Mentorstvo

Lana i Petar su se vratili svakodnevnom životu, ali ništa više nije bilo isto nakon iskustava koje su imali sa Silvijom i Marcom. Ta iskustva, u kojima su granice ljubavi i strasti bili izmijenjeni, odvela su Lanu na put promjene koja ju je oslobodila, dopuštajući joj da osjeti puls života koji nije poznavala. Njezin odnos sa suprugom, s kojim je dijelila intimnost i povjerenje, dosegao je novu razinu jedinstva. Bili su opet jedno biće, ali s dodatnom dubinom koju su otkrili kroz dijeljenje intimnosti s drugima.

Lana je pored redovitog posla bila angažirana i kao profesorica na fakultetu. Bilo je to nešto što ju je ispunjavalo više nego potreba, tako se odnosila i prema tome. Kada je pronalazila motivaciju ništa joj nije bilo teško, a važilo je i obratno.

Sexsualni  život je bio još uvijek u uzlaznoj putanji, teško je bilo očekivati ogromni pomak kao što je bilo swingersko iskustvo ali su ona i Petar i dalje istraživali.

S vremena na vrijeme preko weba su po portalima, tražili parove, stavljali slike i svoje snimke. Uživali su u komentarima koji su ih napaljivali, obogaćujući maštarije u krevetu. Analni seks je postao standard, Lana je uživala u osjećaju koji joj je davao dok je Petar maratonski lizao supak prije same penetracije. Obavezno je svaki seks završavao sa analnim i svršavanju u guzu u kojem su oboje uživali i zamišljanju još nekoga pored njih. Najčešće su to bile osobe koje su ostavljale intrigantne komentare na njihove snimke ili slike, a koji su svojim slikama i videima sa weba se savršeno uklapali u njihove maštarije.   Obično bi dok su u doggy pozi a Petar je polako jebe u uski supak, Petar bi pitao što bi sad voljela. Lana bi rekla:

 „Još jednu kitu. Nabreklu koja želi eksplodirati gledajući kako me jebeš. Čistu i mirisnu, na kojoj se sve ocrtava s velikim jajima. Koja je jebala puno pički a svejedno pomisao da me guzi, da uđe i svrši u mene, je tjera da bude tvrda kao kamen. 

Dok te jašem, da ga uhvatim rukom i primaknem svojim ustima. Da čim osjeti moj topli zadah počne svršavati i da me oblije spermom po licu i grudima. 

Da vidim kako mu se jaja stišću i svršavaju iako ga nisam ni stavila u usta, tek moj topli dah je bio dovoljan da svrši. 

Da ostane tako tvrd kao kamen od želje da uđe u mene, dok ga stavljam u usta i počinjem pušiti. 

Da osjetiš kako na tvom kurcu svršavam od pomisli koliko je pički jebao i spustio se poslije svršavanja, a mene toliko želi da imam osjećaj da postaje još tvrđi dok pulsira u mojim ustima. 

Da dok mu ližem jaja i rukom prelazim preko savršene čvrste guze govorim hoću da me jebete obojica.“

Tu bi po pravilu već oboje svršili i Petar i Lana, uz par komentara kako je dobro bilo i koji dio je bio najbolji za koga, lagano utonuli u san i već ujutro prepustili se tekućim obvezama.

Nova akademska godina je Lani donijela i novu grupu studenata, obično su to bile grupe od lokalnih i studenata sa razmjene. Ove godine je bilo nekoliko stranih studenata iz nekoliko zemalja, što nije bilo ništa neobično.

Lana je ove godina konačno dobila sredstva za znanstveni projekt za koji je već dva puta bila odbijena. Tek je sada shvatila koliko posla donatorska sredstva iziskuju, te je odlučila da dio posla prebaci na studente. Odlučila se za troje stranih studenata da bi dala međunarodni karakter projektu, a i pretpostavka da su došli tu studirati te da će zbog toga biti odgovorniji od lokalnih.

