Nasi pocetci u cuckoldu 2

Draga se smjestila pored mene, vidno nervozna sa suzama u ocima. Bilo joj je veoma neprijatno, nervoza se osjecala.

Zagrlio sam je, poljubio u obraz, obrisao suze. Gledao sam je ravno u oci sa osmjehom kao znakom da je sve u najboljem redu. Ona ipak mene nije gledala, oci su joj bile sa strane usmjerene u jednu tacku. Bila je tisina, ona nervozna a ja u iscekivanju da pocne pricat o vikendici.

Ustao sam, otisao do frizidera i izvadio njeno omiljeno crno vino, ponio case i sjeo pored nje. Nasuo sam nam po casu vina i digao da nazdravimo. Uzela je casu i kucnula ali bez pogleda prema meni. Sa dva prsta sam je povukao za bradu da se glava okrene ka meni i tada su nam se oci susrele.

Ona sa suznim ocima a ja sa osmjehom na licu. Ponovno smo se kucnuli gledajuci u oci a ja sam joj rekao da je neizmjerno volim i da je ne osudjujem. Osmjeh na njenom licu se malo ukazao a ja sam je strastveno tada poljubio. Poljubio kao nekad na pocetku veze, strastveno, zeljno..... 

Vrhom prstiju sam malo razmakeo bade mantil i uhvatio za njene predivne sise. Mazio sam ih dok sam je ljubio pokusavajuci da je opustim. Kada je stavila svoju ruku na moje lice, znao sam da je trenutak za dalje.

- Ljubavi, sve je u najboljem redu, opusti se.

- Izvini molim te, oprosti mi za ovo.

- Ali sve je ok. Uradila si ono sto sam i sam prizeljkivao. Sad se opusti i pricaj molim te.

- OK. Sta zelis?

- Znam za poruke, znam za slike, znam to sve. Pricaj od trenutka kada si se pocela spremat.

- Vazi. Ovako je to bilo.

Od tog trenutka je moja draga pocela pricu koja mi je ostala urezana duboko u meni i nikad je necu zaboravit. 

Vrijeme je islo, veoma brzo su minute prolijetale, znala sam da treba da se spremam. Bila sam nervozna i nisam znala sta da obucem. Otisla sam u ormar i izabrala onaj minijaturni kupaci koji tebe napali uvijek. Znala sam da grijesim, znala sam da ne treba to da radim, ali jednostavno me vuklo nesto. Htjela sam da odem a da nista ne bude ali sam odjelo birala koje ce ga naloziti da me ne pusti kuci nejebanu....

Kostim sam stavila zajedno sa peskirom u onu torbu, bila je dovoljno prostrana da sve stane neprimijetno u nju. Otisla sam da se istusiram i izdepiliram. Bila sam svjesna sta ce biti i htjala sam da budem spremna. Dok sam se brijala, razmisljala sam sta me ceka na bazenu, kako ce Milan da se ponasa prema meni, kako ce biti.... Odjednom mi je u misli doslo kako ce da me jebe.... Tog trenutka i momentalno sam se nalozila. Tus mi je prijao a iz mene su sokovi curili. Izasla sam iz tusa i uzela dildo, vratila pod tus i sama se bacila u akciju razmisljajuci o trenutcima koji mi predstije.... Veoma brzo sam svrsila. Spakovala sam sve i presla u spavacu sobu. 

Izabrala sam onu ljetnu haljinu jer bila sam svjesna da mi savrseno stoji bez brusa a takodje je i dovoljno kratka da mu pomuti mozak. U poslednjem trenutku sam odlucila da ni gacice ne oblacim. Htjela sam bez icega da idem, ispod haljine da nema nista.

Trenutak sminkanja znas i sam, nasao si me kada se sminkam i spremam za njega. Bila sam veoma vlazna, napaljena, ushicena.... Nisam zelela da idem ali jedva sam cekala da krenem. Nekakvi osjecaji su bili pomijesani. Zdrav razum je govorio da to ne radim ali strast i moja maca su bili uporniji....

Onda kada sam izasla i sjela u automobil, odma sam ga pozvala i objasnio mi je gdje se vikendica nalazi. Priblizavajuci se vikendici vidjela sam ga na kapiji kako ceka samo u sorcu za kupanje. Ceka da uteram auto da moze da zatvori kapiju da niko ne vidi ko je u dvoristu.

Iz auta moj pogled se vec usredotocio na njegovo tijelo, misice, tetovaze.... Jos vise sam pocela da vlazim i ludim.

Kada sam se parkirala i pokusala izaci iz automobila svatila sam da mi se noge tresu. Osjecaj koji ne znam opisat. Izasla sam i ponijela samo telefon i cigare. Zasto torbu nisam ponijela ni sama ne znam. Mozda sam se zbunila ili sam se htjela posle vratit, ne znam ni sama. 

Izasla sam iz auta a on mi je prilazio. Onako misicav, tetoviran, krupnih ramena i predivnog osmjeha. Prisao mi je, zagrlio i poljubio u obraz.

- Cao ljepoto moja, dobro mi dosla.

