Studentkinja (šesti dio)

(Za čitanje ovog nastavka pogledati  prethodni , peti dio. Transvestit - student na biva podvođen ucjenom od fakultetskog kolege a u prethodnom dijelu je imao prvog pravog klijenta.)

Probudio sam se ujutru prilično svjež i naspavan iako sam zaspao u kasno doba.


Dok sam trljao dupe koje me užasno boljelo i gulio naranče za doručak , razmišljao sam o svim sinoćnjim događajima , o mom prvom istinskom seksu za nadoknadu s klijentom iako sam to radio kao žrtva ucjene i nikako drugačije. Davoru , makrou i ucjenjivaču sam bezpogovorno predao naknadu bez da mi je išta sam tražio. Refleksno valjda ? Nisam žalio novac nego sam žalio sebe zbog postupka. Kako je jutro odmicalo mučnina je bila sve veća a sinoć nije ni bilo toliko loše. Mislio sam da neću izdržati takav seks zbog ponosa , morala i kućnog odgoja ali mi je čak bilo i lijepo na momente , Debeli me dobro izjebao uprkos tome što mi se gadio i zbog sala na sebi i zbog zadaha bijelog luka.

Istovremeno s Davorom u konverzaciji sam nakon tog obavljenog seksa bio prvi put opušten još od kako me silovao i snimio bez dozvole u ženskom vešu u njegovom stanu. U povratku smo on i ja svratili kod Trovača na hambaš. Bio sam jako gladan i ispalo je da mi Davor zapravo čita misli tim prijedlogom. Parkirao je golfa na trotoar iza kioska s hranom odmah na glavnoj gradskoj saobraćajnici. Centralna gradska policijska stanica je zapravo s druge strane ulice ali on nije mario za to. Nagovarao me da izađem iz auta i , da se malo ohrabrim i uzmem vazduha. Bilo je nešto iza 00:30 i na kiosku s hranom mimo običaja zaista nije bilo nikoga. Gradski prevoz u Sarajevu redovno radi do 23:30 a posljednja vozila kreću u garažu najkasnije u 24:00 tako da nije bilo nikakve gužve iako smo bili jako blizu najstrožijem centru grada. Nisam se odvažio sam izaći iz golfa a nisam vala ni izgledao reprezentativno. Zapravo izgledao sam izjebano jer tako je i bilo. Prošao sam sekiraciju cijelog prethodnog dana zbog neminovnog podvođenja u koje sam bio uvučen i to me dobro izjebalo u mozak, a onda me dobro  izjebao kurcem nimalo privlačan debeo čovjek.

Iako je svako moje odbijanje ranije Davor grubo prekidao bilo naredbama , bilo šamarom ili pesnicama , ovaj put je ostao suzdržan. Rekao je da makar izađem na kratko iz auta dok on ode po hranu. Izašao sam, hladnoća se osjetila , probijao je sjeverac kroz moj baloner i šal tako da sam se ušuškao u kragnu i toplinu šala prekrštenih ruku a torbica mi je ostala na sjedalu. Na drugoj strani ceste su prolazili neki momci ali su bili toliko daleko da nije bilo šanse da u meni prepoznaju transvestita. Automobili koji su minut-dva poslije prilazili su me natjerali da se okrenem i leđima naslonim na vrata golfa i da gledam u obližnji zid. Svi koji su parkirali iza nas paralelno s trotoarom glavne ceste su me mogli vidjeti isključivo odzada. eventualno manjim dijelom iz profila. Prijao mi je naposlijetku taj sjeverac , razbistrio misli a i Davor se nakon par minuta vratio s hranom. Stao je do mene i predložio da jedemo na golfu umjesto unutra.

Gulili smo Trovačev hambaš , mislim da sam ga pojeo u tri zalogaja koliko sam bio gladan. On se smijao tome punih usta i čistio mi ajvar s ruba usana rukama. Pustio sam da me čisti zatvorenih očiju i zamišljao kako mi lice dodiruje Hans.

Predao mi je u ruke otpad od papira , salveta i kesa u kojima je donio hranu i rekao da je bacim u malu korpu uz prve gelendere tramvajske stanice koja se pružala desetak metara od parkiranog golfa.

„Hajde Tina  (prvi put me dobrovoljno i bez ispravke nazvao Tinom) tamo do kante , to ti je par koraka , ne mogu te skontati ovi novopridošli na kiosku , a i gledam te“.

Nasmijao sam se i procijenio situaciju. Niko sa kioska hrane nije gledao u našem pravcu , dupe me je boljelo i godilo mi je rastezanje a moja narcisoidna priroda , tako upečatljiva i karakteristična za sve transvestite je dobila poticaj.

Jer šta je transvestit bez ogledala ? Šta je transvestit bez posmatrača ? Svaki transvestit želi da dobija komplimente , da mu laskaju i da ga muškarci prihvataju i tretiraju kao ženu. Za koga se presvlačimo ? Ili za muškarce koji žude za seksom sa nama ili za ogledalo jer najviše uživamo kad se posmatramo ili kad nam se muškarci dive. U toj trivijalnoj šetnjici do kante pred nosom grupice tek pristiglih mladića na kiosk s hranom koji su zapravo od nas udaljeni 7-8 metara i uopšte nisu obraćali pažnju je ipak bilo nečeg uzbudljivog , šanse da me otkriju su zaista bile male. Odvažio sam se kao da prelazim Lamanš , i polako došao do kante te bacio otpad.

Okrenuo sam se prema njemu , i čak se pomalo nasmiješio dok sam se vraćao pred vozilo a on je teatralno pljeskao s dignutim rukama ispred sebe. Teatar se nastavio jer je otvorio suvozačeva vrata i primio me za ruku dok sam sjedao u golfa.

