vreme da krenem. Konano , vreme je da krenem i Nikola mi kaze da budem na brankovom mostu, da ce me tu pokupiti jer tu stoje kurve.  Tako je i bilo, sedam u auto a on me odmah hvata po nogama stipa me svuda, krece dirty talk , svo vreme prica samnom tonom , kako si pedercicu, jel si spremna droljo za razvaljivanje itd...

Dolazimo na adresu, ulazimo u zgradu i idemo u podrum , on me stipa za guzu i uopste se ne suzdrzava, i na ulazu tj na salteru kaze za 2 osobe ,m i ja se usprotivim i kazem ne ne evo ti pare, a on mi pred onim likom obrusi, meni drolje ne placaju nikad, nisam na to spao. 

Dečko,  ljubazan smeška se , daje nam peškire i narukvice sa ključem, kad ostavimo stvari da nam ključ bude oko ruke da se ne izgubi , ulazimo u presvlacionicu,  skidamo se brzo,  Nikola zviždi i govori wow kakva bulja, i kad smo stavili stvari , on uzima moju narukvicu i uzima svoju i moju i stavlja na svoju ruku, i kaze, idemo kad ja kazem da idemo.

Obuvamo papuce i ogrnemo peškire oko struka, idemo u koloni prema tusu , i on me uzima za ruku i naglo uvodi u jednu praznu mracnu prostoriju gde se nalazi samo 1 krevet kao za masazu , ne vidim nista samo osetim jak samar i cujem Nikoli kako mi govori , ti si moj tus , izvoli lizi sve redom.

Jako mi se to dopalo , zna po dopisivanju da volim da kurac vonja , da je znojav itd, i celog ga lizem,  ponekad mi naglo  nabija kurcinu u usta da se zagrcnem i zabalavim , ali jako brzo svrsava, jer smo obojica bili jako napapaljeni, i tek tad odlzimo pod tus.

Izlazimo osvežena, čisti, i krećemo u izvidnicu, sauna je na sprat, imaju hodnici koji imaju  dosta vrata , resetki kao u zatvoru, raznih tematskih soba, ugaone garniture , klupe , i ne znam kud bih pre, momci se setaju gore dole, odmeravaju se svi, neko se mazi, neko prica , neka vrata su zakljicana ( kao nasa sto su bila ) neko se nasao i otisao u sobu, neko se otvoreno pred svima vata , pusi, guzi, i sve je jako popaljujuce...

Nikolu su već druge drolje savatale,  što je mene motivisalo da krenem flertovati sa momcima koji su stajali i preko peškira ceškali kitu.. Bez pardona sam prilazio i mazio ih po kiti i saginjao na sred hodnika da im pušim,  gde su su se prikljucili jos neki , i usledilo je naizmenicno napusavanje, nisam znao ko je ko, momci su prepoznali drolju u meni i poceli da mi glavu obuhvate rukama,  nabijaju se jako silovito, neki su pokusavali da svoju kitu stave na moje lice ili obraze al ovaj sto me  je napusavao nije im dao ,  sebicno me je trpao i nije dao drugima da se priblize, zato sto sam zavrsio u cosku , jer su svi bili jaci i krupniji od mene..

Nakon što su se svi izredjali i svrsili ko je hteo,  ustajem , jedva ukočen, šetam po hodnicima , gledam kroz vrata koja su otvorena , čuju se uzdasi , i vidim Nikola jebe jednog debelog muškarca, taj debeli vrišti a ovaj ga šamara i udara , ja im prilazim mazim  Nikolu po prsima a on me pljuje o govori , droljo ovo si mogla biti ti , al ti si našla drugi kurac,  nije me uvredilo,  samo me napalilo da se sagnem i isplazim jezik da lizem Nikoli jaja koja idu napred nazad , pa mi lizem cmar , i on svrsava,  ali vadi kurac zakazan i daje meni ,  ja zinem i prihvatam njegovu umazanu kitu, gutam je celu,  svaku kap istresa u mene , i naravno briše kitu od moje lice.

Na vratima je stajao jedan celavi nabildovani lik i drkao kitu, a Nikola mu kaže, ako zelis karati, ova drolja ti je super da ispraznis jaja... Ja sam rekao Nikoli stani , ja želim tebe, a on se nasmeje i kaže, gle kako si jadna , ja jedem kad i sta ja hoću... do tad je celavi nabildovani frajer već blizu mene, mazi me, ljubi se lepo , jako me napalio njegov dodir usana, svuda me mazi i dodiruje, jednom rukom mi mazi guzu a drugom zaključava vrata da nam niko ne smeta.

