Bully

Uvijek sam bio njezan djecak. Visok prosjecno ali dosta mrsav. Izbjegavao sam sukobe sa drugim djecacima, nisam se znao tuci a i vecina ih je bila jaca od mene. Ipak desavalo se ponekad da ne mogu izbjeci sukob, i tada bih obavezno ja dobio batine. Bio sam prvi srednje kada se to desilo upravo ispred Ivane, djevojcice u koju sam bio nevidjeno zaljubljen. Bili smo prijatelji, ja se nisam usudio da napravim korak naprijed, da je pitam da mi bude djevojka. Taj dan je Zoran, mangup koji je isao u moj razred, pretjerao bas u provokacijama upucenih Ivani. "Ivana sta ces sa tim zgoljavkom, dodji da ti pokazem sta je pravi muskarac, drzeci se za muda preko farmerki... Izderala se na njega, nazvala ga seljacinom. "Neko ce da ti glavu razbije, jesi cuo" - rekla mu je. "Ko? Da nece ovaj tvoj sonjo?" Prisao mi je i pocupao me za uho. Uhvatio me nevidjen strah ali nisamo mogao samo preci preko tog ponizenja. Gurnuo sam ga sto sam jace mogao "Pusti me majmune"... A onda je uslijedila serija takvih udaraca da ne znam ni odakle su dolazili. Pokusavao sam uzvratiti, mlatarao rukama, ali moje sake nisu udarale cilj. Njegove jesu. Ostavio me da lezim na podu, njegovi drugovi su navijali,. Ivana je vristala... culo se "razvali pedera" ... "vidi pickice tuce se kao zensko" i takve stvari. Ponizenje je bolilo puno vise od udaraca... 
Nakon ovog sam se polako udaljio od Ivane... Naravno ni u ludilu nisam pomisljao na moje sanse kod nje. Ona je uskoro imala decka - jednog od Zoranovih drugova... koji je za mene bio isti kao on. To sam nekako vidio kao veliku izdaju... Vidjeti je u njihovom drustvu, zagrljenu s njim, kako se smije, ocito srecna...

Zoran nije stao tu. Maltretirao me na svakom koraku. Prolazio bih pored njega u skoli - on bi me pljunuo. Naravno da nisam smio uzvratiti. "Pa sta je picko jedna, reci nesto, budi musko". 

U drugom razredu sam upoznao Maju. Prirodna ljepotica. Imali smo puno toga zajednickog, volili smo metal muziku, iste bendove. Pustio sam i kosu da mi raste do ramena. Posto mi brada jos nije rasla, tek poneka dlacica koju sam brijao, ljepuskast, cesto su ljudi mislili da sam cura. Poceli smo se zabavljati Maja i ja, pa vremenom je pao i prvi sex. Od tada bi se redovno pipkali, istrazivali... Jebao sam je, ali bih ja brzo svrsio, onda bih joj lizao pickicu dugo dok i ona ne svrsi. Zelio sam da ga stavi u usta, da ga pusi, ali nije htjela rekla je da joj je to gadno.

Na jednom odmoru mi je prisao Zoran. Najezio sam se... "E dobra ti ona picka, Maja je li?" "Pusti me, odgovorio sam"... "Guzis li je? Garant ona bas voli kurac, vidi joj se u ocima". Osjetio sam nevidjen bijes, ali naravno nisam reagovao. "Zamisli da joj ja stavim svog macana, kako bi Maja skicala"... Srecom je zvonilo za pocetak casa.

Maja i ja smo naredna dva razreda ostali skupa. Pocela je vremenom da se zali da joj nije lijepo, da ocekuje od mene vise energije, inicijative.... U jednoj svadji mi je samo rekla "pa budi musko vec jednom"... Uglavnom, svadja po svadja i raskinuli smo. Maja je nakon mjesec dana nasla novog decka - Zorana !!!

Kakav je to bio udarac kada sam je vidio kako sjedi u njegovom krilu ispred skole, on je drzi za guzu, ona se smije... 

Tu scenu sam ugledao bas na svoj 18. rodjendan... Nisam mogao iscekati kada ce kraj tog 4. srednje, zamisljao sam da cu se onda odseliti negdje daleko, u picku materinu. Daleko od Zorana, Maje, svih koji su me ponizavali. Imao sam par prijatelja, iskreno, svi su bili sonje, bas kao ja.

Nakon par mjeseci Maja je jos uvijek bila sa Zoranom, ocito je bila ozbiljna veza. Sreo sam ih na hodniku u skoli, spustio pogled i posao proci pored njih, kada me Zoran zaustavio. "E, dodji kod mene veceras, moramo nesto ozbiljno da porazgovaramo, znas li gdje zivim?" ... Znao sam ali mi nije padalo na pamet "Znam" - "Nemoj da ne bi dosao, jebo bi ti mater, jesi cuo? Bas moramo ozbiljno porazgovarati" ... "Doci cu" rekao sam, naravno da se ne bih usudio da ga ne poslusam. "U osam veceras se vidimo, jasno?" ... "Ok"

Kako mi je samo srce lupalo od straha kada sam pozvonio na njegova vrata. On je otvorio, sasvim lezerno, bez uobicajenog prijeteceg stava. "Upadaj, idi ovamo desno u dnevni boravak, idem nam uzeti po pivo iz fridza" ... Usao sam, Maja je udobno zavaljena gledala TV, rekla je samo "Cao" onako nezainteresovano. 

