Studentkinja (sedmi dio)

(Za čitanje ovog nastavka pogledati  prethodni , šesti dio. U serijalu Transvestit – student,  biva podvođen ucjenom od fakultetskog kolege a u prethodnom nastavku je imao zakazan susret s kamiondžijom na benzinskoj pumpi. Slučajno se sreo s dvojicom lokalnih vršnjaka koji su ga sami podveli , iskoristili i ostavili da leži vani u mraku.)

Ford je odlazio. Ostao sam u mraku klečeći na zaprljanom baloneru. Osjetio sam neočišćenu sprermu nekog od njih dvojice koja se skorila na obrazu. Lice mi je vjerovatno bilo uništeno jer su njime čistili prljave kite. Sve me boljelo , gorio sam iznutra a počeo sam se tresti od hladnoće dakle morao sam se pokrenuti. Sporim pokretom , drhteći , izvadio sam šal iz torbe , obmotao vrat s mukom , torba je bila lagana , gojzerica nije bilo u njoj.


Šta da radim , mislio gledajući oko sebe ? Nisam znao koliko je sati ( dođavola , zaboravio sam sat) , Davora nije bilo na vidiku , nesuđenog prevoznika zbog kog sam natjeran da dođem na pumpu također nije bilo. Kamion je doduše stajao u mraku ali nisam mnogo hajao za time , razmišljao sam kako se izvući odavde. Fakini su mi uzeli pare , ne mogu na taksi osim da molim taksistu da me čeka pred vratima pa da mu platim ? Nisam izgledao nimalo reprezentativno kao uprljani transvestit silovan i iskorišten od dvojice mladih dripaca. Policiju da zaustavim pa da me voze kući ? Ma daj šta ja to lupetam ?. Polako ću ustati i odjebati odavde ali da mi je makar da vidim kako izgledam , da se probam koliko-toliko očistiti , kako ću kući ?

Daleko je stan u centru , i dalje sam grozničavo mislio , da sačekam Davora ? Jasno mi je da će se raspizditi jer nemam nikakve zarađene pare kod sebe ali valjda će shvatiti , vidjeće kako izgledam ? Gdje da ga čekam , ovdje u mraku na podu – nikako , već umirem od hladnoće , u pumpu ne mogu , moram opet u onaj prokleti WC , da se makar malo ugrijem , sredim , pa ću izaći na rub zgrade i čekati ga , vraćati se u WC na povremeno grijanje dok ne dođe , svjestan je da se nemam čime vratiti , svjestan je da sam jebena potencijalna meta , na kraju krajeva doći će zbog para – he , nasmijao sam se kratko ironično jer Davor neće dobiti svoj novac ?

Ipak da idem na tramvaj , mjesečnu kartu imam čak i ako naiđe kontrola ovako kasno ? Skinuću periku , oprati se u WC-u kako znam i umijem. Noć je , umotaću lice u šal do vrha nosa i zadići revere balonera , to je najbolje , odoh se samo malo prilagoditi i kidam , tako sam mislio.

Nisam imao pojma koliko vremena je prošlo , iako me srce vuklo što dalje s tog mjesta , pošao sam prema WC-u najbrže što sam mogao a hodao sam polako  jer sve me je boljelo , nisam mogao brže. Ljuljao sam se u hodu i pomislio sam na svoje jedine štikle u kojima nikako nisam znao hodati i bespotrebno razmišljao kako bi mi bilo mnogo teže da sam ih obukao.

Prišavši toaletu ponukan ranijim iskustvom polako sam otvorio vrata. Nad lavaboom je prao ruke neki čovjek , okrenut leđima ka vratima, krupan kao planina. Brzo sam šmugnuo u prvu kabinu do sebe i brzo i tiho sam se zaključao i gotovo prestao disati. Nikakav neobičan zvuk se nije čuo , krupni je rutinski osušio ruke i sporo izašao napolje. Vrata su tresnula.

Odahnuo sam. Sačekao sam desetak sekundi , ohrabrio sam se i polako izašao , bukvalno nakon dva koraka prema kabini za invalide , snažna ruka mi se spustila na rame.

Okrenuo sam se kao tane i malo zakoračao unazad. Krupan i visok ćelavac je gledao u mene pa progovorio „Gdje si dosad jeba’ te ja“ ?

U trenu sam shvatio da je to kamiondžija kome me je Davor poslao. Bio sam u šahu , ponovo , vlastitom glupošću ,  iza mene je bio zid s lavaboima i ogledalima u kom me kamiondžija zapravo vidio kad sam utrčao u kabinu , ispred mene on krupan kao Planina (tako ću ga zvati), toliko krupan da uopšte nisam vidio vrata toaleta.

Bio mi je pun kurac iznenađenja , presretanja,  nasilnog zadržavanja , nasilne jebačine u moje lice i dupe. Skupio sam posljednji atom snage,  krenuo ka njemu , nekako ga odgurnuo u stranu i projurio ka vratima. Planina je bio visok i krupan ali je bez obzira na to bio je i brz , nisam ni dohvatio kvaku a ruka teška kao malj se opet spustila na moje rame ali ovog puta me još čvršće stisnula. Otvorio sam nekako vrata ali nisam mogao izaći jer i njegova druga ruka je za manje od sekunda bila na mom ramenu , zaustavio me u mjestu , okrenuo i polako odgurnuo prema dovratku.

