Magdalena V

Ljubio ga je baš kao nju, kao one gornje usne. A klitoris se, žilav i vreo, migoljio i prelivao u žaru svoje vode i Draganove pljuvačke. Pritiskao ga je poljupcima, a onda obe usne obmotao oko njega, sisajući ga polako i predano celom dužinom. Megi se tresla kao nikada pre. Ni pod jednom ženom nije joj bilo ovako, nijedna nije uspela baš ovo, da joj kroz klitoris isisa srce. Predavala mu se sve snažnije i nežnije, sve potpunije, a on je sve upornije sisao, prekidajući samo da je duž cele upaljene linije oliže, sisajući dalje kao da mu je najukusnije.


Klizio je taj jezik svuda, disciplinovan a nemiran po potrebi. Znao kada šta da lizne i gde šta da poljubi. Ili je ovo radio već pre, ili je gledao mnogo onakvih videa, pokušava Megi da razume. Kako je moguće da je bolji i od Danijele? Od svake! Da li je do te muške snage i požude, ili tog zanosa koji ga je obuzeo isto kao nju? Kada zatvori oči, liže je njena Dragana, i polako probija jezikom unutra, ulazi u nju, klizi u vaginu, nesvesno isturenu da baš tamo uklizne. Ali otvara oči, jer želi da vidi Dragana, ne tu izmišljenu ženu. Baš njega, i to lice koje voli, tu čupavu tamnu kosu, baš njegove oči.


Pogleda je nekad i on, pogledom se smeje, ali zauzet je, do brade umuljan njenim lepkom koji ga kupa. Uranja dalje, vredan je kao nijedna, buši je tako slatko i duboko, jezik kao da mu je duži od devojačkog, prodire malo dalje. Poželi ona i one njegove duge prste, jako duboko, jako brzo, da je razvale, ali polako, i ovo je divno, ne može biti divnije, nije ni bilo, ne ovako, ovako to još nije doživela. Propinje se, bliži mu klitoris, nabija mu sama jezik sve dublje, da ga iscrpi, da vidi dokle može. Dragan je neumoran, uživa i sve je bolji.


Ovo je savršeno, razmišlja Megi, izvija se i vrti na njegovom čvstom, vrelom jeziku. Taman nam kurac i ne treba, a toliko sam se plašila i pitala.


Dragan joj uzima guzove u svoje ruke, kratki nokti zarivaju joj se u kožu dok celom težinom na njih naleže. Drži je u vazduhu i ponavlja proceduru ispočetka. Ponovo sisa, smireno, požudno, uvlači je duboko i unutar svojih usta mljacka i prevrće, jezikom i zubima nežno masira to nabreklo tkivo koje drhti sve moćnije, izluđeno, zarobljeno i posedovano tako odlučno i postojano da više i ne može da se opire, gotovo je. Izliven je, u svojoj drhtavici, tu, na njegove usne.


Jezik zna da sada mora još nežnije. Usisa tek po koju kap, a ona cikne, proba da se odmakne. Još jednom pređe celom dužinom, brzo, pa dole. Uvuče se u rupicu i jebucka sitno, tek vrhom, da zaželi mnogo više. Magdalena umire, ekstaza je pomračila vijuge. Samo pada sa njegovih dlanova, sa njegovim jezikom u sebi. Zgrčeni prsti čupaju glavu crne kose, vuku mu pramenove.


„Šta je ovo bilo... šta si mi uradio. Ko si ti..“, uzdahnula je kao da će izdahnuti, razvučenih usana, a oči su se sklopile, oslepele.


Bio je i on pri samom vrhuncu, ali izdržavao stoički. Bez glasa i pobune, samo da nju zadovolji.


Vratio ju je u svoje ruke i dremala je u zagrljaju, dolazeći svesti. Rukom je pokušao da neprimetno povuče u stranu materijal svoje trenerke koju je kurac propinjao i natezao tako da ga je bolelo.


„Ostavi tu batinu, ne diraj je!“, vrisnula je Megi, smejući se.


