Budva

Prilicno dugo imam profile na sajtovima za druzenje.komunikaciju sa parovima sam poceo ne zbog nedostatka sexa vec iz zelje da probam nesto novo kao i zbog pokusaja da bracnu monotoniju malo razmrdam.u samom pocetku nije islo bas lako,pogotovo sto u cg i nema mnogo parova sa konima bi covjek lako mogao da ostvari kontakt.

Necu sad o prvim iskustvima,o tome mozda u nekom sledecem tekstu.Jednog septembra prije 2g dobijam poruku na mom profilu od para iz okruzenja ,zelis li druzenje.Pogledam profil i vidim da jako jako dobro izgledaju,odgovorim naravno da zelim.Pitaju odakle sam i mogu li popodne do budve da dodjem,kazem da popodne mogu ali da moram u putu od Podgorice provesti najmanje sat i nesto i da to uzmu u obzir,odgovore da je to ok i da ce mi na vrijeme javiti.

Pozovem jednog drugara i kazem mu da me pozove i trazi od mene uslugu da mu dovezem jedan auto sa aerodroma tivat koji je ostavio turista,na taj nacin se opravdam kod mojih kuci gdje idem kasno popodne.

Sa obzirom da sam zavrsio poslove za taj dan,istusiram se i sjednem gledam tv i sa vremena na vrijeme bacim pogled ima li poruke,nisam ni ocekivao da ce me pozvati jer sam i ranije imao dosta takvih dogovora a parovi se nikad vise ne jave,sto je i ok jer ljudi nisu sigurni sta zele i u vecini slucajeva odustanu,naravno to nikada nikome nisam uzeo za zlo niti ih kontaktiram vise.

Dolazi poruka oko 19h i pitaju mogu li doci do 20h u BD,odgovorim naravno i u tih par poruka razmijenimo i viber zbog lakse komunikacije.

Na samom ulazu u bd dobijem poruku na viber i adresu hotela u kome se nalaze ,kao i savjet da je parking u podrumu hotela.

Kada sam stigao salju mi poruku da udjem u hote  na 5spratu apart br ...da slobodno udjem jer ce vrata biti otkljucana.

E sad ide interesantan dio,naime u toj poruci je i sledece,svijetlo ce biti ugaseno i da ga ne palim,oni ce biti na krevetu goli,a ja trebam da prodjem pored njih i udjem u kupatilo,sredim se i da im se pridruzim.

Ok shvatio sam ali kada sam usao u mracan apart a jos sa svjetosti iz hola i hodnika ja apsolutno nisam nista vidio,udarih nogom neku stolicu,kreveta nema,sta sad i gdje cu,iz pristojnosti ne palim ni tel,napipavam rukama da nesto ne prevrnem i tek onda shvatam da je to apart sa dnevnom i spavacom sobom,nekako se oci priviknuse i vidim vrata od sobe ,udjem i nazirem dvije siluete na krevetu,nazovem dobro vece,odgovorise i kazu kupatilo je tamo.

Udjem u kupatilo i svucem garderobu istusiram se,iz pantalona zmem 2kondoma i udjem u sobu,opet sa svjetla jedva ista vidim ali uspijem da vidim da je muz obucen ,ustvari ima donji dio neki sorc ili bermude,ona je gola i lezi potrbuske .

Muz ustaje i sjeda u fotelju i kaze mi izvoli,sjednem pored nje na krevetu,sad se oci privikavaju i puno bolje vidim,zena savrseno izgleda,guze prosto izvajane zategnute ,uska u struku,nogice preslatke.

Zenica je prava venera,malecka oko 50-55kg ma savrsena u svakom smislu,prvo sam poceo da ljubim guzu,inace sam fasciniran zenskim guzovima a ove su bile i vise od savrsenjih.Lagano krenem jezikom po guzi i polako se uvlacim sa mojim jezikom izmedju njenih nogu,vidim da joj se svidjelo jer ih je odmah rasirila,odmah sam osjetio da je savrseno obrijana pickica tako glatka i slatka i izuzetno uredna i mirisljava da to nikad necu zaboraviti.

Nastavio sam jezikom da je lickam preko guze uz ledja sve do njenog vrata,poceo sam da joj grickam uvo i to joj se bas svidjelo,moj kuzac je bio kao kamen,namjerno sam sa njim sarao po njenoj guzi dok sam joj grickao uvo i ljubio vrat,ruke su joj bile pored tijela i u jednom momentu me uhvatila za kurac,ne znam ali mislim da je postao jos tvrdji,samo je rekla ohooo.

U jednom pokretu se okrenula na ledja i sad je njeno lice bilo taco ispred mog,krenuo sam da je poljubim ali je samo okrenula glavu u stranu,nije zeljela da se ljubimo,nisam vise pokusao ni jednom jer sam shvatio da to ne zeli iz nekog svog razloga i to postujem,kao sam posao glavom na dolje odmah sam vidio bas okrugle i prilicno velike sise sa prelijepim bradavicama koje sam jedva docekao da olizem.Kasnije sam shvatio da su sise bile silikonske ali to nije umanjilo moj uzitak u lizanju istih,svo to vrijeme je rukicom drkala moj kao kaen tvrd kurac.

