Neočekivano vatrena 3. deo

Posle mesec i po dana zaista fantastičnih trenutaka sa novom koleginicom, ona je odlučila da dalje ne nastavimo.

Nisam baš najbolje razumeo zašto jer takvu energiju i strast prekinula ali tako nešto niti sam dobio od nekoga niti sam davao.

Želja mi je bila da je zadaovoljim na sve moguće načine a izmedju ostalog i u sexu pa sam zato imao plan od 10 scenarija gde bi svaki put doživela neko novo iskustvo i iznenađenje.

Na moju žalost ovo što ću pisati je samo plod moje fantazije.

Kao i prethodnog puta našli smo se u garaži hotela. Hodala je prema meni sa osmehom na licu ubrzanim korako kako bi me što pre zagrlila. Odmah smo se poljubili i već sam tu osetio njenu strast i želju da mi se potpuno preda.

Pogledoa sam njene kestenjaste oči i upitao: da li mi verujes?

Oči su joj se caklile i samo je klimnula glavom i prošaptala: tvoja sam, radi sa mnom šta hoćeš.

Ušli smo u lift i jedva čekali da se vrata zatvore kako bi se ljubili kao da sutra ne postoji.

Bila je u kratkoj suknjici tako da mi je ruka samo skliznula do njene guze koja je bila slobodna jer je nosila nikad manje tangice.

Ubrzo su se vrata otvorila a mi zagrljeni krenuli ka sobi.

U sobu smo bukvalno upali kao da se borimo jedno sa drugim. Ne pretsjući da se ljibimo skidali smo jedno drugo. Ljubila me svuda po licu a ja sam joj uzvratio još sočnijim poljupcima. Kada mi je skinula košulju počela je da me ljubi od vrata preko grudi do kajisa od pantalona.

Ne prestajući da mi grize stomak otkopčavala je moje pantalone i svukla ih zajedno sa boksericama.

Kurac mi je bio tvrd a glavić od uzbudjenja debeo. Oblizala ga i rekla: kako ga želim u sebi. Lizala ga je od korena do vrha dok je rukama masirala moja muda. Gledoa sam je kako to dobro radi i sa uživanjem i povremeno bi me pogledala svojim krupnim očima dok bi ga jezikom obradjivala.

Toliko je bilo dobro da umalo zaboravim na plan da ja imam scenarijo za nju i da ja vodim ovu igru.

Uhvatio sam je za kosu i podigao i zatim strasno poljubio.

Osetio sam miris svog kurca u njenim ustima a ona se trudila da ostavi sto vise tragova na mom licu.

Sada sam ja svukao njenu odeću i ostavio je samo u zelenim tangicama koje su jedva prekrivale njenu pičku koja je već bila vlažna.

Ljubio sam jos sise i nastavio istim putem kao sto je i ona mene ljubila. Posebno je bila osetljiva kada sam joj ljubio stomak tako da sam je ljubio i obrazima mazio po istom. 

Želela je da joj obradim pičku i gurala  mi glavu na dole. Nisam želo da žurim jer sam imao plan da je dobro uzbudim pre samog sexa.

Nastavio sam na dole ali sam preskočio njenu pičku i prešao na butine. Širila ih je kako bih prišao njenoj pički ali ja sam želo da je ljubim a da time povećam njenu želju.

Ustao sam je i položio na krevet u kome se ona uvijala pokazujući svu lepotu njenog tela. Legao sam reko nje i nastavio da ljubim dok je ona pokušavala da se svojom pičkom trlja o moju butinu.

Ponovio sam joj pitanje da li mi veruje i ona je veće u polu svesnom stanju govorila uzmi me kako želiš.

Ispod jastuka sam ranije ostavio kanape i iste izvadio. Njoj je već bilo jasno da će biti vezana i potčinjena i samo je pružila ruke a ja sma vezao svaku ponaosob i to ponovio sa nogama.

Položio sam je na stomak a ruke i noge vezao karajeve kreveta.

Pod njen stomak sam stavio jastuk dako da je njena vrela pička bila tako lepo otvorena i vlažna da je samo čekala da udjem u nju.

Nisam hteo žuriti već sam nastavio da je ljubim po ledjima i lakano prilazio njenoj guzi. Ona se izvijala i pokušavala da picom dopre do mojih usana.