- Hvala ti, bolje te nasla.

- Izvoli ovuda. Pripremio sam pored bazena neko osvjezenje.

Krenuli smo ka bazenu a meni se cinilo da kilometre hodamo. On je nesto pricao o vikendici, drugara njegovog... Ni sama ne znam, slusala sam ali glava mi je bila rasuta, nista nisam cula i pored toga sto sam slusala.

Dolazimo do bazena, pored je niska secija od ratana, kibla sa ledom i u njemu moje omiljeno vino. Na stolu su takodje bile 2 case za vino, meze, svece. U pozadini lagana muzika, opustajuca. Iznenadjunuce prijatna atmosfera. 

Sjela sam na seciju, on pored mene. Prekrstila sam noge gdje se haljina znatno podigla. Vise od pola butine se vidjelo. Dekolte i sam si vidjeo bio je i vise nego na izvolte. 

Nakon toga je bila veoma divna atmosfera. Upalio je svece, sipao vino i pricali. Prica je bila neobavezna, razne teme, razna desavanja sa posla, iz zivota. Nije nista poduzimao, samo pricao. Vino, prijatna atmosfera, lagana muzika..... Sve je uticalo da sam se potpuno opustila. Pricali smo, smijali se, salili.... Od vrpoljenja po seciji nisam primjerila da se haljina skoro do kraja podigla, on je primijetio. Vidjela sam da gleda cesto medjunozje i dekolte, nisam preduzimala nista. Uzivala sam i ja u pogledu na njegova tetovirana i misicava prsa.

Vece je vec padalo, sunce je zalazilo, vrijeme toplo.... Pitao me je da se idemo malo okupat, prenijece vino na rub bazena.

- Moze, prijalo bi mi da se bacim malo u vodu. Odo samo do auta, zaboravila sam kupaci.

- Ma neeee. Nemoj, mozes i bez kupaceg da se kupas. Noc je, ne vidi se nista. Hahahhahah

- Kako da ne. Ti imas sorc a ja bez icega. Uf kako smo mudri... Hahahahahah

- Ako je to problem, odma cemo ga rijesit.

Ustao je, krenuo prema bazenu i skinuo sorc. Ugledala sam dignuti kurac, lijep, debeo, velik. Kao jos pola tvog... Jos vise sam se napalila... Gledala sam kao hipnotisana, nisam reagovala. Okrenuo se prema meni.

- Hajde, vidis da ti ne treba. Hajde slobodno, okrenucu se, necu gledat dok ulazis u bazen.

Usao je u vodu i gledao u suprotnom pravcu. Ustala sam, u jednom potezu pomjerila bretele i haljina je skliznula sa mene. Ulazila sam polako u vodu gola. Ulazila sam potpuno gola u bazen gdje je go drugi muskarac. Nisam znala sta radim ali sam odjednom i svom snagom to zelela. Usla sam i pocela da plivam na drugu stranu, da se isvjezim. Okrenuo se, pogledao u mom pravcu. 

- Pa zaboravili smo prenijet vino. Hajde i ti ovamo da se kucnemo, ja odo po vino.

Pocela sam ponovno plivati ka njemu. Gledala sam kako izlazi iz bazena i ide prema stolu. Kurac mu je bio dignut. Bio je velik i lijep. Uzeo je kiblu i case i prinio bazenu. Stavio na rub i ponovno se vracao u vodu. 

Cijelo vrijeme sam ga gledala. Njegovo mokro tijelo, mokre tetovaze, mokre misice.... Najvise sam gledala njegov mokar kurac kako se klati dok hoda. Usao je u vodu i stao pored mene. Bili smo na dijelu bazena gdje dubina nije bila prevelika. Moje sise su jasno bile iznad nivoa vode, gledao ih je. Uzeo vino i kucnuli se. 

- Napokon nas dvoje sami. -rekao je.

- Da.

- Dugo sam cekao ovaj trenutak, prelijepo mi je.

- I meni zaista. Prijatno si drustvo.

Tog trenutka je nastala tisina. Gledali smo se direktno u oci na razmaku od nekih 20-30cm. Odjednom me je poljubio. Nisam znala sta me snaslo, nisam to bas tako ocekivala, ali sam prihvatila. Uzeo mi je casu iz ruke i ostavio na rub bazena te ponovno me poljubio. Zagrlili smo se, strastveno ljubili u bazenu. Osjecala sam njegov kurac ispod vode kako sara po mom stomaku, preponama, picki.... Stastveno me ljubio, poceo hvatati za sise. Uzela sam ga za kurac i pocela ispod vode da drkam. On me ljubio i mjesao sise istovremeno. Bilo je mocno, strastveno, opako.... Poceo je da me ljubi i povremeno se spusta da oblize sise i opet se vracao na usne. Znalacki je radio, ludila sam. Drkala sam mu ispod vode snazno, jako.....

Uhvatio me za kukove i nabacio na bazen tako da sjedim, brzinom munje moje noge prebacio na svoja ramena i zabio jezik duboko u mene. Ni sama ne znam kako, kojom brzinom i tehnikom ali jezik je cas bio u picki, cas na kliturisu. Znalacki je lizao, pocela sam svrsavat. Glasno sam svrsavala.... Bilo je prelijepo....

