Neočekivano otkriće (Avanture jedne spremačice)

Ma, stvarno mi ide na kurac naša nova spremačica. Dolazi da nam pospremi stan i ispegla jednom nedeljno. Iako se maksimalno trudim da je ignorišem, nisam mogao a da ne saznam dosta toga o njenom privatnom životu, koji me ni najmanje nije interesovao.

Udala se jako mlada, za mamlaza koji joj je obećao letovanje, pa slagao. Posle nije mogla da se vrati kući, pa je tako i dan danas s njim. On je lenčuga, stipsa i neradnik. Ona sprema stanove gotovo svaki dan. Više puta se hvalila time koliko uspeva da zaradi i da su od njenog novca dogradili kuću i kako sad zarađuju izdajući novodobijene sobe.

Čistila je i neke kafiće, za koje nikad nisam čuo.

Uglavnom joj se sklanjam s puta – kad bi spremala kupatilo i druge sobe, zavalio bih se u svoju fotelju u dnevnoj. Kad bi i dnevna došla na red, vraćao bih se u spavaću, noseći računar sa sobom.

Često veoma glasno puštam ozbiljnu muziku, za koju sam siguran da je ne voli, samo da me ne bi smarala svojim pričama.

Trudim se da se ne obazirem na njeno prisustvo i što se tiče mog ponašanja i oblačenja. Često u fotelji sedim u gaćama i majici, kao da sam sam, gledam ponekad i porniće, a dešavalo se i da joj iza leđa i izdrkam.



*

Bila je vidno uzbuđena i telefon joj je zvonio nekoliko puta. Iz njenih žučnih reči sam shvatio da joj se mlađi sin prethodnog dana potukao i da je dobio dobre batine. Krivila je neke meni nepoznate osobe, koje su mu “namestile igru” i kojima će se brutalno osvetiti.

Dok je povišenim glasom razgovarala s nekom ženskom osobom, nisam mogao a da ne uočim jednu opasku na neki komentar koji je stizao iz telefona.

- A, mamicu mu jebem, koliko sam mu samo puta popušila, besno je podviknula.

Mislim da sam je tad prvi put pažljivije pogledao. Ništa seksualno nije budila u meni, bila je nenegovana žena. Imala je poveće sise i dupe, nije bila lepa, niti preterano zgodna. Četrdesetak godina, možda 45.

Pa, da, naravno, pomislih – što je ne bi koristili iskompleksirani tipovi koji misle da za bednu dnevnicu mogu da joj rade šta god im padne na pamet.

Otvorih jedan porno sajt i kliknuh na kategoriju MAID, koja mi je i inače jedna od omiljenih.

Nasumično otvorih jedan od stotine filmova. Crna spremačica je čistila veliki stan. Bila je mlada i veoma zgodna. Nakon kraćeg ubeđivanja, mladi vlasnik stana joj plati da se svuče i s poslom nastavi gola.

Bila je to i moja fantazija, koja se nikad nije ispunila. Uostalom, nikad nismo ni imali mlade i lepe spremačice, koje bi me inspirisale da im uputim sličnu ponudu. A, možda se upravo predosećajući tu moju potencijalnu želju, moja žena potrudila da takva nikad ni ne dođe u priliku da radi za nas.

Dok se, u filmu, gola crna gazela guzila i nameštala oko metle pod budnim okom mladog muškarca, ova moja je očigledno završila svoje razgovore. Valjda da bih izbegao slušanje svih njenih tirada, prvi put pustih i ton na porniću. Istina, relativno tiho, ali ipak dovoljno glasno da baci pogled preko mog ramena, na računar u kome se upravo odvijala scena u kojoj muškarac vadi veliku kitu i pokazuje je goloj spremačici. Sve joj je bilo jasno u sekundi, shvatio sam, nespretno pokušavajući najpre da utišam, a zatim i zatvorim film.

Poklopih laptop, potpuno crven u licu. Izdajnička erekcija gotovo da je provirivala iz gaća. Nisam se usuđivao da je pogledam, a nisam mogao da ustanem i odem u drugu sobu s podignutim kurcem.

Ćutke se podboči, na manje od metar udaljena od mene, pogleda me nekako prezrivo. U stilu – svi ste vi isti.

Zatim priđe mojoj fotelji, kleknu pored mene i izvuče mi računar iz naručja. Spusti ga na pod, pored fotelje. Jednom me rukom dohvati za jaja, preko gaćica, a drugu gurnu u njih i izvuče kurac na svetlo dana.

Spusti glavu i strpa ga u usta, odmah ga gutajući gotovo do dna.

Zgrožen, zgrabih je za kosu i povukoh naviše. Kad ispadoh iz njenih usta, skočih iz fotelje i u nekoliko koraka pobegoh u spavaću sobu.



*

Trebala mi je čitava večnost da se smirim. Smatrao sam da je ničim nisam izazvao da učini to što je upravo učinila. Nije me ni najmanje privlačila, i da nije bilo te nesretne rečenice koju sam slučajno čuo, do svega ovog svakako ne bi ni došlo.

Nije mi se sviđala pomisao da izađem iz sobe i suočim se s njom, ali me užasno plašila njena reakcija prema mojoj ženi. Ko zna šta bi mogla da joj kaže – ja sam je napao, na primer, da smo imali seks.

Konačno, ipak obukoh pantalone i košulju, te se vratih u dnevnu sobu. Kao da se ništa nije desilo, vredno je brisala policu s knjigama.

Sedoh ponovo u fotelju, premišljajući kako da započnem neprijatan razgovor. Ona me preduhitri:

- Izvini. Mislila sam da to želiš kad sam videla kakav pornić gledaš.

Izrekla je to nekako nežno i pokajnički, ne gledajući me. Ne okrećući se prema meni, sve vreme radeći.

- Nemoj, molim te, da kažeš svojoj ženi. Ja ću joj dati otkaz, ništa ne brini. Smisliću već neki razlog.

Pogodiše me njene reči na potpuno neočekivan način. Bila je to ipak priprosta žena, ratoborna i vredna, spremna očigledno na mnogo toga da bi prehranila porodicu.

Pozvah je da sedne na trosed nasuprot mene.

- Skuvaću kafu, rekoh i ustadoh.
- Neka, ja ću, priskoči ona i nestade u kuhinji.

Vratila se s dve šolje, položi ih na niski stočić između nas i sede. Prekrstila je noge, nije se ni najmanje trudila da koketira. I dalje mi je bila potpuno aseksualna, iako bih mogao da razumem ljude koji bi se palili na njeno još uvek jedro telo.

Zaustila je da verovatno nastavi iskaz o svom otkazu, ali ovog puta sam bio brži.

- Stvarno nije neki veliki problem. Ne moraš da daješ otkaz, ako ti je u redu da nastaviš da radiš kod nas. Nisam neko zlopamtilo. Osim toga, svi bi mislili da sam lud što sam odbio da dovršiš što si započela, zar ne?

Oboje se nasmejasmo. Njeno lice je imalo vedar izraz i videlo se da uopšte ne pridaje nikakvu važnost malom događaju između nas. Srknu gutljaj kafe, pa spusti šoljicu nazad, na stočić.

- Tačno, reče. Ali, možeš i da se predomisliš. Ni ja nisam zlopamtilo...

Ponovo se zacrvenih. Mnogo više od tog pušenja, zanimalo me je nešto drugo.

- Razmisliću o tome, naravno, ali radije bih da mi ispričaš. Mislim, kako je to spremati stanove i šta ti se dešavalo svih tih godina koliko to radiš. Sigurno si imala svakakvih iskustava.

- A, to te interesuje. Pa, ne znam baš... Ne volim o tome da pričam. Da, bilo je svašta.

- Ostaje između nas, ne moraš ako nećeš, ali eto – to me je zainteresovalo.

Nakašlja se, skrnu još gutljaj kafe, zavali se dublje u trosed i podignu noge u turski sed.

- Šta da ti kažem, težak je ovo posao. Radim ga više od 20 godina, od svoje devetnaeste. I srela sam gomilu ljudi, i ovakvih i onakvih. I mladih i starih, pametnih i glupih, lepih i ružnih... Ono što mogu da ti tvrdim – svima je zajedničko jedno, a ti znaš šta je to.

- Hajde, nemoj da uvijaš, ispričaj mi. Dajem ti časnu reč da nikome neću ni zucnuti.

- Imala sam ja i jednog takvog. Želeo je samo da mu pričam. Baš je bio čudan. Kad bih završila sa spremanjem, on bi se skinuo go, a i ja, pa bismo ovako seli, kao nas dvoje sada, i ja bih mu pričala šta mi se dešavalo. Uglavnom sam izmišljala, ali njemu to nije bilo važno. Podigao bi mu su na te moje priče i lagano bi drkao. Samo jednom, ili dvaput, dopustio mi je da mu to odradim. Čim bi svršio, bio bi kraj i pričama, ja sam se oblačila i odlazila. Uvek mi je lepo plaćao te priče...

- I ja ću ti platiti, ali mene interesuju samo one istinite...