Gledali smo se. “Gdje ćeš u pičku materinu , i gdje si dosada pitam te. Hoću da te fino jebem a ti kasniš“  , upitao me ? „Ja se ne jebem“ zarežao sam i opet pošao prema vratima. Dodijalo mu je valjda , vratio me uz dovratak , sageo se i jednostavno i prosto , poput vreće krompira , podigao me na svoje lijevo rame. Ležao sam dakle presavijen na njegovom ramenu dok mi mi je čeličnim stiskom držao noge , okrenuo se , pokupio moju torbu s poda , izašao iz toaleta i krenuo prema kamionu.

Zasuzio sam i udario ga par puta rukama po leđima , nisam se mogao okrenuti da ga eventualno zgrabim za glavu , a on me samo desnom rukom oko koje je bila okačena moja torba klapnu po guzici.

Brzo je sa mnom na ramenu prešao kratak put od pumpe do kamiona. Dok me nosio , prstom je tražio moj anus , perverznjak,  istovremeno je govorio više za sebe nego za mene : „Neka si vala došla“.

„Pusti me molim te“ , umorno sam cvilio , no on nije mario za moje vapaje , otvorio je suzvozačeva vrata od šlepera , popeo se lako sa mnom na ramenima stepenicima strukom do visine sjedala i samo me na leđa položio na sjedište. Čim sam uvukao noge on se nastavio penjati i ušao je u vozilo. Dovraga , mislio sam , da je odlučio da me na tren ostavi samog i u vozilo uđe s vozačeve strane , možda sam mogao i kidnuti ? Ovako sam se polako povlačio u unutrašnjost kabine i ugledao ogroman prostor iza sjedišta koji mu je služio za spavanje. Bilo je prljavo i neuredno kao u svinjcu. nekako sam sjeo na njegov  krevet itekako širok za kabinu.


Ušašvši , zakoračio je odmah prema meni na krevet. Kabina je bila topla , ugodno zagrijana i to mi je godilo jer sam se bio nakupio zime. Skinuo sam baloner u čiji džep sam prethodno strpao šal i spustio ih pod. Sačekao je , povukao mi je noge , ispružio na krevetu i odmah počeo da otkopčava pantalone. Pustio sam ga blijedo gledajući kako mi grubo svlači pantalone i nešto nježnije najlonke. Gotovo sam izdahnuo kad je žustro legao do mene pritisnuvši me dijelom tijela.  Poljubio me baš grubo  , grozničavo trljajući svoje usne o moje , gnječio je moje usne jakim pritiskom. Bio sam okrenut malo na lijevo a on preko mene. Lijevom rukom mi je milovao dupe.  Kita mi se podigla čim sam osjetio njegove prepone na njoj. Osjetio sam sekund poslije i njegovu nabreklu kitu kroz farmerice. Teško je počeo disati , prestao me ljubiti i na tren se zakašljao.

Namještao je kitu uz moj stomak , lijevom rukom je šarao po mom dupetu natežući elastične gaćice. Još me malo privukao k sebi. Bilo je toplo , opuštao sam se. Pustio sam ga da moje tijelo potpuno prilagođava njegovoj kiti i rukama. Uzbuđivao sam ga , ponovo me počeo grubo ljubiti uz kratke prekide. Jezikom je oblizivao svoje usne. Polako sam uzvraćao s rukama na njegovim obrazima.

Zastao je , polako se uspravio , svukao je svoje hlače. Vratio se i polako mi raširio noge. Trljao je svoju kitu o moju dok sam ležao . Dodir dva nabrekla penisa je moj napumpao do maksimuma a i njegov je bio nabreknut. Ljubio me poput divlje zvijeri tako da sam morao gutati njegovu slinu . Navodio je kitu uz moja muda , dodirnuo sam njegov nabrekli kurac rukom i požudno ga pogledao. Dahtao sam.

„Ne , ne , ne“ izgovori , povuče se pa nastavi : „Nećemo tako“ , hoću da te izjebem propisno“. Iako krupan , tresao se poput kruške na grani od uzbuđenja pazeći da ne  svrši. Stao je desetak sekundi kleknuvši. Posmatrao sam njegov nabrekli kurac koji mi se svidio više od svih dosadašnjih.

Lako sam se iz ležećeg položaja u skučenoj kabini prebacio na koljena , ispred sebe pružio ruke i zauzeo pozu kuje. Pohvalio me : „Sjajno razmišljaš“ , uspravio se na koljenima pomakavši se na dno kreveta zanjihavši  kitom ispred mojih očiju. „Poljubi“ reče. Poljubio sam vrhovima usana vrh glavića vrlo kratko dva puta , vješto privukavši noge ispod sebe da oslobodim ruke. Nasmijao sam se i nalakirane nokte obje ruke položio opet na njegov kurac. Sad se nije bunio. Posmatrao je kako mu polako počinjem drkati kurac dok sam ga nasmijan gledao u facu , sviđali su mu se moji nokti na njegovom kurcu.

