Kako da se ne sjeća...

Sreo sam Ivana opet za Uskrs. Došao malo, već treću ili četvrtu godinu zaredom. Zastali onako na jedan minut, reda radi, upitali se, upitali za stare. I to je bilo to. Isti mi je kao i onda, kao da se nimalo nije promijenio. Jeza neka topla mi se provukla tijelom. Gledao sam ga za to kratko vrijeme kao onoga istog tinejdžera, iz onoga doba. Stasit, gord, pravi frajer. Film mi cijeli proleti kroz glavu. Mnoštvo sličica. I kao da sam primjetio tračak sjete u njegovim očima. Siguran sam da se odlično sjećao svega, baš kao i ja. Možda ne baš svakog momenta, svakog dana i noći kao ja što se sjećam. Možda baš zbog tog sjećanja, tog tračka sjete, ne usuđujemo se niti zovnuti jedan drugoga na pivo, na kavu. Boji se više nego ja priče. Jer ne bi imali o čemu pričati osim o prošlosti. O onoj godini. A onda ko zna.

Kako se neće sjećati onih milijarde trnaca i drhtaja što sam ih provukao kroz njegovo tijelo. Više nego što zvijezda na nebu ima. Kako da se ne sjeća stotina dugih orgazama što sam mu podario. Galona isprskanih. I to onda kad mu je najviše trebalo. Kad je bio mladi pastuh. Željan. Kad je imao curu a nije imao seksa. Dok su drugi gulili kurčeve od drkanja, on je imao mene.

Kako se neće sjećati one noći u punom kafiću kad smo se zavukli u onaj kutak za garderobu. Uvalili u gomilu jakni, bundi i kaputa. Možda se ne sjeća kao ja da je zasviralo Bijelo Dugme. Gledao sam u gomilu. U cure i momke, vesele, raspričane. Šaptao sam stihove---Pristao sam biću sve što hoće, evo prodajem dušu vragu svome...----dok sam polako spuštao ruku među njegove noge. Zadrhtao kad mi prsti obuhvatiše ona čvrsta jaja a dlan pritisnu kitu preko onih njegovih tankih farmerica. Gledao je u gomilu kao i ja, baš kao da se dole ništa ne dešava. Mazio sam ga, trljao, nježno, uporno. Dotaknuo prstima svaki djelić svega. Ispipao ga stotinu puta. Masirao po jajima, štipkao po istegnutom, tvrdom kurcu. Gorio je. Gorio sam. Sami u gomili. Kao u nekoj drugoj dimenziji. Ili u filmu sa mnoštvom nasmijanih statista. Lica rumenih pod crvenkastim svjetlom kafića. Paničio sam od napaljenosti. A on je gutao slinu. Gutao i gutao. Trljao sam ga po nabreklom glaviću, nježno, bez prestanka, a kad je zažmirio tijelo mu se skoro neprimjetno zgrči. Osjetio sam kako se glavić stvrdnu kao kamen, kako kurac zaigra pa zapulsira u tijesnim farmericama. Čak sam osjetio i vibracije mlazova što su sukljali. Kao da sam ih mogao i prebrojati. Stoički je podnio orgazam. Bez glasa ili naglog pokreta. Kao neki hrabri špijun u filmu koga tresu strujom da sve oda a on ne progovara. Ja sam se topio, žmarci su rovarili po meni gledajući ga, znajući kroz kakve muke prolazi.

Kako se neće sjećati onoga ljetnog dana na plaži kad smo se odvojili od ostalih. Otišli daleko, sve do kraja plaže. Bućkao je se u plićaku kao neko trogodišnje dijete. Onakav frajer za koga su se lijepile i cure i momci, sportista, a nije znao plivati. Smijali smo se. A onda je legao na sitni šljunak pokraj mene. Zažmirio. Sami. Nigdje nikoga. Svaki korak se mogao ćuti na onome šljunku. Pogledao sam dole, a kita se oslikavala ispod onog mokrog, bijelog i tankog šorca. Oslikavala se tako jasno. Nikada mu ga još ni vidio nisam. Gutao sam, paničario od napaljenosti ponovo. Spustio sam ruku. Igrao se s njim. Masirao ga po jajima. Drkucao mu ga malo preko gaća. S tugom sam gledao kako se onaj tanki šorc brzo suši na jakome suncu. I to baš kada se istegao do kraja i stvrdnuo kao kamen. Pomislio sam da u šakama donesem mora i da ga polijem, da smokrim ponovo sve. Uživao je, topio se pod toplim suncem i mojim prstima. Postao mu je tvrd kao i onaj šljunak na kome smo ležali. Gutao sve češće. Ponadao sam se da je vrijeme da pusti. Zavukao sam palac ispod vrha gaća, hoću da ga potegnem. A on šutke, nježno, samo odgurnu moju ruku. Ništa. Nada. Jok. Uzeo sam ga u ruku, stegao onako preko gaća. I drkao. Polako pa malo brže. Pa još malo brže. Otvorio je usta, dahtao tiho. A mrlja na gaćama raste, širi se kao lokvica na pljusku. Bar mu se glavić opet oslikavao na mrlji. Nastavio sam mu ga drkati. Šutio je, kao da je želio da na onome suncu samo svršava i svršava. Da ga trese i trese. Još dva puta je svršio. A onda se uz glasan uzdah, s vatrom na licu, bućnuo u onaj svoj plićak.

