Ivana iz studentskih dana

Počeo je fakultet, žurke i ludovanje iz dana u dan, opijali smo se kad smo imali prilike i para. Na takvoj jednoj žurci upoznao sam Ivanu, visoku Vranjanku plave kose, prćastog nosa, manjih ali čvrstih grudi i sa zadnjicom tipa J.Lo. Kako smo se upoznali na žurci preko moje drugarice koja studira sa njom, vrlo brzo smo ponovili druženje i već posle drugog viđanja smo se smuvali. Videli smo se još par puta i nakon jedne noći gde se malo više popilo pozvala me kod nje jer je živela sama. Ja kreten, opio sam se previše i otišao kući mrtav pijan. Ujutru kad sam se probudio video sam poruke i javio sam joj se pokušavajući da se izvinim za svoje glupo ponašanje proklinjući alkohol zbog koga sam propustio izglednu šansu za sex. Kako sam bio sam tog dana lozvao sam je kod mene i pristala je na moje iznenađenje. Sišao sam po nju kada me je pozvala željno očekujxi da vidim to telo u donjem vešu. Nakon malo priče i izležavanja po krevetu počeli smo da se strastveno ljubimo i mazimo, skidajući jedno drugo. Kada sam ugledao njenu zadnjicu u tangama načisto sam poludeo ali sam se suzdrzao želeçi da ostavim što bolji utisak. Prstima sam joj kružio po celom telu obigravajući oko bradavica i njene mačkice, primenjujući već dobro proverenu taktiku da što kasnije dodirnem bradavice i njenu mačkicu kako bi joj želja porasla. 

Ona je krenula da ga mazi i drka ali kako sam bio jako mamuran bio je poludignut, te sam je preduhitrio, sjurio se jezikom na dole i krenuo da joj ližem mačkicu. Sisao sam joj klitoris, igrao se jezikom sa njime dok sam joj prste lagano gurao u rupicu. Sokovi su curili iz nje dok je uzdisala i trzala se po krevetu govoreći da je niko do sada nikad nije lizao. Prosto nisam mogao i kasnije da poverujem koliko sam puta to čuo, jer ja to obožavam. Pokušavao sam da pratim njeno mešanje kukovima dok sam joj jednom rukom mazio grudi i bradavice a drugom pokušao da ga podignem drkajući ga. 

Kad se napokon uzdigao, namestio sam ga na ulaz u njenu mačkicu i počeo da je jebem lagano. U nastupu strasti i u naletu seksualnog naboja skroz sam smetnuo sa uma da stavim kondom ali ni ona ni ja nismo obraćali pažnju na to. Ubrzavao sam ritam dok je ona sve glasnije i glasnije uzdisala, hvatala me za guzove i ubrzavala ritam. Nakon par minuta okrenuo sam je na stomak i došao do najviše iščekivanog trenutka - da joj ga stavim otpozadi i da je jebem dok udaram svojim telom u njeno çvrsto i prelepo oblikovno dule. Malo se povila i isturila dupe kako bi mogao ceo da joj uđem i počela je da uzdiše i da mi priča da ubrzam, uzdisala je brže, brže dok sam ja pokušavao da izdržim taj tempo a da je ne napunim. Kad sam osetio da sam pred svršavanjem izvukao s ga i legao, njoj je već sve bilo jasno i uzjahala me je, stavila na ulaz u svoju maçkicu i počela da skače po njemu gore dole. 

Dahtala je, skakala je gore dole ja sam joj pomagao držeçi je za guzove dok je u jednom trenutku nisam bukvalno bacio sa sebe i svršio svuda po sebi krevetu i njoj.

Ostali smo tako još malo da se mazimo i ljubimo, znao sam da nije svršila, ali nisam imao snage da je dovedem do vrhunca iako verujem da je očekivala. Ali sam se zato sledećih par puta itekako odužio za to.

Kategorija:
Strejt erotske priče