Supruga se jebe sa šefom ali voli muža, 3. Deo

Marko je sedeo na ivici kreveta, a misli su mu se vrtele od misli dok je gledao svoju ženu Jelenu kako se sprema za posao.



Sinoć su vatreno vodili ljubav, po prvi put vatreno I po prvi put na njeno insistiranje nakon meseci, možda I godina. Sinoć se vratila sa izlaska koji je organizovala njihova kompanija. Istina, došla ja kasnije nego što je trebalo ali sa vrata gotovo je nasrnula na njega. Bio je u prvo vreme iynervirfan njenim kašnjenjem I ne javljanjem na pozive i poruke, gotov je bio da svašta pomisli da se dešava.

Poseno oda kada je njena mržnja prema novom šefu postala tišina. Prvo vreme je plakala i bila nesrećna tim kretenom, govorila kako je maltretira i ponižava neki kreten koji j e posao šefa dobio samo zato što je zet vlasnika preduzeća. Plakala je nekoliko puta po povratku sa posla. A onda je prestala da ga spominje.



Marku je to bilo čudno i ispitivao ju je, ali je ona izbegavajući da ga pogelda u oči, odbacijava njegovu zabrinutost, govoreći da je sada sve u redu.  Tada je Markova i Jelenina intima prestala. Više nisu imali seks. Marko je to pripisivao stresu koji ona doživljava na poslu. A onda, počela je da sama inicira seks. Iz vedra neba. Marku j e to prijalo i pomislio je da je sreća d se jelena oporavila. Ubrzo zatim, ponovo j epočela da spominje darka, ali sada onako, uzgred, gotvo nehotice i začudo,bez naznake mržnje ili prezira prema njemu, što je ranije obavezno činila. Ubrzo zatim počela je da ga pominje u pozitivnom svetlu, istina opet nehotice, gotovo krijući svoja prava osećanja koja je sada gajil aprema svom šefu Darku.



I tako, sinoć se vratila i imali su neverovatan seks. Marko je bio sretan i zadovoljan što se njihov brak vraća na srećnije staze. Ali sada, jedna sitnica mu je zapala za oko. Učinilo mu sed da je Jelena obukla čarape sa halterima ispod suknje.



Prošlo je skoro deset godina otkako su se Marko i Jelena upoznali kao kolege sa fakulteta i ludo se zaljubili. Bili su jedno drugom prva prava ljubav i oboje su od samog početka znali da im je suđeno da budu zajedno.



Venčali su se odmah nakon što su diplomirali i život je bio savršen. Oboje su imali sreće da dobiju dobre poslove i mogli su da počnu da grade život iz snova zajedno. Ali jedna stvar je nedostajala - dete.



Marko se prisetio dana kada su saznali da ne mogu da imaju decu. Jelena je bila uništena, a on je bio slomljen. Oduvek su sanjali da osnuju porodicu i zajedno podižu decu, ali činilo se da im taj san polako izmiče.



Pokušale su sve - tretmane plodnosti, usvajanje, čak i surogat majčinstvo. Ali činilo se da ništa nije uspelo. Alisi je bilo slomljeno srce, i nije mogao da podnese da je vidi u tolikom bolu. Dao bi sve da je usreći.



Dok ju je gledao kako češlja kosu i stavlja je u poslovnu pundju, misli su mu odlutale u njihove dane na fakultetu. Oboje su bili tako mladi i bezbrižni, a njihova ljubav je bila tako čista i nevina. Činilo se kao da je prošlo čitav život, a opet, osećalo se kao da je bilo juče.





Dok je Jelena odlazila na posao, Marko je sebi obećao da će učiniti sve što je u njegovoj moći da je usreći. Možda nemaju svoju decu, ali su imali jedno drugo, i to je bilo jedino važno. Zajedno su mogli osvojiti bilo šta. Tako se nadao.

Ali ona sitnica sa halterima i štiklama za odlazak na posao, ostala je negde u nekom folderu u Markovoj glavi.



