Marica 1 deo

U firmi radimo ja i kolega Misa covek  sa svoje 64 god pred penziju. Misa je tip ljudi koji sve zna, a u u suštini ne zna ništa sve što uzme da uradi zapostavi takav je i kući živi sa ženom Maricom koja ima 61 godinu mladja je od Miše tri godine imaju dva odrasla sina jedan je u Austriji ima porodicu drugi je u Kanadi takođe koji ima devojku. Sticajem okolnosti Kako radimo zajedno tako smo počeli da se družimo ja idem kod njih oni dolaze kod mene sve više smo postajali prisniji kao prijatelj iako je razlika između mene i njih celih 25 godina. Marica je žena koja je radila u firmi koja je 90-ih propala otišla u stečaj ona ostala bez posla i posvetila se kući, žena crne kovrdzave kose, nosi naocare nije oličenje lepote ima 55 kg, male sitne grudi sitnu guzu, ali je veoma inteligetna i vredna. 

I tako jednog dana kada sam došao sa posla Marica me pozva telefonom 

"Ćao Petre da li možeš molim te da dođeš do nas ovaj moj kilavi Miša pokušao je da zalepi neke pločice u kupatilu i nije uspeo kao što znaš ono uvek sve zna, a ništa ne završi Ako možeš molim te da dođeš da pogledaš i da nam to pomogneš da uradiš. 

Naravno naravno Marice Evo samo da se obučem i stižem kod vas. Pošto oni živi nekih tri četiri km od mene za nekih 15-ak minuta Stigao sam pred njihovu kuću Marica me je dočekala srdačno raširenih ruku gde smo se pozdravili i poljubili u obraz, hajde molim te dođi da vidiš ovo da li možeš da uradiš ne mogu više da očekujem da će to Miša uraditi sve što počne ostavi onda uvek pametuje kako sve on zna i ume tako je i ceo život bio nekada se zamislim i zašto sam se udala za njega. 

Pogledam je u lice i beše mi žao vidim da to govori sa tugom ulazimo u kuću odlazim pravo do kupatila i pogledah ništa strašno par pločica se zalepi i to je to. 

Marice nemaš problema ovo ću da završim za pola sata, ona sva srećna me gleda siri ruke i grlime. 

U tom zagrljaju osetim krhku i neznu zenu kojoj je potreban zagrljaj, neznost muska ruka da je pomiluje po kosi i telu. 

Dok se grlimo moj kurac se polako dize oseti da je zensko u blizini, oseca ga i marica kako je pritiska u predelu stomaka jel sam dosta visociji od nje. 

Podiže glavu iz zagrljaja gleda me njenim braon očima koje su uvećane od naočara, predivno me gledaju gledam je moja glava sama kreće prema njoj spuštam poljubac na njene usne. 

Osećam kako je zadrhtala njene malene ruke me stiskaju preko leđa, Oh Marice Kako si nežna i krhka ponovo je ljubim ovaj put drugačije usne se spajaju dok je moj jezik širi i pronalazi put do njenih usta spajaju se, poljubac je tako strastan nežan i topao stiskamo se ja nju Ona mene. 

Odvajamo se i gledamo se prodirno očima znaš Petre ne znam da l' bi ovo smeli ti si ipak prijatelj sa mojim Mišom 

Marice mismo prijatelji, ali osećam kako ti fali i nedostaje muško da li sam u pravu. 

Uzdiše da u pravu si moj Miša kako je stariji Sve je manje ljubavi u nama a mislim da ima i neku drugu sa strane sve manje posvećuje pažnju meni osećam se tako usamljeno. 

Njene oči su za caklele vidim kako joj se pune suzama ne prepuštam ništa slučaju. 

Ponovo je grlim i spušta moje usne na njene jezici nam se spajaju prepuštamo se emocijama Oh Marice predivna si milujem joj kosu dok je ljubim i ljubim traje večnost. 

U našem zanos poljubaca polako se pomeramo Izlazimo u hodnik pritiskam je u za zid dok je ljubim moje ruke miluju struk spuštaju se na malu guzu koja je tako mekana Osećam kako se topi kako njene ruke pritiskaju moja leđa spuštaju se na moje dupevistežu ga sve jače i jače. 

