Supruga se jebe sa šefom ali voli muža, 6. Deo - Izdaja i odmazda

Sela sam preko puta moje  drugarice Ivane, nervozno vrteći kosu oko prsta. Imali smo mesečni sastanak na kafi, sustizali životne priče i dogadjaje. Ali danas sam imala nešto što mi je trebalo da skinem sa grudi. Duboko sam udahnula i pogledala u Ivanine oči, nadajući se nekom uputstvu i razumevanju.



Ivana mi je bila drugarica još iz srednje škole. Bila mi je poverenica i ja njena, sve smo znale jedna o drugoj, sem ovog mog najnovijeg dogadjaja....



„Ivana, moram nešto da ti kažem“, rekla sam, petljajući po šoljici kafe.



'Šta je, Jelena?' upitala je, zabrinuta ozbiljnim izrazom na mom licu.



'Imam  aferu', ispalila sam, osećajući krivicu i olakšanje u isto vreme.



Ivanine oči su se razrogačile od šoka, a vilica joj se spustila. 'Sa kim?' upitala je ne verujući šta čuje.



'Sa šefom Darkom', rekla sam, glasom jedva iznad šapata.



Videla sam osudu u Ivaninim očima, ali sam znala i da će me podržati bez obzira na sve. Takva je prijateljica bila.



'Jelena, zašto bi to uradila? Znaš da nije u redu“, rekla je Ivana pokušavajući da me urazumi.



'Znam, ali... ne mogu si pomoći. Darko je jednostavno... neverovatan, rekla sam, a lice mi se zacrvenelo od stida.



Ivana se nagnula bliže, a izraz lica joj je postao radoznao. 'Na koji način?' upitala je, podstičući me da nastavim.



„Njegova mladost, potentnost, drskost... moć. Tačno zna kako da mi ugodi“, priznala sam, pomalo oslobođena što sam konačno nekome ispričala o svojim tajnim druženjima sa Darkom.

Opisala sam joj dogadjaj u onoj uličici na haubi njegovog skupocenog auta, potom i ovaj jučerašnji dogadjaj jebačine u hotelskoj sobi I u WC-u restorana pre toga….



Ivana je zadivljeno podigla obrve. „Vau, to zvuči prilično neverovatno“, rekla je, nestašno se smešeći.



“Jebao te je bukvlano dok si bila na večeri sa mužem?” bila je zapanjena



“Da...bilo je neverovatno. A tek posle u hotelu...jebao me je stojeći, jahala sam ga i primala njegovo seme u sebe čak sam mu rekla da me zatrudni, da želim njegovo dete....” priznavala sam, sada iskreno i sa malim osmehom. Zašto bih lagala, uživala sam.



“Devojko, pa ja ti zavidim” smejala se Ivana

”To nije sve..… njemui sam dozvolila nešto što Marku nisam niakda….”

Ivana je bila širom raširenih očiju i otvorenih usta:

“A šta to?”

“Dozvolila sam mu da me jebe u zadnjicu…” priznala sam olakšavajući dušu

”Jelena...” samo je uspela da izusti



“Pola sata mi je gurao kurac u guzu, a ušao mu je samo do pola. Bilo je jako bolno, ali kombinacija šamaranja i draženja klitorisa me je omekšala” deklamovala sam tiho “A onda me je postavio kučeći i uterao u dupe do kraja. Svršila sam u dupetu prvi put u živtu.... i sve to dok je moj muž bio kući i mislio da sam na poslu u nekom kasnom radnom sastanku”



“Jaooo carice, govorila je Ivana, sada već puna zavisti”



Premestila sam se da sedim na drugom boku “Sada znaš zašto ovako čudno sedim hehehe” osmehnula sam se „Nakon klasičnog seksa, uzeo je i postavio me na stomak. Zavezao mi je svojom kravatom ruke za naslon kreveta. Volela sam taj osećaj Darkove dominacije i moje bespomoćnosti. Raširio mi je guzove i počeo prstima da masira čmarić“

„Da li te je bolelo?“ pitala je Ivana



„Ne, u stvari i nije toliko. Alkohol i sve ture seksa koje sam imala taj dan su me opustile. Potom je uzeo kurac i naslonio ga je na otvor. Polako ali odlučno gurao mi ga je do pola, e to je već bolelo“ – priznala sam. „Cvilela sam i preklinjala ga da prestane a u sebi sam se molima da nastavi i da me potpuno osvoji“



