Domaća kuhinja X

Vožnja uz tihu opuštajuću muziku i vedro Lenino lice trajala je nekih 20 min. Čini mi se da smo napustili, maleni Ptuj i bili smo na uzvišenju odakle se gledalo na grad kao na dlanu. Put nas odveo do Ptujskog dvorca u kome postoje bogati kulturno istorijski spomenici i odakle se pruža prelep pogled na grad. A u blizini ovog mesta je i kulinarsko mesto "Štajerska hiša" ili tako nešto. Sve u svemu predivan i miran ambijent i nemirna srca koja lupaju u našim grudima kako će se u nastavku ispostaviti.

Obilazeći tvrđavu i gledajući na grad u vazduhu sam osetio svežinu Lenine kose koja viori, neodoljivi parfem sa prefinjene nežne mlade kože lica i vrata, toplinu njenih usana dok umiljatim glasom i šapatom opisuju istoriju, kulturu, geografiju, pogled na Dravu... na grad... ma gotovo ništa više nije postojalo, ni umor, ni prošlost, ni glad... postojao je samo ovaj trenutak i jedno veliko sad. Posle nekog vremena smestili smo se u jedan skroviti deo restorana kako bi ručali. Rekao sam Leni, da ona odabere za oboje jela - specijalitet koje ima za preporučiti. Za to vreme, ja sam Lenu jeo pogledom. Bože koliko lepote krasi ovu ženu. Ta perfektna elegancija, senzualnost, krhkost svakog pokreta. mladost, senzualnost, toplina... redali su se epiteti u mojim mislima. 

Lena je na sebi imala veoma lepu, belu košulju ispod koje se nazirao čipkasti beli brus koji je obuzdavao njene čvrste, a bujne mlade grudi. Dole crna suknja nešto iznad kolena i crne svilene čarape, cipele sa visokom štiklom. Poštovala je dress kod koji ju je još više činio neodoljivom... prebacila je desnu nogu preko leve noge što je izazvalo da se malo podigne mini suknja ka Leninim bedrima i guzi. Bože koliko mi je penis poskočio u gaćama. Posle par minuta skinula je cipelicu sa desne noge i dodala:

"Nisam navikla, malo me žuljaju cipele"... i opružila nogu prema meni... trudeći se da vidi da li postoji žulj na prstima. 

"Imaš lepe i duge noge, kao manekenka si!" prokomentarisao sam.

"želiš reći da sam mršava kao žirafa" ha ha ha... nasmejala se Lena.

"Želim reći da si prelepa, neodoljiva, mlada, ambiciozna i pametna i naravno seksi" dodao sam u jednom dahu. 

Pogledala me je sa blaženim osmehom i htela je nešto reći ali je njene misli poremetila posluga koja je upravo servirala jelo na naš sto. 

Lena je svoju nogu vratila u cipelu i pristojno se vratila u prvobitni položaj što je moja muškost primila sa negodovanjem. Nedugo zatim posle par zalogaja i otpijanja gutljaja pića rekao sam:

"Htela si mi nešto odgovoriti, ali te je prekinula posluga?"

"Mah laskaš mi mnogo, inače primetila sam da voliš deliti komplimente."7

"Da, ali samo onima koji ih zaslužuju", nisam se dao zbiniti. 

Umesto odgovora, njena desna noga je ovog puta ispod stola završila na mom međunožju, direktan Lenin pogled...vatren. Otpija gutljaj pića i kroz šapat mi saopštava:

"Ako ti kažem da ni sada nemam na sebi gaćice, gde ćeš ga sada izdrkati, laskavče? Upropastio si mi crvene gaćice kod kuće sinoć"

Na trenutak sam se zbunio na direktnost Lelninih reči. Ali ne i moj penis, pod pritiskom on se propinjao dok sam ja obarao pogled. Prvi put da promucam i nesigurno izgovorim:

"Izvini, ne znam šta mi je bilo, dugo sam na terenu...pa ne znam, izvini"

"Šta je, a? frka je li... e pa, znaš šta moraš se iskupiti za ono što si bio nevaljao"

Na Leninom licu pojavio se onaj blaženi osmeh, koji nije osuđivao moj postupak od pre neku noć, već želja da se naša tela spoje. Jako je zagrizla usnu i primakla se bliže preko stola da mi bukvalno šapne.

"Jebi se, dok si ti drkao i ja sam svršila. Postoji neka hemija među nama! I ja sam dugo apstinirala od seksa posle brodoloma u ljubavi, ali pre neku noć sam osetila leptire u stomaku. Primetila sam nešto napaljujuće u tvom pogledu, dodiru..načinu na koji me gledaš, govoriš...a primetila sam da imaš čime i da raspolažeš"

Dok je ovo šaptala njena noga je sve više pritiskala moja jaja i penis. Nije mu dozvoljavala sa se u svojoj veličini propne i da se ispravi ka stomaku. 

"I šta predlažeš" prošaptao sam. 

"Ha ha ha, ništa. Predlažem čežnju." dodala mi je svoj telefon. Na njemu je bila fotografija njene figure od grudi pa na dole. Savršeno izvajano telo dar od Boga bez trunke celulita. 