Filip iz Francuske, Izabela iz Italije i Erika iz Švedske su bili njen izbor. Podijelila im je zadatke, dala svoj broj mobitela i rekla da slobodno je kontaktiraju ako ima nekih nejasnoća i zakazala sastanak za tri tjedna kako bi provjerila napredak.

 

Lana se vratila ostalim obvezama ne pridajući važnost projektu. Tu i tamo u večernjim satima došla bi neka poruka od nekoga od njih troje na mobitel oko projekta i taj način komunikacije je postao uobičajen. Erika je poslala poruku sa molbom da dodje zajedno sa Izabelom na konzultacije jer bi isla kući u vrijeme kada je njen termin, na što je Lana rekla da nije problem.

To jutro Lana je kasnila na fakultet i i kada je došla djevojke su već bile u njenom uredu u prisnom razgovoru, jedva da su i primijetile da je ona ušla.

Uz isprike Lana ih je pitala kako ide i kako im se sviđa nova sredina i projekat. Djevojke su odgovorile da su zadovoljne svime i da im je drago što su na projektu. Lana je rekla da su trebali pozvati i Filipa kad su njih dvije već tu i da odrade sve od jednom, na što je Izabela rekla da „Filipa Velikog „ a Erika prokomentirala možda bi i mogao odraditi sve sam. Nakon toga njih dvije su se počele smijati, Lana je shvatila poruku ali je morala zadržati distancu.

Kako je razgovor odmicao Lani nije njihov komentar izlazio iz glave, sjeme je bilo posijano. Vraćala je film unazad, pokušavala se sjetiti detalja oko Filipa nije mu pridavala pažnju kod prvih susreta. 

Znatiželja ju je ubijala, na sto su djevojke točno mislile, što se desilo, kakva je to situacija mogla biti da bi obje to zajednički prokomentirale?

Lana je na kraju rekla da je zadovoljna s urađenim i pitala ih da li znaju kako Filip napreduje sa svojim dijelom. Na što su one rekle da misle da je i on sve uradio, jer su stalno sve troje zajedno.

Sutradan Lana se ustala i istuširala, čekao ju je lagan raspored pa je bila raspoložena i dala si vremena da se uredi. Birajući što će obući kao munja joj je proletila misao, Filip - konzultacije i samouvjereno odlučila za izazovno donje rublje u kojem će se osjećati privlačno.

Dan je tekao normalno, skoro da je i zaboravila na Filipa zbog problema koje je imala sa emailom na kompjuteru i stvari koje je smatrala završenim odjednom su se zakomplicirale. Već nervozna i spremna na činjenicu da neće stici uraditi ono sto je trebala, začula je kucanje na vratima.

Raspuštene kose naslonjene glave na ruku u očaju što joj ne uspijeva to što želi, ugledala je Filipa na vratima.

Ne pomjerajući glavu, počela ga je skenirati pogledom imajući u glavi komentar djevojaka tražila potvrdu bulječi u njegovo međunožje.

Tišina je trajala par sekundi, ali dovoljno dugo da bi se moglo naslutiti što radi. 

Prekinula ju je riječima „Uđi Filipe“. 

Na hlačama se nije ništa ocrtavalo što bi moglo potvrditi komentar Izabele i Erike.

Znaš li oko kompjutera Filipe, imam problem s mailom? Filip je rekao da nije neki stručnjak ali da može pokušati namjestiti.

Lana se ustala i prepustila mjesto Filipu da sjedne. On je sjeo i počeo popravljati mail, Lana je stala iznad njega. 

Naivno je počela da ga dodiruje grudima po ramenu pretvarajući se da gleda što radi, dok je cijelo vrijeme gledala prema njegovom međunožju. Postavljajući glupa pitanja na koja ju odgovor nije ni zanimao, čekala je da kemija počne raditi svoje. 