„I koliko je trajalo?“



„Nije dugo izdržao nakon dugog nabijanja, jebao me je kratko i napunio mi je guzu spermom, rikao i stenjao kao bik…..bilo je i par kapi krvi, ali ništa ozbiljno“ tiho sam rekla



„Waoooo….a jesi li uživala?“



Nasmejala sam se….“Da, jesam, doživela sam orgazam dok me je tucao u guzu“



“Marko je za to vreme bio kući? Jadan onnn.hihihihi” smeškala se Ivana



“Nažalost, da...nadala sam se da ću moži makar da mu ispušim kurac i eventulano ga malo jašem kada dodjem, iako sam bila premorena, ali jadničak je izgleda bio jako umoran i spavao je snom pravednika kada sam došla kući” razočarano sam rekla.



Znala sam da  Ivana razmišlja o svom dosadnom seksualnom životu sa svojim verenikom i osetila sam osećaj krivice što sam čak i pomenula svoje zadovoljstvo.



'Ali šta je sa tvojim mužem?' upitala je, ton joj je ponovo postao ozbiljan. 'Zar ga više ne voliš?'



'Naravno da ga volim! Volim Marka svim srcem“, uzviknula sam, a glas mi je drhtao od emocija. Ali Darko...on je samo drugačiji. On zadovoljava jedan drugi deo mene.'



Videla sam da se Ivana muči da razume, ali me nije osuđivala. Umesto toga, ona me je čvrsto zagrlila, nudeći podršku.



„Jelena, tu sam za tebe bez obzira na sve. Ali da li ste razmišljali o posledicama svojih postupaka? Šta ako Marko sazna?' upitala je, a njena briga za mene bila je očigledna u njenom glasu.



Ispričala sam joj sve što osećam. Kako se lomim, kako se cepam, kako žudim za Darkovim kurcem i semenom u sebi i kako posle trčim kod Marka da kurcem istera Darkovu spermu iz mene.

Ispričala sam joj kako obožavam kada me Darko uzima bespogovorno sa pozicije moći, kako sam kao ranjena srna pred njim kada mi zavuče ruku medju već vlažno i uspaljeno medjunožje.

Priznala sam joj da biram donji veš za posao samo kako bi mu se svideo, kako bih mu se pokazala u najboljem svetlu ženske spremne za parenje.



“Oh, Ivana”, rekla sam “Kada ugledam Darka, kada pomislim na njega Marko počinje da se gubi i nestaje kao da ne psotoji i da nikada nije postojao. Kada me Darko navuče na svoj moćni kurac, kada osetim snagu svog šefa i nadredjenog kako osvaja moju ženskost, ne postoji svet oko mene a kamo li moj voljeni muž.

Marko je mladji, snažniji, ima više one primitivne mladalačke snage u sebi....”



“Jelena, pazite šta radite. Ako Marko sazna doćiće do sranja, marko nije mala beba da se neko poigrava njime” ozbiljno me je savetovala Ivana



Znala sam da je u pravu. Nisam mogla da zamislim bol i razočarenje na Markovom licu ako je ikada saznao za moju aferu. Ali u isto vreme nisam mogao da zamislim da odustanem od Darka.



Ivana je osetila moje oklevanje i nastavila: „Znate, ima uspešnih primera otvorenog braka. Možda biste trebali razmisliti o tome da razgovarate s Markom.'



'Otvoreni brak? Ne znam...nikada nisam razmišljala o tome“, odgovorila sam, osećajući se nesigurno i pomalo uplašeno zbog te ideje.



„Samo kažem, to bi moglo biti rešenje za vas. Mogla bi da nastaviš da se viđaš sa Darkom, a Marko bi mogao da ima slobodu da istražuje i druge veze“, rekla je Ivana pokušavajući da me ubedi.



“Znaš, Ivana ima još jedan problem u svemu ovome...:” spustila sam galvu posramljena: “I Darko je oženjen”



Ivana se trgla kao da sam rekla nešto užasno. Kao da smo mi prvi ljubavni par koji je u braku.

“Pa vi niste normalni, dva braka možete da uništite. Da li njegova žena zna? Sumnja li?”