Kako je bila veoma praktična, predloži da svaki put kad dođe – po sat vremena priča šta god želim da znam, a da joj za to doplatim još jednu njenu dnevnicu. Bio sam spreman da platim i mnogo više, ali nije dopustila, jer je smatrala da je to sasvim dovoljno.

- Hoćeš li da se svučem? Mislim, pre nego što počnemo, zapita me i ustade.
- Ne, ne! Ne sad, možda kasnije.



*

Rekoh ti da sam bila mlada kad sam započela s ovim poslom. Tek sam se udala i doselila u Beograd, sve mi je bilo novo i lepo. Bila sam jako zgodna i svi muškarci u čijim sam stanovima radila su me gutali pogledima. Da ne grešim dušu, većina je i ostala na tome.

Bili smo oboje mladi, muž i ja, siromašni i mnogo smo radili. Ja sam svakog dana čistila bar po dva stana. Ništa mi nije bilo teško. Živeli smo kod njegovih roditelja, u maloj kući. Planirali smo da u dvorištu izgradimo veću, samo za nas i decu kojoj smo se nadali.

Brzo sam ostala trudna, ali sam nastavila da radim gotovo do samog porođaja.

Bila je to jedna seljačina odvratna. Neki naš poznanik, kome sam spremala od kad sam počela s ovim poslom. U nekoliko navrata mi se nabacivao, dva-tri puta me i štipnuo, ali ništa više od toga. Međutim, kad sam zatrudnela, kad se stomak već uveliko video, on je načisto poludeo.

Koristio je svaku priliku da me dodirne, sve bezobraznije. I njegove su reči postajale vulgarnije. U stilu – sad svi znaju da se jebeš, kad si pre stigla da zatrudniš, sigurno mu ne silaziš s kurca i sve tako. Počeo je da me hvata za dupe.

Pomislila sam da kažem mužu, ali sam se bojala njegove reakcije. On je prek i znao je ponekad da me udari, čak i bez razloga. Mogao je da pomisli da sam sama kriva, da sam izazivala, pa sam i odustala. Onda odlučih – žaliću se njegovoj ženi. Bila je to jedna grozna rospija, koja je uvek imala primedbe, ali je dobro plaćala, pa sam je zato trpela.

Danima sam smišljala kako da to izvedem. Na kraju sam smislila da joj ispričam kako se dešava nekoj mojoj prijateljici, pa je kao pitam za savet. Nisam ni stigla da završim, ona je planula i ispsovala i mene i prijateljicu. Sve ste iste, za pare rasturate brakove i decu šaljete u domove, treba vas sve vratiti odakle ste došle...

Kad se malo smirila, značajno me je pogledala i prosiktala: Nemoj da tebi nešto takvo padne na pamet. Nećeš znati šta te je snašlo...

Odlučila sam da dam otkaz, ali kad je to čuo, moj muž je pobesneo. Oni su plaćali najviše, mora da sam poludela, kako mislim da izdržavamo dete koje treba da se rodi, kako da izgradimo kuću, hiljadu kako...

Ostala sam sama. Seljačina je to osetila, pa je navaljivao sve žešće. U to doba sam kod njih radila dva dana nedeljno. Trudio se da tim danima bude kod kuće što duže, vrebao je momente da me uhvati za dupe, za sise, govorio kako će me razvaliti od kurca, kako sam najveća kurva koja postoji, počeo je da ga vadi iz pantalona i pokazuje mi ga.

Shvatila sam da je to moralo da se desi. Budala je bila na ivici da me siluje, jer ga je moje odbijanje očigledno palilo. Rezignirana, shvatila sam da je najbolje da mu se podam i svršim s tim.

Bila sam u petom mesecu trudnoće. Bio je četvrtak, znam i tačan datum, sat, svaki detalj. Bili smo sami u stanu. Očigledno je žena otišla negde odakle se neće skoro vratiti. Svukao se i go obilazio oko mene, hvatao me onim dlakavim ručerdama po celom telu.

Imao je baš velik kurac. Bio mu je sve vreme podignut. U jednom trenutku mi je iz bukvalno strgao suknju. Ostala sam u gaćicama. I dovoljno pribrana da mi ne upropasti trudnoću.

Sama sam svukla gaćice, spustila se na četiri, naguzila se i zažmurila.

Tog dana me je jebao tri puta. Svršavao je u mene, jer je bio bezbedan. Svaki bi put kriknuo kao da ga kolju. Kad sam krenula kući, pokušao je da me poljubi, ali sam okrenula glavu. Izvukao je iz novčanika solidnu svotu i zabio mi je među sise.

Kod njih sam radila još oko godinu dana. Napravila sam pauzu od samo dva meseca, posle porođaja. Njegova me je žena otpustila jer joj je nestao neki jebeni sat. Optužila me je da sam joj ukrala. Posle sam čula da ga je našla u džepu nekog kaputa.

On me je do porođaja jebao gotovo svaki put kad bih došla da im spremam. Izveštio se u tome da, bar na kratko, ostanemo sami u stanu. Osim što je imao veliki kurac, nije imao ništa drugo. Nije bio izdržljiv, kao moj muž, naprimer, nije voleo da menjamo poze, ništa. Naguzio bi me, stojećki, ili spuštenu na četiri. Uvek tako.

Kad sam se vratila na posao, nakon porođaja, izgubio je interes za mene. Jebao me je možda dva, tri puta. Valjda se bojao da svrši u mene, a uvek je pričao kako nikad nije svršio van pičke...

On je bio prvi, a onda su usledili i drugi...



*

Najlepše mi je bilo kod jednog Profesora. Oboje su bili profesori na fakultetu, mnogo fini ljudi. Oko pedesetak godina oboje. Mislim da su imali sjajnu vezu. Istina bez dece, ali voleli su se. I mislim da je ona znala za nas, ali nikad nije rekla ni reč.

On je bio užasno perverzan. Mnoge stvari sam prvi put, neke i poslednji, uradila s njim. Ustvari, mislim da sam se, na neki nastran način, zaljubila u njega i sve njegove zahteve, a bilo ih je ihahaj, ispunjavala ih spremna, srećna i poletna.

Veoma brzo me je ubedio da po stanu poslujem gola. Kao u onom tvom filmu. Podsećanje na te dane me je i navelo da učinim ono što sam ti učinila.

No, da se vratim na priču. Radila sam gola, i on je sve vreme bio go. Radio je na fakultetu, pa je imao mnogo slobodnog vremena. Odlazila sam kod njih jednom nedeljno, a ponekad su me pozivali i da im dodatno nešto poradim. Praktično uvek je to bilo vezano za neku njegovu perverznu želju.

Imao je sasvim prosečan kurac, a nagledala sam ih se, možeš da mi veruješ na reč. Ali, bio je izuzetno izdržljiv. Jebote, mogao je da to radi koliko god zaželi. Oduševljavalo me je što mu je bilo stalo da i ja uživam. Nikad se nije desilo da ne svršim, bar jednom. Naučio me je kako da više uživam u seksu i, kažem ti, mnoge sam stvari prvi put probala s njim.

Šta sve, pitaćeš. Pa, eto, prvo to goletanje dok radim, pa mnoge igračke, on mi je uzeo drugu nevinost i razradio mi guzu, kasnije sam često u njoj po ceo dan nešto nosila, najčešće jedan veliki lisičji rep, s njim sam prvi put ispunila obe rupice istovremeno, istina dildom i kurcem, pa prvo bičevanje, šibanje guze, u čemu sam nebeski uživala, njemu sam znala da pušim po ceo dan i ništa drugo ne radim, dok mi se usta ne razglave, on me je vodio u park pored stana i prvi jebao napolju, on mi je kupio gaćice s dva vibratora unutra, koje sam nosila kad bi me pozvao telefonom i „zamolio“ da to uradim, dok radim u nekom drugom stanu...

Ma, svašta je bilo s njim. Stvarno je bio blesav. Pitala sam ga da li tako jebe i ženu i govorila mu kako sam ljubomorna na nju jer je jebe svaki dan, ali nije želeo o tome da priča. Zapušio bi mi usta kurcem, hahaha.

Radila sam kod njih više od četiri godine. Prestala sam kad je moj muž postao nenormalno ljubomoran, jer sam često hvalila oboje, naročito Profesora. Da je mogao samo i da nasluti šta se sve u tom stanu dešavalo, mislim da bi me ubio.

A, zašto mislim da je žena sve znala? Često se dešavalo da ništa ne poradim, stan bi ostajao u istom stanju kao i pre mog dolaska. Panično sam se toga bojala, ali on me je umirivao. Valjda je smišljao neke izgovore, jer mu je ponekad trebala i pomoć oko njegovih knjiga, kojih je stan bio prepun.

Imali smo ritual – čim ih ušla u stan, svukla bih se i odlazila u kupatilo, kupala se i uvek prala kosu. Kasnije sam redovno radila i klistir, iako bih ga uvek odradila i kod kuće, pre polaska.

Čim bih završila s kupatilom, čekali su me zadaci. Stavljao me je u lance, oblačio u razne uloge – imao je mnoštvo garderobe iz seks šopova. Tražio da stavim repić, ili obučem one gaćice sa dva vibratora. Da ceo dan provedem na četiri, kao kuca, ili da mu pušim. Ponekad bi me izveo i napolje, kao što sam ti rekla, nosila sam kožnu ogrlicu s alkicom...