Znala je da izazov veliki, iako je bila u bijeloj košulji sa istaknutim dekolteom, suknjom do koljena, samostojećim čarapama, čipkastim rubljem i štiklama, pred sobom je imala mladog pastuha koji je najvjerojatnije navikao na mlade i zategnute pice. Obzirom na njegov izgleda sigurna je bila da mu nije nedostajalo sexa.

Svoju butinu je prislonila uz njegovu i stvari su se počele dešavati. Sve je sporije odgovarao na pitanja, odgovori su bili glupi kao i pitanja, a na hlačama su se počeli pojavljivati obrisi. 

Lani je toplina iz stomaka jurnula u lice, osjetila je kako joj pica natiče i vlaži. Izgleda da je uspjela u svom naumu, obožavala je ostvarivati stvari koje je zacrtala. 

Njena želja za dobivanjem onoga što želi ju je pretvarala u beskompromisnu tigricu, koja ne preza od ničega kada osjeti da je blizu cilja. Njena predatorska osobnost u kombinaciji sa sexualnim nabojem i tako jakom konkurencijom, jednostavno je srušilo sve granice i u njoj pobudilo do sada neviđenu želju za dominacijom.

Obrisi na hlačama su postali sve jasniji, cure su izgleda bile u pravu. Komad mesa se počeo ocrtavati uz njegovu nogu, sve dublje je počela disati.

Filip reče, evo treba upisati šifru i to bi trebalo biti to.

Lana kao prava tigrica prepoznala je trenutak, bio je to trenutak nakon kojeg nema natrag.

„Odmakni se malo“-rekla je i stala između njega i stola da unese šifru. 

Naguzila se i dupe joj je bilo u visini njegove glave, pretvarajući se da nikako ne može se sjetiti šifre kupovala je vrijeme.

„Nezgodno mi je ovako“ – promrmljala je i sjela mu u krilo osjetivši mu tvrdu kitu.

Na trenutak je pomislila, nemoguće. Mora da mu je mobitel u đepu, ovako tvrdo ni u najluđim snovima nije zamišljala. Zbunjujući trenutak je trajao svega nekoliko sekundi, jer je osjetila kako ju je Fili s obje ruke zgrabio za grudi.

Odskočila je i rekla:

„Filipe, šta si umišljaš!!!

Tko je ovdje mentor, a tko student??? Nisam ti ja uspaljena studentica!!“

Filip se počeo ispričavati, kako je nije to mislio. Kako ga je ponijela situacija i da nikada to ne bi uradio, ali da jednostavno je bilo jače od njega.

Kako misliš jače od tebe, šta si nikada nisi vidio žensko? – upitala je Lana.

„Ma, ne. Nisam tako mislio. Nego jednostavno vaši dodiri i miris je u meni stvorio takav zanos, gotovo nestvaran kao da smo sami na svijetu i jednostavno sam bez razmišljanja odlučio to uraditi. Oprostite ako sam vas uvrijedio.“ - Filip se pravdao

Primičući mu se dok je sjedio u uredskoj fotelji rekla:

„Filipe, moraš se naučiti kontrolirati. Moraš znati gdje ti je mjesto i poštovati druge. Možeš li se kontrolirati?“

Lana je nastavila: 

“Možeš li Filipe? Ili te možda trebam vezati? A? Reci Filipe, trebam li te vezati da bi se primjereno ponašao?“ 

Filip je samo izbezumljeno gledao, ali kita se i dalje ocrtavala. Šutio je i gutao pljuvačku potpuno prepušten i u strahu, čekajući što će se dalje desiti.

 

Filipe, ne možeš se ovako ponašati. Kakva će sutra tvoja reakcija biti kada netko treći bude tu, kada me recimo vidiš sa mužem ili kolegicama. Trebam li strepiti od tvojih reakcija? Želiš li da me dovedeš u neugodnu situaciju? To si ne mogu dozvoliti Filipe. Želiš li sutra da na projektu ti možda govoriš meni što treba napraviti? Filipe ja sam ti mentor, ja to sebi ne smijem dozvoliti. Filipe moramo nešto uraditi po tom pitanju.