Odmahnula sam glavom “Ne, ona ni ne sumnja. Bili smo diskretni do sada. U otvorenom braku bili bi smo Marko i ja a Darko bi ostao samo u tajnoj vezi samnom”



Razmišljala sam o toj ideji neko vreme, slušajući Ivanu dok je objašnjavala prednosti otvorenog braka. Što sam više razmišljala o tome, to mi je više imalo smisla. Duboko sam volela Marka, ali nisam mogla da poreknem osećanja prema Darku. Možda je otvoren brak bio rešenje koje mi je trebalo.



„Hvala ti, Ivana, na savetu. Zaista cenim to“, rekao sam, osećajući se zahvalno što imam prijatelja koji me podržava.



„Samo mi je drago da pomognem“, rekla je Ivana, srdačno mi se smešeći. „I samo pomislite, sa otvorenim brakom, mogli biste uživati u najboljem iz oba sveta. Tvoja strastvena veza sa Darkom i ljubavna veza sa Markom. Uz diskreciju naravno. '



Nisam mogla poreći da je ta pomisao bila privlačna. Mogla sam da sačuvam svoj brak netaknutim, a takođe i seksualno uzbuđenje i zadovoljstvo koje je Darko pružao. Delovalo je kao situacija u kojoj svi dobijaju.



Posebno mi je bila draga jedna stvar. Ja sam već bila u vezi a znala sam da me Marko očajnički voli ali i da nije sklon ženama. Dakle bila sam sigurna da bih ako igram karte kako treba, imala i ljubavnika da me jebe kako stigne i vernog muža kući. Verujem da Marko nema a ne bi ni pokušao da nadje neku drugu ako mu se umiljavam dovoljno i redovno podmirujem njegove seksualne potrebe.



Ali kako da Amrko sve ovo prihvati?

Pala mi je jedna ideja napamet, da Marka dovededm pred svršeni čin, koji iz ljubavi prema meni mora da prihvati. Zn ala sam da bi ga to dovelo u podredjeni položaj a Darka u dominantni, ali, to je bila nova realnost našeg braka koja bi mogla da funkcioniše.

Marka volim svim srcem, i naš brak će opstati. Muški ego će mu biti povredjen i mislim da će uspeti da zaceli i prihvati Darka kao mog ljubavnika.







Sledećih nekoliko nedelja su bile uznemirujuće dok sam pokušavala da skupim hrabrost da pokrenem plan. I tek tako mi je skinuo teret sa ramena. Mogla sam da nastavim aferu sa Darkom bez osećaja krivice, a u isto vreme mogla sam da imam i svog voljenog i podržavanog muža Marka pored sebe.



Preblem je bio kako nastaviti tajnu aferu sa Darkom a da niko ne sazna. Pala mi je napamet ideja da bi Darko mogao da postane naš kućni prijatelj.

Nakon ubedim Marka da prihvati otvoreni brak, darko bi mogao da redovno dolazi kod nas. Mogla bih da se jebem i vodim ljubav sa svojim šefom u spavaćoj sobi dok bi Marko na primer bio u dnevnoj, gledao TV ili bi pak izašao uveče sa drugarima na piće ili u kladionicu dok me darko razbija od kurca u bračnom krevetu.



Ta ideja mi se perverzno svidela. Onda bih mogla da pošaljem poruku da se Marko vrati kada Darko ode, i tada bi Marko navalio na mene da me ponovo proglasi i osvoji kao njegovu. Em se ne bih više jebala po kancelariji i kolima ili kakvim motelima, em bih se jebala u sopstvenom bračnom krevetu, što bi značilo da sam samo normalna supruga, voljena supruga koja voli svog muža.



Ali kako omekšati Marka?

Planirala sam da nastavim da ga bombardujem ljubavlju, Svakodnevni seks, ljubljenje, pičke koliko voliš. Ali onda bih prekinula uz neki izgovor. Bar nekoliko nedelja bih se jebala samo sa Darkom i njegtova sperma bi bila u meni. Marko bi bio suva kurca i onda ...hmm... a šta ako odem sa darkom na neki službeni put, nedelju, dve negde daleko. I kažem, u stvari uverim Marka da mora da prihvati.... ne, ne, mogao bi da izbije skandal. Da objasnim marku da sam u vezi sa Darkom, ali pošto je oženjen to će biti tajna veza.

Niko neće znati za nju, niko neće upirati prstom. Darko bi me posećivao u našem domu, a Marko bi osetio blagodeti tog dogovora jer bi ponovo dobio seks kojeg do tada ne bi imao bar mesc ipo, dva dana.

