Moja žena sa našim gostom

Posle prve večeri i karanja moje žene sa našim gostom odlučih da ih ostavim i drugo veče same da se karaju, pošto je bila subota i deca su nam dan pre otišla kod babe i dede, izmislio sam da moram da idem u noćnu, a isplanirao sam da odem na piće pa da se vratim posle nekog vremena da ih špijunima. 

Krenu sam u uobičajeno vreme kao kad radim noćnu, on reče da će krenuti samnom do radnje, kad smo bili na kapiji i rastali se ja mu reče uživajte noćas kao i prošlu noć. Otišao sam do kahane popio dva pića sa drugarom i krenuo kući, ušao sam u dvorište i polako se prišunjao kući videvši prigušeno svetlo u dnevnom boravku odlučih da proviri da vidim šta se dešava, on je u tom momentu ležao na ledjima a ona na njemu pušeći mu kitu a on njoj obradjivao ribicu, pošto je prozor io na kip otvoren čuo sam im i uzdahe. Ona je jezikom obradjivala njegovu veliku kitu i sisala jaja. On joj je jezik nabio u pičkicu i kružio po njo. Posle nekog vremena on je podiže i namesti na garnituru družeći joj noge na ramena i snažno joj nabio kitu u picu ona je stenjala glasno kao nikad uticala je i govorila mu kako je on dobro jebe i da nikada nije primila veću i deblju kitu. Bližio mu se vrhunac kada ga je izvadio i dao joj ga u usta ubrzo joj je napunio njena slatka usta a ona progutala svaku kap i olizala mu glavić. Pošto mu nije padao ona se obradovala kad je videla da mu je i dalje čvrst i prav kao stena. Malo se igrala sa njim drkajući ga i diveći mu se. Potom mu je zatražila da je jebe d pozadi. On je prebaci preko naslona i prije joj od pozadi prvo je njegovim glavićem kružio po njenoj pičkici da bi je snažno nabio u jednom trenutku ona tada zavrišta tako jako da se čujo i na ulici neko vreme ju je jebao u toj pozi a rukama joj je mesio grudi tako da su se crvenele. Potom joj reče e sad cu da ti razvali čmar, pa ujutru kad ti dodaje muž da ti bude rascveta a guza kao kad je on jebao moju ženicu. Izvukao je glavic i razmazao njihove sokove po njenom čmaru i polako počeo da ulazi u nju, Potom sve brže i brže, onaje stenjala kao nikad. Posle par minuta joj je napunio čmar i samo su se prevalili na garnituru legavši jedno pored drugog, bili su oboje mokri od znoja, iz nje je curila njegova sperma, ona mu je mazila njegovu kitu a on njenu ribicu. Ja odlučih da ih više ne špijunira nego sam otišao da spavam u stan kod drugara koji je u Nemačkoj pa mu ja obilazim stan. 

Ujutru kad sam došao oboje su spađvađli goli i zagrljeni u njegovoj sobi vrata su bila širom otvorena pa sam ih video, nisam ih budio, izgledali su kao zaljubljen par, a bojim se da to i jesu. Videćemo šta će se izdešavati ovih dva meseca jedno je sigurno znajući moju ženu seksa njemu neće nedostajati. 

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

KOJI KRETEN

Korisnik

nemoj vise, molim te...