Lana je uzela široki selotejp koji je bio na stolu i pritisla mu prvo desnu ruku na naslon za ruku i počela obmotavati selotejpom. 

Govoreći: „Želiš li me kontrolirati Filipe? Moramo to popraviti, šteta je da takav momak nema kontrolu u prisustvu jedne dame.“

Lana je zalijepivši mu desnu ruku prešla na lijevu. Filip je samo šutio, usta su mu bila suha a grašci znoja su mu se vidjeli na licu. 

Dok je lijepila lijevu ruku, Lana je nastavila : 

„ Damu Filipe moraš tretirati kao damu,  osjetiti što želi i to joj pružiti. Ako to uspiješ sve je moguće, a iako izgleda teško, stvari su u biti dosta jednostavne“.

Filip je bio vezan za naslone od fotelje, sav znojan od uzbuđenja. Čelo mu je bilo mokro kao i kosa, vlažna košulja je ocrtavala snažna ramena, a kita mu je skoro pokidala hlače koliko mu se bila digla.

Lana mu je prišla i unijela mu se u facu, da li ti je vruće Filipe?

I otkopčala mu prva dva dugmeta na košulji. Sjela je na stol nasuprot njega, otkopčavajući svoju košulju i time oslobađajući svoje velike grudi koje su bile u crvenom grudnjaku. Meni je isto vruće – rekla je. Raširila je noge i njena natečena pica je pojela crvene čipkaste gaćice tako da su skroz upale u nju, raspustila je kosu i zapalila cigaretu.

Gledala ga je tako i rekla:

„Imam jedno pitanje za tebe, neki dan kada su cure bile kod mene na konzultacijama, dale su neki dvosmislen komentar vezan za tvoju muškost, a vidim da nisu slagale. Kako to da znaju da si prilično obdaren?“

Filip je buljio u taj prizor, Lanu kako sjedi na stolu raširenih nogu sa ispadnutom pičkom u grudnjaku koji je jedva izdržavao da obuzda sise, raspuštene kose i puši cigaru i bez imalo rezerve odgovorio:“ zato što su ga probale.“

Lana je progutala dim i osjetila je trzaj u pici, željela je detalje. Željela je znati sve.

Samo je rekla: „Pričaj, i ne preskači detalje“

Filip je rekao, pa ništa bili smo zajedno radili oko projekta. I tako bilo je već kasno da idemo van a i nismo bili obučeni za izlazak. Malo se i popilo. Onda je priča krenula, standardno i naravno kada je intimnija i opuštenija atmosfera počne se pričati i o sexsu. I pitanje koje je neizbježno u tim situacijama, da li je veličina važna je dovela do toga da se postavilo pitanje koliki mi je. Ja sam im rekao da mislim da je veći od prosjeka, na što su se one počele kikotati i komentirati, nadopunjujući jedna drugu u komentarima. Izabela je rekla daj da ga vidimo, na sto sam ja rekao da može ako mi one pokažu sise.

Nisam ni završio rečenicu već su obje skinule majice i počele navijati uz smijeh da ga pokažem. Sjedio sam na trosjedu i samo na kratko ga pokazao. One su poludile, dajjj nismo dobro vidjele, opet ga fino pokaži. Izabela je krenula prema meni i zavukla mi ruku u gaće, gledala me u oči vilica joj je ispala. Nije ni trepnula, samo ga je držala a on je počeo da raste. Kako je rastao ona je razvlačila osmijeh preko lica i rekla mrtva ozbiljna „ja želim da ti ga popušim, moram ga imati u ustima“.