„Batinu?! Pa i nije nešto, videćeš..“


„Daj da vidim!“, uzdigla se, a Dragan je pogledao molećivo da to ne rade.


„Daj...“, spustila se pored njega i svukla mu trenerku pre nego što je stigao da je spreči. Gaće nije smela, jer je u njima ugledala krupnu džombu i zastala.


„Baš hoćeš da mi ga popušiš, a?“, našalio se.


Megi je gledala začuđeno, šireći sjajne oči, kao kad dobiješ skup poklon a nisi ga tražio i ne znaš kuda bi s njim, nije baš po tvom ukusu i nemaš prostora gde da ga držiš, a ipak te oduševljava na neki poseban način i stalno ga posmatraš, tražiš mu svrhu i mesto.


Dragan je polako uzeo njenu ruku, spustivši je usporeno na svoj zadebljao panj. Ruka je ostala nepomična, tek malo pomerajući prste, osećajući ispod reakciju vrelog napinjanja vena i tkiva kao da će nešto iskočiti ili samo eksplodirati.


„Ni njemu nije dugo bilo baš ovako...“, rekao je Dragan malo postiđeno, gledajući u ruku na svom kurcu koji vrije i bori se da ne ispadne.


„Ufff...“, podigla je Megi ruku, promešajući prste. Ulepila ih je obilna predsemena tečnost koja je već bila skvasila bokserice.


„Šta sad da radim?“, držala je ruku u vazduhu, porumenelog lica, raširenih nozdrva u skoro nepodnošljivom, iznenadnom i pomalo odbojnom uzbuđenju. „Šta bi uradila.. normalna žena?!“


„Uh.. Reći ću ti. Prava žena bi ga sad zgrabila, izvadila odmah i strpala u grlo. I jako ga provozala napred-nazad, dosta puta, dok se skoro ne uguši, a on je nagradi, i napuni, istese sve u njena-“


„Joj, nemoj dalje.. Ne mogu“, viče a smeje se, maše ulepljenom rukom kao da hladi obraze.


„Šalim se... Hoćeš bar da gledaš? Ili da odem do kupatila i odradim? Ne mogu više Megi, da izdržim..“, gubio mu se dah dok je gleda izmučen.


Klimnula je glavom samo jednom na brzinu, ne shvatajući ni šta odobrava.


Dragan je prstima povukao bokserice i oslobodio presavijen kurac. Propeo se, smočen i nestrpljiv, da napokon osmotri spoljašnju sredinu. Imala je osećaj da je užasno tvrd. Neke srednje veličine, utvrdila je. Za nju svakako prevelik, za bilo šta. Ne sme ona da ga dodirne, neka on to radi, rano je, previše joj je. A ne trepće, očima ga upoznaje.


Gleda Dragan kako ga proždire, pretvara u glavi taj njen pogled u gutanje. Zažmuri, oseća da će ubrzo svršiti, prejako je. Polako ga mazi, što može sporije, tek dlanom prelazi, a kurac poskakuje. Pogleda u Megin promenljiv sjaj u oku, svaka reakcija joj se tamo ogleda dok ukočena miruje. A on gori, teško mu je. Uzdiše, kontroliše jačinu dodira, pomazi glavić, prija da ga malo stisne ali ne sme previše. Lepši je osećaj da u nju gleda nego da se dodiruje.


Pomalo ga je okrenuo ka njoj kao da joj ga nudi, a ona ga je pogledala kao da će ga udariti, kao da je ometa u učenju ili nekom radu koji zahteva svu pažnju. Spustio je prste da promesi jaja, a kurac se sam izvio ka Magdaleni. Izbacila je ramena unazad, pomalo otvorivši usne. Dugo je pomerala oči u pravcu njegovog kretanja.


„Eto vidiš... Neće te pojesti. Hoćeš da ga probaš... malo?“, pitala je Draganova požuda koja mu je već mozak isključila.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Savrsenstvo, jedva cekam nastavak Angel

Korisnik

Sjajna priča. Čekam nastavak

Korisnik

Hvala prijatelju moj Smile

Korisnik

Lepo opisano