Lagano sam mu drkao i to ga je uzbuđivalo. Priđe najbliže što je moguće bliže uspravljen na koljenima prinoseći kitu mojim ustima a sam se spustio još malo niže cijelim tijelom . Osjetio sam dobro poznati miris. „Puši mala i nemoj da bi me ugrizla“ zapovijedi.

Ponovo sam vratio noge nešto unazad. Klečao sam poput kujice uz pomoć ruka. Lagano sam ustima obuhvatio njegovu kitu. S obzirom da su mi ruke bile na podu , on je svojim rukama potpuno diktirao poziciju mojih usta. Kao i svi njegovi prethodnici , odmah je zabio kitu u krajnju tačku mog grla. Mumlao sam poput grlice i opet se počeo gušiti. Jebao me u lice gurajući svoju kitu gore dole u mojim ustima , jedva je vadeći malo vani da dobije na prostoru. Osjetio sam neki neobičan miris koji mi je smetao ali on me nemilosrdno jebao. Definitivno nisam vladao situacijom. Morao sam disati kroz nos da bi kompenzovao punoću njegove kite u mojim ustima. Nabijao me tako jako u ritmu da sam se morao izvući , hirovito me vratio rukama pa sam se opet nekako izvukao , vratio me opet a ovaj put sam izbjegao gutanje i počeo mu ljubiti kurac , ponovo ga je vratio u moja usta ipak malo sporije i opreznije , uživao je i stenjao od zadovoljstva.

„Da kurvo“ (prvi put me nazvao nekim pogrdnim terminom) , puši , pušiiiii“.

Već sam očekivao topli mlaz na jeziku kad je on iznenada izvukao svoj kurac. Pljuvačka pomiješana s njegovom predsjemenom tekućinom mi se cijedila niz bradu. Polako sam je obrisao lijevom rukom ostajući u položaju kuje.

Gledao me uzbuđen , govorio je: „Kako bih volio istresti spremu na tvoje lijepo lice ali imam drugi plan“.

Ponovo sam sjeo na savijene noge , uspravivši leđa , obrisavši bradu , položivši ruke na koljena. Krajičkom oka sam posmatrao jadno stanje moje odjeće , izgužvane i isprljane. Nekako sam pokušao izravnati sisice , Planina je glasno uzdisao i posmatrao me. Vidjevši me uspravljenog sjedeći na savijenim nogama , on se nageo i s kitom u rukama me poljubio u usta. Mislio sam da će ipak izdrkati i svršiti koliko sam ga uzbudio. No nije  , bacio je dva jastuka iza mene. Naveo me da legnem na jastuke i podigao mi donji dio tijela s kreveta , razdvojio moje ispružene noge , ispod je podvukao svoje noge u savijenom položaju , moja razmazana šminka ga je uzbuđivala  , nakon večernjeg iskustva uz njegovo „polukidnapovanje“ izgledao sam baš loše , izjebano , baš kao prava kurvetina, perika mi se rasula po jastuku  , takav sam ga uzbuđivao ,  oboje smo dahtali.
Osjetio sam njegov kurac na rubu mog anusa , znao sam šta slijedi i instiktivno sam se pokušao odgurnuti od prijetećeg kurca , on me šaketinama zgrabio za stuk kako bi me držao mirnim.

„Sačekaj kurvo , biće sve brzo gotovo , samo da ja obavim svoje“ siktao je.

Vješto me namjestio da mi je anus bio ravno uz vrh njegovog kurca , dobro je vidio ali prije toga me iznenadio : „Pruži ruku „ dreknu. Zbunjeno sam ga gledao i pružio dlan , ispod kreveta je sjevnula neka tuba , hladan gel mi se sasu na ispruženi dlan.

Gledao je u mene iskežen i nastavljao : „Lubrikant lutkice , istrljaj ga dobro , tebi ide u prilog“.

Sageo sam glavu , lakirani nokti su se presijavali na njegovom kurcu dok su tragovi lubrikanta vezali moju ruku i njegovu kitu. Planina je s visine gledao u transvestita razmazane šminke kako uzdignutih nogu masira njegov kurac kojeg očekuje u sebi za koji sekund“.

„Spremi se“ , zarežao je opet. Rukama me pritisnuo poput najvrćih kliješta kad je pdmazanu kitu gurnuo u vrh mog anusa. Mišići su pružali nešto blaži otpor jer je kita bila podmazana.

Zavapio sam i zastenjao primajući drugi različit kurac u samo pola sata vremena. Ležao sam raširenih nogu. Planinin stomak je bio oslonjen na mene dok me luđački jebao. Zatvorenih očiju , velike koncentracije i ekstaze gurao je kitu u mene. Nabijao me tako snažno da sam iznutra počeo dodatno goriti. Njegova podmazana kita je tukla kao čekić , osjetio sam njegova bedra na svojima , njegovu kožu , vonj. Stomak je u potpunosti spustio na mene , ruke su mu popustile i jako me je pritisnuo težinom.