Lana ga je prekinula i glasno rekla:

„Stani! Hoću da ga vidim.“ 

Prišla je i počela otkopčavati remen, pa dugmad na hlačama. Bio je to prejeben prizor, njegovane ruke sa diskretnim nakitom i crvenim lakom na noktima su nervozno otkopčavale hlače. Nakon što ga je otkopčala, s obje ruke je uhvatila hlače na bokovima i svukla mu ih do gležnjeva. Ono sto je vidjela dugo će pamtiti, pomislila je. Tamnoputi veliki kurac koji je bio skoro do pupka, pravilnog oblika obrijan i čvrst ko kamen. Ocrtavao mu se svaki detalj, iz njega je izlazio precum koji ga je činio sjajnim u tim popodnevnim sati u fakultetskom kabinetu pod prigušenim svjetlom.

Lana je samo s kažiprstom dotakla glavić, usta su joj bila puna pljuvačke, bradavice ukrućene a o picki da i ne govorimo. Prelazila je prstom kao da dira svoj klitoris, lagano trljajući glavić samo sa jednim prstom. 

Rekla je samo: „nastavi“ – skinuvši suknju, opet je sjela nasuprot njega samo ovaj put ga je primakla, stavila mu stopala na ramena i stavila svoju ruku na svoju picu.

Filip je nastavio prepričavati što se dešavalo između njih troje tu večer.

Izabela je sjedeći pored mene samo ga izvadila i počela da mi ga pusi. Držala ga je jednom rukom i pušila a ja sam joj zavukao ruku i gurnuo prst u mokru picu. Skroz se otvorila i počela je stenjati, zavukao sam i drugi prst, i počeo je jebati prstima.

Gledao sam Eriku direktno u oci, golih grudi kako duboko diše i dira se po njima i pici. Samo je rekla i ja bi ga pušila. Nisam više mogao izdržati, Izabela me je zajahala. Ušao sam odmah duboko u nju bez problema i samo osjetio kako mi niz jaja cure sokovi iz njene pice. Stisla me luđacki za glavu i počela se nabijati, dok sam je držao za guzu i balio po njenim sisama. Nije dugo trajalo bila je luđački napaljena, počela je svršavati i samo je stala.

Lana je slušajući priču, zamišljajući prizor u glavi imala već duboko svoj srednji prst u svojoj pici. Poluotvorenih očiju mu je stopalom prelazila preko lica, dok je on grizao njena stopala radeći pauze između rečenica.

Filip je nastavio, kada je Izabela sišla Erika je odmah zgrabila tako mokar i nabrekao kurac i počela da puši.

Sjedeći na uredskom stolu Lana je tada počela stopalom da mu prelazi preko nabreklog kurca koji je bio sav mokar, osjetila je to kroz čarapu. Ono sto je osjećala pod stopalom stvaralo je uragan u njenoj picki, klitoris joj je bio toliko natekao da svaki dodir graničio sa boli. 

Veličina i tvrdoća kurca koji je osjećala pod jednim stopalom, prekidao je tek na moment osjećaj boli koji su joj stvarali ugrizi Filipa po drugoj nozi koja je bila na njegovom ramenu. To je bilo jedino sta je mogao raditi, jer je Lana imala potpunu kontrolu nad njime, takvim vezanim u stolici.

Dalje, Filipe – rekla je Lana.

A Filip je nastavio, prebacio sam Eriku preko trosjeda i počeo guziti u doggy, pička joj je bila uža od Izabeline znao sam da neću moći dugo izdržati. Uzeo sam je za kosu i jako privukao i počeo nabijati. Stenjala je jako, to me dodatno napalilo. Nabijao sam je sve jače i jače.

Erika je počela govoriti: 

„kako dobro jebeš. Kako me dobro jebeš. Jače ga nabij, do kraja. Kako dobro jebeš.“ To me dodatno napalilo i želio sam da traje vječno.

Lana nije vise mogla izdržati, imala je već dva svoja prsta u pici ali je to nije zadovoljavalo. Taj prizor u glavi koji je imala, dok Filip jebe Eriku. Njegov kurac koji se grči pod njenim stopalima, tako tvrd i mokar. Ugrizi koje je osjetila, ta životinjska strast ju je natjerala da krene po svoj plijen.