Pošto me voli sigurno bi pristao - bar tako razmišljam



Smislila sam da Darko i ja odemo na lažni službeni put par nedelja, ali u momentu kada već budemo u avionu, Marko će saznati pravu istinu, da Darko i ja idemo na romatnično putovanje puno strasti. Trebala bih da ga uverim da ga ne volim ništa manje zbog ovog putovanja, naprotiv, da ga obožavam i da će strast koju razvijam sa Darkom samo učvrstiti našu ljubav i brak, samo što će brak biti malo drugačiji.



Pretpostavljam da će marko biti strašno ljut, zato ćemo darko i ja biti negde daleku i dovoljno dugo da Marko smiri strasti, napusti ga bes i da uvidi kolika je moja ljubav prema njemu. Bićemo namerno bez kontakta....jer ni ja nisam sigurna u sebe...bojala sam se osim markovog besa, da bi me uspeo ubediti da odustanem od svega i vratim se kući.

Zato sam osmislila da namerno ostavim telefon kući i da za vreme putovanja u opšte ne budemo u direkntom kontaktu.

I kada se budem vratila, da Marko u znak pristanka za koji sam sasvim sigurna da će ga dati, učini nešto, neki gest da znam da prihvata bez reči.











Prošlo je par nedelja od dogadjaja u hotelu, Jelena je počela da sprovodi svoj plan u delo. Volela je Marka i svim srcem mu pripadala, ali njena pička je bila Darkovo igralište. Počela je da nalazi razne razloge da izbegava seks sa markom, i to je trajalo nekoliko nedelja, dok je planirala putovanje na koje će otići zajedno sa svojim šefom.



 Darko je prihvatio oberučke Jelenin plan, i još dodao neke svoje ideje. Naime on je žarko je želeo da Marko prihvati da mu jebe ženu u njihovom vlastiom stanu. To će biti darkov trijumf nad ovo dvoje glupavih zaljubljenih ljudi, koje je prezirao. Jelenu čak i više nego Marka. Mrzeo je što i pored toliko seksa i prevare ona još uvek voli svog glupog supruga…. Naravno, Jelena u nekom ljubavnom stuporu, nije ovo shvatala ni iz daleka.



Marko je, s druge strane, primetio distancu između njega i Jelene. Slađa i on su se dogovorili da sačekaju da vide koji će biti dačji potez njihovih nevernih bračnih drugova.

Dakle, kada mu je Jelena rekla za predstojeći službeni put, on joj se više nego obradovao.



Dok se Jelena pakovala za dvonedeljno putovanje, Marko joj je ponudio pomoć, ali je ona odbila. Uverila ga je da može da se nosi sa tim i da će se brzo vratiti. Marko je bio mračan i distanciran, a Jelena je znala da on sumnja. U sebi je znala da je njen plan savršeni da će Markova ljubav prevladati



Marko je čekao. Kada je Jelena izašla iz sobe da uzme još stvari, on nije mogao da odoli iskušenju i krišom joj je otvorio kofer. Na svoje iznenađenje, pronašao je nekoliko kompleta seksi donjeg veša i oskudnih bikinija uredno ušuškanih unutra. Brzo je zatvorio kofer, praveći se da ništa nije video kada se Jelena vratila. Kada malo bolje razmisli, i nije bilo nikakvo iznenadjenje….



Jelena je, pak, sijala od uzbuđenja zbog svog putovanja. Jedva je čekala da provede dve nedelje sa Darkom.  Kada je Marko nosio njene kofere u kola, ona se vratila u njihovu spavaću sobu i na komodu kraj ulaznih vrata ostavila ostavila koverat .



Seli su u kola i Marko ju je odvezao do aerodroma. Gledao ju je sa tugom kada su se zagrlili

Poljubila je Marka i obećala mu strasnu noć kada se vrati. Marko joj je pomogao oko prtljaga i teška srca je gledao kako odlazi ka terminalu…







Kada se vratio u kola, pre nego što je upalio motor, izvadio je telefon I pozvao Slađu:

“Otišli su” reklao je kratko “…

”Dođi do mene” bio je kratak odgovor a potom adresa vile na Senjaku.