Sedela sam u službenim kolima iposmatrala ulicu kako promiče dok se krećemo. Mislila sam o onome šta se juče dogodilo. Dogodila se nevidjena strast sa darkom, na haubi njegovog skupocenog automobila, nakon večere i njegovog zavodjenja. A potom dogodila se osećaj sramote, nagli povratak kući i bacanje u naručje svom voljenom mužu i opet strastveno vodjenje ljubavi.



A sada? Bila sam rastrzana. Jutro je promenilo sve. Osećala sam sreću zbog obe strasti koje sam doživela a opet sam ih razdvajala tako jasno i izričito.

Sa Darkom to je bio trenutak strasti. Najlepši u mom životu.



Eto. Konačno sam sebi priznala ono što mesecima se približava. Gajila sam požudu prema Darku. Zaveo me je. Ma koga lažem? Htela sam to. Da, volela sam Marka ali to je drugo. Marko ej bio ljubav mog života, moja tvrdjava, moja sigurna luka.

Ali Darko, nadmeni šef, navalentan, gord, i prepotentan, počeo je da u meni kljuca onaj ženski nerv. Tačno je znao šta radi i šta mi treba.

Evo sada me golica klitoris dok ovo vrtim u glavi. Pribila sam noge da ugušimpožudu koju sam osećala. Sada sam svog Marka i svoju sigurnu luku ostavila iza sebe i idem u pravcu svog ljubavnika....



Ušla sam u svoju kancelariju i sela za sto. Gadila sam se sebi. Bilo mi je lepo. Bila sma razočarana, i uzbudjena. U glavi mi je vladao haos.

“Idiote obukla si seksi donji veš za kancelariju?” prekoravala sam sebe u glavi “Planirala si da swe skidaš u kancelariji? Ne. Pa gde? U Darkovoj? Idiotkinjo!”

Kako sam mrzela sebe. Raspustila sam pundju i kol ami je pala na ramena



Ustala sam naglo i krenula da se vratim kući i presvučem. Dosta mi je bilo ovoga. Jednom se desilo i gotovo. Trenutak strasti na koji svako ima pravo, u ostalom pozitivno je delovao na marka i mene i eto to je bilo dosta.

A pička mi je bila vlažna.

Taman sam bila kod vrata svoje kancelarije, kada ih je Darko otvorio i bez kucanja.



“Dobro jutro” rekao je sa predivnim osmehom na licu. Stajao je bukvalno ispred mene.



Zatvorio je vrata za sobom i ja sam se povlačial unazad, kako je on prilazio. Bila sam zatečena i ponašala se kao srna pred gepardom.

“Ja...krenula sam kući, zaboravila sam nešto...” mucala sam pred Darkom.



Iznenada udarila sam dupetom o svoj radni sto. Trgla sam se i rukama se uhvatila za njega da ne padnem. Darko mi je prišao i pritisnuo blago svojim telom. Oh Bože kako je lepo mirisao. Njegovo mišićavo telo, za glavu višlji od mene, gar crna kosa, miris Tom Ford Black Orchid pomešan sa čistom muškosti. Nadvio se nadamnom i nežno mi prstima podigao glavu držeći me za bradu, terajući be da ga pogledam u oči. Pizda mi je puštala sokove, i struja me je udarila kada su nam se pogeldi sreli, doveo me je u ponizni položaj za svega par sekundi.



“Nisam stigao sinoć da ti kažem koliko mi je bilo lepo sa tobom. Nisam osetio toliku navalu strasti ikada u svom životu.”



“Ja..ja..” pokušala sam da se odbranim



“Uživala si koliko i ja. Bila si vatrena lavica.”



Poljubio me je. Isprva nežno, potom sve strastvenije, i zagrlila sam ga rukama. Ljubili smo se u mojoj kancelariji, bila sam svesna da me je dominantni mužjak osvojio.  Bradavice su me bolele od napetosti kada me je rukama zeo za grudi. Uzdahnula sam. Sreća kancelarija je bila zvučno izolovana

”Darko...nemoj...ućiće neko”- zavapila sam uzdišući dok mi je ljubio vrat.

“Rekao sam tvojoj sekretarici da nas ne uznemirava i ne pušta nikog” odgovorio je šapućući mi n auvo.



Okrenuo me je naglo. Ohvatila sam se rukama na sto, guzice istrćene ka njemu.