„Ha,ha kurvo“  , nasmijao se , vratio se malo nazad , oslonio se na ruke i počeo mi ljubiti vrat , rukom mi je dirao međunožje dok me jebao straga. Polako je ulazio i izlazio , pomjerajući kitu gore – dole za centimetar , slinio je i dahtao ljubeći me i ližeći po vratu. Zatvorio sam oči pokušavajući opustiti unutrašnje mišiće i ublažiti bol u leđima. Milovao mi je bedra i ubrzavao ritam. Jebao me sve više i više. Opustio sam anus koliko sam mogao da mu kurac prolazi kroz mene.

„Otvori oči kurvo , pogledaj me“ opet je zarežao. Otvorio sam oči i gledao ga. Bio je u transu , oznojen , ljubio me po vratu istovremeno me puneći , okretao je struk kako bi cijeli ušao u mene.

Analni otvor me bolio ali i njegov je glavić dosegao do moje prostate. Prosiktao sam kao zmija u uzbuđenju , njegov glavić je bio spužvast i ugodan, baš je godilo , osjetio sam pravi užitak u sebi. Podigao sam zadnji dio i odgurnuo se dublje na njegov kurac. „Aaaaaauuuuh“opet sam prosiktao i zanjihao bokove lijevo-desno kako bih povećao užitak.

Jebao me sve jače i jače. Koliko god sam se osjećao iskorišteno , poniženo , podložno i jadno , shvatio sam šta mi se zapravo sviđa u svemu. Ovaj udarac njegove kite u moju prostatu , to je ono najbolje dođavola , tako je dobro. Jebao me još jače , gunđao i dahtao. Zabijao se u mene i iz mene gotovo mi kidajući bokove rukama.

„Kurveeeetinoooo „ urlao je „Uzmi gaaaaaaa“. Kita mu je postala čvrsta poput granita. Raširila se i ispunila svaki milimetar mog anusa. Uživao sam u ekstazi i sam , potpuno me ispunio , mislio da će mi zidovi anala popucati koliko mu se kiturina raširila , topli mlaz je podmazao zidove i vruća sperma je zaplovila kanalom , svi bolovi u meni su nestali. On je psovao kao lud na vrhuncu , gotovo sam osjetio svaku kap njegove spreme kako mi miluje anusni otvor.

Oboje smo uživali , zaista uživali , bio je najbolji jebač dosada , ispunio me kao filovanu papriku , uzdisao sam i rukom tražio svoju kitu , nisam je ni dohvatio prstima eksplodirala je.

Noge su mi pobijelile od vlastite spreme iz kurca , sperma se slivala s bedara ka dupetu jer sam ležao.

Planina je drkao po meni ostacima spreme  , drkao sam istovremeno sebi i jezikom tražio svaku kap njegove spreme koja je završila na meni. Zaista sam jebena podložna kurva , kakvo poniženje , njegova sperma pod mojim nosem , anus koji bridi , sve ću uraditi za tebe Planinčino , mislio sam u ekstazi.

Planina se izvuče iz stražnjeg dijela kabine , tražeći neki peškir. Obrisao se od znoja i spreme. Ležao sam nemoćan. Zaista nisam mogao ustati a nisam dijelom ni želio , bilo je toplo , ugodno i želio sam ga opet u sebi.

Lijeno sam podigao glavu , Planina je sjedio za volanom i pušio. Polako sam se pridigao , podigao najlonke pa ih strpao u džep pantalona čim sam ih navukao preko patika. Izvukao sam se na suvozačevo mjesto povukavši baloner za sobom. Moja torba je bila na patosnici suvozačevog mjesta. Sjeo sam i nešto sam na sebi popravljao i ravnao. Košulju , sisice , periku , bio sam zgužvan poput mrtve krastače , ličio sam na sve osim na vitkog seksi-transvestita. On me gledao. „Želiš li vode“ , upitao je ? Klimnuo sam glavom i nakon par sekundi žedno ispijao vodu koju mi je dodao. Tresao sam se od uzbuđenja i polako spustio glavu na ruke. On se nije osvrtao , pušio je.

„Moraš ići ipak“ rekao je , „Nenadano sam danas završio s carinom  , vjeruj da sam čekao da dođeš pa da odmah idem , neću spavati na ovom parkingu , da si zakasnila samo koji minut u toalet otišao bih“.

Ćutao sam. Mašio se za novčanik: „Evo 50 maraka, dobra si. Možeš li otići doma ima li te itko odvesti“?

Uzeo sam novac i samo klimnuo glavom. Nageo sam se preko ručne kočnice , desnom rukom ga pomilovao po vratu i poljubio između obraza i usana. S torbom i balonerom na ramenima sam gotovo ispao iz kabine. Odmakao sam se  , motor je zabrujao i kamionska grdosija se lijeno pomicala prema asfaltnom putu. Pogledao sam prema pumpi – mrak. Umotao sam se u šal , ogrnuo koliko sam mogao i s torbom u ruci oprezno prišao pumpi. Golf bijeli je stajao parkiran na samom ulazu u kafić. Umorno sam prišao do suvozačevih vrata , Davor je bio za pultom u pumpi , čim me ugledao odmah je izašao.

