Supruga se jebe sa šefom ali voli muža, 4. Deo

Kako je vreme prolazilo, morala sam da priznam sebi da sam tonula sve dublje i dublje u odnos sa Darkom. Prijao mi je, dopunjavao je ono što je nedostajalo u mom braku sa Markom. Problem je bio u tome što sam Marka izuzetno volela,šta više od kada sam počela aferu sa Darkom, marka sam obasipala pažnjom, ljubavlju i svakodnevnim znacima pažnje. Negde sam pročitala da je to osećaj krivice kod varalica da svoje prevarene partnere opasipaju pažnjom i ljubavlju. Ali sve da je i takoMarko zaista nije imao čime da se požali. Sem činjenicom da mu se žena jebe sa njenim šefom. Ali on to nije znao i zato nije moglo da ga boli. U svom pomućenom mozgu, ja sam ovo videla kao vin-vin situaciju.



 Možda me je zabolela ćinjenica da ja nemam dete.... Ne znam, možda sam podsvesno videla Darka kao rasplodnog mužjaka? Ne znam. A onda je ta griža savesti počela - osetila sam da Marku dugujem veću ljubav i pažnju. Ti znaci pažnje su se u narednim danima množili. Ne, nisam prestajala da se jebem sa Darkom, to je prosto bilo nemoguće. Osećala sam svim svojim telom da imam pravo na jebanje sa Darkom, da je to moje pravo i da će na neki glup i samo meni znan način marko naći u svojoj ljubavi prema meni razumevanje i podržati ovu moju žudnju za Darkom.



Uglavnom, počela sam da sve više romantizujem svog muža. Ako se jebem sa šefom, mom mužu ću priuštiti najbolji deo njegovog života do sada. Tako jedno veče pozvala sam Marka na romantičnu večeru.

Čak sam i dva dana za redom odbijala Darka da imamo seks. Nekako sam želela da moja ribica bude sveža za mog muža a ne puna darkove sperme. Skockala sam se i odabrala restoran. Kratka crvena haljina, biserna ogrlica koju mi je Marko kupio za godišnjicu i štiklice.

Planirala sam da ponovo krenemo sa romantičnim sastancima, da se ponovo zaljubimo jedno u drugo.



Darko je bio nervozan. Nije podnosio svoju ženui novac ga je strašno promenio, u stvari pokazao njegovo pravo lice. Svoj prezir prema Sladjani, vremenom je uspeo da nadomesti zadovoljsvtom koji mu je pružao novac. Skupoceni auto, Rolex satovi, putovanja, i najposle ono što je prosto obožavao - žene. Prelepe, mlade, željne slave i novca, proswto su mu se bacale u naručje. Darko je bio svestan činjenice da niko neće nikada moći da dostigne njegove standarde.



Mlad, i nadmen, bio je svestan da mu niko nije ni do pojasa. Sada kada je svoju vrednost konačno uspeo da dokaže tome što je postao bogat, konačno je sam sebe mogao da pogelda u lice i da se konačno može da počne da divi samom sebi. Lep i privlačan sa velikim džakom para bio je sdada Bog medju ljudima. Bar ženama. Mrzeo je muškarce koji su i dalje mislili da su bolji od njega, mrzeo je sve muževe i momke toh žena i devojaka oko sebe.

Oni su mogli da dodju do takvih lepotica prostim udvaranjem i lepim rečima, a darko je i pored svog lepog izgelda odbijao devojke, i uvek nekako iz prikrajka sa mržnjom u očima gledao uspešne parove.



Sada kada je postao direktor u preduzeću koje je njegov tast kupio, kao svadbeni poklon svojoj mezimici, i njega postavio za direktora, Darko je konačno dobio svoje kraljevstvo gde bi on mogao da vlada.



Ubrzo, sve žene su počele da mu se uvlače i poneke i udvaraju. Imao j ekaranaj sa nekoliko njih ali ništa što bi ga zadovoljilo.

A onda je primetio Jelenu i Marka. Marko bi je svako jutro dovozio na posao, ljubio je na rastanku, često dolazio da joj donese hranu ili osveženje. Delovali su tako srećni....tako odvratni.



Mrzeo ih je oboje. Mrzeo je sreću drugih.

A onda je i Sladja, njegova supruga  zatrudnela. Osetio se sasvim zapostavljen i njegov gigantski ego to nije mogao da podnese. Počeo j edrugim očima da gleda Jelenu. Veoma lepa žena, zanosnih oblina, lepog lica, duge kose. Toliko privržena mužu. Darko se pitao koliko telesne ljubavi i strasti ona daje svom mužu da izgledaju tako zaljubljeno posle godina braka?

