Supruga se jebe sa šefom ali voli muža, 5. Deo

Ležim na krevetu u sobi broj 312. Potpuno gola, naslonjene glave na grudima mog voljenog ljubavnika. Muž mi nije ni na kraj pameti. Darko I ja lagano pušimo cigarete. Oboje zadovoljni, ulepljeni svojim sokovima. Mene bole sve rupe. I osećam se odlično.

Donela sam večeras odluku koja će potpuno izmeniti živote svih nas. Mislim da je to dbra ideja, dobar put kojim ćemo krenuti I koji će biti bolji lepši nego život do sada



Kako su me koraci približavali vratima sobe 312, srce mi j elupalo. Obožavala sam svog muža I darkov kurac. Bilo mi je jasno da je darko Alfa mužhak u mom životu, predala sam mu se sasvim.

Sa srećom I ushićenjem pokucala sam na vrata.



“Otvoreno je, udji” rekao je darko.



U sobi je vladao polu mark. Darko je stajao go do pojasa. Njegov torzo odisao je muškošću, seksualnošću. Prišla sam mu bez razmišljanja. Omadjijana.

I onda - šamar.

Pukao mi je šamar na sred sobe. Bila sam zaprepaštena. Pa onda I po drugom obrazu.



“Kučko! Ko si ti da se udaljavaš od mene!?” prosiktgao je kroz zube unoseći mi se u lice.



“Ali, ali…Marko I ja smo izašli.:”

Jop jedan šamar. Nisam se branila.



“Kakav Marko!? Kome ti pripadaš!?”- opet je siktao sve bešnji I bešnji.



Ćutala sam bojeći se još jednog šamara, ćutala sam jer sam se bojala išta da kažem da ga ne bih izazvala. Uplašila sam se same sebe. Plašila sam se ne samo da dobijem batine, plašila sam se šta će moj ljubavnik, moj šef, misliti o meni.



“Govori čija si ti !?”

- “Ja…ja…” mucala sam.



Zgrabio me je bezsko za kosu da sam jeknula.

“Ko si ti da izlaziš sa bilo kim bez mog ličnog odobrenja?”



- “Ja..:”

“Poslednji put te pitam kučko, čija si ti!?” I stegao mi j ekosu u pesnicu.



- “Tvoja sam” rekla sam. Nisam verovala da govorim te reči

“Tvoja sam Darko, samo tvoja”



Darko se grleno nasmejao zabacivši glavu unazad, još uvek me držeći za kosu, A onda me pogeldao pogledom punim besa, zavisti i zla....pogled me je potpuno uzbudio. Šamari, vikanje, šupanje kose...... ja udata žena izjavljujem vernost svom ljubavniku pored živog muža, u sobi hotela....ovlažila sam...



Nda se malo udaljio i idalje me držeći za kosu, što mi je sada perverzno prijalo, jednim potezom druge ruke, strgao je haljinu sa mene potpuno je pocepavši.



Stajala sam kao poklon svom ljubvaniku, gola u čarapama i štiklicama.

Samo me je grubo okrenuo, priljubivši mi zadnjicu uz telo. Otkopčao je svoje pantalone izvadio kurac i grubo ga umuvao medju moje guzove.

”Ne...ne ovako, ne ovako..” zamolila sam ga samo da bi me jače stegao z akosu i iscerio se

“A pička ti je ovlažila majku ti jebem!”

Prvi put me je psovao. Prvi put da me je psovanje uzbudjivalo.

Kurcem je našao put do moje pičke malo me je sagnuo da mu se otvorim i uleteo mi u pizdu stojećki.

Zajaukala sam sa osmehom na licu.



“Ne ovako, ne ovako.:” samo sam ponavljala dok sam  sebi znala da baš, ovako, baš ovako i nikako drugačile želim da me uzme. Da me ubija kurcem a ne da vodi ljubav kao moj Marko....Moj marko....

On sada sedi kući, gleda Tv i spava, a ja njegov averna supruga jebem se sa šefom u hotelu, i to mi je bilo prelepo.



Darko me je divljački nabijao. Ne znam odakle mu snaga.

Gurao me je karlicom i sve više smo se približavali zidu sve dok rukama nisam uspela da se oslonim na zid, isturim mu guzicu a on me uzme za kukove i jebava stojećki.



“Ahhh, ahhh, ahhh” čula sam darka iza sebe

“Ne vadi ga ne vadi ga molim te..:” govorila sam



Sabijao se jako i fontana sperme potekla je u mene......

Okrenuo me je naglo izvadivši iz mene kurac koji je bljuvao mlazove sperme. Uzeo me je za ruku i usmerio kurac na moj venčani prsten i burmu....

Par mlaziva, ali obilnih zalilo ih je....

“Da ti blagoslovim brak!” i zacerekao se

I ja sam se osmehnula.



