Nasi pocetci u cuckoldu

Pozdrav svima.

Prica je potpuno istinita.

Supruga i ja smo u braku vec 7 godina i u braku se veoma dobro slazemo. Ona ima 28 godina a ja 32.

Od uvijek me lozio cuckold i zamjena partnera i to sam veoma cesto spominjao supruzi sto je ona kategoricno odbijala i govorila da nisam normalan.

Supruga je rasna plavusa sa povecim sisama i finom guzom. Zaposlena je kao medicinska sestra.

Veoma cesto kada bi vodili ljubav spominjao sam njene bivse momke sa kojima je bila i to je nju lozilo. U toku sexa smo ih spominjali, ona je govorila gdje je sve sa njima bila, sta su joj radili, gdje su je sve tucali. Imala je zavidno iskustvo i broj momaka sa kojima je spavala za svoje godine. Kroz pricu sam spominjao da oni ponovno u nju nabijaju, da je kidaju od kurca, da je razvaljuju..... Lozile su je te price ali dalje od toga nije isla i uporno odbijala.

Razmisljao sam cesto sta se desava u nocnim smjenama i jel postoji neki kolega sa kojim provodi nocne smjene a meni nece da kaze. Jednom prilikom dok smo imali sex i kroz pricu je spomenula da postiji kolega, odnosno vozac saniteta koji joj je dobar ali da nema nista sa njim i nece da ima...

Tu mi se upalila lampica i poceo sam obracati vise paznje na to. U toku nocu sam znao uzimati njen telefon i provjeravao poruke ali nisam nista nalazio. Jednog dana kada smo bili kod kuce, ona je pravila veceru, telefon joj je bio na stolu pored mene. Stigla joj je poruka na viber i primijetio sam da hensamo obavjestenje o poruci, nista drugo sto mi je odma dalo do znanja da je u pitanju zakljucana osoba na viberu. Pravio sam se da nista nisam vidjeo i gledao svoja posla. Kraickom oka sam posmatrao nju kada je uzela telefon i vidjeo sam da je malo uznemirena. Kuckala je nesto na telefonu i ostavila. Vise poruke nisu dolazile tu vece. Kada smo zaspali, ponovo sam uzeo telefon i pregledao sve iz imenika i nisam nasao kontakt koji je zakljucan. Poceo sam i zenska imena onda da provjeravam. Naisao sam na zakljucan kontakt pod imenom ,,Ivana koleginica". Trebalo mi je nekih 2.5h da provalim sifru i udjem u poruke, imao sam sta i vidjeti, ,,Ivana koleginica" ne cuci kada piski nego stoji.

To je bio njen kolega (u prici cemo ga nazvati) Milan. Poruke su bile razne, hvalio je kako dobro izgleda, kako ima dobre sise, kako bi voleo da se vide. Slao joj je slike i snimke dok drka i zamislja nju. U porukama se dalo zakljuciti da se nisu vidjeli ali je polako i ona pocela njemu da salje svoje fotografije u donjem vesu i bade mantilu. Njene fotografije su bile veoma izazovne, napaljujuce. Hvalila je njegov kurac kako je lijep i da joj se svidja. Mene ako spomene i udju u pricu, hvalila me i nije ni jednog trenutka spomenula negativno sto mi je bilo drago. 

Svako vece sam poceo da provjeravam poruke od Milana i nje i da pratim situaciju. Tokom sexa sam ga spominjao na sta je ona obilno svrsavala ali nikad nije htjela reci da bi imala nesto sa njim nego joj je samo zgodan i to je sve.

Nakon nekog vremena se vidjelo po porukama da je sve vise zagrijana, boilo je pitanje trenutka kada ce se naci. Jedno vece dok je spavala ja po obicaju citam i imam sta da vidim!

- Maco zelim te, lozis me, opasno me palis.

- I ti mene bas palis ali...

- Sta mislis da nam uzmem vikendicu sa bazenim?        Da se malo kupamo?

- Uffff.... 

- Zvao sam za jednu, sutra je nasa

- Molim? Kako? Nisi trebao, sta da kazem gdje cu?        Nisam sigurna u to sve....