Golf je zabrundao i polako smo klizili pustim ulicama do zgrade u kojoj sam živio. Pri dolasku na parking Davor je izabrao jedan dio koji nije bio osvijetljen uličnim lampama i smjestio se u ugao. Bilo je mračno. Malo sam se zbunio jer sam morao pješačiti gotovo cijelim parkingom do haustora. Bio sam umoran , dupe me je boljelo , štikle su me žuljale tako da sam gotovo zavapio Davoru paleći lampicu svjetla golfa da lakše izađem : „Zašto ovdje , mogao sam izaći pred haustorom da ne hodam mnogo“ ? Okrenuo se ka meni polako i odgovorio paleći cigaretu u ustima lijevom rukom dok me je desnom odlučno mada ne pregrubo uhvatio za bradu : „ Nisi me pozvala gore  , nemoj da ti se to ponavlja , razumjela ? Ne želim se večeras penjati gore ali to ne znači da se nećemo pozdraviti“. Odbacio je upaljač u vrata automobila , lijevom rukom ugasio svjetlo. Držeći me i dalje za bradu otvorio je šlic od pantalona a desnu ruku je s moje brade brzo prebacio na stražnji dio vrata  , te je moju glavu , čvrstim i odlučnim ali ne pregrubim stiskom prinio svojoj kiti koja je iskočila iz šlica.

Kita mu se osjetila na mokraću. Znao sam kako ću proći u susretu s Davorom ali me instikt tjerao da okrećem lice i da ne prihvatam tu dobro poznatu kitu ustima. Pokušao sam se instiktivno izmigoljiti ali me je zadržao , slobodnom lijevom rukom prihvatio je dodatno moju glavu i primakao me svojoj kiti.

„Puši Edina , nemoj me ljutiti“ (iako sam morao opet pušiti kurac koji nisam želio , u tom momentu sam razmišljao da me Davor zove Tinom kad je raspoložen a Edinom kad je iz nekog razloga ljut na mene) , pričvrsti me jače i navede na svoju kitu. Kao uvijek do sada nisam imao izbora , počeo sam pušiti njegov kurac.

Iako sam već imao iskustva , nekako sam nevoljko zbog umora prihvatio njegovu kitu ustima. Onako sam površno sisao uz kratak izlaz i  blago ljubljenje i povratak na penis. On je izgleda uvijek u mom društvu bio uzbuđen jer mu je kita bila nabrekla nevezano za moju blagu reakciju. Malo sam se oslobodio i pokušao se opet izvući i moj pritisak usnama je bio blaži i blaži dok on nije popizdio i rukom mi glavu toliko nabio usta na svoju kitu da nisam imao kuda. Dodirivao mi je ždrijelo i instiktivno povraćanje je krenulo. Izvukao sam se opet na sekund , obrisao pljuvačku i prije nego je on ikako opet reagovao , polako sam se vratio na njegov kurac. Njegova kita u mojim ustima se krenula grčiti i pulsirati   , mimo običaja nakon povratka na kurac ,  osjetio sam mlaz vrele sperme na mom jeziku. Uzeo sam vazduh dok sam usta punih sperme malo podigao glavu . Htio sam to odmah ispljunuti kad je on zarežao „Gutaj kučko i ne pomišljaj da ispljuneš“ držeći mi desnom rukom glavu u krilu. Gutao sam a on je nastavio gađajući me ostacima spreme iz kurca po licu i usnama u ekstazi : „Da srećo , dobar si , gutaj , gutaaaaaj  , gutaaaaj pičko“ , ječao je u ekstazi mahnito drkajući kitu koja se smanjivala zatvorenih očiju dok me njegova ruka nije puštala. Nisam imao izbora. Gutao sam sve što se slivalo u moja usta , bilo direktno iz njegovog kurca bilo da se iritirajuće spuštalo s gornjih dijelova mog lica do usana. Imalo je ukus kremastog. Lizao sam usne dokazujući mu koliko sam pokoran  da sam polizao sve. Ne znam da li je obratio pažnju ali je olakšavajuće rekao : „Svršio sam Tina , očisti mi kitu jezikom i slobodna si“. Izvršio sam zapovijed smjesta (opet sam Tina) , polizao sam smrdljvu kitu i jezikom pokupio svaku preostalu kap spreme.

Podigao mi je glavu i pogledao u oči. Bio sam umoran i bilo mi je svjedno šta će reći ili uraditi. Gledao me i mrtav-hladan rekao : „Najviše mi se sviđa strah u tvojim očima  , umorna si , idi kući i spavaj , bila si odlična večeras“ , prinio je usne mojima i kratko poljubio.

„Laku noć“ rekao sam i izašao iz auta. Prešao sam polako parking dok je golf stajao u mjestu , nije palio ni motor ni farove. Ušao sam u haustor i skinuo štikle i periku. Bos sam došao do lifta , pa hodnikom do stana. U mraku sam otključao vrata. Nisam osjećao ništa ni grižnju savjest ni stid niti mi se plakalo , skinuo sam se , očistio i pošao u kadu. 15 minuta poslije sam spavao kao zaklan.

Jedem dakle naranču nakon prospavane noći i dobrog dijela jutra i i analiziram proteklu večer – nemam pojma kako se debeli jebač zove , zaradio sam Davoru 50 maraka , Trovačev hamburger nije toliko loš , Davor se izgleda jako loži na mene ?

Ni traga stidu , kajanju , proklinjanju , jecajima , mislima o samoubistvu  - ništa , znači ili  postajem sredstvo ili postajem monstrum ili se instiktivno prilagođavam okolnostima. Da li mi se ovo dopada ? Pa eto , čak je na momente bilo i lijepo.

A onda oblak crnih misli.

Šta je dođavola bilo lijepo , poput anđela i đavola iz srpskog filma , slušam glasove oko sebe , kurčina u meni ? Kurčina u ustima ? Stezanja , vrijeđanja , klečanja , šamari , pare na kraju ? Šta je dođavola dobro tu , nemam više dostojanstvo , nemam ponos , postoji osim Davora i Hansa i treća osoba koja zna da se oblačim kao žensko a i ona me je jebala , kako ću se izvući , ko će me izvući ?

Ćutao sam jedući i drugu naranču dok mi se lijeva noga klatila na desnoj gore-dole. Gledao sam se i razmišljao – evo nesvjesno sjedim kao kučka , ne sjedim kao muškarac , sjedim kao kučka iako nema ni Davora ni Hansa.