Veče nas je odnelo na krevet u talase vodjenja ljubavi, da.. darko je uzeo malu plavu pilulicu....



Nekih sat vrremena nakonšto je Jelena otišla u firmu da se pobrine za nastali problem, marko je sedeo na sofi i geldao TV. Nije geldao program, nego bulji u TV. Mučila ga je sumnja da ga Jelena vara. Nije ništa imao opipljivo, ali da, sve indicije su bile tu. Problem je bio, voleli su jedno drugo. Obožavali su se....ali nedostatak deteta....

Sada je sedeo sam u stanu, dok će njegova voljena Jelena doći tek ujutru...



Iz mantanja raznih scenarija, o glavi, prenuo ga je zvuk zvonca na vratima.

Već je bilo deset sati uveče i nikoga nije očekivao. Prišao je vratima i kroz špijunku ugledao jednu lepu plavušu sa torbom ispod miške. Ponovo je pozvonila.

Ne osećajući opasnost, Marko je otvorio vrata i pitao

“Ko ste vi?”



Plavuša, sa lepim plavim očima, i vidljivim stomačićem, znači negde, 5-6 mesec, upitala ga je gotvo melodičnim glasom

”Vi ste Marko, Jelenin suprug?”

“Da... ja sam” je sve što je Marko izgovorio  pre nego što se pored plavuše pojavila dva velika telohranitelja, i njih troje su praktično ušli u Markov i Jelenin stan, jednostavno terajući Marka da se povuče unutra. U tom trenutku, Marko je instinktivno reagovao I iz sve snage udario pesnicom prvog telohranitelja do sebe, razbivši mu usnu iz koje je potekla krv. Gužva je odjednom nastala I oba telohranitelja su nasrnula na Marka, ali u tom momentu njihova gazdarica, Slađa uzviknula je “Dosta!”



“Ne brinite Marko, niste niukakvoj opasnosti, ovi ljudi su tu zbo gmoje sigurnosti.....” prozborila je plavuša, čak prijateljski stavivši svoju ruku na Markovu mišicu.



Marko je zaključio da jednostavno nema svrhe sukobljavati se sa ovim ljudima, da su hteli odavno bi ga savladali, ali i on je uspeo ba rjednog da zakači.



Trudna plavuša stajala je sa Markom kod sofe u dnevnoj sobi i pokazala rukom dvojici telohranitelja da odu. Onaj raskrvavljeni je nešto tiho opsovao Marka a drugi je ostavio Slađin laptop na stočiću I obojica su se povukla u predsoblje, zatvorivši vrata za sobom.



“Nećete me pozvati da sednem? Damu u blagoslovenom stanju?” upitala je osmehom.

“Da Vam se pretstavim, ja sam Sladjana. Možete me zvati Sladja. Ja sam supruga ljubavnika vaše žene”



Marko nije bio u šoku. Bio je samo zbunjen a njegov mozak mu je govorio “Eh, budalo lepo sam ti ja govorio šta se dešava”



“Hajde bar da ne persiramo jedno drugom, rekao je Marko dok su sedali”



Sladja se osmehnula.



Slađana tužno odmahnu glavom.



“Vaša supruga radi u preduzeću gde je moj suprug….Darko direktor?”

“Da..:” potvrdio je Marko.



“Vidite, moj suprug….dosadašni suprug ima to nažalost osobinu da je pokazao svoje pravo lice kada je došao u posed moći koje donosi za sobom direktorsko mesto.” nastavila je Slađa, “Delovao je kao fin I dobar čovek, ali kada je osetio moć, počeo je da pokušava da dominira svim a oko sebe, počeo je da proganja žene I devojke I da se poigrava njima.”



Marku se nije nimalo dopadalo kuda vodi ovaj razgovor, ali sedeo je I sam svestan istine koja će slediti



“Tako… Jelena…. je postala objekt njegover čežnje, manijačke opsesije...ali nije prva....” rekla je Sladja i tužno pogeldala svoj nabrekli stomačić- “kada sam zatrudnela, prosto je zaboravio da postojim i bacio se svom snagom na osvajanje onoga što nije mogao da ima. Vašu ženu”



Marko je sada već bio poprilično besan, ali opet ovo je samo potvrdjivalo sve njegove sumnje, ali iz novog ugla.



“Vidite....kladim ste da ste imali srećan i skladan brak....” Marko je klimnuo glavom a onda j e nastavila “I prokazivali ste pažnju i emocije jedno drugom?”



Marko je opet klimnuo glavom



“E, vidite to ga je aktiviraslo...mog muža, njegov manijački narcisoidni Ego. Niej imao to što ste vi imali jer jednostavno nije mogao to da mi pruži. Zato je bio manijački ljubomoranm i proste je želeo ne Jelenu, ne tvoju ženu....nego vaš život”



“Klasični narcisoidni manijak” dodao je Marko.