Gledao sam ga ćutke a on je samo upitao : „Dobro si“ ? Klimao sam glavom i sjeo u auto koje je otključao. Sjednuvši na mjesto vozača reče : „Očajno izgledaš , kao da te jebalo krdo muflona“.

„Vozi me kući Davore molim te „, tiho sam prozborio pruživši mu 50 maraka. Smjesta je krenuo. Polako sam mu ispričao sve što se desilo gotovo monotonim glasom. Nije me prekidao. Rekao je dam se sam sjebao u dobroj mjeri ali da će se raspitati o dripcima koji su me silovali prije Planine.

„Da naplatiš“ , zajebavao sam se i ja u trenucima najveće muke , provokativno ga pitajući ?

„Da , da“ , odgovorio je mrtav ozbiljan , „Šupci mi duguju 50 maraka jedan a 20 drugi i izvinjenje“.

Ništa više nisam govorio , shvatio sam koliko zapravo moje „usluge“ vrijede Davoru. Na parkingu sam mislio da će opet tražiti da mu pušim kurac ukoliko ga ne pozovem sebi pa sam ga pozvao. Nije želio , sutra će doći na kafu i kekse.

Tiho poput miša , s perikom u rukama , konačno sam otvorio vrata svog stana i gotovo odjeven pošao pod tuš. Ni o čemu nisam razmišljao , očišćen i ušuškan , zaspao sam kao klada.

Probudio sam se u podne.  Nisam otišao na fakultet , telefon je zvonio ali nisam htio ustajati , poslije ću zvati majku. Želio sam kafu u džezvi veličine lonca , boljela me glava. Na sebi sam imao ženske gaćice jer su mi sve muške odložene na pranje. Dok se kafa kuhala , navukao sam jedinu žensku potkošuljicu koju imam a nikad je ne nosim jer je jarko-crvena i nabacio ogrtač. Pregledao sam svoje jadne stvari zbog prethodne noći, Farmerke nisu poderane ali su prljave zbog mog dugog klečanja i kretanja na koljenima dok su me jebali dripci malo prije Planine. Odmah sam ih ubacio u škaf s puno deterždenta da omekšaju fleke Šal je bio izgužvan ali začudo čist. Baloner je bio spreman za hemijsko čićenje , probaću ga poslije oprati u mašini , etiketa kaže da bi trebalo da može. Vidjeću .

Ojećao sam se ženstveno , navukao sam štikle ,  pio sam kafu , gledao Lucero na HRT2 u „Ljubavnim vezama“ i zavidio joj kako dobro izgleda. Istovremeno sam razmišljao - Hans će prekosutra biti ovdje , ukoliko Davor bude najavljivao nešto za večeras lagaću , bježaću ali neću ići. Jedva čekam Hansa , jedva čekam kraj. S Planinom jeste bilo lijepo ali lijepo kad me Planina luđački puni spermom a sve prije i  nakon toga , sve je užas. Zašto me svaki put moraju degradirati , zašto sam svaki put kurva , kurvetina , kučka i slično? Ne očekujem ruku na srce od balkanskih Varvara razumijevanje i respekt ali svaki put se prema meni odnose kao prema posljednjoj krpi , otarku , začepljuju mi usta , vežu , posmatraju me kao automat koji mehanički ustima prazni njihove nabrekle kite , niko osim Hansa mi nije pružio ruku , tretirao kao damu , nježno poljubio , niko samo „sisaj , puši , gutaj“ – užas ?

Hans , kada dovraga stiže Hans ,sutra ujutru ili popodne ?

Gledajući Lucero kako plače na HRT2 , suzio sam i sam vajkajući se nad svojom nesretnom sudbinom te razmišljao o Hansu. Moja majka će doći u posjetu izvjesno je. Šta uraditi ? Davora se moram otarasiti prije njenog dolaska , nanjuši ona problem na kilometar , šta ću uraditi ? Ženska odjeća u ormaru. Joj !

Sjedio sam u satenskom kućnom ogrtaču i pio kafu. Dodir gaćica i ženske potkošulje su me odmah usmjerile na to da razmišljam i ponašam se kao žena , zagledao sam štikle na nogama i odlučio da što više pokući hodam u njima da se naviknem. Psiha je čudo. Mijenjao sam raspoloženje poput kameleona koji mijenja boje a vani u hodniku se čulo neko komešanje , neko otvaranje i zatvaranje komšijskih vrata.

Gotovo da se nisam pomjerio kad se čulo zvono i kod mene. Nisam očekivao nikoga , Davor nikada nije došao iznenada jer me izgleda nije želio gledati kao muškarca a da se obučem u ženu morao je narediti. Poštar ili neki dosadni komšija . mislio sam. Pozvonilo je još dva puta uz neko nervozno kucanje. Pogledao sam se  - osim ženskog donjeg veša na sebi koji me nije mogao kompromitovati jer je bio sakriven ispod ogrtača , nisam imao baš ništa žensko na sebi ,štikle ostavljam ovdje pod stolom u sobi. Ustao sam i žustro se htio riješiti ili poštara ili dosadnih komšija. Pogledao sam na špijunku – gledao sam vrh tjemena muške frizure , neko ispred je gledao u cipele i gotovo stajao na mojim vratima , otključavši i otvorivši vrata , opet sam doživio iznenađenje – ko zna koji put od početka moje nesretne sarajevske transvestitske sage do danas ?