Hans.

Bezvoljno sam blago pospremao stan i dalje se meškoljeći preko dupeta. Trebam pozvati stanodavca da mu predam novu kiriju od šest mjeseci , pare su me već par dana čekale na pošti. Kako bi samo moji nesretni roditelji reagovali da znaju da plaćaju sinu-muškoj kurvi koji se oblači u ženu stanovanje umjesto da studira? Gledao sam se u ogledalo. Nije moguće da sam tako nisko pao , nije moguće da nema rješenja? Razmišljao sam da se obučem kao žensko i odem pravo na Davorova vrata i kažem njegovom ocu i majci da sam mu djevojka. Ubio bi me od batina , mislio sam , rasturio bi me od batina i nekako bi se izvukao a kaseta s mojim kompromitirajućim snimcima bi došla do mojih roditelja.

O Hans !

Opet Hans i samo Hans , Hans.

Hans koji je čitao misli jer je telefon zazvonio dva puta a njegov glas mi je javio da se mimo plana vraća već za 4 dana i da misli da ima rješenje.

Hans ima rješenje  ?  „Koje Hans , reci mi“ , urlao sam u slušalicu preklinjući ga a on se tiho hihotao i molio da budem strpljiv.

„Hans , imam klijente , moram da se jebem po Sarajevu , molim te spasi me , reci mi kako ćeš mi pomoći“ , već sam histerično plakao u komad plastike u mojoj ruci.

„Tina , ne uzbuđuj se , ništa nećemo dobiti time što ću ti reći , samo se možeš izlanuti , a vrijeme ne možemo skratiti , dolazim evo najbrže što se može i sve će biti uredu , moraš se samo malo strpiti“.

Plakao sam kao kiša u slušalicu nakon ovoga , Hans je slušao svaki moj jecaj i nije govorio ništa. Plakao sam užasno , da bi me on nakon ridanja polako tješio i govorio da će sve biti uredu , da skupim snage i nasmijem jer jednostavno biće gotovo. „Napiši Tina na komadu papira „biće gotovo“ i stavi na komodu , pored televizora , bilo gdje“ govorio je utješno Hans.

Biće gotovo.

Gledao sam sebe u ogledalo , mršav sam poput struka mladog luka. To me podsjetilo da sam gladan , imam para ko ga jebe , mislio sam , sišao sam do pošte podigao lovu za kiriju i još nešto dodatka (moji roditelji su divni ljudi) i otišao na – ćevape. Čim sam predao kiriju i opet ušao u stan vratio sam se spavati. Kasno popodne je nazvao Davor i rekao da ima klijenta za dva dana uvečer ali da će on svakako svratiti do mene sutra.

Sutradan je crni grudnjak na meni bio potaman. Navikao sam se na grah u hulahopkama umjesto sisa , preko sam svezao svoju svilenu košulju u čvor ispod tih imitacija grudi. Davor je tražio da samo stavim crveni karmin , da ne stavljam periku , da vežem neku maramu preko čela i da izgledam kao domaćica jer će doći na kafu.

Nisam nikako znao kako ću izgledati kao domaćica , pa sam za svaki slučaj kitu opet zalijepio ljepljivom trakom  , navukao najlonke i farmerke , uz košulju i lažne sisice izgledao sam ležerno , lagano , nenametljivo , nabacio sam samo maskaru uz karmin. Kosu sam očešljao što sam ženstvenije mogao jer je malo narasla , bila je nedovoljna za feniranje ali dovoljna za neko uredno češljanje uz malo laka.

Nisam imao maramu , javio sam mu to prije polaska. Bolje galama na telefon nego batine ili šamari.

Bio sam zgodan dođavola pomislio sam po ko zna koji put dok sam pućio usne namazane jeftinim karminom uz ogledalo.

Davor je ulazio u stan sa poklonom u rukama. Bile su to svilene zelene gaćice i grudnjak , te prozirna košuljica zelene boje , crna marama definitivno nije bila dio tog paketa.

„Zaradila si „ rekao je spuštajući stvari na krevet . „Kompletić je iz „Name“ a marama je s pijace“. Iako me dijelom interesovalo kako mi stoje stvari , lukavo sam ga poljubio dok sam vezao maramu u trokut preko čela na kosu tako da mi je prekrivala samo tjeme i rekao da ću ostalo probati drugi put ako se on slaže ? Gledao je u mene i samo me pomilovao po obrazima.

Zatim je sjeo na kauč a ja u fotelju , pili smo kafu , gledao sam se direktno u vrata ormara sa ogledalom uz njegov profil koji se dijelom nazirao. Sjeo sam ovaj put refleksno kao muškarac sa obje raširene noge.

Nije puno govorio , bio je nekako ćutljiv , ali mi je odlučno dao dao novi zadatak :

„Imamo novog klijenta  , čekaće te sutra navečer. Zvao je sinoć iz Hrvatske , vozač je kamiona. Čekaće te su na velikom parkingu kod nove Sarajevo-gas pumpe. Ne želi da plaća taksi ni da se smuca po gradu , ti moraš otići tamo. Caka je što te ja sutra navečer ne mogu odvesti , imam svojih obaveza ali ipak mogu doći po tebe između 22:30 i 23:00“.

Gledao sam blijedo u njega. „Ne mogu kroz grad ići obučen u ženu Davore“ procijedio sam odmah.

„Nisam to ni mislio Edina , u torbu ćeš spakovati ženske krpice i šminku , gledaćeš naravno da tamo odeš obučena što jednostavnije kako bi se brzo transformisala. Jednostavno je , pumpa ima 5 – 6 muških kabina , ući ćeš u jednu  , našminkati se , izaći , obaviti posao i sačekati me ako budeš završila ranije. Ti odluči kada ćeš krenuti , s obzirom da imaš pješice od tramvaja do tamo bar 6-7 minuta , Cijena 50 maraka , mislim da je sasvim ok da odavde kreneš u 20:30“.