U jednom momentu se uspraila i reka mi lezi,lagano i sa pilicnom neznoscu uzela moj nabrekli kurac u svoja usta,moram da priznam da me to iznenadilo u prvom trenutku jer molprije nije zeljela poljubac a sad joj je moj kurac unjenim  ustima.

Kaze mi ,vidim da si se uzbudio,uzvracam joj da ali nemo dugo da ne svrsim,nastavila je jos par minuta a za to vrijeme sam joj prsticem mazio picu koja je bila preslatka.Mozes li da ga operes i stavi kondom pitala me,naravno rekoh i ponovo skoknuh do kupatila.

Kad sam usao namjerno sam malkice ostavio odskrinuta vrata da mogu bolje da je vidim,ona je legla na ledja i rasirila noge,kaze molim te samo polako,rekoh naravno nista ne brini.Bio sam bas nezan jer iako u tim trenucima adrenalin radi kao lud ja obozavam da budem nezan i stvorim poverenje a pocinjem sa zescim sexom tek kad mi partnerka to trazi,cak nekad i produzim da me moli da to radim jace i grublje.

E ovoga puta nisam nista produzavao vec sam jedva cekao da kaze mozes sad jace.Ni sam ne zna koliko smo poza promijenili i posle skoro 1h manijackog sexa,ja je pitam hoces li da svrsim,kaze slatkim i maznim glasom hocuuu, kad iz coska cujemo glas eeee ne ne nema jos svrsavanja.

Muz jebo te bog,njega sam potpuno zaboravio u onom mraku,meni kuac skoro pa da se oklembesi,e jebi ga sad ne mogu da svsim i da hocu.Ustajem sa nje i smijem se ,smije se i ona,mene sramota jer sa moga lica ksplje znoj sve po njoj,kao da sam iz saune izasao,rekoh ja idem da se istusiram.

Vracam se sa tusiranja,sad i ona kaze odoh pod tus,muz mi pruza bocicu vode ,vidi da mi treba oporavak,u tome trenutku mi je izgledao kao neki trener bokserima,daje nam vodu savjete kad sto i kako,hvali samo da nas hladi peskirom.

Venera se vrati sa tusiranja,sad ni ona ne zatvori vrata skroz,nastavismo dalje kao i prije,ne sjecam se vise ni koja je poza bila,znam samo da je u jednom momentu koristila peskir koji je donijela sa sobom da mi brise znoj sa cela.

E sad posle prvog poluvremena u kojem se muz nije priblizavao krevetu pitao je smeta li mi da pravi snimke telefonom,rekoh ok je to samo da ocekujem da ne zloupotrijebi i da zelim nekoliko snimaka da mi posalje.

Ko zna koliko je tip snimaka napravio i cijelo vrijeme nije zelio da se pridruzi,kaze posle cu ja samo ti radi.Tako smo ja i venerica nadtavili bogami i vise od 30min.

Kada sam svrsio skoro da nisam osjetio nikskav uzitak jer mi je kurac bio kao kamen i potpuno neostljiv posle toliko mogu slobodno da kazem fizickog rada,ali meni je bilo toliko fino zato sto je slatka mala venera svrsila ko zna koliko puta po njenom priznanju.

Ustao sam i posao da se istusiram,obukao se i na izladku iz kupatila je poljubio u guzu bas onako slatko i izasao iz apartmana.

Do podgorice sam vozio kso u bunilu jer sam teko onda rezimirao sve sto je bilo tih skoro 2h koje sam proveo sa njima,dolazim kuci moja draga lezi u krevetu sli nije zaspala jer brine za mene ,ljubim joj guzu i jezikom pocinjem istu pricu kao prije 2h,svidja joj se ,meni se ponovo dize,pomjerim joj gacice u stranu i udjem u nju,picka joj je skroz vlazna jebem je jako odmah,uzdise i kaze mi ti si pravi manijak.

Naravno nisam mogao da svrsim,posle 5min prestajem i kazem joj umoran sam hocemo li ujuto,onako mazno mi kaze moze ovo mi je bas prijalo.Ujutro sam bio bas onaj pravi,i ona je svrsila par puta.

Oko podne stizu mi poruke na viber,par se zahvaljuje na prelijepoj veceri i salju mi 4videa za uspomenu,i tako se zavrsi jedno od naljepsih mojih druzenja sa parovima.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

U CG ima dosta kukold parova.
Prica je na nivou 7.razreda ali ima sadržaj pa je interesantna.

Korisnik

konstatacija da u crnoj gori nema praova za seks nije tacna. samo treba biti majstor i doci do istine.