Na vratima je stajao – Dženo , nasilno me jebao pola sata prije Planine s jaranom i nestao u noći ostavivši me da se tresem u mraku i rekao mi da budem zahvalan što me nije iskasapio leptirom , pretukao , gepekovao , vezao , kidnapovao ili držao u nekoj od bezbroj sarajevskih ratom srušenih  , napuštenih i neobnovljenih kuća da me tu jebe i drži protiv moje volje. Iako me je i orobio nije preturao po mojim dokumentima , nikad ga prije nisam vidio , nisam imao pojma kako je saznao gdje živim.

Bio je počešljan , nešto uredniji nego noćas , u ruci je držao kesu i jedan cvijet. Ružu.

„Ući ću“ ,reče i zakorači u stan dok sam ga zabezeknuto posmatrao. Kao vjetar sam pojurio iz hodnika kroz sobu prema kuhinji , shvatio je da sam se prepao , nije trčao ni galamio , zatvorio je vrata od stana i pribrano me molio da se smirim da mi neće ništa. U bunilu sam preturao po kuhinjskoj ladici i izvukao najveći nož koji sam imao. Nije bio baš oštar ali on to nije znao. Stajao sam zatvoren u klopci kuhinje koja je mala i u potpunosti otvorena ka sobi. On je spustio ružu na stol u dnevnoj sobi ,  stao na kuhinjski ulaz , raširio ruke , podigao ih visoko i rekao : „Edine , neću ti ništa , vidi – nemam oružje , molim te da sjednemo , sve ću ti objasniti“.

Tresao sam se. Telefon je bio u sobi čim izađem iz kuhinje s desna ali kako ću telefonirati s nožem u ruci i okrenuti šest brojeva da me ovaj ne sredi kao palačinku ? I koga da zovem ? Ko zna gdje je Davor ? Policiju – možda  , ni ovaj neće propjevati , niko se ne hvali kako jebe transvestite. Da , zvaću policiju mislio sam.

„Odmakni se“ , glas mi je drhtao , „Izlazi , probošću te“ , glas mi je izdajnički drhtao od straha i nervoze ali je imao nešto odlučnosti. Dženo je polako zakoračio ka meni – „Neću ti ništa , sigurno , došao sam da ti nešto predložim , neću te tući ni dirati , spusti to molim te , samo sjedni da porazgovaramo“ ?

Gledao sam ga s nevjericom. Ispružena lijeva ruka s nožem se polako tresla. Polako koračajući ka meni kratkom kuhinjom , Dženo me desnom rukom uze za zglob , brzim pokretom ga okrenu. Zajauknuo sam od bola , ispustio nož i spustio se na desno koljeno. Očekivao sam udarac njegovom lijevom nogom u moje lice – ništa se nije desilo. Pustio mi je ruku , podigao nož kog je podigao i ubacio u prvu ladicu kuhinje. Pomogao mi da se odignem i ponovio – „Sjedi bolan Edine , samo da malo poprićamo“.

Ćutke sam došao do dvosjeda , on je sjeo na fotelju. Gledao je moju potkošuljicu koja se nazirala ispod ogrtača. „Hoćeš li da počnem ispoćetka , tako je najbolje“ , upita me s iskvarenim sarajevskim akcentom ?

Klimao sam glavom , pio svoju kafu i gledao u njega – šta sam dugo mogao ?

„Proha i ja smo se onu veče malo posvađali. Njemu je bilo krivo što sam te jeb’o iako si i njemu popušila. Rekao je da smo te trebali iskasapiti i jebati sve pedersko. Bilo mu je krivo što smo te poštedili. Stjerao sam ga u kurac , dao mu onih 18 maraka što smo ti uzeli i ostavio ga u Velikoj kafani na Višnjiku a ja sam autom odmah došao ovdje i čekao te , još sinoć“.

Gledao sam ga ne dišući.

Prvi put se blago nasmiješio : „Edine bolan , tramvajska iskaznica ti je ostala s parama , mimo ostalih dokumenata. Kad sam izvadio pare , izvukao sam i tramvajsku , skontao sam doduše da sam nešto izvukao ali mi je sinoć bilo do toga samo da te jebem koliko si bila dobra. Kad sam Prohi dao pare , pogledao sam tramvajsku , sve piše , ime , prezime , fakultet , adresa , sprat – sve“  , zastao je sekundu i izvadio cigarete i tramvajsku iskaznicu koju je spustio ispred mene.

Tramvajska iskaznica , Dženo one noći zaista nije pipnuo pregradu novčanika s dokumentima ali eto tramvajska je sama došla do njega.

I zaista , studentsku adresu sam napisao u zahtjevu za tramvajsku a uredna teta na izdavanju je čitko pisaćom mašinom u za to predviđena polja revnosno upisala sve što je Dženo nabrojao , čak i sprat.