Kako se neće sjećati one noći kada više nije mogao izdržati. Mrak, stisnuti jedan uz drugoga u njegovom krevetu. Uske gaće. Masirao sam ga po jajima dugo, dugo. A kad sam polako prešao duž tvrdog kurca, prsti mi dodirnuše topli glavić. Gol, probio se kroz gaće. Kao da sam struju dotaknuo, samo sam vratio ruku nazad. Možda sada da pusti? Panika. Vratim prste polako na glavić. Samo je progutao tiho. Ruka ruku nije gurnula. Zadrhtao sam od uzbuđenja. Zavukao prste duboko, sve do jaja. Napokon ih osjetio. Štipkao ih, mazio ih. Kružio jagodicama po tvrdom kurcu. Golom kurcu. Polako ga drkao. A on se odjednom okrenu tijelom prema meni. I primaknu nekoliko centimetara. Držao sam kurac u ruci onako usmjeren prema meni kao raketica neka. Još se primaknu par centimetara. Zove bez glasa. Zar sve odjednom? Nisam ni sanjao. Kao na pokretnoj traci, tijelo mi skliznu dole. Mirišem ga u mraku. Panika. Otvaram usta širom, sve žlijezde pljuvačne mi se upališe. Poklopim glavić. Kakav osjećaj. Čudan. A dobar. Ma lud. Uzdahnuo je glasno, samo prebacio lijevu nogu preko mene i stisnuo se još više. Pušio sam mu ga. Svaki put kad bi moje usne kliznule nazad on bi trznuo tijelom. I sve jače, sve dublje. Prirodni jebac. Drhtao je dok je svršavao. Punio mi usta bez riječi. Kad se sve iz glavića iscijedilo, samo se trznuo i gurnuo ga još dublje. Malo mu bilo. Uvijek mu je jednom premalo bilo.

Da se ne sjeća one vožnje biciklima pokraj kukuruznjaka! U nekoj zabiti u koju smo zalutali. Kada mu se "pripišalo" pa smo bicikle spustili u kanal i zavukli se u visoke kukuruze. Spustio je šorc, izbacio već skoro dignut kurac. U mislima je već znao. Stajao sam pokraj njega, gledao kako šutke piša. Otresao ga je dugo, bacao brze, kratke poglede prema meni. Sve dok se nisam spustio na koljena ispod njega. Stajao je ukopan na zemlji. Tiho, skoro nečujno cvilio dok sam mu pušio kurac. Nikad veći, nikad tvrđi. Pa ga je iznenada izvadio i prislonio onako vrućeg na moj obraz. Podigao sam glavu. Gledao ga u oči, u lice izobličeno od miline a on je gledao u kurac koji skače, lupka po mome obrazu i šprica. Trza se i šprica po mojim usnama, po očima, po nosu. Samo ga je uzeo u ruku, vratio glavić na moje usne i gurnuo. Da se ne sjeća sat i više vremena u kukuruzu i tri duga orgazma, moga ulijepljenog lica.

Kako se neće sjećati kina. Bazena. Zadnjeg dijela tramvaja, od čaršije pa sve do Ilidže. Vrela Bosne. Trebevića. Klupice ispod jabuke u njegovoj bašti. Moga kreveta. Njegovog kreveta. Ja se sjećam svega. Baš svega.

Gledao sam za njim dok se udaljavao. Pa zašto me ne zovne barem na piće? A možda je i on istu stvar pomislio za mene? Naučio sam da je sve puno jednostavnije. Ne mogu. Ne mogu da potrčim a želim da potrčim. Da stanem ispred njega. Da jednostavno kažem, pa šta god bude---

----Daj bolan Ivane da ti ga popušim još samo jednom!----

Ali ne mogu. Izgubio je se iza ugla a ja produži dalje.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

....eh,lepa priča,dotakla emocije,sećanja........imam i ja i to životnu priču,kao bajku.....ušuškanu i uljuljkanu,ljubavnu,strastvenu....Hvala ti

Korisnik

Hvala momci, hvala.

Korisnik

Prava erotska priča puna emocija.Vrati se pisanju, volio sam sve tvoje priče koje si pisao pod drugim imenom, ali je stil pisanja ostao prepoznatljiv. Smile

Korisnik

Zamolio bih te da nas ne držiš ovako dugo bez priče.
Tvoje priče su prelijepe, životne, pune erotike i istine.
Ostani svoj u ovom stilu pisanja. Hvala za ugođaj.
Heart

Korisnik

Najlepsa prica u poslednjih 280 strana Smile