- Nista ti, racunaj predvece oko 18h da te pokupim.        Reci da ides na pice sa drugaricom. Necemo biti          dugo posto ne mogu ni ja zbog ove moje.

- Joooj nisi normalan. Ok. Ali ne mogu ti obecati da      ce biti nesto, to da odma znas!

- Vazi. Bitno mi je da sam sa tobom, bar da gledam        to sexy tijelo u kupacem

Dalje su isle poruke bezveze i detalji za njihov dogovor. Znao sam da je to to, to sam cekao, to je bila ta prilika da udjemo u moje fantazije. 

Sutra dan sam dosao sa posla uobicajeno vrijeme oko 17h i primijetio njenu torbicu u hodniku. Torbica koju nije cesto koristila, malo je veca pa je izbjegavala. Bilo mi je jasno da je u njoj kupaci kostim i peskir. Usao sam u stan i nasao je u spavacoj sobi kako se sminka. Bila je u ljetnoj haljinici iznad kolena sa otvorenim dekolteom. Nije nosila brus ispod haljine, volela je cesto da proseta slobodno svoje lijepe grudi bez brusa.

- Ljubavi, spremas se negdje? Pitao sam.

- Da, Natasa (izmisljeno ime za pricu) dolazi u grad nekim poslom, pa odo sa njom na rucak i pice, nismo se dugo vidjeli. 

- Aha. Zasto nije dosla kod nas? 

- U guzvi je nekakvoj i nema vremena kaze, pa cemo samo brzinski na rucak i to je to.

Znao sam naravno da ide kod Milana na vikendicu, znao sam da ce bit jebana. Bio sam veoma napaljen, nenormalno sam se lozio. Izasao sam u hodnik i krisom provirio u torbicu koja je stojala pripremljena na plakaru. U njoj je bio kupaci koji nije koristila. Nije nikad htjela obici jer je u pitanju kupaci tange minijaturne koje vise otkrivaju nego pokrivaju i kupaci brus koji ne moze potpuno da prekrije njene kruone bradavice. Obavezno moraju da iskacu iz brusa. Odma mi je bio kao kamen, znao sam sve i sve mi je bilo jasno.

Otisao sam u dnevni boravak, upalio tv i cekao svoju dragu da krene kod svog ljubavnika. Izasla je nakon pola sata iz spavace sobe. Vidno nervozna ali veoma sexy i izazovna. Mirisala je na kilometar, haljina koja pokazuje njen duboki dekolte i haljina ljetna do pola butine. Veoma sexy. Poljubila me, rekla da me voli i izasla iz stana na stiglama koje su joj davale njene noge do izrazaja jos vise. Bila je jos vise sexy sa stiklama.

Otisla je a meni je bilo jasno sta se desava. Toliko sam bio napaljen da sam se morao rucno olaksati 3x razmisljajuci sta se desava u tom trenutku.

Par puta mi je poslala poruku da pita sta radim, kako sam. Da ona ode sa Natasom u restoran, ode u shoping, odose na pice... Kupovala je vrijeme zasto je nema nazad.

Negdje oko 22h sam cuo kako se ulazna vrata stana otvaraju i kako moja draga ulazi u stan. Usla je u dnevni boravak, osjetilo se vino ali nije bila pijana. Poljubila me je, pitala kako sam i vidjelo se da je veoma nervozna. Nije spustala torbicu, bila je uz nju cijelo vrijeme. Samo mi je rekla da mora da se istusira, umorna je. Vjerovo sam da je umorna ali znao sam da nije od shopinga i pica nego od nekih drugih radnji. Znao sam da je veceras to taj trenutak da kazem da znam sve i da udjemo napokon u tu avanturu. 