Uglavnom, jebao me je svaki put, bez izuzetka. I po sat vremena, zavisno od toga šta treba da se tog dana uradi u stanu, a nekag, bogami, i po ceo dan. Bez preterivanja.

Najluđe? Hm, pa mislim da je najluđe to što mi je uvek tražio da brojim sopstvene orgazme. I radovao se svakom od njih. S njim sam prvi put dostigla deset svršavanja u danu. Istina, nisam mogla da hodam i ne znam kako sam se kasnije vratila kući, ali bilo je nezaboravno.

A, posle? Šta, posle? Ma, da, mnogo puta sam kasnije svršila više od deset puta. Pa, evo, prekjuče, naprimer...

Profesor nije voleo da pričam o drugim muškarcima, ali jedno vreme sam morala da vodim čudan dnevnik. Ustvari, neku vrstu evidencije. Iscrtao mi je sledeće kolone, koje sam uredno popunjavala: s koliko muškaraca sam bila svakog pojedinačnog dana (muža sam morala posebno da obeležavam), koliko sam imala snošaja, znaš ono – koliko puta su me jebali, koliko puta sam svršila ja, a koliko puta oni, ako sam popušila kurac, to je bilo u posebnoj koloni, zatim, da li su me jebali u guzu, ili ne, u kojim pozama sam bila, u kojim sam svršila, da li sam se samozadovoljavala (i to me je terao da radim) i koliko puta.

On je od toga pravio neku svoju statistiku, ako bih bila u „zaostatku“, nadoknađivao bi svojim akcijama, pozivao me da dođem na dodatni „radni“ termin.

A, sad? Ma, ne. Odavno sam prestala da radim kod njih. Verovao ili ne, nikad se nismo videli nakon što sam otišla. Poslao mi je, za sve ovo vreme, samo tri poruke telefonom. Još ih čuvam, prepisane naravno, u jednom rokovniku.

Znam ih napamet, ali ti ih neću reći, jer to nema veze ni s tobom, ni sa ovom pričom...




*

- Moram sad da završim sa spremanjem. Dosta je za danas.

Ustala je, pomilovala me po glavi dok je prolazila pored mene i nestala u onom delu stana gde su sobe i kupatilo.

Ponovo otvorih računar i vratih se na porniće sa spremačicama. Ustvari, bili su prilično dosadni. Bez imalo mašte, uz retke izuzetke su se svodili na čistu jebačinu. Sve sisatije i odvratnije žene, jebali su ogromni kurčevi. Često i dva, ponekad i više njih.

Svega nekoliko je bilo vredno pomena. Naprimer jedan iz osamdesetih, u kome se služavka, nakon što je poslužila večeru bračnom paru, zavukla pod sto pa popušila najpre muškarcu, potom i ženi.

Na taj mi se podigao i pomislih da bih mogao da izdrkam, kad se opet, neočekivano, kao da je znala, ona ponovo pojavi. Zaprepašćeno sam konstatovao da je gola, mokre kose, umotane u peškir.

Sise su joj i dalje bile sasvim poželjne i čvrste, a među nogama je imala obrezan žbun u obliku trougla.

- Nemoj me odbiti i drugi put, rekla je jedva čujno, pa kleknula pored moje fotelje.

Kratko je bacila pogled na monitor, nasmejala se, pa stala da mi otkopčava pantalone.

Pre nego što me je uzela u usta, dodala je samo:

- Želim da zapečatim naš dogovor. O mojim pričama...



*

Ličiće ti da preterujem, ili da sve ovo izmišljam. Ali, tvrdim ti da je svaka svackijata reč istinita. Nikome nisam pričala, ali me već zaboli ona stvar, a znaš ti dobro koja, da li će neko i saznati. Moj život, moja stvar. Mnoge stvari sam morala, a još više njih želela da uradim. Tako da – jebe mi se šta ko misli...

Nakon prvog porođaja i Seljačine, shvatila sam da među nogama imam strašno oruđe. Ili oružje, kako ti volja. I bila sam spremna da ga upotrebim.

Da ne bi bilo dileme, s mužem sam sve vreme imala, i danas imam, fenomenalan seks. Zato što sam ga sve naučila, iako on misli da je obrnuto. Jebem ga često i ne dopuštam mu da se opusti. Pored ostalog, to je razlog i što nikad nije ni pomislio da po stanovima radim bilo šta što ne bi trebalo.

Rekla sam ti, on je prosečan ljubavnik. Znam da je jebao dve žene iz komšiluka, ali baš me briga. To je sve što je imao. U poređenju sa mnom, to je ništa. Nije vredno spomena.

Dakle, nakon Seljačine, sa svega davdeset godina i jednim detetom, mislim da sam procvetala. Tražila sam samo poslove kod imućnijih porodica, trudeći se da procenim muškarca. Naravno da se dešavalo da se i zajebem, ali obično bih uspevala da prepoznam napaljene, potentne likove.

Shvatila sam da su muškarci veoma sujetni i iskompleksirani, pa sam dopuštala da se osećaju kao da su se domogli plena. A ne da su sami plen. Da od njih nešto zavisi i da sam mala, jadna i podatna seljanka, s kojom mogu da se malo poigraju, plate sitnu kintu i šutnu je.

Počela sam da se jebem za lovu. Dugo nisam naplaćivala, dopuštala sam da sami odluče kako i koliko će platiti. Muškarci su glupi kao kurac, ako nisi znao. Dugo mi je trebalo da to prevaziđem i umesto blesavih poklona (parfema, jeftinog nakita, glupe garderobe, što svakako nisam mogla da nosim kući) i uvredljivo male kinte, počnem da tražim lovu kojom sam zadovoljna.

Hoćeš da ti popušim? Nešto si mi nervozan danas. Ma, daj, biće ti lakše...

Nećeš? Ok, nema problema. Možemo onda da pričamo...



*

Najdirektniji? Ma, svi vi želite da jebete spremačice, samo nemate muda da pitate. A, veruj mi, mnoge bi pristale.

Pa, skoro svaki koji me je jebao je bio direktan, kako bi mi se inače zavukao pod suknju? Nekima, istina, ipak treba malo vremena da se uvere da su bezbedni, da neću lajati okolo, ali namere im uočim odmah. To je bar lako.

Da, bio je jedan, još sam bila mlada, tad sam često mislila na jebačinu. Došla sam na preporuku žene nekog njegovog druga, kod kojih sam radila. Gotovo da se nismo ni upoznali kako treba, nakon što me je pažljivo odmerio od glave do pete, fiksirajući me pogledom, prosto je rekao:

- Hajde, skini se, da vidim koga zapošljavam.

Nikad nisam volela da foliram. Ako hoću – hoću, ako neću – neću, i ćao. Bio je dosta zgodan, možda petnaestak godina stariji od mene. Ispostavilo se da živi sam i da je često na nekim poslovnim putovanjima. Nisam volela da zapitkujemo o tim stvarima, baš me briga za koga i šta radi.

Nasmejala sam se, praveći se da oklevam.

- Kad poželim da te jebem, ponekad, dodao je. Prosto, zar ne? Da vidim sise, dupe... Nadam se da ne briješ pičku.

Da, on je bio baš direktan.

Slegnula sam ramenima i za tili čas, ne glumeći striptiz zvezdu, odbacila odeću. Okrenula sam se oko svoje ose dvaput, ne izbegavajući njegov pogled.

- I? upitala sam. Jesi li zadovoljan?

Prišao mi je, uhvatio jednom rukom za sisu, kao da proverava da li je prava, drugom za guz. Oduvek imam gust žbun među nogama, pa me je dohvatio i za njega, čitavom šakom povukao prema sebi. Malo je zabolelo, ali poželela sam ga istog trenutka.

- A, u dupe? Jebeš li se i u dupe? Verujem da kurac pušiš carski. Sigurno si ih se već napušila...

Umesto odgovora, pružila sam ruku ka njegovom međunožju. Bio je polupodignut i ličilo je da ima lep komad.

- Najbolje da odmah proveriš, pa da se dogovorimo oko cene, rekla sam, otkopčavajući mu pantalone.

I, nećeš verovati, samo mi je sklonio ruku i klimnuo glavom kao da je napravio neki dobar pazar.

- U redu je, sviđaš mi se. Nemam sad vremena, jebaću te drugi put. Ponekad. Samo mi je važno da si spremna i ne filozofiraš o tome kad mi dođe. A, što se cene tiče, to nije problem. Kako ti kažeš, tako će biti...

I stvarno. Dao mi je ključ od stana i najčešće sam spremala potpuno sama. Imao je lep stan. Volela sam da radim potpuno gola i ponekad bih sama sebe zadovoljila u njegovom krevetu.

A, jebao me je svega nekoliko puta. Kad god bi bio kod kuće, šetao se go, baš kao i ja. Nismo mnogo pričali. Uvek je mnogo pričao telefonom. Ponekad bi me pozvao da ga uzmem u usta dok priča, ali mislim da nikad tako nije svršio.