Zoran je usao stavio pivo pred mene i rekao "Pijes pivo je li tako? Ako ti je previse gorko imam i neki sok" pa su se oboje nasmijali. Sjetio sam se kako sam joj nekada upravo to rekao, da mi je pivo bas gorko. Ko zna sta mu je kucka jos ispricala. "Ma zajebavam te, opusti se. Hocu da ti se izvinem za svo maltretiranje, jebi ga, sta da ti kazem, klinacka posla. Sad kad smo punoljetni moramo se zrelije ponasati, je li tako?" Prije nego sto sam ista rekao na to, nastavio je "Nego, Maja mi pricao o tebi puno, nije tebi lako druze. Ne vidjam te ni sa curama puno... kontao sam da si peder, ali kaze Maja da nisi bas nesto u krevetu, jebi ga"... osjetio sam kako sam se sav zacrvenio, htio sam nesto reci, braniti se da to nije tako, ali je nastavio .... "jebi ga priroda druze, siguran sam da imas gomilu drugih kvaliteta kad nemas srece na tom planu, kaze Maja da ti je bas mala kita"... Pogledao sam kuju, pretvarala se da gleda TV i dalje i cerekala tiho, rukom prekrila usta. ... "Mene je priroda bas nagradila na tom polju, bas imam kurcinu. Hoces da ga vidis?"  "NE" rekao sam glasno i ustao "E moram da idem imam neke obaveze". "SJEDI DOLE" naredio mi je, a ja sam kao po komandi poslusao. Stao je ispred mene, na farmerkama se oslikavala velika guta, ocito je bila istina sto prica. "Hocu da ti ga pokazem, da vidis sta zadovoljava curu kakva je Maja", otkopcao je farmerke, svukao ih zajedno sa gacama do koljena. Ispred mene je bila velika mesnata kurcina, a ispod su bila velika muda... I jedno i drugo neuporedivo vece od mog. Izmakao sam se unazad, blizina njegovog kurca mi je bila stravicno neugodna. "Sta se izmices? Poljubi ga, zahvali mu se sto cini tvoju Maju tako srecnom". Prvi put se oglasila i Maja "Cuo si sta ti je rekao, poljubi mu ga, pustice te na miru"... "Picko jedna Maja mi je rekla sve sto si pricao o meni. Poljubices mi kurac sad ako neces da te olesim od batina". 

Nisam imao kud, nageo sam se i usnama dodirnuo stranu njegovog kurca. Oboje su se odvalili smijati "Vidi stvarno ti poljubio kurac, kakva je to sisica" rekla je Maja. "Hajde sada lijepo isplazi jezik i polizi ga" .. Isplazio sam jezik i polizao mu kurac cijelom duzinom, ovaj put i glavic. Ako nista, bio mu je cist, mirisao na gel za tusiranje... Maja je sada prisla iza mene, uhvatila me za glavu rukama i gurnula me prema njemu "Hajde otvori usta, pusi mu ga". Htio sam da nesto poduzmem - ne znam sta, ali mi je on naredio "OTVORI USTA PICKO I PUSI MI KURCINU", a ja sam ih sirom otvorio isti tren i uzeo ga u usta. Nisam znao sta treba da radim. "Sisaj mu ga, taaako" govorila je Maja i gurala mi glavu naprijed nazad. Kurac mu je postajao sve tvrdji dok nije postao tvrd kao kamen. Bio je ogroman. Jedva mi je stao u usta. "Dosta, ustani i skini se go, nemoj da nesto od odjece vidim na tebi, je li jasno?" Ustao sam i poceo nevoljno da skidam odjecu. Maja mi je pomagala. Ocito je uzivala u sceni. On je stajao ispred mene, skinuo je majicu. Bio sam tako sitan pred njegovim nabildanim tijelom. Drkao je kurac gledajuci me "Pozuri, sta cekas" ... "Vidi kolika mu je kitica Zoka, kao cevapcic" rekla je Maja uzevsi sa dva prsta moju spustenu kitu, koja je sada izgledala jos manjom. Odvalili su se oboje smijati. "Vidis picko, ovo je kurcina, a ne to" - rekla je Maja. Nisam shvatao zasto me toliiko mrzi, zasto me tako ponizava. "Dobro ces danas da se napusis ovog velikog kurca, Zoka stavi mu ga u usta opet" Nije mu trebalo dva puta reci, stavio mi je ruku na ramena i gurnuo me na koljena. Otvorio sam usta i stavio kurac u njih ponovo. Ovaj put je Zoran poceo da pomjera kukove, bukvalno me jebao u usta. Mislio sam da cu povratiti, imao sam nagone, jer mi je doticao grlo njim. 

