Gospodarica i šefica

Na poslu u firmi, šefica mi je gospođa od 59 godina. Lijepog izgleda, dotjerana sa velikim sisama i jako stroga. Obzirom da sam rob i sluga svojoj supruzi Gospodarici, to mi nije smetalo što je ona stroga, naprotiv. 

Moja gospodarica i moja šefica su se poznavale samo iz viđenja, nisu se nikad zvanično upoznale. Sve dok se jednom nisu srele u butiku kad su se upoznale. Vlasnica butika je bila njihova zajednička prijateljica, pa su taj dan nakon šopinga, zajedno sjedile i pile kafu. 

Kao i sve žene, razgovarale su o svemu... Tračevi, muškarci i sve ostalo. Šefica se hvalila kako sam poslušan i da radim predano, bez pogovora. Tad je gospodarica ispričala šefici kako sam ja njen rob i sluga u kući. Kako izvršavam njena naređenja, da ja radim sve po kući i da sam prava curica. Šefica se iznenadila kako to gospodarica priča pred njima bez imalo ustručavanja. Onda je gospodarica predložila da šefica dođe kod nas i da se uvjeri u sve što joj je gospodarica ispričala. Naravno, šefica zainteresovana da to vidi, odmah je pristala. 

Gospodarica me onda pozvala telefonom i uključila spikerfon. - Molim gospodarice... Javio sam se. - Slušaj dušo, lijepo se obuci i spremi, znaš već šta treba. Imam goste i hoču da nas služiš, jel jasno?? - Da gospodarice, kako vi kažete.. - Šta radiš dok ja nisam kuči? - Gospodarice, usisavam... Brišem prašinu, oprao sam suđe i veš... Uključio sam sušilicu, pa ču da složim veš iz sušilice. - Dobro, budi spreman brzo, obuci se i čekaj u sobi... - Da gospodarice... Kako vi kažete 

Nakon malo više od pola sata, gospodarica je došla kuči. Sa njom je došla i moja šefica. Čuo sam da razgovaraju, ali nisam mogao prepoznati šeficin glas. Bio mi je poznat, ali nisam mogao ni sanjati da če to biti šefica. 

Lijepo su se smjestile, a Gospodarica je zazvonila zvoncetom što je bio znak da me zove. Izišao sam iz sobe i došao u dnevni boravak. Tu su sjedile gospodarica i šefica. Skamenio sam se. Nisam znao šta treba da uradim. Bio sam paralizovan. - Vidi ti njega što je sladak... Reče šefica i poče da se smije. 

-Curice, pokloni se i predstavi se svojoj šefici! - Šefice, ja sam sissy Barbie, rob i sluga mojoj supruzi Gospodarici . - Hahahahaha... Smijale su se obe... - Na koljena Barbie i dodži ovamo... Naredila je gospodarica. Dopuzio sam do nje. Pokazala mi je prstom da joj ljubim štikle. Odmah sam se sageo do poda i počeo ljubiti štikle gospodarici. Onda mi je naredila da puzim na sve četiri do šefice i da njoj takođe ljubim štikle. Bez pogovora sam došao do šefice i njoj počeo ljubiti štikle. Pomazila me je po glavi i rekla je da ču sad ovo češće raditi... Hahahaha 

Onda je gospodarica iz sobe donijela dva umjetna dilda, a meni je naredila da donesem dvije šibe. Stajao sam na sredini dnevnog boravka obučen u uniformi sexy sluškinje, našminkan i dotjeran, kao prava fufica, a gospodarica i šefica su pričale, pa je gospodarica uzela torbu i svoje cigarete. Onda je i šefica pitala da li je dozvoljeno pušenje u kuči? - Hahahaha, pa ko če mi zabraniti da pušim? Ova pičkica, jel? Hahahaha 