Ustao sam i otišao po pepeljaru. Ogrtač je lelujao između mojih nogu. Vratio sam se i opet sjeo , desnu nogu sam prebacio preko lijeve i ulijevo se okrenuo ka njemu , desno bedro je izvirilo. U sekundi je postao pohotan.

„Čekao si me sinoć kažeš“ upitao sam ga ?

„Ma , ja“ , nastavio je smireno , „Ćekao sam dole u autu nekih 20 minuta  , ispušio 3 cigare i popio pivu. Piše da fakat jesi student , a i mlada si , isto smo godište , ja sam mjesec stariji od tebe a Proha godinu“...zastao je „Imaš pivu da popijem“ ?

Ustao sam i donio sam oboma po Laško pivo , nije htio čašu. Gutao me pogledom iako sam nosio samo ženski donji veš koji on nije vidio. Svjesno sam hodao izazovno.

Nastavio je : „Uglavnom kontao sam da iz zajebancije nisi došla obućena k’o treba na pumpu. Kontam da ćeš s pumpe ’vamo , kontam vratiću ti cipele i iskaznicu , izviniti se i malko poprićati kao što sad hoću da prićamo ali nije bilo prilike. Vidio sam kad si došla. Neki ćovjek u golfu je ćekao na prakingu dok nisi ušla u haustor pa je tek onda otišao , nisam želio da se otkrijem njemu – reko' doć’u sutra.“

Ćutao sam. On je nastavio : „Jutros je bilo lako , znam koji si sprat , pokuc'o sam na prva vrata i rek'o da sam tvoj jaran student ali da ne znam gdje živiš jer prvi put dolazim i evo me tu sam“ zaćutao je.


Nije bio ni sjena onog sinoćnjeg Džene. Bio je skrušen i miran , čak me nije ni gledao oči. Odmah sam pomislio na sinoćnji užas doživljen od njegovog jarana i njega , progutao sam knedlu  , zasuzio , pogledao prema prozoru i lijevu ruku stavio ispod brade. „Gade“ , procijedio sam plačnim glasom, „šupčino“, „gade“....dok sam brisao suze on je ćuteći s fotelje prešao do mene na dvosjed. „Gade“ , govorio sam i udario ga lijevom rukom po ramenu“ „Gade , gade , gade , gade , gade , gade , smeće  šupku“ , pojačavao sam dinamiku uvreda sve jače ga udarajući sve histeričnije plačući. Sav bijes od sinoć i prethodnih dana , sav bijes prema Davoru i ucjenama , sve sam iskaljivao  ovog momenta na mom silovatelju koji je miran kao bubica sjedio do mene.

„Gade , gade , gade , gade“ , završavao sam gorko plačući s objema rukama na licu. On je nemušto sjedio i nevješto me zagrlio. Plakao sam desetak sekundi. On me jače zagrlio. Prestao sam plakati , rukama sam obrisao suze i odmakao se od njega. Pogledom sam primjetio kako gleda ispod mog ogrtača.

„Dobro.“....nastavio sam dok sam šmrcao posljednji put , „Šta hoćeš od mene“ ?

Gledao me. Zapali opet cigaru. „Vidi , sinoć sam bio podivljao jer je Proha bio sa mnom , dobro htio sam se malo zajebavati , spucati ti koji šamar , eventualno da mi popušiš , ali sam shvatio da mi se sviđaš , baš mi je bilo dobro kad sam te jebao. Na kraju sam ti sve ono rekao zbog Prohe , da ne misli da sam pička kog fakat lože trebe kao ti. Ćitavo vrijeme kontam da sam ti treb’o otet’ dokumenta a nisam zapravo i eto sreća uzeh neplanirano ovu iskaznicu. Uglavnom Edine“....napravi pauzu , povuče dim i nastavi , „Ćitav život sam na ulici. U ratu me nisu mobilisali jer sam bio premlad iako sam se javljao u dobrovoljce. Živim sa starom , ona ima malu penziju , ja bunarim , gluharim , tućem se , ćinim usluge pravoj raji i gradskim likovima , ima nekako za pive , cigara i da se plati struja , život mi nikad nije bio majka samo maćehetina ,nemam trebu i htio sam , zastao je , "Htio sam“......“Šta si htio Dženo , reci“ , ponovo sam ga upitao ?

„Budi moja cura"  - bubnu pa nastavi "Mislim ne zaprave jer u grad s tobom ne mogu izać’ ali ovde , ovako , pravo mi je krivo što je sinoć bilo ’nako ali popraviću se. Ti ne moraš ništa , ništa , onaj lik od sinoć ako ti je frajer raskini , ako imaš problema s njim ja ću se pobrinuti za njega,  nikakav ti više problem nećeš imati , nikakav. Ti ući , idi na fakultet i nekad me zovni ovde da se malo mazimo i to je to , bijelih pćela ćeš imati , ništa ti neće faliti , što budeš poželila , dobićeš“ ?

Nevjerovatno. Nevjerovatno. Očekivao sam leptir u trbuh  , dobijem Dženu koji hoće da mu budem – cura.