"Uh kako cu te zguziti picko" rekao je on. Obuzeo me novi strah, pa on se nece zadovoljiti s tim da mu popusim kurac.... Trajalo je ovo neko vrijeme, tjerao me da mu lizem muda, kurac, onda se okrenuo i razmakao guzove. Ispred mene je bila njegova dlakava guzica i dlakama obrastao supak. "Sta cekas, lizi mu supak" naredila mi je Maja i gurnula mi glavu naprijed. Zatvorio sam oci, isplazio jezik i poceo nezamislivo. Lizao sam supak muskarcu, ne bilo kom nego Zoranu. Uskoro se ponovo okrenuo i strpao mi kurac u usta. "Dobro ga navlazi picko, bolje za tebe"....  a onda je rekao "Hajde pizdo naguzi se". Rekao sam nesto kao "Nemoj Zorane molim te, evo pusicu ti ga jos..." "NAGUZI SE!" naredio je. Okrenuo sam se, namjestio na sve cetiri. Maja mi je gurnula glavu ka podu "Glavu dole, rukama rasiri guzove, sad ce te Zoka nauciti kako guzi pravi muskarac" ... Naslonio mi je glavic na moju nevinu guzu i lupkao me njim. "Da ga zguzim nasuvo?" pitao je Zoran... "Ma neee necu da ga doktori siju" rekla je Maja i pocela da razmazuje nesto hladno po mojoj guzi. Osjetio sam kako mi gura prst unutra, usao je glatko tako dobro namazan, a onda i drugi... to je vec bolilo. "Izgleda da ga ipak nije niko guzio" rekla je Maja ... "uska mu je pickica". Oboje su se opet glasno nasmijali. "Jesi primao kurcinu nekad?" pitao me Zoran - "Nisam" ... "E sad ces da ga primis, zguzicu te ko picku" - Majine prste je zamijenio njegov glavic. Gurao ga je sasvim polako, ali nije bilo sanse da udje... Gurnuo je malo jace i odjednom je moj supcic popustio i taj veliki glavic je usao. Osjetio sam ostar bol i jauknuo. Maja me pomazila po glavi "opusti se, opusti guzu bice ti lakse... vidjeces prestace da boli"... Ulazio je u mene skroz polako, i bolio je svaki centimetar kao da me na kolac nabijao. Stisnuo sam sake, Maja je presla ispred mene i sjela na pod ispred mog lica. Tek tada sam shvatio da je potpuno gola, ne znam kada se skinula uopste. I dalje me mazila "taaaako opusti se, primi kurac..." Osjetio sam njegova muda na svojim, njegov stomak na mojim guzovima... "Eto primio si ga do muda, bravo.... a sad cu da te jebem".... I krenuo je, polako sasvim, pa pomalo ubrzavao.... Bol je prestao, ali mi je utroba cijela gorila. Osjecao sam svaki njegov pokret.... "Vidi, svidja mu se vec, digao mu se cevapcic" rekla je Maja i oboje su se opet nasmijali. Nisam ni bio svjestan svoje erekcije. Zoran me uhvatio za kukove i sada mi vec ozbiljno jako zabijao kurac u supak. Mrmljao je nesto cijelo vrijeme "too picko, ufff kako te guzim" i takve stvari... Maja mi je podigla glavu, ispred mene je bila njena picka, sva mokra. Ocito je jako uzbudjivalo sve ovo... "Hajde polizi je, sigurno si pozelio. Znas kako si me uvijek volio lizati" i zagnjurila mi glavu u svoju picku. Trajalo je to dugo, lizao sam joj picku iako me on snazno nabijao sa ledja. Maja je prva svrsila, samo se odmakla od nas, zapalila cigaretu i nastavila da gleda. Ja sam proizvodio razne zvuke, jecajuci, cvileci dok me on kao vepar punio kurcem. Odjednom me nabio najjace moguce, zadrzao ga u meni i poceo da svrsava... Mlazovi sperme su punili moj supak..... Olaksanje, znao sam da je gotovo... Izvadio je kurac iz mene i sav oznojen samo sjeo na pod ispod... "Ufff kako sam ga mocno zguzio. Svrsio sam mu u picku, nece valjda da zatrudni ? " Odvalili su se smijati.... "Hajde oblaci se i mrs napolje. Nije ovo zadnji put da znas, guzicu te ja redovno picko".

Kategorija:
Bisex erotske priče 


Korisnik

Ocjena je najmanje bitna Olja, hvala puno

Korisnik

Ocena nije 1 nego 5,slucajan klik..sorryyy
Inace veoma zanimiljiva i popaljiva prica,svidja mi se jako i nadam se nastavcima. Kiss

Korisnik

Super

Korisnik

UpoznavanjeBg095 nije obavezno citanje... ne tuku ako ne procitas svaku pricu Smile Ti druze slobodno napisi bolju, rado cu procitati

Korisnik

Sranje u boji, brate.

Korisnik

nisi reko sa kimi više uživo sa njom ili njim