- Ahhhhh kako dobro lizeeessss

- Svidja ti se?

- Mmm... Daaaaaaaaaaaa

- Kako dugo ovo zelim, kako dugo zelim da te jebem.

- I ja, i ja zelim to....

Uhvatio me za kukove i svukao u bazen, okrenuo i naslobio na rub bazena. Bio je meni iza ledja. Ljubio me po vratu i trljao picku pod vodom. Gurnuo naprijed na rub gdje sam se savila. Imao je sjajan prizor da me jebe zguza. Nabio mi je snazno do jaja svoju ogromnu kurcinu. Vjerovatno vlaznost od vode a i obilnog svrsavanja su pomogli da se tako lako nabije duboko i odjednom u mene. Vrisnula sam iz sve snage. Nikad toliki kurac nije usao u mene. Nabijao je jako, snazno. Uhvatio jednom rukom za kosu, drugom je stavio palac u guzu i tako svom svojom snagom svoju ogromnu kurcinu nabijao u mene do jaja. Vristala sam, kukala od uzivanja a on nabijao kurac u picku a palac u guzu. 

Ja sam slusao svoju dragu zenu kako prica a kurac mi je pulsirao u gacama. Ludio sam. Ona je nastavila....

Jebo me je tako neko vrijem, izvadio i poceo stavljat u guzu. Bila sam u transu, nisam progovarala, cak sam je malo zadigla da lakse udje.... Jebo me je u guzu opasno, samarao guzove i vukao za kosu. Vristala sam, uzivala. Osjecala sam se kao kucka, prijalo mi je to. Nakon kraceg vremena je izvadio, okrenuo me tako da su ledja dosla na rub bazena a ja okrenuta ka njemu. Opkoracila sam ga, on je ponovo nabio u picku snazno. Ljubili smo se dok mi je nabijo. Ljubili a ja sam cesto vristala, nisam mogla mnogo da se ljubim. 

- Gdje mogu da svrsim?

- Gdje zelis sreco... Aaaaahhhhaaaa, gdje zelis?

- Volio bi u usta da svrsim da progutas.

- Moze, moze sveeeee.

Tog trenutka me skinuo sa sebe, sjeo on na rub. Ja sam prisla i pocela mu pusit kurac. Pusila sam brzo dok sam ga gledala u oci preko... Poceo je svrsavat. Punio mi usta nenormalno. Sperme je bilo bas puno, nije moglo sve u usta da stane, preljevalo je, curilo iz usta. Progutala sam sve sto je bilo u ustima. Sisao je u bazen, zagrlili smo se i ponovo poceli ljubit. 

ljubili smo se dugo, mazili, hvalati. Ponovo je sjeo da mu pusi. Nisam pusila ni 3min zvoni njegov teleofon. Supruga ga zove gdje je, dosli neki gosti. Na zalost morali smo krenuti. Ali dogovorili smo u subotu kod njega u stanu posto supriga ide kod svojih....

- Tako je sve bilo ljubavi moja.... -Rekla mi je zena.

- Nisi nista preskocila?

- Nisam kunem se.

Gledao sam je sa osmjehom, kurac mi je vristao u boksericama a ona sjedila do mene u bade mantilu sa sisama na izvolite. 

- Sta imas da mi kazes? Hoces mi moc oprostit?

- Zelis da vidis moje misljenje?

- Da, naravno...- Rekla je.

Uzeo sam njenu ruku i stavio na svoj kurac. Pogledala me je u oci upitno!

- Vidis kako je dignut. Njemu se svidja sto si kucka, voli to.

Gledala me je i nije progovarala.

- Sada ces da budes moja kucka. Oprastam ti sve ali sledeci put ako te neko bude jebo a ja nisam unaprijed obavijesten, medju nama je gotovo.

- Ali ja....

- Nista ali. Meni se svidja da se jebes sa drugima, zelim to ali ja moram da znam.

- U redu ali kako?

- Bice sve rijeseno, dogovoricemo. Ajde kucko sad meni da pusis pa da te jebem.

Sagela se i pocela mi pusit kurac. Tu noc smo nekoliko puta vodili ljubav strastveno i opasno. 

Nastavila se vidjat sa Milanom ali i sa mnogo jos njih. Naravno vise nije krila, u saglasnosti sa mnom se isla jebavat ili smo zajedno isli da uzivamo.

Tako sam ja postao cuckold a moja zena kucka. Moje zelje se ostvarile i sad uzivano.....

.............

Ako budete zainteresovani za jos iskustava moje drage zenice, pisite.... Poz od ROGONJE

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Ocekujemo jos neku pricu!

Korisnik

Ekstra prica vrhunsku kucku imas.

Korisnik

Odlična!

Korisnik

Svi koji zelite da vam neko tuca vase zene javite mi se slobodno obozavam cuckold

Korisnik

saamo napred!

Korisnik

I ja bih voleo da moju zenu ovako neko pojebe voleo bih da je kucka