„Moram proći kroz pumpu do WC-a Davore“ gotovo sam zaplakao ovo govoreći – „Ne moraš“ , odmah je odgovorio , „WC ima zaseban stražnji ulaz. Kamion je bijeli sa prikolicom tamno plave – cerade , na vratima piše TRANS-TOPLICE , mada ćeš mi se javiti na mobitel prije polaska i reći mi šta si izabrala od garderobe  , da te on može prepoznati , iako tamo osim tebe i njega ne vjerujem da će biti ikoga.“

Ćutao sam i pio kafu a u grlo mi se uvlačila kugla veličine planete Zemlje : „Dobro Davore , prošaptao sam“.

Nije se dugo zadržao  , poljubio me snažno u usta pri odlasku.“Idući put napravi i vruće kekse uz kafu domaćice“ , rekao je poluozbiljno. Ćutao sam.

Dan poslije sam razmišljao šta obući. Razmišljao sam kako da se našminkam  , da makar dio obavim kod kuće , nisam znao šta napraviti u tom toaletu. Otišao sam na predavanja i o svemu ovome mislio na časovima. Ponovo gotovo da nisam jeo , tješilo me to što je do Hansovog povratka ostalo još samo dva dana , dva dana i Hans je tu. Preguraću ovo nekako.

Ovaj put na jebačinu nisam išao gladan. Oko sedam sam pojeo sardine i par kuhanih krompira. Znao sam da moram biti pijan pa sam silom pio bijelo vino razblaženo vodom.

Davora sam pozvao u sedam i rekao da ću krenuti u 20:00 i da je sasvim logično da uz zeleni baloner i šal koje posjedujem obučem zeleni donji veš i košulju koju sam od njega dobio jučer na poklon. Rekao sam ovo gotovo šaljivo iako mi nije bilo do šale. Bez suvišnih komentara , Davor je prilično ozbiljno rekao da se čuvam i da će gledati da bude s golfom na pumpi što prije , već oko 22:00 ako uspije ali nije siguran.

Svježe obrijan navukao sam najlonke , preko njih svoje teksas ženske pantalone. Kratkoću će prekriti gojezerice a kroj dugački baloner , provući ću se mislio sam. Kitu nisam dirao , ostavio sam je da pulsira što je ona i radila čim sam navukao zelene gaćice i grudnjak. Preko sam obukao zelenu košuljicu i svoj crni bolero. Dobro sam umotao vrat u šal i navukao zeleni baloner. U sportsku torbu sam ubacio patike, lažne sisice dobro smotane u hulahopke , šminku , nakit , parfem , ogledalo i novčanik a crnu paž-periku sam na lutki brižljivo spustio u duboki ruksak koji sam isto tako brižljivo stavio na leđa.

Brzo sam izašao iz zgrade i za tili čas bio u tramvaju. Bilo je pomalo hladno ali ne mnogo. Nije bilo gužve  , sjedio sam. Nisam osjećao ništa u toj vožnji. Nisam razmišljao o noći , kako će se završiti , znao da moram pušiti kurac i to me tjeralo na povraćanje , znao sam da ću klečati ili u nekom žbunu ili u kabini kamiona i da će neki kurac rasturati moje dupe. Sve sam to znao , nisam imao ni strah , ni nelagodu - ništa. Samo sam želio da idem kući i da se što prije vrati Hans , da svom sadisti konačno uz Hansovu pomoć pljunem u lice.

Na zapadnom izlazu sam izašao iz tramvaja. Prečicom pored napuštene fabrike , gotovo iz mraka sam prišao straga novoj pumpi otvorenoj odmah iza Nove godine. Bila je to prva postratna a zapravo savremena benzinska pumpa u gradu , sa desetak pištolja za gorivo , osvijetljena , s trgovinom i kafićem , velikim i urednim toaletom , kao mala robna kuća , ni nalik pumpama iz socijalizma kojima su nemalo falila i slova na reklami.

Bijeli kamion plave cerade je zlokobno stajao udaljen dvadeset metara istočno od pumpe gotovo uz rub asfaltne površine. Do njega je opet bila trava i obrisi još jedne srušene fabrike. „Tamo ćemo“ tmurno sam sebi predviđao veče i prvi put mi je bilo muka i došlo do povraćanja.

Ušao sam WC  , uredan i čist , prostran i osvijetljen. Neki tip je vršio nuždu uz pisoar , do pisoara su bili umiovaonici s ogledalima , preko puta 6 kabina za veliku nuždu i na moje veliko iznenađenje jedna za – invalide.

Sačekao sam da frajer do mene završi pišanje i opere ruke praveći se da i sam dugo pišam dok sam torbe ostavio na jedan od lavaboa. Čim je izašao zavirio sam u kabinu za invalide , bila je prostrana , sa vlastitim ogledalom i lavaboom. Uf , sjajno , pomislio sam i brzo sa torbama ušao unutra.

Položio sam torbu i rusak na zatvoreni poklopac wc školjke , izvadio šminku i rasporedio je na lavabo. Nanio sam vješto osnovni puder , olovkom za oči sam nanio obilato boju na gornje i donje kapke od unutrašnjeg ugla očiju ka vanjskim podebljavajući liniju. Nanio sam bež sjenilo na kapke , a zatim ga pomiješao sa bojom breskve koje sam kistom  nanio na gornji dio očnih duplji do obrva. Dodao sam malo boje , ujednačio završnim puderom i gusto nanio maskaru.

Također sam nanio i karmin boje breskve , uz svjetlo ružičasti lak za nokte  , sve ovo je trajalo gotovo pola sata. U toaletu se nije čula muha.

Glupi Davor , mislio sam ,dok sam stavljao naušnice i navlačio bižutetriju na prste i zaglavlje , nije me dovezao a mogao sam doći spreman i ne gubiti vrijeme .