Jelena mu j eišla na živce



Počeo je da je maltretira. Da je provocira, počela je da gubi svoj osmeh, počeo je da je zatrpava zadatvima koji nisu ni imali vezu sa nejnim resorom, i posmatrao kako joj s eosmeh sasvim izgubio. Sa ponosom je kroz prozor svoje kancelarije sada geldao kako si Marko i Jelena rastajuujutro pred posao, bez osmeha na licu, bez poljubaca. Video je tugu u Markovim oičima i to mu je srce ispunjavalo srećom.



Na dan kada je Jelena plakala u WC-u firme od vredjanja koje je pretrpela od Marka, znao je da je došao taj trenutak.



Sutradan, počeo je da je hvali. Po malo, pa sve više i sve više i počeo sve više vremena da provodi sa njom, da je savetuje, daje prijateljske savete i video kako s enjen osmeh ponovo vraća na njeno lice. Ali sada ne zbog Marka - nego zbog njega. Ponizi j epa je pohvali, klasična taktika osoba koje su manipulativne i imaju narcisoidni poremećaj.



Ubrzo, Jelena je uživala u društvu Darka, a ubrzo počela je da gaji i osećanja....

 Jeleni je tajio da je Sladja trudna u ostalom Jelena je bila njegova jebulja, i šta nju briga za to.

Ostatak znamo.



Uglavnom, danas je Darko posebno bio ljut. Koliko god je dobro karao Jelenu, onanikako nije davala znake da bi napustila muža. U stavri posle jebanja, ma koliko darko ušpricao sperme u njenu pičku, ma koliko je vukao za kostu, lupao po dupetu, pljuvao u širom otvorena usta, kada bi snažan orgazam ubacivanja sperme u njenu udatu pičku presdtao, i kada bi njih dvoje ležali u postelji hotela umazanoj njihovim znojem i spermom - Jelena bi čak i tada pominjala Marka. Na tim usnama koje je darko malopre masirao kurcem i koje su ljubile njegova jaja, u ustima koja su bila davljena njegovim kurcem puna sperme ili pljuvačke - bilo je markovo ime.

Koliko je ga je samo Darko mrzeo. Ali zarad nastavka afere, i nastavka pretvaranja da joj je prijatelj, Darko je trpeo.



Ali danas! Ne! Dva dana Jelena odbija jebanje. To je bilo previše. Sada je darko imao osećaj da je prevaren. Odakle njoj pravo da ona odbija njega!? Darko j ebio besan ali večeras je imao važan poslovni sastanak sa nekim aprtnerima. To j ebila poslovna večera. Spremio se i otišao do restorana gde su ga partneri već čekali. Bar je bio na spratu i odlučili su da popiju po piće pre nego se spuste na prizemlje gde je bio restoran. Imali su rezervisan sto i Darko se uz piće uspeo da se malo opusti. Kako su se on i poslovni partneri spuštali niz stepenice, presekao ga je zvuk smeha koji j e čuo iz restorana. Kada je sišao stepenicama, pogeldao je u pravcu iz koga je dolazio ženski smeh. Bila je to Jelena.

Predivna u crvenoj haljinici sa bisernom ogrlicom. Imala je zaljubljeni pogled usmeren ka....Marku. Uživali su u društvu jedno drugog. Marku je mržnja skoro pomutila um. Seo je sa partnerima za sto i jedva prisutno odgovarao na pitanja. Na sreću nejgov savetnik je preuzeo razgovor nas na sebe.

Darko je pogledao ponovo ka Jeleni i Maru. Njegov i Jelenin pogled su se spojili, a ona je ubrzo skrenula svoj ka Marku.

Darko je pogledao ka njenim nogama i video kako je nosila čarape čiji se kraj video na belim butinama. Darku se perverzno podigao kurac., Koliko ju je sada želeo. Jebao bi je tu na stolu pored njenog muža.



Zeista ne znamk šta mi je bilo. Kada sam ugledala darka kako sedi sa poslovnim partnerima, kao da me je struja pogodila. Srce mi j ebrzo zakucalo. Što od činjenice da sam danima žudela za Darkom, što od činjenice da sedim sa svojim voljenim mužem, i povremeno gledam preko njegovog ramena ka Darku.



Pizda izdajnica, počela je da me svrbi. Pustila je malo sokića. Videlas sam da Darko kucka nešto u telefon

”Želim te

Sada

Odmah”



“Ko je to?” upitao je Marko.

“Ništa ljubavi... nešto iz firme. Nisu uradili nešto kako treba pa me sada cimaju”

“Da li je ozbiljno?” ma biće OK, ne brini



“Digao mi se kurac”



“Sigurno, ljubavi?” ponovo me je upitao Marko, a meni je pica već ozbiljno puštala sokove.



“Čekam te u muškom WC-u za 5 minuta”



U roku od nekoliko sekundi reči ljubavnika koje su se pojavile na mom telefonu, značile su mi više od živog muža koji sedi ispred mene. Pogeldala sam u pravcu Darka, ali njegovo mesto bilo je prazno.

