Neocekivano osvjezenje

2008 godine bio sam razuzdan dvadesetdvogodisnjak. Prosle su bile 4 godine od mog prvog odnosa sa muskarcem, opisanog u prici Neko drugo vrijeme. Cari internetskog upoznavanja otkrio sam 2007 i vrlo brzo sam postao vjerni korisnik par ondasnjih sajtova. Istom brzinom sam otkrio i koliko je tesko naci ono sto zelis .Sve se uglavnom svodilo na susrete na brzaka u autima, jer vecina nije imala prostora. 

I onda kada sam najmanje ocekivao, krajem godine, desi se dah osvjezenja. Jednog dana javi mi se Turcin. Kako je imao los pisani engleski, odlucimo se isti dan naci u kaficu jednog supermarketa. Razocaran sa prethodnih par iskustava, uputio sam se ravnodusan, bez nekih ocekivanja. Nikada necu zaboraviti njegov pogled kada sam prilazio stolu. Bio je to mix znatizelje, napaljenosti, taj pogled u isto vrijeme mi je govorio zelim te i unistit cu te. Bio je krupniji muskarac kasnih tridesetih. Oko 190 cm visok, razvijenih ramena, izbacenog trbuha, sa plavim ocima izgledao je kao pravi krsni balkanac a ne Turcin. Medutim stvar koja me je oborila s nogu bile su njegove krupne radnicke ruke. Pricao mi je kako je ozenjen, kako momke jebe vec duze vrijeme, ali da je u Turskoj drugacije, tamo se vecinom upoznaju preko preporuke. Onda mi je ispricao kako ima dvojicu  kolega turcina koji ga dolaze posjetiti kroz nekoliko dana i voljeli bi da jebu plavookok momka poput mene. U tom trenutku napaljenosti to mi se ucinilo kao sasvim normalna ponuda, pristao sam. On me je i dalje gledao onim zagonetnim pogledom.

Pogledom, zbog kojeg sam gorio. Pozvao me je k sebi , kada smo stigli ispred kuce, bila je to jednospratnica nadomak Sarajeva. Prvi sprat cini se nije bio useljen, on me je uveo u prizemlje od kojeg sam zapamtio veliki dnevni boravak sa kuhinjom i sobu sa dva kreveta. Cim smo usli sjeo je, zapalio cigaru i rekao mi postavsi me ispred sebe "take it off"  masuci prstom u krug, shvatio sam sta zeli i poceo polako da se skidam, kada sam ostao u boksericama, okrenuo sam mu guzu i poceo lagano da se uvijam, osjetivsi njegov pogled na sebi, poceo sam da se diram po kiti koja je vec bila nabrekla, pa onda lagano da se mazim po guzovima. Najednom osjetih jak stisak koji me je okrenuo. Turcin je stojao ispred mene i poceo da me ljubi, ljubio me je strasno, lizuci jezikom moju bradu, lice, pri tome hvatajuci me za guzove. U jednom trenutku uzeo sam njegovu ruku i poceo da je lizem. Shvatio je sta me pali, i poceo je rukom da me gladi po cijelom licu, kosi. Po tom smo otisli u sobu, Turcin se je svukao, otkrivajuci svoje dlakavo tijelo. Spusti sam se na koljena i poceo da mu pusim kurac. Kurac mu je bio srednje velicine, obrezan, dlacice tek skracene. Potom je legao a ja sam nastavio da mu pusim, osjecao sam se predivno gledajuci ga poluzatvorenih ociju i poluotvorenih usta dok mu pusim. Potom me je prebacio na stomak i poceo da mi uvaljuje prste u guzu pri tome pljujuci u supak. Najednom mi je sklopio noge, legao na mene i poceo da me jebe. Kako mi polozaj nije bio bas najudobniji pokusao sam da pređem na leđa ili doggy poziciju, ali on me je ponovo vratio na stomak,legao na mene svom svojom tezinom, i nabijao me. Pustio sam ga tako dok nije svrsio. U meduvremenu i ja sam svrsio. 

Potom smo se ocistili, obukli i sjeli u auto. Bio sam i zaboravio na njegove prijatelje iz Turske i grupnjak, kada  mi on rece da ako zelim da me i njegovi prijatelji jebu, morati cu depilirati noge i guzu, te nabaviti tange, jer jedan od prijatelja prvi puta jebe momke i on zeli da prijatelju udovolji. Rekao sam samo neoptereceno ok, misleci da ce i ovaj susret zavrsiti kao i vecina prethodnih, bez daljnjeg kontakta.

Međutim.....

..................to ce biti moja sljedeca prica.

Kategorija:
Gay erotske priče