Kada je došao do adrese, pogeldao je impresivnu vilu, ozidanu velikim zidom. Ispred je stajala Sladja, obučena u mantil i velike crne naočare. Prišla je suvizačevom sedištu, On je otvorio i ona je ušla:

“Idemo kod tebe. Želela sam da se otarasim obezbedjenja”



Dok su se vozili, marko je bio rastrzan emocijama. Nedfvosmislena tuga za Jelenom, bes koji je osećao i prema njoj i prema Darku, a Slađina ruka na njegovomkolenu davala mu je dozu i to veliku uzbudjenja i očekivanja predstojećeg dogadjaja.

Slaa je ćutala, nije želelda da svojim rečima samo još više produbi bol u Markovom srcu. Mazila mu je koleno a onda zagrlial oko vrata i naslonila glavu na njegovu mišicu. Nije se opira, ito joj je veoma goddilo.....i bilo joj drago.....ono veče mu je ostalo u lepom sećanju, zar ne.....



Kada su ušli u zgradu, sačekali su lift i u momentu kada su ušli u njega, Sladja ga je rukama uhvatila za glavu i podarila mu veliku slasni ljubavni poljubac, i d je neko slučajno naišao tada video bi dvoje mladih i zaljubljenih kako se ljube u liftu....

Kako se lift peo, tako ga je Slađa uzela za nabreklo međunožje i rekla između poljubaca:

”Želim te u sebi, želim te u mojoj trudnoj pizdi..., trebaš mi”



Marko je pokušavao da otključa vrata stana dok ga je Slađa vatreno ljubila, pokušavajući da pokuda odeću sa njega. Dugmad njegove košulje padala su po podu hodnika. Kada je otvorio vrata, uspeo je da ugura sebe i Slađu unutra, i da je pribije uz zatvorena vrata stana. Sada je on njojskudao odeću , mantil je bačen u ćošak, Slađina bela seksi bluza sa dekolteom bila je pokidana u sekundi, a pred Markom pojavile su se dve krupne trudničke dojke u tananom  sasvim providnom brusu.

Slađa je jeknula kada je materijal brusa popustio pred naletimaMarkovih snažnih ruku, jeknula je još jednom kada je osetila markova vrela usta kako usisavaju pola njene dojke u sebe a druga dojka bivala gnječena snažno a tako slatko Markovom rukom.



Snažnim pokretom ruku zadigao joj je suknju na struk i ogolio bele čarape sa halterima, a njene gaćice su se ubrzo pridružile hrpi pocepane odeće na podu. Poljubio ju j epo sred vrele pizde kao da ljubi usne ljubavnice koju žarko želi da vidi posled godina razddvojenosti.

Njena trudnoća i stomak samo su potpirivali Markovu vatru. Naslonjena na vrata Slađa je ječala od predorgazmičke slasti.

Uzeo ju je za ruku i poveo u spavaću sobu. U vrtlogu strasti niko nije primetio pismo već su samo projurili pored njega. Jelenine želje i emocije ostale su mrtvo slovo na papiru suočene sa strašću njenog muža i žene koja mu se toliko strasno nudila.





Odveo ju je u spavaću sobu u krevet još topao od njega i Jelene...ili je bar tako sebe ubedio. Ona ga je gurnula da legne i hitrim potezom mu skinula pantelone oslobadjajući veliku napeti kurac koji je na vrhu balavio.





Videvši to, Slađa je samonabila svoje grlo do maksimuma a Marko ej sada zaječao od strasti. Pušial mu j ekurac stegnuvši koren da ne bi prebrzo svršio. Milovala mu je kurac unutrašnjosti svojih vrelih obraza.

Marko ju je mazio po kosi i geldao njene prelepe oči.

Onda mu j eodbacila ruke od sedbe, i popela se hitro poput gazele na njega, opkoračivši ga i namestivši njegov raspomamljeni kurac na ulaz u svoju vrelu pičku.



Potom se u jednom odlučnom potezu spustila netremice ggledajući svog ljubavnika u oči.

Oboje su uzdahnuli strastveno.

Bila je osvojena, sama mu se podala, sama mu je predala svoje telo koje je pripadalo njenom nevernom mužu



Nije kom je namenjeno nego kom je sudjeno



Jahala ga je strastveno a opet nežno, marko joj je mazio dojek i stomak, uživajući u njenim trudničkim oblinama i metamorfozi ženskog tela koje se rascveta u svojoj trudnoći. Marko je dobio jedan veliki dar, dar koji svaki muškarac treba da oseti u životu, vatrenu ljubav sa trudnom ženom koja ga strastveno želi.