Izvadio sam svoju crnu paž periku iz ruksaka , rastresao je i položio polako na glavu. Vješto sam je  navukao dok su mi obrisi perike dodirivali lice , jako mi se sviđala ova perika na meni i jako sam se sviđao sam sebi našminkan i utegnut , malo sam svukao bolero da osmotrim zelenu košuljicu , bila je seksi , okretao sam glavu lijevo-desno pućeći usne , stavljajući naušnice i srebernu imitaciju ogrlice koja mi je pritegla vrat. Bila je plastična , široka , žuljala me malo ta kineska plastika ali sam izgledao – seksi , čak i kad bi neko tražio adamovu jabučicu , nema šanse da bi je primjetio.

Izuo sam gojzerice i navukao patike, ubacio iz torbe svoje lažne sise u korpice grudnjaka te fino popravio njihov položaj u zelenoj košuljici , namjestio bolero , popravio farmerke na sebi dok mi je kita bila nabrekla zbog osjećaja ženske odjeće. Nevjerovatno je koliko sam se ložio sam na sebe i kako mi je uvijek dobro u seksi ženskoj odjeći i ulozi mislio sam , kako bi samo bilo lijepo da mogu ovo uvijek raditi i s Hansovom rukom u svojoj prošetati gradom , otići na fakultet , na piće  , na koncert , otići kod roditelja bez straha i stida a da me oni i  dalje vole.

Lagano sam se naparfemisao čuvenim parfemom „Rajska noć“ , i nisam skidao pogleda sa sebe u ogledalu , njihao sam se u zamišljenom ritmu lijevo-desno kao da ću na dernek a ne pod kitu nekog kamiondžije.

Prenuo sam se kad sam čuo korake u hodniku , neko je kašljao i ušao u WC. U sekundi mi je prošlo kroz glavu da sam izazovan i privlačan transvestit u muškom WC-u na benzinskoj pumpi u Sarajevu. Nečujno sam ubacio gojzerice i ruksak sa stalkom za perike u torbu   , šal sam brzo smotao i njime prekrio novčanik i ogledalce. Tiho sam spuštao šminku i parefem sa umivaonika i nečujno je polagao na šal u torbi. Neko je pišao u pisoar.

Ostao sam bez daha. S užasom sam shvatio da između poda i donjeg kraja vrata ima razmaka nekih 30 cm. Iz nekog razloga sam pomislio da je sigurnije da se popnem na WC-školjku. Tiho sam se popeo , sreća je pa sam bio u patikama , opkoračio sam torbu i čučnuo na šolji. Nimalo seksi.

Neko je prao ruke , jako i temeljno , zatim je zatvorio slavinu. Nije izlazio nikuda.

Čulo se otvaranje vrata i glas : „Hajde bolan Proha , jesi li piš’o“ ?

Prestao sam disati. Od nervoze zaigrala mi je lijeva noga , zaigrala je uz nju i torba iz koje izdajnički ispade par komada šminke s vrha šala i padoše na pločice , eksplodiraše poput granate , a neki karmini se otkotrljaše ispod vrata u hodnik.

Mislio sam da ću izgorjeti od straha kad su  vrata lupnula dva puta snažno , zatvarač vrata je držao. Zažmirio sam pa otvorio oči.

„Otvori gospođo , evo ti šminka“ čuo se glas , drugi je nastavljao „Šta će treba u muškom WC-u za invalide“ ?

Drhtao sam na šolji. Par sekundi kasnije rošava glava se nadviri iz susjedne kabine , pogleda me. Mršav tip , moje generacije , šaner očigledno ,  gledao me s vrha pregrade susjedne kabine.

„Dženo bolan , ova stoji na šolji s nekom torbetinom“ govorila je glava iznad.

„Uđi bolan Proha , izvedi je“ , nesigurno odgovori glas s vana.

Proha vješto poput mačke opkorači kabinski zid i skoči spretno u WC. Otvori vrata na kojima se ukaza druga prilika , isti stil , šanerski , mršav samo viši od Prohe , bio je to kako sam već čuo – Dženo.

„Silazi“ dreknuo je Dženo kad me ugledao.

Iznenađen postupcima , pozicijom i njihovim izgledom , nespretno sam sišao sa šolje , po nesreći se poskliznem na preostali komad šminke na podu , pomalo zaljuljam ali zadržim na nogama. Uspravio sam se pod jarkim svjetlom , refleksno trpao košuljicu u hlače i ravnao dlanovima pantalone i guzicu , posegnuo sam lijevom rukom za baloner sa vješalice. Njih dvojica iznenađeni su mi dozvolili da ga obučem. Uzeo sam nehajno torbu i pokušao proći između njih dvojice i nekako istrčati napolje , to je ipak bilo nemoguće.

Lijeva ruka me uhvatila za vrat , zaljuljala i gurnula natrag u kabinu. Stao sam i ispustio torbu na pod iz ruke. „Nećeš nikuda , mačko“ progovori Dženo , „moramo malo da se upoznamo“ , nov novcat leptir je u sekundi bio otvoren i uperen u mene. Generalno nisam imao ni znanja ni sposobnosti da se borim s muškarcima a pogotovo ne sa dvojicom očiglednih uličara , nož u njegovoj ruci je bio potpuno nepotreban da bi me paralisao. Ovako me dodatno uplašio i morao sam progovoriti – „Nemoj  , nema potrebe , spusti to“ , mali mozak mi je govorio da ovo izgovorim najtiše i najženstvenije tog momenta.

Dženo se nakezio : „Čuj glasa , Proha ba , čuj glasa , kako se zoveš mačko“. ?

„Tina“ , procijedio sam. Proha mi priđe, uze za ruku i izvede iz kabine , gledao me pomno u lice. Bio sam blijed kao krpa.

„Dženo ,ba „ reče Proha , „Ovo je frajer , muško , peder“.

Dženo mi priđe s druge strane. Stajali smo u hodniku između pisoara , ogledala s lavaboima i kabinama , torba mi je ostala u kabini. Ukipljeno bez daha sam gledao u pod , na meni je visio zeleni baloner , perika je dodirivala dijelove vrata , nazirao sam svoje sisice i gutao pljuvačku. Dženo teatralno unese glavu prema meni : „Fakat peder , pederčina ,“. Proha na to doda – „Majku ti jebem“ – pljusnu mi šamar da me vilica zaboljela.