Hvata me za ruku i vodi me u njihovu spavaću sobu u kojoj se nalazi francuski ležaj i sto za šminkanje, stajemo na sredinu sobe ljubimo se polako joj podižem bluzu i skidam ispred mene se nalaze dve male predivne bele sise u crvenom Bruce halter bradavice polako nadiru kroz njega. 

Ljubim joj vrat spuštam se prema grudima ona uzdiše stenje i rukama mi miluje glavu sve jače, jeziko zalazim u dubine brushaltera raskopčavam ga dve male bele sisice me opčinjavaju spuštam jezik na jednu pa na drugu ljubim ih bradavice su tako sitne i tvrde. 

Osećam kako mi sa leđa hvata majicu i skida je podižem se ljubi me po mojim maljavim grudimaa  ide preko stomaka i Spušta se prema trenerci, odozdo me gleda a zatim  skida mi  trenerku i bokserice moj već dignuti kurac je mokar od pred sperme gleda ga i spušta usne na njega. 

Tako ga nežno ljubi miluje jezikom gore dole a zatim stavlja ga u usta i nežno ga pusi Oh kakav užitak Bože Osećam da ću da joj za minut da  napunim usta spermom, ali odupirem se dok je jebem polako u usta skidam joj naočare držim je za kosu navlačim je na  kurac predivno je. 

Hvata me je za ramena i podižem je, Ponovo je ljubim osećam slankast ukus moj pred sperme tako me je napalila spuštam je na krevet ležem preko nje ljubim je Ljubim joj obraze vrat, ponovo joj uzimam sise sisam ih, pa jezikom preko  stomak spuštam se do pantalonica raskopčavam ih i nežno ih svlačim ispred mene su Belie čipkane  gaćice  na kojima se pojavila fleka u predelu picke. 

Ljubim joj mršave butinice jednu i drugu Ona samo stenje vidi se da je u naletu strasti, ljubim ih sve jače sve sočnije i sve bliže dolazim toj predivnoj picki osećam miris zrele žene jezikom prelazim preko gaćica ona se stresa Oh šta mi radiš o bože otkad ovo nisam osetila. 

Hvatam je za gaćice i skidam ih, izdiže guzu da mi bude lakše preda mnom se pojavljuje predivna mala uska pickab obrasla  svetlo smeđim dlakicama usnice  su joj vlažne ne mogu da izdržim širim joj noge i zaranjam u to predivno more slatkih sokova. 

Oh oh Bože da da tako to želim O kako je lepo dok joj sisam sokove srednjim  prstom ulazim  unutra ona se uvija izdiže kukovima nabija se na  moj jezik i moj prst o Petre tako te želim tako te želim tako te volim. 

Podižem se širim joj noge u kolenima uzimam moj kurac i polako stavljam na ulaz u picku krećem da ulazim u nju grči se stenje, joj da joj ulazim sve jače i sve dublje krećem da je jebem. Njeno krhko telo se uvija rukama se grči dok je  navlačim na moj kurac. 

Jebem je tako žestoko Osećam kako mi muda udaraju ona se znoji ispušta glasne krike grebe me po leđima i navlači na njeno meko sitno telo Osećam kako svrsava  kako njeni sokovi zalivaju moj kurac koji siri i prodire u dubine njene picke. 

Osećam da sam pri kraju nabijam sve jače i ispuštam spermu u njenu matericu grlimo se jako i strasno dok joj nabijam ceo kurac u picku. 

Drhtimo obadvoje od strasti i od vrelog seksa sa puno emocija ljubimo se tako vlazno dok moj kurac izlazi iz nje a za njim i topla sperma. 

Sam se gledamo i milujemo nasa tela tako je srecna i zadovoljna. 

Ovo je samo pocetak jedne dobre jebacine koja ce trajati. 

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

a plocice jebote ?????

Korisnik

Nastavi sa pricom dobra je

Korisnik

Zalijepi li plocice, majstore?

Korisnik

Trajaće u tvojoj mašti. Nisi ti pičke video