Majko moja. Minuti su prolazili kao sati. Nešto nerazgoivetno sam odgovarala Marku koji je primetio da samnom nešto nij eu redu. Na isteku četvrtog minuta, ustala sam od stola, uzela telefon sa sobom i rekla Marku

“Ipak moram da pozovem firmu, idem napolje da ti ne smetam, ljubavi” i poljubila ga u usta.



Ubrzala sam korak, sprenula kod izlaza desno i našla se u muškom WC-u. na sreću bio je prazan. Darko se pojavio iz jednog od nužnika. Lice mu je imalo bezizražajan pogled. Oči pune vatre. Iza sebe samčula nešto i pokrenula sam samo da bih videla ćelavogčoveka iz darkovog obezbedjenja kako zatvara vrata muškog WC-a koji je sada ostao samo za nas.



Darko mi je prišao, zgrabio za struk i uvalio jezik da mi se okrenuo šav na čarapi. Uzvratila sam jezikom i grljenjem, njegove ruke su lutale mojim telom, i Darko me je svojim telom gurao ka umivaonicima. Kao onda u kancelariji, moje dupe je udarilo u nešto. Bila sam nabijena na umivaonik, Darko mi j egnječio sise rukama, i izvadio ih iz crvene haljinice. Onda me je okrenuo grubo, žestoko,m tako jako da sam jeknula

Potom mi j ejednom rukom zadigao haljinicu a drugom u sekundi strgao već odavno vlažne gaćice koje su pukle uz moj eglasno “Aaaahhh!” i bacio ih na pod

Čula sam zveket kopče kajiša. Onda mi je samo razmakao guzove a ja sam se podigla na prste koliko sammogla. Uterao mi je celu kurčinu odjednom, bez stajanja.

“Aaaaahhh daaaaa!” viknula sam na šta sam dobila šamar i ruku n austa



“Umukni kurvo da mi ne ozbudiš poslovne partnere. Zvaću ih da te jebu na redaljku i još ću od plate da ti skidam!”

Doživela sam orgazam od ovoga što mi je uradio i rekao.

Kako sam volela da me zove kurvom. To mi j ebilo laskanje!



Bila sam jebana kao kurvetina u muškom WC-u, držao mi j e ruku na ustima koju sam ljubil ausnama i jezikom, kako me je on jebao u pizdu, da mu se moja pljuvačka slivala iz šake.



“Na, kurvo evo ti tvoja kurvanjska pljuvačka” rekao je, skloni šaku sa mojih usta, ja sam se okrenula ka njemu samo da bih dobila još jednu šamarčinu. I još jednu sa tom šakom natopljenom mojom pljuvačkom. Ali pogled nisam sklanjala sa njegovih očiju.

Ponovo sam svršila.

Darko me je okrenuo ponovo,pljunuo po sred lica i podigao guzicom na umivaonik. Sada me je jebao tako da sam ga grlila rukama i knokama ljubil aga a on me nazivao najgorom kurvetinom, a ja sam bila na devetom nebu.

Pomisao na muža koji sedi i čeka me malo me je presekla, ali sam i dalje uživala.

“Molim te, svrši, Marko me čeka”



Još više je podivljao Jebao me je najžešće do sada



“Možeš u mene da svršiš” rekla sam čarobne reči za koje sam mislila da će upaliti.

Ali Darko se naglo odmakao, povukao me za kosu, i naterao da kleknem

”Hoću da ti svršim na tu bisernu ogrlicu” i odjednom iz njegove kurčine potekli su potoci sperme a ja sam podigla glavu da bi oni mogli da pogode bele bisere koj e mi je Marko kupio z agodišnjicu, čak sam rukama podizala i sise i ogrlicu da ih zalije.....



Zakopčao se. Stajao je iznad mene a ja sam ga geldala zaljubljeno od dole kao devojčica:

“Za sat vremena u hotelsku sobu 312” jebaću te celu noć. Sada se sredi i idi da završiš večeru sa mužem. Slaži mu šta želiš. Za sat vremena.”

Klimnula sam glavom. Izašao je a ja sam počela da se na brzinu sredjujem. Oprala sam se i posebno, bisernu ogrlicu, sprala sam sa nje sve tragove Darkove sperme.



Izašla sam iz WC-a i krenula ka stolu gde me je čekao Marko. Bio j enamrgodjen.

“Dugo si se zadržala” rekao je

Samo sam mu prišla i poljubila ga u usta.



Uzela sam ga za ruku, i rekla mu “Idemo kući, moram nazad u firmu za sat vremena. Iskoristimo ovo veče maksimalno”



Dok je Marko vozio kući, ljubila sam ga po vratu i grudima, on j eodgovarao , pomalo ljut što se veče ovako završava, ali više uzbudjen mojim ponašanjem.