Dženo ga smiri : „Nećemo ovdje , idi po auto , čekam te u mraku s njim“. Proha sporo izađe napolje gledajući prijetećim pogledom u mene prilikom izlaska  a Dženo se vrati po moju torbu  i blago me  gurnu prema vratima pa naredi: „Napolje i idi ravno u mrak“.

Brada me boljela od šamara ali mi nije palo na pamet da rukama dodirnem bolno mjesto. Ni dan-danas ne znam šta sam  još mislio u tim trenucima. Vjerovatno ništa. Strah , samo strah me proveo do te crne tačke. Dva fara su osvijetlila prostor gdje smo se nalazili.

Auto je ponovo parkirano bočno s pumpom na donjoj strani ruba prostranog parkinga dovoljno daleko da niko ne shvata da se kod auta nešto dešava. Kamion je stajao desno od pumpe. Nije bilo žive duše.

„Hajmo s njom odavde Proha , hajmo se malo zajebavati s pičkom“ predlagao je Dženo bacivši moju torbu ispred auta.

„Đe ću guziti frajera jarane , pa nisam peder „ odgovarao je Proha , „Malo bi mu jebo mater pedersku i ostavio ga ovde da krepa od batina kako ću ga razbiti“ , bez ikakve potrebe je verglao Proha , snažno me okrenuo i leđima tresnuo o stari Ford kojim su se dovezli.

Skliznuo sam blago na dole uz staklo nakon udarca. Nemoćno sam ih posmatrao izbečenih očiju i samo mucao „Ne , ne..nemojte ,ne...nemojte me tući molim vas , nemojte sve ću napraviti“.

Dženo se okrenu prijatelju i tiho nastavi ali sam ga mogao čuti: „Proha bolan ne seri , ne tuci ga , vidiš da dobro izgleda  , kao utegnuta praćka , kao prava treba , nisi guzio odavno, hajmo se bolan malo zajebavat’ šta fali“?

Proha me posmatrao neodlučno savijajući pesnicu. Nije bio baš siguran ali ni naklonjen potpuno Dženinom nagovaranju , Dženo mi naredi da ustanem uz auto.

Polako sam se opet pridigao  , opet se malo zategnuo . Obojica su gledali u zgodnog ,preplašenog transvestita s crnom paž perikom , decentno našminkanog , izuzetno vitkog , odvjenog u uske farmerice koje su potencirale izuzetno duge i lijepe noge , zelena košuljica koju je ukrašavao crni bolero je bila ukrašena lažnim sisicama. Zeleni baloner je malo štrčao ali nije kvario utisak , gledao sam ih visoko podignute glave i osluškivao kao Indijanac bilo kakav glas spasa koji bi mogao doći.

Dženo je nastavljao : „On izgleda bolje od većine žena koje sam jeb’o , sestre mi“. Proha me gutao pogledom ali nije popuštao: „To je muško Dženane“ , Dženo je nastavljao , „Nije muško Proha , to je tranđa (to trandža je izgovorio s teškim sarajevskim akcentom da je izgovorio baš „tranđa“)  , ko će ga bolan vozati pa da ga neđ’e bijemo , nek nam popuši kurac ovdje pa ćemo možda dalje“ ?

Uspio sam tiho dodati po drugi put : „Nisam ja nikakva trandža , ja sam transvestit“. Trandža , nisam jebena trandža , mislio sam.

Prohu sam iz nekog razloga nervirao , čim sam ovo izgovorio ponovo je krenuo ka meni vjerovatno da me udari , vratio ga je Dženo i rekao mu – „Nemoj je bolan tući , ovo je zapravo dobra kurva za jebati , fine i dobre žene se ne oblače kao kurve poput ove“.

Proha konačno promijeni priču : „Ubijedio si me Dženo , nećemo je tući , malo ćemo se poigrati“.

Polako su mi obojica prilazili. Iako sam izbjegao zasada batine polako sam zasuzio . „Pička plače“ , reče Dženo i prstom lijeve ruke mi pređe preko cijelog tijela od vrata do koljena niz struk i bokove dok mi je desnom skidao baloner pa me obrglio. „Kako se ono zoveš“ ? „Tina“ rekoh. „Hoćeš li biti dobra Tina ili će te Proha ipak razbiti k’o zvečku“ , govorio je ovo tiho dok me grlio desnom rukom tik uz mene. ? Proha je stajao preko puta. „Hoću , biću dobra“ rekao sam i oborio glavu.

Dženo me okrenu. Stajali smo uz rub auta s bočne strane. S pumpe nas niko nije mogao vidjeti , bili smo u mraku. Uzeo me nespretno u naručje i poljubio u pune usne. Bio je viši od mene. Polako sam se opuštao kad sam osjetio njegov jezik u ustima , snažno me pribio uz sebe , ipak je bio napet , osjetio sam njegovu kitu uz moja bedra dok me ljubio a i moja se počela krutiti. Uzeo mi je ruku , povukao je prema svojoj kiti ne odvajajući se od mene govorio u lice „Dodirni ga kurvo , znam da to voliš“.

Nespretno sam pipao kitu kroz njegove farmerke , bila je tvrda i rekao bih velika no nisam dobar procjenjitelj dužine kurca u ovako vandrednim okolnostima. Mazio sam njegovu kitu svojim nalakiranim noktima , bilo je toliko tiho da se čuo zvuk grebanja o farmerke.

„Izvadi ga“ , dahtao je uzbuđeno u moj nos i zatim me opet grozničavo i pomalo nevješto poljubio.

Gurao je prepone uz moje tijelo a ja sam mu gladio kitu preko farmerki. Uzbuđivao ga je ukus mog karmina i miris „Rajske noći“ , polako se odmakao od mene i ruku mi doveo do svog šlica.