Lovina je bila ispred nje, svezana i bez ikakvih sansi imala je potpunu kontrolu. Popela se na Filipa, samo je rukom malo pomjerila gacice nabila se na nabrekli kurac i počela da ga jaše. Uhvatila ga je za glavu, čvrsto se uhvatila za njegovu kosu i počela se nabijati. Kao tigrica koja davi svoj plijen.

Počela ga je jahati, nabijati se na najtvrđi kurac koji je ikada probala. Osjetila ga je u svakom dijelu svoga tijela dok su oboje mokri od znoja klizili jedno po drugom. Čupajući ga za kosu pribila ga je na grudi i počela jahati naprijed – nazad, naprijed - nazad, naprijed - nazad.

„Jesi ih ovako jebao?“ – rekla je nabijajući se.. nastavila je „Ajde jebi me ko njih dvije. A? Kakva mi je pička? Je li te ovako Izabela jahala?“

Filip je bio u ekstazi graničilo je sa silovanjem, ali je nenormalno uživao. Kurac mu je slao signale koji su mu se igrali sa mozgom, nije znao da li je ovo stvarnost ili san.  

Filip je jedva kroz uzdahe govorio: „ kako se dobro jebeš, najbolja si, kako ti je dobra pička, samo želim tebe jebati i nikoga više nikada . …“

„da nisi svršio , slučajno dok ti ja ne kažem!!“ – rekla je Lana nastavljajući ga jahati ali ovaj put ga je čvrsto držala za kosu i gledala u oči. 

Kako ga je povukla za kosu, on je jauknuo i otvorio usta, a ona je stala i duboko se nabila na kurac i pustila pljuvačku lagano da klizi iz njenih u njegova usta. Kada je progutao njenu pljuvačku, Lana je mirno sjedila nabijena na njegov kurac i počela samo pičkom da mu ga stišće.

Stišćući mu kurac pičkom i gledajući ga ravno u oci pitala ga je:

“ Kako te jebem? A? Jesi njih ovako jebao? Ko je najbolja pička koju si probao?“

Filip je samo govorio: „Ti, ti si najbolja, predobra si… Šta mi radiš poludi ću..“

Lana je na to rekla: „ Sad ćeš svršiti, jesi čuo? I to meni u usta, zato sto ja to želim.“

Sišla je i uzela taj kurac koji je već 20 minuta bio dignut i samo što nije eksplodirao. Uzela ga je s dvije ruke i počela drkati, gledajući ga u oci. 

Filip se počeo izvijati govoreći:„Gotovo je svršit ću“

„Čekaj još samo malo, svršit ćeš kad ja kažem i to u usta“ – rekla je Lana drkajuci mu kurac i polako približavajući se glavicu. 

Stavila ga je u usta i počela pušiti. Uzela ga je lagano drugom rukom za jaja tek toliko da ih osjeti i rekla: „Ajde, svrši“

Val tople sperme počeo joj je puniti usta,  kako je izlazila sve mu ga je jače drkala i stiskala jaja. Sperma je počela prskati po licu i njenim sisama. Iscijedila je svaku kap iz njega. Prišla mu i lagano ga poljubila, bio je to vlažan poljubac okupan spermom koja im se slijevala niz bradu.

 

Ustala je, sjela na stol i zapalila cigaretu dok je on poderane košulje, sa spuštenim hlačama i zavezan u fotelju sav izjeban gledao u nju. Uzela je skalpel i odvezala ga.

Rekla mu je nadji mi grudnjak, suknju i obuci mi ih. On je bez pogovora to uradio. Uzeo grudnjak, zakopčao ga joj i bez da mu je rekla njezinu košulju pridržao i zakopčao.

Lana je rekla, vidiš da se daš kontrolirati. Bit ce ovo zanimljiv projekt i izašla iz kabineta, rekavši mu da zaključa kada se obuće…

Puna samopouzdanja, s još jednim ispunjenim ciljem krenula je kuci Petru sa željom da mu ispriča što se upravo desilo…

Kategorija:
Strejt erotske priče