"kažem ja da si manekenka"

"jel da?" Ustala je i sa svog mesta prešla na stolicu do mene sa moje desne strane. Približila se poljubila me ovlaš u obraz a na uho mi šapatom izgovorila:

"Vidi sad ovu, nemoj da svršiš u gaće da pokvariš sve". Sledeći blesak ekrana tel. dočarao je mojim očima njenu depiliranu vaginu u krupnom planu. sočnu, nabubrelu, veoma mladu i željnu kurca.

"Ah, uh, mhm" promrsio sam. 

Za to vreme Lenina desna ruka je drkala moj kurac preko pantalona. Njen topli šapat opet na uhu. 

"Idi polako do toaleta, i budi strpljiv dok ostalo regulišem. Ali ovo mora biti stroga diskrecija, inače prekidam sve"

"Naravno, Lena" 

Posle nekoliko trenutaka holom su se čuli zvonki koraci. prepoznao sam taj hod. Lena. Ušla je u zajednički prostor toaleta, ušli smo u kabinu i okrenuli ključ. Mahnito i strasno smo počeli da se ljubimo i skidamo jedno drugo. Kao da mi je poslednje u životu, navalio sam na njene čvrste grudi da ih stiskam, ljubim i grickam... dok je ona izvadila moj kurac i energično ga sa obe ruke drkala. Spustila je dasku i sela na WC solju, okrenula me ka njenom licu a moj kurac je u punoj veličini mahao ispred njenog lica i nosa. Nabila je kondom  i počela da ga puši... 

"Nemoj dugo, mila... svršiću"

Ove reči su je dodatno stimulisale na šta je dodala:

"imamo svega dva kondoma... ako sada svršiš prekidam" 

Uh, pa ona želi da me muči do kraja, pomislio sam i stezao se što sam više mogao dok je halapljivo uvlačila moje meso u sebe što je više mogla. Gotovo da se zagrcnula nekoliko puta. 

Posle jedno 15 min se uspravila, naguzila i rekla "jebi me, zaslužila je ova tvoja konjska kurčina da razbije moju picu!"

Nije trebalo dva puta da ponavlja. Prihvatio sam je za bokove zadigao minić na struk i otpozadi ušao u vlažnu picu iz koje je gotovo lilo kao iz kabla. TOliko je mokra bila da se sluz slivala niz crne čarapice. I zaista bila je bez gaćica. Ušao sam lagano od glavića pa do jaja ne žureći i šireći ovu mladu i nerazrađenu picu milimetar po milimetar. Otelo se njeno glasno "Ahhh" i onda se počela i ona još više odupirati od zidove rukama kako bi pojačala efekte mog zakucavanja. Tucali smo se tako sve brže i jače, ali nisam želeo da svršim u ovoj pozi...okrenuo sam je ka sebi i podigao u naručje... uz reči:

"Ti si anđeo, ti si savršenstvo. Želim date držim u naručju i gledam u oči dok nas oboje vodim orgazmom u nebo"

"Ah, to, to"

Sada je bila u mom naručju nabijena do jaja na kurac, a nogama se stezala o moj struk. Dok smo se mahnito ljubili kako bi priguđili krike, grčila su se istovremeno naša tela, moja vrela sperma ispunjavala je kondom preteći da pukne od pritiska i stezanja njenih vaginalnih mišića. Nepamtim duži orgazam. Kada samo se konačno smirili... i kada sam izvukao kurac iz Lene kondom je bio popunjen veoma obilno... a njena pica je zjapila za njim. Milovao sam je rukama i spustio usne da je tako lepo očistim od njenih sokova... poljubili smo se i pokalko sredili... opet u tišini jedno po jedno izašli iz toaleta i došli do stola. 

Kada je došla i sela sa osmehom na licu mi je rekla: "Klecaju mi kolena, frajeru!"

"I ja još drhtim ako ti je za utehu"

"I je li dobra bila domaća kuhinja?"

"O, da savršena!"

"Samo o nekim receptima mora da se ćuti, da znaš" rekla je.

"Naravno".

Popili smo još jedno piće i kafu i napustili restoran. U autu opet lagana muzika, Lenina glava na mom ramenu. O Bože, da li se ova žena zaljubljuje u mene, pomislih u sebi. Lenu sam odvezao kući a ja otišao na svoj smeštaj. Na rastanku me sočno poljubila i rekla. Eto takva sam ja. Nekad elegantna i mazna, nekad divlja... ali PSSSSTTT molim te. 

                                                                                           *****

Tu veče došla je kod Nastje. Popili smo zajedno kafu. Uobičajeno pričali kao da pre nekoliko sati nismo bili u divljem vrtlogu strasti. Nastja nije mogla iz Leninog ponašanja ni najmanje naslutiti da se bilo šta desilo. Iz mog iskreno nisam imao pojma...možda i jeste. Pitala me što sam tužan i tih. Rekao sam da je sutra zadnji dan u Ptuju. I da sam završio poslove za svoju firmu. Da je ovo naše zadnje zajedničko veče i da bih voleo da zajedno u tišini gledamo na nebo, na Dravu, na Ptuj. Tako smo i u uradili. Ne volim rastanke, ali su nekada neminovni. 

Sledećeg dana relativno se sve brz oodigralo. Posao protekao u redu, pozdrav sa Nastjom i pakovanje. Nazad u svoju domovinu. Svako se vraćao svojim životima i Nastja i Marin i Lena i ja noseći lepe uspomene ove "Domaće kuhinje". 

KRAJ

Kategorija:
Strejt erotske priče