“Da, “dodala je Saldja. “I on je krenuo prvo da je muči i slama, plakala je i mučila se, a onda je počeo da je hvali, obasipa pohvalama i pažnjom....znate svaka žena će na kreju pasti na to...”



Potom, je malo zastala i pitala Marka: “Oprostite...da li ste možda imali neki problem u braku...nešto što je darko mogao da iskoristi da je pridobije?”



Marko je stavio šaku preko lica, obrisao znoj sa čela, i zabacio glavu unazad.

“Da, nemamo dece. Doktor je rekao da su nam male šanse..”

Sladjana je osetila tugu u markovom glasu i tada ju je po prvi put nešto približilo ovom čoveku. Njegova iskrena osećanja.

”Da....biće da je to... u ostalom videćete i sami na snimcima” rekla je tužno. “Marko, Jelena je Darkova ljubavnica. On je ima u svojoj moći”



Marko se stresao. Ne od saznanja nego od potvrde istine.



„Žao mi je, Marko, ali istina je. Saznala  sam pre par meseci i imam dokaz.' Otvorila je laptop i listala dokaze koje je prikupila, fotografije, poruke i mejlove između Jelene i Darka. Markovo lice je prebledelo kada je video nepobitni dokaz ženinog neverstva.



Njegove najcrnje sumnje su se ispunjavale



U početku je bio slomljen, nije mogao ni da misli ni da govori. Ali dok je nastavio da gleda u ekran, njegova osećanja povređenosti i tuge brzo su zamenili bes.

 Nije mogao da veruje da ga je Jelena, njegova supruga, njegov najbolji prijatelj, izdala na tako preziran način.



 Darko, koji je oduvek bio šarmantan i uspešan, koristio je svoju moć i mladost pošto je bio Jelenin šef da je zavede. Bilo je jasno da Darko nije mario za ničija osećanja, pa ni za Markova ili Jelenina, ni Sladjina.





Ali Slađana je imala još jedan dokaz da pokaže Marka, prenos uživo sa kamere sakrivene u hotelskoj sobi 312. Sobu koju je Darko koristio, razmetljivo, da se upušta u afere sa udatim ženama. Dok je Marko video svoju voljenu suprugu Jelenu i Darka, uživo, u činu izdaje, obuzeo ga je bes.



Jelena je na krevetu jahala Darkov kurac, mrseći svoju kosu, zabacujućiglavu unazad, potom, Darko ju je postavio kučeći i jebao surovo. Čuo je Jelenin glas



“Da, tako, jače, jebi me”



Nije mogao da veruje u slike koje je video, kako je njegova žena, koju je voleo i obožavao, intimna sa svojim šefom. Emocije su ga nadvladale.

 Kako je Markov gnev rastao, više nije mogao da ga obuzda, i vikao je iz sveg glasa, glas mu je bio ispunjen besom.



Na ekranu,  laptopa,video je kako se Jelena ispravila jašući Darkov kurac, kako bi ga maksimalno primila u sebe i onda počela glasno da viče



“Da, takoo, too, sipaj spermku u mene, zalij mi matericu, napravimi dete, želim da rodim tvoje deteeeee!”



Marko je pukao

Udario je ekran laptopa i silovito ga bacio o zid, razbio ga u komade. Slađana je pokušala da ga smiri, ali je njen trud bio uzaludan. Marko nije mogao da prestane da misli na Jelenu i Darka, na svoju Jelenu koju je bezgranično voleo i  verovao najviše na svetu, kako ga je izdala na tako surov način.



U tom momentu na vrata su banuli telohranitelji alarmirani bukom i lomnjavom. Sladja je samo mahnula rukom i oni su se povukli



“Zatvorite vrata i ne ulazite!” naredila im je



Marko je lutao po seobi, kao ranjeni vuk.

Sladja mu je prišla. On je stao, i dalje se držeći za glavu. Ona je privila svoje telo uz njegovo i zagrlial njegove ruke svojima.



“Sedi, sedi molim te” i odvela ga do sofe.

On je seo, a ona j eklekla ispred njega. Držala je njegove ruke u svojima. On je bio savijen od bola. Jecao je. Sladja, mu je uzela glavu u ruke, geldala ga....

“Opusti se. Pusti mene da ti pomognem”



Poljubila ga je prvo u jedno, pa u drugo oko, usnama sakupljajući njegove suze. Marko se umirio. Poljubila ga je. Nije uzvračao ali nije se ni odupriao. Ljubila ga je i potom počela da otkopčava njegovu košulju.

“Pusti me da ti pomognem” Ponovila je.



Otkopčala je Markove pantalone i izvadila kurac. Marko, još uvek u šoku, nije se branio. Pogeldala ga je u oči svojim plavim očima a on j eod gore imao divan pogled na njeno prelepo lice i krupne nabubrele trudničke dojke i njen debeljuškast stomak....