Slađu je stigao orgazam i počela je da ječi, a marko je samo navukao šakama snažno na sebe ne dajući joj da s epomeri i u tom momentu kada je osetio kako joj se grči pička, počeo ja da bije mlazeve sperme u dubinu njene ženskosti. Osetivši toplotu mlazeva Slađi se orgazam samo pojačao, činilo se da traje večnost, a onda j eizgubila svest.



Probudila se posle nekoliko minuta u Markovom zagrljaju koji ju je budio slatkim poljupcima.



“Ovo je bilo prelepo” rekal mu je tražeći osmeh i odobrenje na njegovom licu, a ponajviše taržeći zadovoljstvo



“Da, bilo je veličanstveno” odgovorio je sa osmehom i poljubio ju je.



I pored sve strasti, ovaj tren i poljubac u za Slađu bili vrhunac sreće i zadovoljstva. Ljubilio su se neko vrema a onda je Slađa ustala i krenula ka kupatilu. Ipak je bila trudnica i morala je da održava ličnu higijenu. Marko joj je dao neke svoje stvari da obuće pošto su njene, iscepane ukrašavale pod hodnika....

Poljubila ga je pre nego je zatvorila vrata kupatila.



Marko je tada primetio kovertu na komodi. Prišao je i uzeo ju je u ruke. “Za moju najveću i jedinu ljubav, pročitaj pismo, ako me voliš” pisalo je na koverti.

Marko je uzeo kovertu i krenuo u kuhinju. Sipao je sebi piće i zapalio cigaretu.

Seo je i i izvadio pismo. Sa jednom rukom držao je cigaretu i povlačio povremeno dim, lice mu je izgledalo sasvim hladno i bez emocija



U pismu je pisalo:









Najdraži moj Marko,



Teška srca sedim i pišem ovo pismo, znajući da će te moje reči povrediti. Ali ne mogu više da čuvam ovu tajnu, izjeda me iznutra. Dok ga budeš čitao ja ću već biti u avionu daleko od tebe.



Pre nego što nastavim dalje, želim da znaš da te volim beskrajnom ljubavlju. Ti si moj muž, moj najbolji prijatelj, moje sve. Srce me boli pri pomisli da ti nanosim bol, ali moram biti iskrena prema tebi.



Možda si primetio promenu u mom ponašanju u poslednje vreme, distancu između nas. Molim te znaj da mi nikada nije bila namera da te odbacim. U stvari, to je zbog moje ljubavi prema tebi da sam ovo krila tako dugo.



Ne mogu više da poričem, Marko. Imam aferu sa svojim šefom Darkom. Znam, znam. Mora da trenutno osećate vrtlog emocija i ne mogu da te krivim. Ali molim te saslušajte me, jer imam razloga da ti ovo priznam.



Darko i ja smo već neko vreme bili privučeni jedno drugom, ali smo tek nedavno podlegli seksualnoj strasti. I moram da kažem, on me čini da se osećam kao žena na način na koji ti nikada nisi iako me strastveno voliš, a i ja tebe.. Njegov dodir, njegova strast, u meni bude nešto što je tako dugo uspavalo. Znaš da nam nešto fali u našim životima, i znam da ti j e teškozbog toga….ta nemogućnost da imamo decu me je izjedala...Mislim da je tu prazninu popunila moja afera sa Darkom, mislim da sam zato možda prihvatila njegovo udvaranje



Ali molim te, nemoj pogrešno shvatiti, Marko. Moja ljubav prema tebi nije se ni na koji način smanjila. U stvari, ovo putovanje na koje se spremam da krenem sa Darkom je da naš brak još više ojača. Možda izgleda paradoksalno, ali molim te da mi veruješ u ovom mom poduhvatu.



Ostavila sam svoj mobilni telefon kod kuće tako da me ne možeš kontaktirati ili pokušati da me sprečiš da odem na ovo putovanje. Znam da ću, ako čujem tvoj glas, otrčati nazad do tebe i zaboraviti planove koje sam napravila. Ali ovo mi treba, Marko. Moram da istražujem ovu stranu sebe, da se osećam željenom i željenom.



Moj šef je oženjen, i ova afera će biti naša mala tajna. Tako da nemaš brigu da ću te ostaviti i otići njemu jer to nikada nisam ni želela ni pomislila. Ja sam tvoja za uvek.