Kad god me je jebao, bilo je nekako neočekivano. Eto tako, podigao bi mu se iz čista mira, ja sam mu svakako uvek bila dostupna. Nijednom me nije odveo u sobu, na krevet, uvek stojećki, zguza. Sećam se da mi je baš krvnički mesio sise, naročito grubo pre nego što će svršiti.

I znaš šta – nikad me nije jebao u dupe! Ali svaki put je svršavao tako što bi ga izvukao iz moje pizde i sasvim plitko zabio u dupe! Čudno, zar ne?

Prodao je taj stan i negde se odselio. Kad smo se rastajali, poklonio mi je neku zlatnu narukvicu, koju sam prodala. Tad sam mu jedini put zatražila da mu popušim, za rastanak.

Rekao je da nije raspoložen...



*

Znam da te interesuju detalji, ali nisam baš tako vična s rečima, pa je najbolje da odgovaram na tvoja pitanja. Kao što znaš – seks, ko seks. Jebačina, sporo ili na brzaka, svodi se na isto. Napred, nazad. Nema o tome bog zna šta da se priča. Verovatno te interesuju brojevi – koliko sam ih primila i obradila. Ne znam, stvarno, ali mogla bih da izbrojim, pošto se sećam svakog od njih.

Ne, to te ne interesuje? Ok, šta onda želiš da čuješ?

A, to? Da, naravno da je to interesantno muškarcima – koliko sam ih najviše imala u jednom danu i da li sam primala više njih odjednom.

Što se tiče prvog, samo da razmislim...

Pa, evo, sećam se jednog zimskog dana, bilo je jako hladno. Probudila me je hladnoća, pa kako je bilo rano za ustajanje, pribila sam se uz muža. Njemu se, onako bunovnom, podigao, a ni meni nije bilo mrsko, pa sam ga uvela u sebe.

Posle sam zaspala, pa odspavala dok me sat nije probudio. Ustajala sam u šest, spremala doručak za sebe i muža, pripremala se za posao. On je tog jutra bio baš raspoložen, pa sam mu pre polaska još i popušila.

Prvi stan u kome sam tog dana radila pripadao je jednom gospodinu, zvaću ga recimo Petar, koji je imao veliku firmu. Bio je razveden i živeo je sam, ali su mu deca često dolazila i spavala kod njega. S njim sam počela da se jebem od prvog dana, jer je on postavio stvari veoma jednostavno – bio je spreman da plati i nije voleo da se mnogo smara oko svega toga. On me je uveo u čari grupnog seksa.

Neretko se dešavalo da su mu na nekakve sastanke dolazili prijatelji i partneri i u stan. Nekima je otvoreno nudio moje „usluge“ i oni se nisu libili da to maksimalno i iskoriste.

Po pravoj, ledenoj zimi, potpuno promrzla sam stigla kod njega tog jutra. Petar mi je otvorio go, kao što je to često činio. Ponudio me je kafom i, dok smo čekali da provri voda, već mi je zadigao suknju, svukao gaćice i naguzio me u kuhinji. Znam ja kako ću te najbrže zagrejati, govorio je. Osim toga, trebaš mi danas. Doći će mi neki prijatelji, pa treba da budeš spremna...

Kafa je, naravno, morala da pričeka, ali bio je već drugi koje me je tog jutra kresnuo. Nikakav epohalni seks, dnevna rutina, reklo bi se.

Radila sam po stanu nekoliko sati, kad su se pojavili i prijatelji. Bilo ih je četvorica. Zaseli su u dnevnu sobu i započeli raspravu o nekom poslovnom projektu, koji se očigledno nije odvijao na način na koji su želeli. Dvojicu sam već poznavala, dvojicu sam videla po prvi put.

Kuvala sam im kafe, popili su je već tonu, i iznosila viski, koji su takođe pili nemilice. Sve glasnije su raspravljali o tome šta treba da urade.

Više puta, dok sam im prilazila, Petar i dvojica koju sam poznavala, hvatali su me za dupe, blago lupkali dlanovima, dobacivali poneku vulgarnu reč.

Verovatno je bilo oko podneva, kad mi je Petar dobacio – idi, spremi se. Već sam odranije znala šta to znači. Procenila sam da će mi trebati klistir, obavila sam ga u kupatilu, pa se preobukla u odeću koja se od mene očekivala. Ništa spektakularno – čarape, gaćice, halteri, čipkani brus, štikle. Sve crno. Sve je to imao u stanu spremno za mene, moje veličine i brojeve.

Kad sam se pojavila tako obučena, muškarci su za trenutak zaćutali. U sebi sam procenjivala – bilo ih je petorica. Najbolje bi bilo da bar trojici popušim, a da dvojici dopustim da me jebu. Moja praktična strana nije imala u vidu samo jednu stvar – bio je to jako čudan dan.

Petar je ustao i svukao mi gaćice i brus. Ovo ti neće trebati. Mislim da bi mogla da se spustiš na četiri i zavučeš pod sto. Biće dosta posla za tebe danas...

Poslušno sam kleknula i na četiri se zavukla među njihove noge. Ne čekajući, otvorila sam prvi šlic i izvukla prvi kurac. Strpala sam ga u usta i sisala, a rukama pipkala druga dva međunožja. Zažmurila sam, ne razmišljajući ni o čemu osim o glaviću koji mi je bio u ustima. Želela sam da sprovedem plan o pušenju tri kurca.

Iako me malo šta može iznenaditi, bar kad je seks u pitanju, ipak sam se iznenadila kad su me snažne ruke zgrabile za kukove i jedan teški, podignuti kurac pljesnuo po guznom procepu. Na tren sam stala s pušenjem. U obema šakama sam držala po jedan već podignuti kurac.

Mislim da je iznenađenje dovelo do toga da sam se stresla čitavim telom i gotovo svršila od tog pljeska po dupetu. Ne treba ni da ti kažem koliko sam bila vlažna.

Ušao je naglo i brutalno. Bio je jako velik. Jeknula sam, ne ispuštajući nijedan, ni iz usta, ni iz ruku i svršila!

Od jednog jedinog prodora!

A, onda je krenulo žestoko nabadanje. Taj kurac je bio san svake žene. I profi jebač, nema šta.

Uočila sam da je razgovor utihnuo. Ja sam bila na njihovom dnevnom redu.

Usledilo je ludilo.

Izvukli su me ispod stola i, dok si rekao keks, sedela sam na jednom, drugi me je jebao u dupe, trećem sam pušila, a još dva drkala.

Bilo je manjih i većih, debljih i tanjih. Ali svi su bili neumorni. Okretali su me, menjali se u raznim pozicijama, iz dupeta u usta, iz ruke u pičku...

Na kraju su me podigli i po dvojica držali, dok bi mi rasturali obe rupice. Pa bi me prebacili drugoj dvojici. I tako u krug.

Trajalo je sigurno duže od sata, možda sat i po. U velikom finalu, ponovo sam sedela na jednom, drugi je bio u dupetu, a preostala trojica su se gurala u moja usta.

Jedan ga je naglo izvukao iz dupeta, razbacao onu trojicu i obilno mi svršio u usta. Naravno da se ispražnjeno dupe odmah popunilo novim komadom.

Svi su redom svršili na isti način, u moja usta.

Bila sam prepuna sperme i preumorna. I sama sam svršila ne znam koliko puta.

Na kraju me je Petar uzeo u naručje i odneo do spavaće sobe, položio na krevet. Odmori, zaslužila si, rekao je i ostavio me.

Zaspala sam istog trenutka, razjebana, oznojana, iscrpljena i tela potpuno izludelog mnogobrojnim orgazmima.

Petar me je jedva probudio svega sat kasnije.

Moram da idem. Ti, ako želiš, ostani danas ovde i sačekaj me. Vratiću se predveče. Verovano neću biti sam.

Okrenula sam se na drugu stranu i ponovo zaspala. Trebalo je tog dana da spremim još jedan stan, ali nisam bila u stanju da se pomerim. Razmišljaću o tome kasnije...

U stanu je bilo prigušeno svetlo kad me je Petar probudio. Čula se neka tiha muzika. Zamolio me je da se istuširam i ponovo obučem onako.

Noge i ruke su mi se tresle dok sam se kupala, spirala sa sebe sve one tečnosti koje su me prekrivale. Voda me je malo osvežila. Dok sam ih prala, pica i guza su mi bridele, bolele na jači dodir. Ponovo sam se isklistirala.

Pomalo teturajući na visokim štiklama, zaputila sam se u dnevnu sobu.

Osim Petra, bila su još dvojica. Oni od jutros, koje nisam poznavala od ranije. Sedeli su u polumraku i pili vino. Zaćutali su kad sam ušla. Zastala sam na tren, pa odlučno, koliko su okolnosti dozvoljavale, krenula ka Petru.

Kleknula sam pored fotelje u kojoj je sedeo, otvorila mu šlic i uzela ga u usta. Bolni grč  me je podsetio kako su se pre nekoliko sati kurčevi gurali da se tu smeste.