-Hajde pičkice, daj nam upaljač i pepeljare! Odmah sam skočio po upaljač i čiste pepeljare. Pripalo sam gospodarici pa zatim šefici. Gospodarica je naredila da kleknem. Povukla je dim i zadimila mi u lice. Onda je naredila da kleknem između nje i šefice, pa sam tako bio blizu i šefici kako bi osjetio i njen dim. I gospodarica i šefica su bile jako sexy i uživale su u svojoj moći. Gospodarica mi je uzela glavu i okrenula šefici, a šefica je to jedva dočekala i zadimila mi u lice. Onda me okrenula sebi i isto to ponovila. Jebuzovno su se smijale i ponižavale me. Šefica je rekla da nikad nije vidjela ovako nešto i da če me tek sad koristiti i ponižavati na poslu. Onda je gospodarica zadigla moju haljinicu ispod koje nisam imao ništa, samo kavez za moj penis. Šefica je glasno uzdahnula. - Šta je to?... - Sad češ da vidiš draga... Reče gospodarica. Onda je uzela napojnu kutiju sa dva kabla i priključila na moj kavez za penis .-Dušo, moli me? - Molim Vas gospodarice, molim Vas... Preklinjem Vas, molim Vas, molim Vas, molim Vas gospodarice, molim Vas... - A šta moliš? Da te uključim na elektro šokove ili ne? (Naravno da sam morao da kažem da želim da me uključi) - Da me uključite na elektro šokove gospodarice... - Ne znam, moraš još moliti...-Molim Vas, molim Vas gospodarice... Onda me gospodarica uključila na elektro šokove bez upozorenja, a ja sam vrisnuo... Dobio sam šamarčinu da su mi se prsti oslikali na obrazu. Pojačavala je i smanjivala jačinu i tako se igrala, a ja sam bio van sebe. Jaukao sam i stenjao što je njih zabavljalo pa su mi se smijale i ponižavale me... Gospodarica me pitala koliko već nosim kavez bez prestanka? Rekao sam da je ovo treći mjesec,a ona je rekla da hoće da čuje koliko tačno dana... Nisam tačno znao, pa je gospodarica pojačala jačinu još, a ja sam jaukao... Kad je konačno prestala, odahnuo sam. Ali samo nakratko, jer je onda uzela šibu i naredila da kleknem na sve četiri. Digla mi je haljinicu i moja guza je ostala gola i spremna za šibanje. Drugu šibu je dala šefici pa je i šefica stala iznad mene. Počele su lagano da me šibaju, naizmjenično, gospodarica pa šefica. Onda sve jače i jače... Prvo po guzi pa su mi podigle haljinicu još više i počele da me šibaju i po leđima. Sve jače i jače su me šibale pa sam počeo vrištati i uvijati se. Onda je gospodarica uzela klupu, a ja sam je zajahao tako da budem u istom položaju, na sve četiri. Za vezala me preko leđa i noge i ruke mi je za vezala za noge klupe. Nisam mogao maketi ničim. Opasale su umjetne kurčeve oko struka i stale ispred mene. - Sad če moja kurvica da nam popuši ove kite... Jel tako kurvice? Upita gospodarica. - Gospodarice, molim Vas... Počeo sam moliti... Onda me uzela za bradu i podigla mi glavu. Iznad mene su stajale gospodarica i šefica i jebuzovno me gledale sa visine. - Moli pičkice... Želiš li da te jebemo? - Daaaaaa, gospodarice... 

Prvo mi je gospodarica stavila svoj umjetni ispred usta a ja sam odmah zinuo i krenuo da ga uzmem usta. Međutim, gospodarica ga je izmakela. Tako nekoliko puta. Cimala me je dok sam ja pokušavao da ga uzmem. Bilo im je smiješno. - Moraš da moliš da bi dobio ovaj kurac! - Molim Vas gospodarice, molim Vas da dobijem Vaš umjetni, molim Vas, preklinjem Vas... Onda mi ga stavila usta i počela me jebati. Nakon nekog vremena, izvadila ga je pa je na red došla šefica. I nju sam morao moliti da dobijem njen umjetni usta... Kad sam im popušio umjetne, gospodarica je uzela lubrikant i počela mi mazati guzu. Znao sam šta me čeka. - Šta se kaže pičkice? - Hvala gospodarice

-Hahahahaha... Obe su se smijale... Želiš li da te jebemo? - Da gospodarice, molim Vas... Nisam imao izbora, morao sam moliti da dobijem i u guzu. Nije prvi put, ali nisam očekivao da če me pred šeficom ovako poniziti. 

Stavila mi je umjetni na guzu i počela da prodire u mene... Uletio je brzo, dok je šefica stajala ispred mene i stavila mi svoj umjetni ispred lica. Znao sam da treba da ga uzmem i da ga pušim. Pa sam kao prava kurva primao jedan u guzu, a drugi usta. Bio sam van sebe... Prvo ponižen, a drugo napaljen od situacije. Jer poslije ovoga, svaki dan ču gledati šeficu koja me je izjebala i koja če me tek sad ponižavati i mučiti na poslu. 

Gospodarica i šefica su se mijenjale, dok me jedna nabija, drugoj pušim umjetni i obratno. Kad su završile, sjele su i zapalile cigarete. Uzele su dildo i na bile mi ga u guzu, a onda me slikale tako išibanog i izjebanog. 

Sutradan na poslu, kad sam prolazio pored šefice, oborio sam glavu i samo je pozdravio tiho. Zaustavila me i rekla da dodžem u njenu kancelariju. Obuzelo su me trnci i strah, ali sam morao poslušati. Pokucao sam i ušao u kancelariju. Šefica je sjedila u svojoj stolici i pušila cigaretu. - Slušaj, juče si bio dobar, zato očekujem da češ i ovde biti ponizan i da češ me slušati bez pogovora! - Da šefice... Dogovorio sam... - Na koljena... Bilo je naredženje... - Ali šefice... - Na koljena, prosiktala je... I ja sam se spustio na koljena i dopuzio do njenih nogu. Uzela me za bradu i podigla mi glavu... Zadimila mi u lice i rekla da od sad hoče da budem rob i na poslu, da me ponižava i da mi naredžuje... Nisam se smio buniti, samo sam potvrdio šta je tražila... - Da šefice, biče kako Vi kažete... 

-Sad mi ljubi štikle! Sageo sam se i počeo ljubiti štikle šefici. - Za, sad je uredu. Slobodan si. Kad te budem opet trebala da si se nacrtao ovde, jasno!! - Da šefice, kako Vi kažete... I tako sam morao i na poslu biti poslušan i ponizan... Gospodarica i šefica su sad često razgovarale i često se družile , a ja sam bio potčinjen i morao sam ih slušati i izvršavati njihova naređenja!!! 

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

bas sranje

Korisnik

Sranje od priče.