Istina je bila, bila sam jebana a u meni nije bilo sperme i pizda mi je gorela od potrebe za njom.



Kada smo ušli u stan otrčala sam u kupatilo . Kda sam izašla, marko me je sačekao i pribio uza zid. Zavukao je ruku medju moje noge.

“Ne nosiš gaćice?”

- “Skroz su mokre, skinula sam ih” slagala sam u tren oka.



Marko mi je preko glave u jednom potezu strgao crvenu haljinicu sa mene, pocepavši je kao da je bil aod papira i ostavio me skroz golu osim čarapa i štiklica.



Podigao me je snažnim potezom moćnih mišica skroz do nivoa svojih usana koje su sada pritisnule moju vlažnu pizdu. Uzviknula sam “Aaaaahhh “ kada je njegov vreli jezik uleteo u nju, rukama sam se držala za čiviluk, dovratak, zid, za sve na šta sam mogla da se dohvatim.

Bila sam zatečena i iznenadjena, bila sam lutka u njegovim rukama. Ljubio j emoju jebanu pičku koja ga je toliko želela.

Potom me je sa mojim nogama oko struka odneo do trpezarije. Postavio guzicu na ivicu stola i dok su mi noge još bile oko njegovog struka, zabio mi kurčinu u pizdu. Zajaukala sam. Jebao me je odlučno, snažno, bez milosti.

Zgrabio me je za kosu, što nikada ranije nije činio. Polegao je po meni sa kurčinom do jaja u mojoj rodnici, onako čupajući me za kosu, poljubio me je žestoko kao nikada do sada.

“Bože, ovo sve izgleda daje rezultate” pomislila sam u sebi primajući u užitku darkovu strast

Grabio je moje sise, kidao ih rukama, donosio mi bol i užitak.

Zubima mi je grizao bradavice, gutao ustima sise, i dok me je grubo ljubio počeo da me grize za usne, ušnu resicu, vrat... ostavljao je tragove po meni, pečate koji su potvrdjivali da sam ja njegovo vlasništvo.



Onda odjednom, oklrenuo me je uz reči “Okreći se, kučko!” reči su me iznenadile, nikada se niej tako odnosio prem ameni, i onda me je naguzio preko kuhinjskog stola, nabio mi kurac odpozadi u pizu i jebao tako natrćenu kao kurvetinu, sa guza. Uživali smo oboje u mojoj degradaciji. Okrenula sam se da ga gledam. Oči su mu bile pune vatre, pune strasti, lice obuzeto prelepom strašću i užitkom.

Ponovo me je dograbio za kosu, i povlačio unazad na svoj kurac. Ubrzo je počeo da urliče i da me grubim, surovim potesima nabila i kurac je pokuljao spermu duboko u mene.



Ležali smo tako. Ja gola, u čarapama i štiklicama na kuhinjskom stolu, Marko preko mene, oboje znojavi i zadovoljni .



Negde iza mene čuo sed zvuk poruke na mom telefonu. Marko je ustao i ja za njim. Onako gola i izjebana prišla sam i pogledala



“Nemoj da kasniš, soba 312”



Pogledala sam na sat imala sam samo deset minuta. Bila sam ponovo pod komandom darka. Bože, nemam vremena da se istuširam. Kako ću? Uletela sam u spavaću sobu i samo na sebe stavila novu odeću, Običnu poslovnu haljinu. Štiklice i čarape nisam stigla da promenim.

Potrčala sam ka vratim, marko je ulazio u kupatilo. Poljubila sam ga u prolazu

“Ljubavi žurim kasnim u firmu, vidimo se ujutru”



Nastaviće se.....

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Odlicna prica! Ocekujemo nastavak!

Korisnik

Dobra tematika i opisi.
Ali mi nije jasno da 90% ljudi koji pišu , ne pročitaju šta su napisali.
Previše slovnih grešaka toliko dekoncentrišu da mi je u par navrata došlo da batalim čitanje. Prijateljski savet : pročitaj tekst i ispravi slovne greške. Šteta za ovako lepu priču.
Samo napred!
Čekamo nastavak
P.s . Potrudi se da Darko uvek bude Darko...

Korisnik

Nema nikakvog preterivanja, Darko je sa poslovnim partnerima ceka u sobi 312, nema nista lepse od inteligentne kurve!

Korisnik

Hmmm, priča je nakon 1.dijela, koji je bio malo neuvjerljiv, postala vrhunska... Samo da sad ne uslijedi pretjerivanje što bi uništilo čar odlične priče...

Korisnik

Vise nego sjajna prica, tacno pogodjena psihologija udate zene kojoj se svidja da bude uzimana, zaista sjajno.
Molim nastavak!