Tada kreće preokret. Stoji, stojim ja , krećem ja njega da poljubim , on me hvata za ramena i govori dole kurvo , na posao. Toliko sam napaljen da odmah krećem da pušim,  kurac mu je taman oko 16cm da se lepo obrađuje i puši, nije morao da me drži za glavu i nabija, pošto sam to sam radio. Čak sam da bih disao do vazduha,  sam sebe  samarao njegovom kitom po obrazu čelu jeziku par puta, da bi u jednom tom samaranju dok mi nije u ustima, sagnuo se, uhvatio me i savio preko kreveta,  visio sam kao krpa sa obe strane kreveta a on je legao svojom težinom preko mene i uhvatio me za kosu.  

Glasno sam uzdahnuo i on je nameštao svoj kurac u moju rupu. Trljao se, trljao a onda je stavio glavic i  nabio na suvo do kraja i tako ostavio. 

Rekao sam : Ah stani jako me boli, nemoj....

a on je uzvratio : boli me kurac, sad nema nazad a i niko te ne moze čuti. 

Onda je počeo da me jebe tako što je  izvlačio skoro celog i jako se nabijao do kraja,  stenjao sam glasno,  nisam mogao ništa od njegove snage i siline koja je bila na meni,  ali je tako brzo svršio. 

Samo se podigao i izašao iz sobe.  Ostao sam tako slomljen i izjeban na stolu, a onda je došao jedan starac koji je samo gledao i smarao sve žive a niko nije hteo s njim nista, a Nikola mu je rekao to je ta.. ušli su i on i Nikola, Nikola je zaključao vrata i prišao mi iza ledja , samarao me po dupetu dok je ovaj prišao spreda i dao mi na pusenje njegovu dlakavu kitu. Prihvatio sam misleći da što pre svrsi , Nikola me prstima jebao u guzu a ovaj starac u usta.

Onda su obojica prestali , Nikola je prešao napred a starac iza. Starac je krenuo prstom da me opipa a Nikola je stavio svoja jaja na lizanje. Starac je uskoro potrefio rupu i počeo polako lagano da me jebe. Mnogo mi je pripalo kako me lagano jebe i bukvalno mi masira svaki deo supka da sam stvarno od zadovoljstva stenjao i uživao a Nikola je starcu govorio, vidiš da drolja uživa da voli svaki kurac I slične reci su govorili,  što mene nije doticalo , i matori se izmakao i svršio mi po faci. Nikola me pljuvao par puta po faci I smejao se, zamolio sam ga da me odvede do tuseva , prihvatio je, podigao me i odveo pod misku do tuša. Svi su se smejali i nešto komentarisali , pošto sam bio umazan od sperme i pljuvačke,  ušli smo gde su tusevi al nismo stigli do njih , Nikola mi pustio ruku pao sam na pločice a on me nogom pobegne,  prijale su mi u tom trenutku hladne pločice,  al onda je krenuo tuš al zlatni tuš. Nikola je pišao po meni , i tako me ostavio. Ustajem nekako , da me neko ne vidi takvog , i stanem pod tuš i konačno sapiram sve sa sebe ali i dalje imam utisak da se vidi na meni sta su mi radili.

Izlazim iz tuseva , sedam na ugaona, tu je puno momaka svi se nude i daju mi komplimente , mnogi otkrivaju peškire i pokazuju  mi svoje kite , ali ja samo želim odmoriti.

Tako sam ostao sedeci i pricajuci neobavezno sa nekim momcima dok Nikola nije dosao i rekao o kurvice  pa tebi nije dosta,  nista ti nije sveto..

svi su se smejali,  pa i ja, on govori , ovde će uskoro fajront , aj da se presvučes pa da te skinem s kurca,  opet su se svi smejali . Odlazimo da se presvuceno i govori mi odusevljeno kako je uzivao i kako sam super. Daje mi stvari,  oblacimo se , i vozi me do rodbine čak zato što autobusi pole ponoći ne idu ka tamo.

Eto tako sam se ja proveo u toj sauni, kad saberem sve utiske , bilo je super, sve sto volim i sto sam pisao ikome da volim sam doživeo. 

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

A gde je ta sauna molim te kako se zove

Korisnik

Nalazi se blizu hale pionir , zavučeno je i diskretno . Mogu ti u inbox objasniti sve

Korisnik

Gde se nalazi ta sauna?