Ponovo sam zažmurila i uskoro mi je zguza prišao prvi čovek i svukao mi gaćice. Zatim je prišao i drugi, a svi moji otvori su bili ispunjeni nedugo nakon toga.

Veliki kurac koji me je načeo tog jutra, pripadao je jednom od ove dvojice. On mi je najčešće i najduže boravio u dupetu. Jebiga, muškarci verovatno analni seks vide kao čin potpunog ovladavanja ženkom.

Trajalo je jako dugo. Svi su svršili po dvaput, a ja ponovo pet-šest puta. Oblivena spermom i znojem svojim i njihovim, oteturala sam do kupatila, sela na pod tuš kabine i pustila vodu da teče preko mene.

Bilo je oko deset, kad mi je Petar osušio kosu fenom i pomogao da se obučem. Morala sam da kući stignem u razumno vreme.

Smestio me je u svoj auto i dovezao do ugla moje ulice sa glavnom. Nisam smela da dolazim s poslodavcima, muž bi me ubio.

Skupila sam preostalu snagu i koncentraciju, pa po onoj ciči zimi, najstabilnije što sam mogla, dobauljala do kuće. U glavi mi je zvonilo i blještalo hiljade zvona i lampica, nikad do tad nisam bila tako izjebana, iskorištena i umorna. Nadala sam se da je muž već legao.

Istina, bio je u krevetu, ali budan. Vadeći se na umor, brzo sam se raspremila i zavukla pored njega, boreći se sa snom, ovlaš ga samo poljubila.

On je, međutim, imao druge planove. Čitav dan mi je podignut, rekao je. Nisam mogao da dočekam da ti ga zavučem.

Srećom, okrenuo me na bok i uzeo zguza. Poslednje čega se sećam, pre nego što sam potonula u duboki san, bilo je kako vadi svoj tvrdi kurac iz pice i gura mi ga u razjebano dupe...



*

Čega se najviše stidim?

Shvatio si da sam prihvatila sve to vrlo pribrano i proračunato. Seks, ko seks. Svi se jebu i ne smatram da je to neka velika tema. Ne razmišljam mnogo o moralnim aspektima svog ponašanja, stalo mi je da izdržavam svoju porodicu na najbolji način koji mogu. Nemam školu, kao što znaš, pa ne mogu da radim skupo plaćene poslove. Da samo čistim stanove, živeli bismo jako loše. Ovako, ne oskudevamo ni u čemu, iako baš ni ne plivamo u lovi, kao što bi moglo da ti se čini posle svih ovih priča.

Ničega se ne stidim. Nakon one prve seljačine, sama sam odlučivala šta i kako. Koliko puta i s kim.

Ali, ipak ima jedna situacija o kojoj mi je neprijatno da govorim. Moglo bi se reći da se možda i stidim.

Bilo je to u jednom stanu na Novom Beogradu. Veliki, lep stan. Imali su sina tinejdžera.

Jebiga, uhvatio nas je dok me je njegov ćale guzio u dnevnoj sobi. Da stvar bude još gora, ćale je voleo da govori vulgarne reči tokom seksa, pa je i mene terao na to. Možeš da zamisliš – jebi me, skote odvratni, razvali me tom kurčinom tako da ne mogu da hodam, nabij mi ga sad u dupe i slične baljezgarije, koje uzgred budi rečeno mnogi prihvataju preozbiljno.

Ja mislim da nema ništa loše u tome, ako nekoga pali – pa, neka govori šta želi. Mnogo se odvratnije stvari svakog dana mogu čuti iz usta političara, na primer.

Uglavnom, tako smo se nas dvoje jebali i bulaznili gluposti, kad je klinac nenadano upao.

Brzo sam se pokupila i nestala iz stana, sa idejom da se tu više ne vraćam.

Ćale je, međutim, imao drugu ideju. Uspeo je da izgladi odnos sa sinom, rekao mu je kako je normalno da muškarci poseduju žene i rade im šta požele, kako će i sam sve to kasnije shvatiti na pravi način.

Da bi zapečatio zavet ćutanja prema mami, obećao me je klincu.

Pozvao me je da nastavim da radim kod njih, ali je prećutao tu „sitnicu“. Da skratim, klincu sam popušila nekoliko puta, a onda mu uzela i nevinost. Jebala sam se s obojicom, ćaletom i sinom, još oko dva meseca, pa sam dala otkaz.

Ćale je zvao više puta, ali kao što sam ti rekla – kad jednom odustanem, ne vraćam se...




*

Radio sam čitavo pre podne, u svojoj fotelji u dnevnoj sobi. Bio sam go, napolju je bilo preko trideset stepeni. Ona je poslovala po stanu i gotovo da je nisam ni primećivao. Naši razgovori, odnosno njene ispovesti, uvek su obavljani na kraju, kad sve posvršava.

Uspeo sam da dovršim jedan lep posao toj jutra i bio sam prilično poletan. Dok sam kretao prema kuhinji da otvorim bocu vina u to ime, iako je tek bilo oko dvanaest, zatekao sam je na četiri, kako riba pod u hodniku.

Njene priče su me munjevito zaokupirale i kurac mi se podigao.

Zaobišao sam je, ušao u spavaću sobu i iz drvene kutije izvukao „rekvizite“ koje smo moja žena i ja koristili – analni lisičji repić, kožne narukvice i ogrlicu.

Spustio sam sve ispred nje.

- Mislim da ću sad da iskoristim onu ponudu za pušenje.

Podigla je glavu, pogledala me u oči, pa u podignut kurac, nasmejala se, pa svukla radne rukavice.

- Naravno. Bilo je i vreme. Treba mi malo vremena da se spremim...

Vratio sam se u fotelju, spustio čašu s vinom na stočić i zavalio se. Zažmurio sam, čekajući da se pojavi.

Prilazila mi je na četiri. Mešala je guzom tako da bi se repić prebacivao s jedne na drugu stranu. Nije me gledala u oči. Bila je sušta poniznost. Shvatio sam koliko se udubila u ulogu koju sam joj namenio.

Sve vreme na četiri, dakle bez ruku, zavukla mi je glavu u krilo i dohvatila me usnama, pa usisala. Njen jezik se odmah ustremio na rupicu na vrhu. Držeći me duboko u ustima, vešto me je oblizivala ispod glavića, pa naniže.

Bilo je to pušenje za čistu desetku.

Kad je osetila da nadolazim, povukla je kao kroz slamčicu. Protresao me je jedan od najintenzivnijih orgazama ikad.

Sve je, naravno, progutala, počistila me, pa podržala još neko vreme u ustima.

Kao da je čitala moje misli, sve vreme na četiri, popela se na trosed naspram mene i smestila se bočno, tako da lepo mogu da vidim sise među njenim rukama i rep u dupetu.

- Ispričaću ti jednu kratku priču...


*

Nisam bila sasvim iskrena prema tebi. Šta više, mnogo toga sam izmislila. Slagala te.

Ustvari se stidim da ti kažem pravu istinu. Pitao si me prošli put čega se stidim, pa sam izmislila onaj događaj, onu pričicu sa dečakom. Stidim se, na žalost, svoje prave životne situacije.

Pažljivo me pogledaj. Evo okrenuću se da me dobro osmotriš sa svih strana. Vidiš. Gledaj sad sise, pa među noge. Pogledaj i među guzove, slobodno ih raširi.

Šta vidiš?

Ništa?

Ne vidiš ove masnice? Vidiš ih, naravno. Šta si pomislio? Hahahah, da su nastale tokom ludačkog seksa sa petoricom, ili desetoricom? Stvarno si lud.

Tuče me. Muž me prebija na mrtvo ime. Oduvek. Otkako smo se venčali.

Izvini što sam se rasplakala i što ti pričam ovo baš ovako, s repom u dupetu i svim ostalim. Mada, možda je tako najbolje.

Rekla sam ti da je patološki ljubomoran. Počeo je da me tuče „za svaki slučaj“. Nisam mu davala povoda, zaista nisam. Istina je da je veoma potentan i da me jebe gotovo svaki dan.

Ali, lud kao što jeste, sumnjičio me je da se jebem sa svim tim ljudima za koje sam radila. I, kad sam rodila i drugog sina, jednog je dana, besan i pijan, doveo nekog prijatelja i pustio ga na mene. Jebala su me obojica, naizmenično, čitave večeri.

A onda je počeo da dovodi sve više muškaraca. Prodavao me je!

Govorio je kako sam kurva koja bi se svakako jebala sa svakim s kim stigne, pa kad je već tako, da bar porodica ima neke koristi od toga.

Godinama me prodaje. Sve vreme i sve brutalnije. Kad već moraš da imaš stotine kurčeva, bar nek bude neke koristi od toga, govorio je.

I uvek bi me jebao i on, kad god bi doveo nekog. Pre, posle, ili u isto vreme, zavisi.

Sećaš li se one priče o Petru i petorici? Ustvari, to se jeste dogodilo, ali ne tako. Petar, to je on. Moj muž. On je doveo četvoricu, istina je da su me razjebali kao poslednju kuju. A onda je, istog dana, doveo još dvojicu.