„Neću“ , rekao sam , „Neću , pa jesi li ti normalan“ skočio sam kao oparen s kauča , „Nakon svega što si mi napravio sinoć imaš hrabrosti doći ovdje  , napolje – izlazi napolje , izlazi napolje“...mahao sam rukama , ogrtač se raširio , sjevnulo su moje noge ispod roza gaćica te tijelo u crvenoj potkošuljici , bio sam pomalo smiješan , u dva koraka se pojavio preda mnom  i položio je ruku na moja usta. ? Bez grubosti u pokretima i glasu samo je rekao „Prestani , saćekaj da to skinem sa tebe“ i odmah mi skinu ogrtač. Stajao sam u donjem vešu pred njim. Prisloni me svojim tijelom uz kuhinjski zid. Izgledao sam preplašeno poput zeca. „Kako si samo lijepa“ , prošaputa , „Nemaš ni šminku ni periku ali ti odišeš ženstvenošću , nevjerovatno si lijepa“ , nakon što je ovo rekao sklopio je ruke oko mene i položio svoje usne na moje. Bio je to čudan osjećaj. Mrzio sam ga ali me ovaj zadnji kompliment totalno razoružao , niko mi nije rekao nešto tako lijepo. Osjetio sam neki losion na njemu. Gurnuo je jezik u moja usta. Osjetio sam okus vodice za usta. Njegov jezik je pošao istraživati moje ždrijelo. Stisnuo sam se s rukama zarobljenih uz tijelo , onemogućenih za bilo šta pritisnutih njegovim rukama i stiskom njegovog tijela na moje. Strastveno me ljubio usnama čvrsto pritisnutim uz moje istraživajući jezikom svaku tačku mog ždrijela. Popustio je pritisak i rukama je stigao do moje stražnjice gdje je proturio ruke ispod gaćica. Trljao je moje dupe poput gline. Obuzeli su me trnci , osjetio sam njegovu snagu na meni , uzbuđivao me. Počeo sam ga ljubiti po vratu  , imao je majicu na sebi , nije mi se dalo tu petljati , istrgao sam glavu iz njegove  , polako se spustio dole gotovo klizeći uz njegovo tijelo i zid  kao u sendviču. Otkopčao sam mu kaiš , hlače su bile na zlgobovima nakon par sekundi. Centrirao sam glavu spram njegovog međunožja , nevino ga prethodno pogledavši odozdo u oči. Spustio sam mu gaće. Poljubio sam mu jaja a zatim ih polizao dok se njegova nabrekla kurčina dodatno krutila. Polizao sam mu kitu od jaja do vrha i gotovo damski , nježno , prvo sam vrh glavića obuhvatio ustima a nakon par sekundi svoja usta sam popunio kožicom njegove kite. Počeo sam sisati pomjerajući se uz vertikalu nabijenog kurca – gore , dole. On je dahtao zatvorenih očiju nježno mi rukama dodirujući glavu. Snažno sam pušio njegov kurac gurajući glavom gore-dole što sam brže mogao. On se počeo grčiti , osjetio sam predsjemensku tekućinu na jeziku a koji sekund poslije  i topla sperma mi je preplavila usta. Gutao sam gotovo pohlepno toplu spermu koja od njegove kite nije ni mogla izaći , sve dok je on omlohlavljenu i uspermljenu nije izvukao iz mojih usta. Polako sam je očistio jezikom drkajući svoju kitu istovremeno. On je otvorio oči koje su sijale , njegova kita se smanjivala a ja sam je obasuo poljubcima.

Polako me je podigao gore , bio sam u ekstazi drkajući svoj kurac , ponovo se pribio uz mene trljajući svojojom mlohavom kitom moju nabreklu. Sperma je iscurila a ja nisam mogao dahtati jer je njegov jezik opet završio u mojim ustima. Digao sam desnu ruku malo umrljanu spermom dok je ostatak curio iz kurca niz bedra , vidio je to , prestao me ljubiti , svojom lijevom rukom je naveo moju desnu do mojih obraza i obrisao moju ruku o moj obraz. Zatim me kratko poljubio i otpustio navlačeći hlače. Gledao sam svoju desnu ruku. Otišao sam polako do toaleta da se operem. Pri pogledu u ogledalo posmatrao sam svoje lice dodatno perući ruku. Pojavio se iza mene. Sageo sam glavu da ga ne gledam u ogledalo. „Idi Dženo“ rekao sam , „Neću ti biti cura“.

„Ostaviću ti broj telefona ovdje“ reče ispisujući ceduljicu koju položi na cipelarnik u hodniku. „Ako me ne mogneš dobiti“ nastavi navlačeći cipele , „Brzo ćeš me naći u Velikoj kafani na Višnjiku“ , uđe u toalet  , okrenu me i opet kratko poljubi . „Predomisli se Edina , tu sam“, reče i sporo izađe iz stana.


Edin – Edina – Tina , Edin – Edina – Tina , bubnjalo mi je u ušima.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Kakvi zapleti, raspleti ludilo, steta sto ovako nesto ne moze da se snimi, nego svi cmizdre nad jadnim kasandrama i slicnim sapunica personama

Korisnik

Kraljica!❤️

Korisnik

Svaka cast na serijalu !