Htjeo sam za pocetak da se uhvatim mokrog kupaceg kostima. Predpostavio sam da je u korpi za prljavi ves skriven. Nakon nekog vremena sam usao u kupatilo kao sa mojom majicom koju treba oprati. Ona te tusirala i gledala u mene. Otvorio sam korpu, ugledao kupaci. Htjeo sam uzeti i pitati zasto je mokar, tako da otpocnem pricu. Uzevsi kupaci, iznenadio sam se, potpuno je suv, nije mokar, nije vlazan, nema cak ni peskira, peskir je prebacen preko stakla na tus kabini... Jasno mi je bilo da se kupala gola, a peskir je svakako mokar od prskanja vode dok se tusira tako.... Pitao sam sta radi kupaci ovdje, rekla je kao da je vrijeme da se opere, nije dugo opran a mozda ce se nekad koristit pa da je uvijek spreman. Hmmm, opasna je, ima odgovor na sve.

Vracam se nazad u dnevni i razmisljam kako dalje, plan mi je propao. Draga izlazi nakon nekog vrmena u bade mantilu, nije svezan, grudi joj viore, pica kao obicno uredno depilirana bez i jedne dlake. Inace svaki dan se depilira i ne podnosi dlacice na sebi.

Sjeda pored mene, brise kosu peskirom i poljubila me. Ja je gledam, pitam kako je, kaze odlicno.... Tu sam presao na stvar!

- Kako ti je bilo sa Natasom?

- Super. Pozdravila te. Samo sam se umorila od hodanja, jedva cekam leci.

- Zasto nije dosla kod nas?

- Zvala sam je ali nije mogla, morala se vratiti kuci a ima najmanje 1h voznje.

- Aha. Pa dobro...

Onda je bilo tisine jedno 3-4 minute, gledali smo tv. Kod nje se osjecalo nekakva nervoza, stalno se vrpoljila, mrdala, mene ljubila u obraz..... Onda sam krenuo u akciju!!

- Na kupanju kako je bilo? Jel Natasa napokon naucila da pliva?

Ukocila se, pocrvenula, lice joj se izoblicilo... Vidjeo se strah na njenom licu.

- Kakvo kupanje? Ne razumijem te! Bile smo u gradu i kasnije prosetale po trznom centru da Natasa kupi sebi nekakve gardarobe!

- Znam sve, nemoj molim te. Sve znam i gdje si bila i sa kim. Samo nemoj dalje da izmisljas nego da otvoreno da razgovaramo.

- Na sta mislis, nije mi jasno. Gdje sam bila? Sa kim? 

- Bila si sa Milanom na vikendici, znam sve. Nemoj me lagati vise.

Odma je stavila ruke preko ociju i pocela plakat. Glasno je plakala. Sklonio sam joj ruke i primijetio ogromne suze koje teku. Zagrlio sam je, poljubio u celo i rekao da se smiri.

- Izvini, izvini molim te. Izvini preklinjem te.... Govorila je.

- Sve je ok ljubavi, smiri se. Sve je u najboljem redu.

Pogledala me je u oci.

- Izvini molim te. A kako si saznao, kako znas?

- Znam odavno da se cujes sa njim, znao sam danas kada si se spremala da se spremas za njega i vikendicu, znam sve.

- Ali kako? Stvarno mi je zao i ne zelim da pukne sve ovo nase. Luda sam, izvini, pogrijesila sam...

- Sve je u najboljem redu kazem ti. Krivo mi je sto od pocetka nisam upoznat sa tvoje strane, ali ok, jasno mi je da si imala strah. 

Pogledal me je i poljubila.

- Hvala ti ljubavi, hvala puno i izvini.

- Sada ces se smirit i sve detaljno da mi ispricas sta se desilo na vikendici. Neces propustit ni jednu rijec, ni jedan pokret. Sve hocu da znam.

- Ok. Sve cu ti ispricati....

.........................

O nastavku uskoro ako bude interesovanja. 

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Odlicna realna prica! Ocekujemo nastavak!

Korisnik

Dobar početak...

Korisnik

Odlicna prica, ocekujemo nastavak Kiss

Korisnik

Obavezno nastavak...

Korisnik

Vredilo je citati, samo nastavi

Korisnik

nastavak...

Korisnik

Ovo stvarno "vredi" zato iscekujemo nastavak.

Korisnik

Odlično, "teraj dalje" (piši!!!)!!!