I istina je da me jebao i nakon svega toga, kao što sam ti ispričala. Hvalio se kako je zaradio velike pare tog dana, pa je želeo to da proslavi još jednom jebačinom.

Onesvestila sam se. Probudila sam se tek naredne večeri i danima nisam izlazila iz kreveta.

Tukao me je i jebao. Jebao i tukao.

To je bolest, to što on radi. Ali, na neki uvrnuti način, volim ga i ne mogu da ga ostavim i pobegnem. Uostalom, i kud bih sada, u ovim godinama.

Muškarcima kojima spremam stanove sam počela da pušim pre desetak godina. Onako, za svoju dušu, što bi se reklo. Ako bi lepo postupali sa mnom, pušila bih im besplatno. Kasnije sam počela da uzimam sitnu kintu, samo da me ne bi opterećivali glupim poklonima.

Ovako kao tebi.

Navikla sam na to da me jebu nepoznati i poznati, kao i na batine. Više me ni ne boli. Iz sve snage se trudim da i dalje udovoljim mužu. Na svaki način.

Radila sam sve što ti može pasti na pamet i radili su mi sve zamislive i nezamislive stvari.

Sviđa ti se da mrdam repom ovako? Sviđa ti se!

Ako želiš, izvadi mi rep, pa mi stavi nešto drugo.

Vidim da ti se diže. Evo, sad će tvoja poslušna robinja da se spusti sa ovog troseda i uzme te u usta. Uvrni mi bradavice, volim to. A, i ti to sigurno voliš.

Hoćeš li da me izudaraš po ovom nesrećnom dupetu? Ili išamaraš? Hoćeš li da odemo do kupatila, pa se ispišaš na mene? Hajde, raširi noge da jebena robinja poliže čmarić. Hajde, maštao si o tome, sigurno jesi...

Raširi, raširi, evo me, kao poslušna kuca, sad ću da ti polapam guzu.

A, posle, posle me išutiraj, izvrni na leđa i izjebi kako god i čime god ti padne na pamet. Imaš onu veliku oklagiju, imaš one štapiće od miksera, imaš nogu od ovog stočića.

Sve može, tvoja jebeno poslušna kujica će ti ispuniti svaku i najmanju želju, samo kaži.

Poželi bilo šta...



*

S Petrom sam inače živela odlično, sviđalo mi se što je bio neposredan i praktičan, kao ja. Kad je želeo da jebe, jebao me je, kad nije želeo, odjebao bi me i tačka. S druge strane, kad god bih zamolila za neku uslugu, bio je predusretljiv i pažljiv.

Stalno je govorio da sam seks mašina, nimfomanka, jebulja bez premca i slične gluposti, ali sam se samo smejala na sve to. Govorio je da u meni čuči najveća pohotnica na svetu, da obožavam da budem razjebana i sve tako.

Voleo je da me čupa za kosu, štipa, uvrće bradavice, šamara po dupetu i radi slične stvari. Volela sam sve to, nikad mi nije bilo teško, volela sam tu slatku bol.

Priredio mi je jedan zaista nezaboravan dan.

Bila je to brutalna epizoda, kojoj smo se posle često smejali, jer smo je pominjali kao dobro režirani film.

Radila sam kod njega tog dana popodne. Imala sam ključ i kad sam ušla, shvatila da sam sama u stanu. Na stolu me je čekala poruka: „Spremio sam ti iznenađenje. Pogledaj u spavaćoj sobi. Obuci to i sačekaj me. Nemoj zaključavati ulazna vrata.“

Na krevetu je bila klasična uniforma služavke, ili francuske sobarice, kako više voliš. Ali, veoma tesna i sa dodacima.

Navukla sam mrežaste čarape i haltere. Brus je bio baš tesan, od onih što samo pridržavaju sise odozdo i uzdižu ih. Kožne narukvice i ogrlica, povodac, štipaljke za bradavice, raskošan lisičji rep, sa baš velikim dildom na vrhu. Gaćica, naravno nije bilo.

Još i kapica, kao i kožna ogrlica sa kuglicom za usta. Sve u beloj boji.

Pored svega, bila su tu još i dva kožna biča, znala sam, naravno, šta me čeka i kožna lopatica, za šamaranje guze.

Istuširala sam se, obavila klistir, uz nešto napora smestila repić u guzu i obukla sve to. Trebalo mi je vremena, prilično sam se napalila dok sam to radila, pa sam se četvoronoške bacila na krevet i izdrkala dvaput.

Otežano sam disala kroz rupice na kuglici koju sam imala u ustima, ali nije mi padalo na pamet da je izvadim.

Imala sam cipele s veoma visokom štiklom kod njega u stanu, pa sam ih obula i tako se šetala iz sobe u sobe. Prijao mi je i palio pogled na telo u ogledalima. Zamišljala sam šta me čeka i bivala sve vlažnija.

Već sam pomalo postala nestrpljiva, kad su ulazna vrata bučno otvorila. Izašla sam u hodnik i našla se oči u oči s nepoznatim muškarcem. Nespretno sam pokušala da izvučem kuglicu iz usta, ali on me je munjevito zgrabio za kosu i grubo povukao ka denvnoj sobi.

Kao vreću me je bacio na trosed i ćutke svukao pantalone, ispod kojih nije imao gaće. Kurac mu je bio već podignut.

Ponovo me je dohvatio za kosu, gurnuo mi ruku među noge, postavio četvoronoške. Zadigao je repić i jednim se pokretom zabio u mene.

Kriknula sam, više od iznenađenja, nego što me je zabolelo.

Jebao me je dugačkim pokretima, možda desetak minuta, ne više. Svršio je u mene.

Otkopčao mi je gag i, ponovo bez reči, gurnuo mi kurac u usta. Očistila sam ga jezikom.

Vratio mi je kuglicu, podigao pantalone i, ne gledajući me, izašao napolje.

Zapanjena, i dalje sam, onako izjebana, ostala na četiri na to trosedu, kad su se vrata ponovo otvorila.

Bio je to novi nepoznat muškarac. I ovaj je prišao ćutke, grubo mi strgnuo gag s lica i zatražio: Podigni ga, kurvo!

Rastao je u mojim ustima.

Spustio me je na pod, ponovo na četiri, zadigao i on rep i bukvalno zajašio, gurajući kurac duboko u mene.

Jebao je drugačije, kolenima i listovima mi stiskao bedra i čitavo telo, baš kao da jaše ždrebicu.

Pred kraj se grubo izvukao iz mene, još grublje povukao rep i nabio mi se u raščepljeno dupe. Trebalo mu je manje od minuta da svrši.

Kad me je napunio spermom, i on je zatražio da ga očistim jezikom. Vratio mi je grubo rep i kuglicu, a pre polaska odvalio tri, četiri snažne šamarčine po obe guzne polutke. Krenule su mi suze. Oborila sam glavu na pod, dok se oblačio i odlazio.

Shvatila sam Petrovu ideju. Redaljka. Brutalna redaljka.

Bilo ih je šest, s tim što mi se čini da je jedan dolazio dvaput. Svaki sledeći me je sve grublje šamarao po dupetu i po sisama, a svi su me vukli za kosu.

Svršila sam nekoliko puta.

A, onda je usledilo veliko finale. Ušao je Petar s još jednim muškarcem, poslednjim za taj ludi dan. Ni oni nisu ništa govorili. Ćutke su se svukli, pa je svaki dograbio po jedan bič. Poprilično su me pretukli, a zatim uzeli obojica zajedno.

Zabijali su se u mene, sve vreme me šamarajući, čupajući mi bradavice i kosu. Prepustila sam se njihovim poludelim kurčevima i svršavala neprekidno, doživljavajući orgazam za orgazmom.

Jedan, zatim i drugi, istrgli su kurčeve iz moje pice, pa i dupeta i svršili mi u usta.

Bila sam oznojana kao kobila, izjebana i pretučena, potpuno slomljena. Ali i srećna na uvrnuti način, iako me je boleo svaki delić tela.

Bacili su me na pod, kao da sam krpa. Petar je raširio svoje guzove i seo mi na lice, pa nepoznatom dobacio – „Rekao sam ti da je neviđena kurva, pravo blago. Jebaću je još malo, a ti, navrati kad god hoćeš. Znaš sad šta imam kod kuće...“

Ovaj se obukao i otišao, dok sam gotovo potpuno bespomoćna, pokušavala da jezikom nekako prodrem u Petrovo dupe.

„A, sad samo nas dvoje“, rekao je, ustao, okrenuo me na stomak, kao neki džak. Otišao je do sobe i doneo onu kožnu lopaticu, pa me svojski pretukao po dupetu, praveći masnice koje sam imala danima.

„Neka i onaj tvoj kreten vidi kakvu kurvu drži u kući. Otići ću do njega da te otkupim, kao kravu“, govorio je.

Kad se umorio, grubo je raširio neverovatno bolne guzove i sjurio mi se u dupe. Svršio je i svalio se preko mene, ne vadeći ga. Tad sam izgubila svest, a ne da mi se da ti pričam kako sam uspela da se dovučem do kuće i mužu objasnim sve te masnice...