Odlučila sam da, kada se vratimo sa odmora, nastavim da se viđam sa Darkom u tajnosti. A pošto je oženjen, moraćemo da se nađemo u našem stanu. Znam da ti je ovo možda teško da prihvatiš, ali nadam se da ćeš razumeti i poštovati moju odluku.



Mnogo tražim od tebe, znam. Ali molim te, sačekaj me. Time što ćemo se sastajati u našem stanu samo će ti dokazivati da ovo nije pravara i nije izdaja nego upotpunjavanje mog i tvog života, mog sa Darkovomstrašću i tvog sa mojom ljubavlju. Time što ćemo voditi ljubav u našoj spavaćoj sobi pokazaće ti da nisam kurva i preljubnica nego tvoja voljena žena. Nikada više neću imati seks van našeg stana, iako ćeš me deliti sa Darkom….

Kada on bude samnom ti ćeš moćik da izadješ sa društvom, ili n autakmicu, kada on ode, ti ćeš se vratiti u naše ljubavno gnezdo i strastveno voditi ljubav sa tvojom voljenom ženom…



Kada se vratim sa putovanja, volela bih da na našem stolu vidim vazu sa crvenim ružama. To će biti znak da se slažeš sa mnom i da me podržavaš u tome. Obećavam, pogled na te ruže će me ispuniti toliko ljubavi prema tebi i učiniti me još odlučnijom da naš brak uspe.



Molim te da na budeš u stanu tada….. to će biti prvi put da će darko doći na moj poziv i imaćemo romantične trenutke u spavaćoj sobi….kada ti budem javila, ljubljeni moj, on će već otići i čekaću te spremna da ti pružim maksimalnu ljubav. Taj dan mog povrastka će biti prvi dan naše nove bračne dinamike….



Trebaš mi Marko. Potrebna mi je tvoja ljubav, tvoj dodir, tvoje razumevanje.



Nadam se da ćeš naći u svom srcu da mi oprostiš za ono što ću učiniti. Molim te znaj da ne pokušavam da te povredim, ali ne mogu više da poričem svoja osećanja. Volim te Marko i ništa to neće promeniti.



Vratiću se za dve nedelje i nadam se da ćete do tada imati vremena da ovo svariš i prihvatiš. Čekaj me, ljubavi moja.



Svim srcem,

Tvoja Jelena.





“Šta je to?” upitala je Slađa koja se pojavila na vratima kuhinje. Marko se okrenuo. Ugledao je prelepu mladu ženu sa krupnim dojkama i nabreklim stomačićem u njegovoj kariranoj košulji koja joj je bila velika i dugačka do ispod prelepe guze. Brisala je kosu peškirom i izgledala jao boginja.

Prišla mu je i on joj je dao pismo. Uzeo je gutljaj pića i ugasio cigaretu da ne smeta Slađi.



Slađa je čitala pismo, Kada je završila, nehajno ga je ispustila na pod.

”Glupača” prozborila je i ponovo obuhvatila Marka svojim šakama za glavu i poljubila ga nežno. Spustilaj epotom jednu ruku u Markove boksericva i milovala mu kurac. Marko je ustao i zagrlio Slađu ljubeći je. Pod njihovim nogama bilo je jelenino pismo.



Toliko drugo konstruisano, koncipirano i prepravljano Jelenino pismo koje je tako na kraju trebalo da ima oblik koji treba da zacementira njenog muža Marka u podredjen položaj njoj i njenom ljubavniku, sada je stojalo pod nogama njenog supruga i baš  i bukvalno žene čoveka koji je od Marka hteo da napravi rogonju.



Njih dvoje su se ljubili a onda je Marko podigao Slađu na kuhinjski sto i nastavio ljubavnu igru, dok su dvoje ljubavnika u avionu, putovali na svoje mesto iz romantičnih snova, ne znajući šta im sudbina sprema



Nastaviće se.....

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Ja bih voleo da sam na Markovom mestu,da mi supruga kaze da zeli otvoren brak i da dovodi jebaca kuci

Korisnik

Ne da pišeš nego kidaš... Čekamo nastavak priče

Korisnik

Savršena ideja...lepo napisano...inspirativno, jedva čekam nastavak!

Korisnik

Bravo...sve pohvale

Korisnik

Zanimljivo jako, ovo je scenario za dobar film plus sto ima naboje erotike i uzbudjenja, bravooo Smile