Prelazio je lagano ali odlučno po molim butinama i došavši do ruba suknje počeo da je podiže na koj struk.



“Ohhh, halteri...kakav stil!” rekao je zadivljeno kada se pokazao kraj mojih crnih čarapa i belina mojih butina.



“Eto za koga si se obukla” priznala sam sebi dok je uzbudjenje raslo i raslo. Sada mi je suknja bila na struku i guzica u čipkastim gaćicama predana na upravu mom vatrenom ljubavniku. Poljubio me je još jednom i u tom trenutku strgao naglo gaćice koje su pukle bez otpora pred tim snažnim i strastvenim potezom.



Pokazao ih mi je, zgužvane u svojoj pesnici kako ih prinosu svom licu i miriše ih



“Pustila si medene sokiće....znači da si moja....”

Samo sam spustila glavu, a on se nasmejao. Ponizio me je tog trenutka. Ali sam osećala neko prokleto zadovoljstvo u tome.

Čula sam kako otkopčava svoje pantalone. Znala sam da ću još jednom izdati marka, moju sigurnu luku, i čoveka kojeg sam volela svim srcem. Ali pička mi je sada komandovala, želela sam Darka toliko jako, bila sam njegova i nisam žalila.



Darko je jednom rukolm raširio moje guzove, drugom naciljao svoj već krut kurac i u jednom, jakom, mužjačkom snažnom potezu u glavio mi ga do pola. Jauknula sam.

Ne iz bola, ne iz iznenadjenja već od sreće i nekog posebnog perverznog osećanja slasti što izdajem svom supruga. Ljubavnikov superiorni kurac je zaboden u mou pičku koja ga željno prima, već natopljena svojim sokovima.

Oh Bože u šta sam se to pretvorila?



Još jedan ubod i do kraja je bio u meni. Držao me je za struk jednom rukom a drugom me uhvatio za kosu . Povukao me j eunazad u momentu kada mi je ponovo nabio kurac u vrelu i uspaljenu pizdu.

Jebao me je tako na mom radnom stolu, pica mi je šljapkala pod njegovim udarcima, a njegov kurac dodirivao dubine sa snagom, željom i muškosti koje Marko nikad nije.



Doživel asma orgazam i kada je Darko  to osetio samo mi ga je nabio do kraja i pustio da svršavam oko njegovog kurca. Moj apička se grčila u želji da sed skupi sasvim, ali njegova kurčina je to onemogućavala, time pojačavajući orgazmičke talase.

Nisam se ni smirila kada me je okrenuo ipodigao na moj radni sto. Sada me je ljubio i jebao dok sam svojim nogama obavila njegova ledja. Udarao je pod drugim uglom i doživljavala sam drugačije i lepše uzbudjenje.

Prvilačila sam ga u sebe i želela ga celog.



Oh da. Sve je tog trenutka nestalo sem Darka i njegovog kurca. Ni brak ni Marko, ni dest godina ljubavi. I kada sam čula kako Darko počinje da stenje, još jače sam ga stegla nogao da dočekam poplavu njegovog semena u meni. Kda je počeo njegov strahotno jak orgazam, poljubio me je i nabio jezik u usta a ja sam ga grlila i rukama i nogama, bivala zapušena sa oba kraja.



Sedeo je u fotelji ispred mog radnog stola iposmatrao kako ležim na stolu ledjima, sa stopalima i štiklicama na podu, raširenih nogu i otvorene pizde iz koje se slivala darkova sperma....

Pridigla sam se, maramicom popravila stanje moje izjebane pičke. Sredila sam se i prišla Darku. Sagla sam se i poljubila sam ga. Poljubac je trajao dugo.



Znala sam da ovo nije samo prevara.



Nastaviće se....

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Uh super napaljivu pričaaaa
Diže iz mrtvih..
Ostavi neki kontakt... Hv

Korisnik

Retko da me koja prica uzbudi, aki ove tvoje price jesu.. Svidjaju mi se, ocekujem nastavak.

Korisnik

Bas imas i dara i stila... Sve pohvale...

Korisnik

Priča je top! Samo što više nastavaka da ima!