*

Nisu, naravno, svi moji jebači bili vulgarni grubijani. Čak, većina to nije bila. Bili su to uglavnom fini, porodični ljudi, kojima bih ponekad popušila, koji bi me ponekad i pojebali, gotovo nijedan u dupe. Valjda im nije padalo da pamet da sam bila spremna da im i to dam, a ja ih nisam pozivala.

Iskreno, najviše sam volela da hodam gola, ali retko sam gde to radila. Ustvari, ako bih započela da radim u nekom stanu, a u roku od mesec dana nisam uspela da dobijem kurac, davala bih otkaz i išla dalje.

Mužu nisam ni pričala o svim tim promenama, a nije ga sve to mnogo ni interesovalo. Tražio je samo novac koji sam zarađivala i jebao me.

Najviše sam volela kad bi me postojeći poslodavci preporučivali prijateljima, poslovnim partnerima, poznanicima... Nisam tip za poslovnu pratnju, kao što vidiš, ali za sve ostalo sam bila spremna sve vreme.

Kad su mi sinovi poodrasli, volela sam da radim vikendom. To se više plaćalo, a oni kojima sam trebala vikendom su najčešće tražili samo seks.

Izbegavala sam piće, čak i jelo. Volim kurac i to je to. Volim da me jebete, da vam pušim, da sisam, ližem, sve što ima veze sa seksom. Volim porno filmove, volim jebačke rekvizite svih vrsta, volim da mi je pička uvek puna. Bar dildo ili vibrator, ako nemam kurac. Volim...



*

Uh, to je bila baš kučka. Od onih odvratnih, nedojebanih žena, s kojima si siguran da možeš da očekuješ samo sve najgore.

S druge strane, muž joj je bio divan i sve vreme sam se čudila šta radi s njom. Navodno je dobila neko veliko nasledstvo, pa je jebao zbog love, ali nisam sigurna u to. I, što je bilo najvažnije, imao je neverovatan kurac.

Ja ne foliram, kao što vidiš i reći ću ono što misli svaka žena – veličina je, naravno, bitna. Osim nje, još i izdržljivost, pa sve ostalo.

Uostalom, sve ostalo se može naučiti.

Elem, kod njih me je preporučio jedan divan čovek, kome sam samo ponekad pušila. Ništa više od toga. I to, uvek obučena.

Dogovorili smo se da se nađemo u jednom kafiću. Bio je potpuno otvoren. Pažljivo me je razgledao, tražio da nekoliko puta ustanem, okrenem se, nagnem prema njemu, da mu na tren pokažem sise.

Pitao je da li depiliram pičku. Baš tim rečima – „Da li depiliraš pičku?“.

Kad sam rekla da ne volim to, odahnuo je. Rekao je kako mrzi tu novu modu, brazilke i ta sranja.

Uglavnom, da skratim, objasnio mi je da je zaokupljen poslom i da nema vremena i živaca da juri okolo kako bi zadovoljio svoje potrebe. Tražio je spremačicu pro forme, koja bi ga zadovoljavala dva puta nedeljno.

Odmah je ponudio cifru koja je bila dovoljna i lako smo se dogovorili, pogotovo što mi se i sviđao.

Ponudio se da me odveze do stana u kome sam radila tog dana popodne, ali sam prvo odbila, ali kad me je značajno pogledao, predomislila sam se.

Dakle, zatražio je da mu odmah popušim. Nije imao epohalan kurac. Ispostaviće se da je veoma istrajan i izdržljiv jebač, ipak.

Dogovor je postignut...



*

Sve je bilo sjajno nekoliko meseci. Radila sam malo, jebao me je s vremena na vreme, jer nije svaki put uspevao da organizuje da budemo sami, a plaćao lepo.

Voleo je da menjamo poze, nameštao me je, okretao, rastezao...

Jebao me je samo u pičku. Čak sam mu i pušila jako retko. U usta mi je svršio možda dva, tri puta. Klasičan tip...

A, onda je ona kučka posumnjala nešto i stvari su krenule nizbrdo.

Dočekala me je jedno jutro i hladnim, ravnodušnim glasom objasnila situaciju.

„Znam da te jebe. Zato te je i unajmio. Bolje i to, nego da jebe kurve, mada si ti verovatno i veća kurva od svih.

Nabavila sam broj telefona tvog muža i, u zavisnosti od dogovora koji sad napravimo, pozvaću ga odmah. Ili nikad. Od tebe zavisi...

Nemoj ništa da mi objašnjavaš, samo slušaj i uzmi, ili ostavi.

Dakle, kad već imamo kurvu u kući, želim da i ja imam koristi od nje. Shvataš? Kad si plaćena da budeš jebana, jebaću te i ja. Ok?

Jednom nedeljno on, jednom ja. To je fer.

Ako pristaješ, brišem broj telefona tvog muža i zaboravljam da postoji. Ako ne, zovem ga odmah sad, pred tobom.“

Bila sam sigurna da ima taj jebeni broj i da je spremna da pozove.

Samo sam ćutke klimnula glavom i tortura je počela...



*

Ma, mislim, nije to sve bilo baš tako strašno, ali tad mi se činilo groznim. Bila sam prvi put sa ženom i to baš s njom.

Uvek je bila sveže depilirana, jasno mi je zašto je njen muž to mrzeo – zbog nje. Najpre je tražila da joj samo pušim. Ali to je uvek trajalo i trajalo.

Jebalo joj se za čišćenje stana. Želela je orgazme.

Nisam imala nikakvo iskustvo, pa mi je trebalo vremena da naučim. Ali, brzo učim i uskoro sam uspevala da joj jezikom izvučem i po nekoliko svršavanja.

Nikad se nismo ljubile, ali sam je lizala i sisala – bradavice, pičku, abus, prste na rukama i nogama, prepone, pazuhe... Ma, čitavo telo. Bila je uredna, uvek je mirisala, ali mi je ipak bila odvratna.

Nije imala dupe i sise su joj visile. Imala je izražene oreole i bradavice su joj bile veoma dugačke kad bi se napalila. Duže od centimetra, najveće koje sam ikad videla.

Nikad, nikad nije ni pomislila da ona poljubi moju pičku, koja je počela da vlaži nakon što sam navikla na novu obavezu.

Srećom, nije me sprečavala da drkam dok je sisam, pa sam tako delimično smirivala svoju strast.

Tog dana kad bih bila kod nje, uvek sam od svog muža tražila više nego obično, jer bih po ceo dana bila napaljena.

A, onda je donela prvi, pa drugi, treći strap... Svaki put sve veći.

Tražila je da je jebem.

Ušle smo u dnevnu rutinu. Morala sam da se istuširam čim stignem, obučem garderobu koju mi je kupila – francuska sluškinja, pogađaš, i dođem do nje.

Čekala me je gola, na leđima, sa široko raširenim nogama. Pored nje bi bio strap koji je želela tog dana.

Kad bi se uverila da sam propisno obučena, zažmurila bi i ja bih zakoračila na krevet, među njene noge.

Počela bih od pazuha, pa preko sisa, na prepone i nožne prste. Tek kad bih joj posisala svaki prst ponaosob, vratila bih se ponovo na sise, gde su bradavice dobrano štrčale.

Među nogama je već bila vlažna, ali volela je da joj bradavice sisam dugo i ne diram pičku rukama.

Ako sve odradim kako treba, a trajalo bi petnaest-dvadeset minuta, prvi put bi svršila čim joj jezikom kliznem preko klitorisa.

Uzdigla bi kukove, zgrabila bi me za kosu i navlačila na sebe, cvileći...

Posvetila bih se zatim njenoj pici i guzi. Lizala sam ih i jebala ih jezikom, nije volela moje prste u sebi. Samo bih joj stiskala nepostojeće dupe, ili još češće sise i lizala, sve dok ne svrši još jednom.

Tada bismo se odmorile. Legla bih pored nje, ona na leđima, ja na stomaku, s rukama na njenim sisama.

Mesila sam ih manje ili više snažno, kako bi zatražila, uvrtala lagano bradavice koje nisu padale, kao maleni kurčići.

Ona bi ponekad čak malo i odspavala.

Kad bi poželela nastavak, samo bi me tapnula po glavi i ustajala sam, pripasavala strap za taj dan.

Uvek bi se okrenula na stomak, ponovo raširila noge koliko god može i ja bih legla preko nje, podvlačeći ruke ponovo na njene sise.

Jebala sam je polako, tako je volela. Ravnomerno, bez silovitih prodora, bez predubokih zabijanja. Gotovo nežno.

Jebala bih je ponekad i duže od sata. Obe bismo se kupale u znoju, a u početku sam se strahovito umarala. Tek sam tad shvatila koliko muškarcima energije treba da jebu na pravi način.

Kad bi konačno svršila, bila sam slobodna. Mogla sam da radim šta god hoću, da odem ili ostanem.

Ne, nikad nije zatražila da je jebem u dupe. Nikad.

I tako skoro šest meseci.

Muž me jebao jednom, a ja njegovu ženu jednom nedeljno. Fer.

Žudela sam od želje da mu kažem kako mu jebem ženu, ali nisam to nikad učinila.

Iako je sigurno znao. Ali, boleo ga je kurac za nju.