Progutao sam slinu. Baš me je urnisao svojim jezikom , nimalo mi nije bilo ni lijepo ni ugodno. Znam da sam zgodan ali nisam znao da se svaka kita koju sretnem u ovom gradu loži na transvestite. Nevoljko sam rukom počeo otkopčavati šlic njegovih hlača. Zvuk otvaranja šlica je odjeknuo u tihoj noći , disao sam glasnije a Dženo je uzdisao  a Proha je već dobacivao : „Kad ću ja“ ?

Ubacio sam prste u njegove gaće , brzo sam napipao njegovu nabreklu kitu. Zastenjao je. Pokušao sam mu drkati u nadi da će svršiti prije nego što dođe do onoga što zapravo želi od mene.

„Vadi ga“ , oštro je naredio , nećkao sam se. „Vadi mu kitu“ zašištao je Proha s leđa. Kleknuo sam na koljena , i odmah pomislio da sam trajno uništio svoje jedine hlače na koljenima prljavštinom. Otkopčao sam kaiš Dženinih pantalona , sletjele su niz noge . Spustio je i gaće , kita mu se ispravila poput strijele. Velika. Glavić se isticao , bio je baš nahajcan , ljubičat koliko se može vidjeti u mraku i baš , baš tvrd. Osjetio sam smrad muda , u mraku sam pogledao na spuštene gaće koje su straga bile uprljane.

Refleksno povraćanje je došlo do usta , progutao sam nazad nekako. Mislio sam sa se neće usrećiti ako me opet poljubi.

Blago sam rukom masirao njegovu nabreklu kitu , mislio sam da će svršiti iste sekunde pa sam bio baš blag i nježan sa dodirom.  No on se nije dao , prišao je još bliže da mi je smjesta nastala muka od mirisa koji sam osjetio. Skinuo je rukama moje ruke s njegove kite , blago me uhatio za rubove perike i donji dio vrata , te moja otvorena usta potpuno blago naveo na svoju kitu. Vrhom kite je prvo dodirnuo moje usne , vene su mu pulsirale , polako sam mu jezikom oblizao vrh kurca.

On je počeo dahtati čim sam mu jezikom dotakao kurac , prešao sam ustima oko glavića sve dok nije ostao gust trag moje sline , a zatim sam jezikom prošo gore-dole s donje strane do muda cijelom dužinom pomalo iskošene glave. Dženo me gledao , privlačan i seksi transvestit mu je lizao kitu , bio je baš uzbuđen , Bazirao sam se opet na vrh glavića i blago ga sisao , Dženo se u uzbuđenju još malo pomjeri prema meni i uvali mi kitu do kraja grla.

Počeo sam se gušiti i  zaplakao sam malo , mrzio sam ovo dođavola , nije loše kad sam obrađujem kite ,ali kad mi ovako kao sivonje zakucaju kitu u grlo , poslao bih sve u pičku materinu.

Dženo se malo povukao da uzmem daha a zatim je vratio kitu u moja usta. Rezignirano sam udahnuo i dopustio njegovoj kiti da mi puni topla i vlažna usta , jezik mi je robovao njegovim pokretima , cilj mi je bio da što prije svrši. Dženo mi je jebao lice ali nije želio svršiti , bilo mu je lijepo , iznenada je izvadio nabreknuti kurac iz mojih usta.

Proha nas je zbunjeno posmatrao , gledao je u Dženu kao da traži dozvolu da nastavi , no nisam imao vremena za predah.

Osjetio sam ruke ispod pazuha koje su me okretale u klečećem položaju , žuljala su me koljena (opet mi na sekund na pamet padoše pantalone) , i ja sam se našao oči u oči s Prohom koji je – kleknuo.

Pridigavši me u klečećem položaju i sam se pridigavši , Proha me ljubio. Dženo se očas vješto nađe iza mene , stajao sam klečeći , Proha me ljubio , Dženo je bio odzada a sve nas je skrivala silueta Forda na rubu parkinga benzinske pumpe.

Osjetio sam hladnoću i svoj baloner na rubu desnog koljena (i baloner mi uništen) , Proha me i dalje ljubio a Dženo je polako otkopčao i svukao hlače i gaćice nespretno zakačivši i najlonke kod skidanja. Polako se pribio uz moju guzicu i nabreknutim kurcem počeo je milovati tražeći trljanjem anus.

Malo sam se premekšoljilo što je opet iznerviralo nervoznog Prohu , povukao me sebi tako da sam klečio četveronoške , visoko poignutih noga i laktova , poput psa. Proha se uspravio i pomalo nabreknutu kitu gurnuo u moja usta. Bio je pažljiviji od Džene. Nije gurao da se zagrcnem ili gušim , nježno je kitom plovio po mojim ustima gore-dole , nije bilo strašno . Bio sam mu zahvalan pa sam htio biti i sam nježan ali me dekocentrisala Dženina kita na mom dupetu.

Njemu je dodijalo valjda , ustao je snažno pljunuo u šake , protrljao kurac  ,vratio se na koljena te me namještajući jednim potezom povukao na sebe i nabio na kurac. Cijela dužina njegove goleme kite je bila u meni.

Vrisnuo sam ispuštajući Prohinu kitu iz usta dok mi se anus prilagođavao kurčini koja ga je razarala. Instiktivno i pomalo iskusno sam se namještao i fokusirao na to. Dženo me pljeskao po guzovima i hrabrio sa „Tako je kučko“ uz zadovoljno uzdisanje. Lagano se namještao i počeo me jebati vrhom glavića. Opet me boljelo , jako me boljelo dok sam osjetio njegovu kitu u sebi gore-dole. Režao sam u polubunilu. Jebao me poput kauboja koji jaše konja. Njegova kita me udarala poput čekića , stabilan ritam mi se sviđao , stenjao sam , dodirivao je kitom nešto u meni što je bilo tako lijepo , tako ugodno , pogađao je neke živce , stvrdnuo se moj vlastiti kurac od uzbuđenja i trljao se od gaćice , životinjski sam jecao od uzbuđenja.