Priznao je da je bio uzbudjen.



Onda je ona lagano skinula svoju košulju i izvadila krupne dojke iz grudnjaka. Marko je imao sada divan pogeld na mlado trudničko telo. Oboje su znali da sada misli na Jelenu. I ono što nije mogao da ima sa njom.



 Počela je da mu siše kurac, a njena vešta usta su ga dovela do stanja opuštenosti. Marko nije mogao a da ne uživa u pušenju, hvaleći Slađanu i njene velike sise. Kako je Sladjana sisala njegov kurac, sve lepše i lepše, Marko j epočeo da iz glave briše scene koje je malopre video. Stavio j eglavu na Sladjanino teme i počeo da joj daje ritamkoji je ona prihvatila.



“Da li ti se svidja da ti trudnica bude švalerka?” Upitala ga je ližući mu jaja.

Marko je bio zbunjen

”Da li želiš da jebeš trudnu ženu čoveka koji ti otima tvoju voljenu Jelenu?”

Marku su se oči zasijale nekim novim sjajem



“Da li želiš da sipaš seme preko ploda čoveka kojeg mrziš najviše na svetu?””

Marko je počeo da stenje

Sladjana je ponovo usisala Markov kurac u usta i u momentu kada je marko izbacio prvi mlaz sperme, izvadila je kurac drkajući ga, prenevši se malo unazan, sevši na svoja stopala.UJsmerila je Markove mlazeve sperme po svojim nabreklim trudničkim sisama i trudničkom stomaku.....



Sladja je legla na ledja na sofu. Izabrala je tu neugodnupozu da bi Marko imao lep pogeld na njeno napupelo telo u plodu. On je samo prišao, poljubio pizdu i zavukao jojkurac do pola. Ona je jekula. Potom još jedan ubod i ceo je bio u njenoj oplodjenoj pičci.

Bila je vrela, daleko toplija nego kod žena koje nisu trudne. Osećaj je bio jeverovatam. Sagao se i usisao jednu krupnu bradavicu u usta.



Potom je uzeo Sladjine noge i uz njene uzdahe, počeo da je jebe. Nimalo nežno. Držao ju je za članke nogu i tako raširenu ju je jebao. Ali kombinacija uzbudjenja, pušenja, i onoga što je video na laptopu učinila je da je ubrzo Marko počeo da stenje. Sladji je bilo drago da je zaboravio na svoju ženu.



Prijalo joj je kako j ejebe. To je alfa mužjak. Sada sipa seme u udatu pičku svog najvećeg protivnika. Svojom spermom puni oplodjenu pičku.

Kako je Sladja želela da je ovo u stvari Markovo dete, iako ga je tek večeras uzpoznala....





Ustala je i poljubili su se prvi put jako, ljubavnički.

Slađana je potom uveravala Marka da ne treba da brine o laptopu ili dokazima Jelene i Darkove afere.



 Sada Sladja i Marko planiraju sopstvenu veliku izdaju i da su morali da ostanu u kontaktu da bi to savršeno izveli. Brisala je spermu sa sebe, ali krišom, da Marko ne vidi,upela sa prsta i stavila malo sebi u usta. Svideo joj se ukus. Svideo joj se i Marko.



“Bićemo na vezi, njih dvoje planiraju nešto. Važno je da se pravimo da ništa n eznamo. Obećavam ti osvetu u najboljem obliku.”

Rekal je već potpuno obučena. Marko se okrenuo ka njoj.

“Ne zaboravi jednu stvar. Jelena je moja. Pripada meni. Moje vlasništvo. Šta ću posle da uradim sa njom, moja je stvar” rekao je marko smireno, sa hladnoćom alfa mužjaka.



“U redu, biće tako” rekal je Sladjana. U sebi znajući da joj se Marko veoma dopao. Od luzera koga vara žena do divljeg  mužjaka i naposletku do hladnokrvne alfe... za svega pola sata



“uz pravu ženu radja se pravi muškarac” pomislila je u sebi



“uskoro ćemo se čuti” rekla j  kada su razmenili brojeve telefona,i kreula ka vratima. Ali Marko je stavio šaku na vrata.

Poljubio je Sladju. Potom stegao njene trudničke dojke i zavukao šaku medju njene noge. Pizda mu je darovala svoje sokove, bila je vrela, poplavljena i željna.



“Ne sada... ne ponovo, boli me stomak... ali obećavam ti videćemo se uskoro”

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Daj nastavak covece,5i put citam.ovaj deo... Grin

Korisnik

Savršeno, jedva čekam nastavak!

Korisnik

Tako bre, kurac gore, ne ocajavaj- hehehe.

Korisnik

Ovo je sad već erotska novela i to odlična

Korisnik

Jedva cekam nastavak price