Marica 2

Nakon prve jebacineb sa Maricom više nismo se gledali očima kao prijatelji Gledali smo se kao dva ljubavnika koji žele da se prepuste što lepšem seksu. 

Naša druženja su nastavljena prijateljska, Kada god sam otišao kod njih uvek smo se gledali s očima puni ljubavi i čeznje, A zbog mog prijatelja Miše njenog muža Nije nam bila dostupna da se ponovo pojebemo u skorije vreme. 

Jednog dana u firmi dolazi direktor u našu kancelariju i kaže Miša ti sledeće sedmice odlaziš za Dubai I tamo ćeš ostati 20 dana da prezentuješ našu firmu. 

Kada sam tu čuo Mojoj sreći nije bilo kraja znao sam narednih 20 dana Marica je samo moja. 

Dan pred polazak Misa me Zamolio Petre molim te dok nisam tu ako nešto Marici zatreba Ona će te pozvati Učini mi to pomozi joj hvala ti mnogo unapred. 

U utorak Miša je otišao za Dubai, a ja sam jedva čekao kraj smene čim se završila smena brzinom munje Stigao sam kod Marice bez kucanja sam ušao u kuću. 

Marica je bila u dnevnom boravku usisavala, sam pogled sa vrati učinio je to da se moj kurac digao do kraja mala guza tako sićušna nagužena tražila je da joj priđe nisam čekao ni trena odmah sam prišao Uhvatio sam je za bokove ona je ispustila usisivač i vrisnula kada se okrenula ugledala je mene jao Petre ala si me uplašio tako si mi nedostajao. 

Moje ruke uzimaju njene sise i nežnoih istiskam Oh petre i ti si meni nedostajao. 

Moji uklručeni kurac joj prekopantalona pritiska guzu, dok joj sise stiskam tako te želim šta si mi uradio preporodio si me otkad sam se jebala sa tobom, stalno mislim na seks želim želim ga ponovo da dođem želim da ispuniš i napunis. 

Na te njene reči odmah sam počeo da je skidam brzinom vetra sam je svukao Ostala je samo u Pink gaćicama gurnuo sam je preko kuhinjskoga stola ja sam svukao pantalone i gaće Moj kurac je stajao kao koplje. 

Spusti sam joj gaćice do polovine butina i prineo kurac guzi nežno sam počeo da ga pritiskam u bez predigre bez ikakvih reči ona je bacila pogled preko leđi i samo zavapila

jJoj Petre nemoj u guzu nisam dugo primila tu nemoj molim te strah ali ja se nisam obzirao na njene reči pritiskao sam i osećao Kako glaviću probiva rascep i polako ulazi u nju. 

Aaaaa bozee kako me siris jjojjjj polako uska mi je guza aaaaaa uhhhh kako ga nisam dugo tu osetila. 

Na tu njenu kuknjavu još snažnije sam ga  ubacivao u njeno sićušno dupence primala ga samo tako krenuo sam da jebem navlačio sam i navlačio, a kuhinjski sto je pod našim naletima sve više se pomera, a ona je samo stenjala i rukama se držala za Ivica stola o bože da da  tooooo volim te volim te uhhhhhh. 

Zatim sam malo usporio i nežno sam je jebao u guzu da oseti svaki milimetar moga kurca kako ulazi u nju tako je uživala tako je stenjala nežno je molila da nastavim. 

Prelepa si marice  Kakvu imaš guzu malu usku ne mogu da verujem. 

Joj Petre o bože kako mi prija tvoj kurac. 

O Marice želim te želim te Marici vadim ga iz guze i uspravljam je okrećem je  prema sebi gledam joj nežno lice poneka suza joj nakvasila obraze Kada je kurac ulazio u mrsavo dupence. 

spuštam usne na njene i ljubim se ljubimo se kao dva klinca od 17 godina. 

Podižem joj guzu na sto širim noge njena pickica je već vlažna primičem kurac usminama. 

Dok ulazi nežno je zadrhtala i samo uzdahnula prodirem Osećam kako moj kurac ulazi u raj toplu vlažnu picku. 

U zanosu strasti  Osećam kako mi se u mudima skuplja sperma bez trunke razmišljanja krećem da je ispuštam i punim Maricu. 

Picka joj steze kurac ona grize usne i hvata me za ruke privlači me na  sebe i ljubimo se. 

Podižem je Marice uhvati se nogama oko mog dupeta grlim je čvrsto i nosim u spavaću sobu. 

Osećam kako je moj kurac  ispao iz nje sperma klizi i niz nju i niz mene poležem je u krevet gledam je srećnu i zadovoljnu pokrivamo se prekrivačem i ljubimo se dok polako dan prolazi a noć dolazi i donosi nešto novo. 

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Moze se proveriti

Korisnik

Cime je ti Bucko siris, pa ona ima garant veci klitoris od tvog kurca???