Uglavnom, jednog dana, nakon što me je dobro izjebao, u dnevnoj sobi, preko fotelje, pa na podu, bukvalno me gotovo sve vreme čerečeći, onako go i oznojan seo je u fotelju u kojoj me je jebao i zagledao se u mene.

Pomislila sam da želi da mu počistim kurac, ali nije bilo to.

Obavestio me je da je njegova veštica tražila da mi da otkaz. Našla je novu devojku koja će spremati stan. Saznala sam kasnije – mlađu i lepšu od mene, naravno.

Na stolu su bile moje tri mesečne plate. Izvinio se ljubazno i otišao u kupatilo...

Nisam se više nikad videla ni sa jednim od njih dvoje...



*

Ma, bilo je i tih pokušaja, ali nije to za svakoga. Igrice robinje i gospodara su glupe.

Naravno da sam prihvatala, ali u većini slučajeva bi to ispalo jadno.

Baš me briga, što bi mi bilo teško da kažem „Da, Gospodaru“, „Razumem, Gospodaru“...

Pravim dominantnim likovima to nije potrebno. Oni te jebu u mozak i bez toga. Shvataš...

Pa, nisam imala baš gospodara, kao u filmovima i pričama. Ali, bilo je nekoliko likova kojih sam se čak pomalo i bojala.

Shvatio si – batine mi nisu problem, ni šamari, ni bilo šta drugo vezano za seks. Sve dok me ne povređuju, mogu da mi rade šta god hoće.

Tako da sam i te teške trpela, manje ili više bez poteškoća...



*

Još žena? E, jebi ga, sad ti misliš da sam ja neka porno glumica i da mogu da odigram šta god poželiš.

Nisam porno, jer nisam to želela. Ja samo volim da se jebem. Obožavam seks. To je najveća fora sa mnom. I što sam starija, sve više to volim. Valjda zato što vidim da mi vreme prolazi, šta li...

Elem, nisam baš veliki ljubitelj pičke, ali sve mi se čini, kako vreme prolazi, moraću malo da se prilagodim. Hahahah...

Pa, eto, sve više pušim, sve me manju jebu. A, i meni treba. Verovatno ću morati da ubacim i pičke na reprtoar... Hahhaha.

Osim one kučke, još samo dve, ako baš želiš da znaš.

Jedna odmah nakon nje i jedna sad...



*

Kad me je kučka otpustila, bila sam baš besna. Jebote, koliko sam joj samo orgazama podarila, pička li joj materina...

Prvo sam želela da joj se nekako osvetim, ali sam brzo shvatila da nemam načina.

A, onda, valjda iz navike koja se rodila tih meseci s njom, poželela sam novu pičku.

Pokušavala sam da zavedem, iako to nije baš prava reč, jednu lepu ženu kod koje sam radila, a njen muž me nije jebao, ali nisam uspevala. Skoro pa da sam je i direktno pitala.

Smejala se, kao da joj pričam viceve.

A, valjda žene bolje osećaju takve stvari, sama mi se ponudila jedna gospođa iz centra, kod koje sam radila već nekoliko godina. Istina, samo s vremena na vreme.

Bila je starija od mene bar desetak, petnaest godina, ali je dobro izgledala. Nikad ne bih ni pomislila da bi ona to...

Dolazila sam kod njih uvek subotom. Ona i muž bi mi ostavili tačna uputstva i ključ, pa bi otišli nekuda i ostavili me samu.

Vratili bi se tačno na vreme, isplatili me, i to je to.

Kažem ti, žene to prepoznaju. Bila je drugačija subota.

On je otišao, a ona je ostala sa mnom u stanu. Prvi put.

Dok sam pospremala, čula sam kako se tušira, pa se dugo zadržala u kupatilu.

Izašla je u bade mantilu i sela u dnevnu sobu, u kojoj sam upravo radila.

Nije me gledala, nismo ništa pričale. Povremeno bih samo bacila pogled na nju.

Pripremila se da nalakira nokte na nogama.

Verovatno ne možeš ni da zamisliš moj šok kad je podigla nogu na stočić ispred nje, bade mantil joj se nehajno otvorio i njena gola, depilirana pička zevnula na mene!

Džabe sam se pravila da ne vidim. Raširila je noge, pažljivo lakirajući prst po prst.

Kad je završila s jednom nogom, a ja nisam shvatila šta treba da uradim, pogledala me je i pozvala: „Možeš li, molim te, da mi pomogneš. Ovu nogu uvek teže nalakiram.“

Prišla sam, kleknula pored nje, stavila joj nogu u krilo.

Ona se zavalila, dok je njena pička bukvalno piljila u mene.

Lakirala sam jedan, pa drugi, pa treći nokat...

Onda se ona nagnula prema meni, spustila nogu na pod, uzela mi bočicu iz ruke i dohvatila za kosu. Nežno me je povukla prema sebi, ka svom međunožju.

Ruka joj je drhtala i znala sam da mogu da je odbijem. Lako i bez posledica.

Ali, pička joj je bila baš vlažna i zagnjurila sam se u nju...



*

Uh, jebote, telo joj je bilo fenomenalno za njene godine. Bila je u boljoj formi od mene.

Bez ijedne reči, nas smo dve kliknule, što bi se reklo, i prvi put sam s njom imala pravi lezbejski odnos.

Za razliku od kučke, ona me je ljubila, sisala, jebala... ma, sve što sam i ja radila njoj.

Nije to bio epohalan seks, veruj mi, ali prvi put me je žena lizala i bilo mi je prelepo.

Ustalile smo dolaske na jednom u dve nedelje i uvek bi to bilo na isti način. Žene vole te rutine.

Nakon što bismo se obe istuširale, prelazile smo u spavaću sobu, gde smo se ljubile, milovale i lizale.

Najpre bih ja nju, pa kad svrši, onda ona mene.

Pošto bi meni trebalo znatno manje vremena, nastavila bi da me liže i jebe jezikom još jednom.

A, onda – makazice! Znaš ono, pička o pičku. Oh, kako to volim. Trljale bismo se isprepletanih nogu kao lude, znojeći se i stenjući. Koliko puta sam poželela da imam veći klitoris kojim bih mogla da jebem!

Prepone bi mi drhtale od slasti, usmine rasle i bujale oko njenih. Bože, kako sam volela da me jebe pičkom, iako nikad nisam uspela da svršim!

Sve vreme smo jedna drugoj grabile sise, uvrtale bradavice, šljapkale se po guzama...

A, onda bi ona legla preko mene, sise na sise, pa bismo se ljubile i lagano milovale neko vreme.

Za kraj, ona bi ustajala i sedala mi na lice. Do još jednog orgazma.

Kad bi se smirila, poljubila bi me i otišla u kupatilo. I to bi bio kraj...

Kažem ti, ništa epohalno, ali u to vreme mi je baš prijalo...




Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Sjajna priča, zaista lepo napisana. Dužina mi be smeta, naprotiv
Svaka čast.

Korisnik

Vala bas...suvo, vec vidjeno, drveno. Previse orgazama premalo pravog uzbudjenja i tenzije. Forma nije lose zamisljena, cak ono malo dijaloga je obecavalo, ali su likovi nerazradjeni i neobojeni, ne ostavljaju utisak, ne ostavljaju bez daha, to kazem jer vidim da je pokusano. Hvala bogu svasta ljudi citaju, samo napred.

Korisnik

ovo nije prica vecj prava knjiga. preobimno, bar za moj ukus.

Korisnik

Zanimljivo

Korisnik

Vaše pisanje i priče kojima opisujete zanimljive događaje, stvaraju slike kao da se gleda film ili sedi sa strane u prostoriji u kojoj se sve ovo dešava i posmatra.
Jako lepo nas uvodite u dogadjaj i posteoeno podižete nivo uzbuđenja. Hvala Vam u ime svih nas koji čitaju Vaše priče i nadamo se novim događajima.
Inače da napomenem, profesorima je uvek stalo da učenici, uživaju u izlaganjima. Kao u ovoj priči profesor je uživao u orgazmima koji su bili njegova nagrada❤️❤️❤️

Korisnik

Svaki komentar je dobrodošao i cenimo napor da ga pošaljete.

Priča ima svoj motiv i traži da bude ispisana. Da li će se nekome svideti ili neće zavisi od čitaoca i mi na to više nemamo uticaj kad objavimo.

Žao nam je kad ne naiđe na očekivani odziv, ali niti smo mi uvek isti, niti uvek uspevamo da dočaramo šta želimo.

Kad bi bilo lako, svi bi pisali.

Nema razloga za ljutnju, kako god ocenite priču - nama kao autorima znači. Sto ljudi, sto ćudi, kaže naš narod.

Korisnik

Interesantno da za trideset godina nisam procitao nesto ovako obimno i ovako suvo kao da kuca perfektno programirana masina,bez krvi i mesa/ Da me pita neko za pola sataa o cemu je tvoja prica, ne bizh znao ni da je prepricam koliko je prazna pored ovoliko slova.

Korisnik

fenomenalno

Korisnik

Sjajna priča... Uvek uživam dok čitam.