Proha je ostao bez mog pušenja i posmatrao je jarana kako me vješto jebe , vidio je da uživam , vratio se meni i zabio mi kitu u usta. Polako smo ušli u ritam. Jebala su me obojica. Jedan u prostatu koja se raspadala od zadovoljstva drugi u našminkanu transvestitsku facu. Bio sam poput teniske loptice između dva vješta tenisera. Moja kita je nabrekla kao kvasac.

Istovremeno su svršili. Topal mlaz sperme mi je grijao anus koji se oslobađao čeličnog pritiska a mlaz tople spreme je bio u mojim ustima. Proha je samo mumlao“Gutaj , gutaj“, Progutao bih i da nije rekao ništa. Jednostavno bilo mi je iznenadno lijepo. Prohina sperma je curila s mojih usta niz vrat a Dženina iz razvaljenog anusa niz bedra u najlonke. Ovo me uzbudilo  , nabreknuti vlastiti kurac je dodirivao gaćice.

Polako smo se rastavili.  , oba su mi prišla sa svojim kitama dok sam svršavao sa svojom kitom u rukama. Proha mi je trljao umrljanim kurcem lice kao posljednji čin poniženja , baš ga je uneredio jer se pomiješao i karmin i maskara a sprema mi se gotovo skorila na obrazu. Dženo je trljao kitu o moju periku i lijevo uho , „Gutaj“ govorio je Proha mada više nisam imao šta gutati.

Odmakli su se kopčajući farmerke. Nevješto sam se brisao i tehnički popravaljao , nisam se usudio podići sa koljena.

Zapalili su. „Šta da radimo s njom“ upitao je Proha ?

„Pa ti je nisi jebao“ , reče Dženo , „Šta misliš da je ubacimo na zadnje sjedište Forda , pojebi je i idemo dalje“ ?
„Ma kakvi , pedera nisam mislio jebati  , nisam peder poput tebe , neću u pakao“ odgovori Proha. Dženo se iskezi“ Ne seri , s tim paklima života ti“.

Ćutao sam umoran poput starca ili starice. Klečao sam a strah prije jebačine se polako vraćao u mene. Šta li će uraditi sa mnom ?

Dženo mi je prišao s cigaretom u ruci , pogladio me po obrazu , otišao do gepeka , preturao nešto i izvadio staru prljavu krpu. Prišao je i lagano mi je ugurao u usta. Osjetio sam jeziv okus benzina i ulja . Užasno je smrdilo. Prišao je mojoj zaboravljenoj torbi , ispreturao je, uzeo novčanik i iz njega izvadio 18 DEM koje sam imao. Nije virnuo u dokumenta , samo je bacio novčanik nazad u torbu , uzeo je i gojzerice.

Ćutao sam klečući i gledao u pod. Dženo je prišao i kleknuo , par metara dalje stao je Proha.

„Slušaj pičko , imala si sreće ,ali zaista velike sreće. Jebačina je bila dobra a mogla si dva put primiti kurčinu a dobri Proha te ipak poštedio. Mi ćemo polako otići a ti ćeš sjediti u ovom mraku barem 10 minuta dok ne kreneš kući . Nećeš u policiju sigurno , muškarci koji se oblače kao pičke se ne žale drotovima kako  ih je neko jebao.
A korektni smo obojica , nismo te razbili , , mogli smo te gepekovati , odvući na neku ledinu i jebati dok nam ne dosadiš , mogli smo te zatvoriti i svezati u bilo koju od srušenih kuća , samo ovde u Nedžarićima ih ima stotine , mogla si si danima ležati vezana na nekom podu i čekati na nas da ti donesemo da jedeš pa da te jebemo a mi te puštamo da ideš svojim putem , ko bi samo pustio pederčinu u ženskoj odjeći da mirno ode kući ? Niko , kučko , zahvali se Bogu koliko si zapravo sretna jer ćeš se živa i zdrava vratiti kući".

Drhtao sam , klimao glavom i gledao u pod. Prljava krpa u ustima mi je tako smetala , probao sam je ispljunuti , Dženo je shvatio da mi baš smeta i polako je izvukao iz mojih usta. Uzeo sam snažno vazduh zatvarajući oči i ne pomjerajući se.

„Ovo sam ti ugurao da ne vrištiš , vidim da si u šoku , kako se zoveš i ne govori mi svoje pedersko ime nego pravo“ , nastavio je Dženo“ ?

„Edin“ , jedva sam izgovorio željan vazduha i radostan jer je smrdljva krpetina bila van mojih usta.

„Čime se baviš Edine , radiš , studiraš ili se samo jebeš po pumpama“ , nastavio je s pitanjima Dženo , Proha nije progovarao , pušio je cigaretu i stajao udaljen ?

„Studiram veterinu“ , slagao sam ne trepnuvši.

„Dobro“ , reče Dženo pomirljivije „Osjetim na tebi da si kruta , da ti nešto smeta , ili si ludi mazohista da po Sarajevu tražiš kurčeve obučena u ženu ili te neka teška muka na ovo natjerala. Vidi ti se to nešto u očima Edine“....zaćutao je , ćutao sam i ja ne pomjerajući se...nastavio je :" Svaki dan viđamo različiite frajere , najobičnije pičke koje mlatimo , ti si bar toliko pošten da se predstavljaš kao pička jer si pička“....bacio je čik i krenuo prema autu. Proha ga je pratio. Odmakao sam se od suvozačevih vrata klećeći da ih Proha može otvoriti i sjesti. 

Desetak sekundi kasnije uz odlazeći zvuk Forda , ostao sam sam klečeći u mraku.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Super priča, obožavam ovakve tipove , mene jako pali da osetim i vidim i osetim na muškarcu, snagu, moć, muškost, dominaciju itd a ovi ispunjavaju sve moje uslove.

Korisnik

Predobar serijal. Zašto ti je toliko dugo trebalo za ovaj nastavak? Zaista uživam u tvojim pričama i željno isčekujem sledeću, i neke naredne . Saosećam sa Edinom i iskreno mi ga je žao, dok se opet radujem zbog Tine i želim joj da bude sve ono što ona želi biti. Ponajviše da bude srećna i ostvarena