Prešao sam jezikom preko guze do pičke i svoja usta i uronio u njenu pičku. Bila je vrela i mirisala na na sex. Lice mi je bilo vlažno od njenih sokova. Lizao sam je strasno ali ona je vrtela guzom pokušavajući da više zaronim u nju. Pica joj je bila ukusna i mirisna. Zaista ima prelepu pičku.

Ispod jastuka sam izvadio vibro jaje i uključio tada je shvatila da će ovo za nju biti neko novo iskustvo jer mi je ranije rekla da nikada ništa slično nije probala.

Ljubeći njenu picu sam istu dobro ovlažio i nastavio sam joj ljubiti guzu kako bih je pripremio za vibro jaje.

Naslonio sam ga na rupicu i lagano gurao tek toliko da udje koliko se ona opuštala. Drugom rukom sam joj trljao klitoris kako bi bila što opuštenija.

Vibro jaje je polako nestajalo u njenoj guzi a ja sam vibracije osetio dok sam joj prste gurao u pičku.

Uzdisala je glasno i vrtela guzom kao da je želela da vibro jaje jos dublje udje u nju.

Prišao sam njenom uvetu i blago ga ugrizao uz pitanje da li joj se svidja. Rekla je samo nastavi želim te u sebi.

Dok sam joj ljibio vrat rukom sam namesti svoj kurac na njenu pičku, uh koliko je bila vrela i vlažna. Ušao sam do kraja i tu zastao dok se ona uvijala trljajuci svoj klitoris o jastuk koji je već bio vlažan od njenih sokova. Nisam se pomerao dok sam bio u njoj i već je počela da starsno govori jebi me, jebi me jako.

Ljubio sam je i dalje dok se ona uvijala i sada već uzbudjena i ljuta a opet vezana i okraničenih pokreta pokušavala je da mi se nabije što više.

Krenu sam je jebati snažnim pokretima a ona je počela da ispušta uzdahe zadovoljstava jer dobija šta je htela.

Jebao sam je polako ali svaki ulazak u nju je bio do kraja. U istom ritmu sam ja u nju ulazio a ona se onoliko koliko je mogla nabijala na mene tog je vibro jaje u njenoj guzi pojačavalo užitak. Uživao sam u njenim pokretima guze i način kako bi i pored toga što je vezana vešto izvukla maksimum.

Proturio sam ruku ispod njenog stomaka i počeo maziti nje već ukrućen klioris. Uzdasi su se pojačavali a i moj ritam ubrzavao. Osetio sam da je pri vrhuncu i snazno je nabijao kurac.

Uzdasi su se pretvorili u stenjanje i krike dok nije ispustila dugačak i prigušen vrisak kao znak da je svršila. Osetio sam kako joj se pička stiska oko mog kurca.

Nisam izlazio iz nje ali sam se odmakao tako da mogu da joj vidim guzu iz koje je viro kanap za koji je bio vezan vibrator. Uhvatio sam ga prstima i polako izvlačio do pola ali i vraćao nazad. Guza joj je bila već naviknuta na njega i uživala u novom iskustvu. Progovorila je šta mi to radiš? Jebi me još.

Nastavio sam je jebati dok sam u istom ritmu izvlačio vibrato iz njene guze i vraćao nazad.

Bilo je lepo gledati kako ulazi i izlazi i zajedno je jebe  sa mojim kurcem.

Ovo joj se jako svidelo i govorlia je nastavi i još me jebi. Ubrzavao sam a i ona sa uzdasima sto je nagovestilo još jedan orgazam a i ja sam se prepustio da bi smo ga doživeli zajedno.

Ona je ponovo svršavala uz trzaje svoga tela a ja sa pri samom vrhuncu izvadio kurac vlažan od njenih sokova i počeo svršavati po njenim ledjima. Svršavao sam u nekoliko mazeva i onako umorani zadihan od sexa legao preko nje.

Bili smo umazani od znoja i spreme. Blago sam iz njene guze izvadio vibrator koji je i dalje vibrirao svojim ritmom.

Zamolila me je da je odvežem ali sam joj rekao još nije kraj. Pogledala me preko ramena i upitala šta sada sledi ali moji prsti koji su mazili njenu guzu su joj već nagovestili.

Rekla je molim te budi pažljiv ali njena guza je već bila otvorena i moji prsti su lagano ulazili.

Mazio sam jok guzu i ljubio vrat, obate i usta čekajući da moj kurac bude ponovo tvrd za sex.

Ubrzo sam bio spreman naslonio kuraz na njen otvor koji sam pljuvackom pre toga dobro ovlažio.

Osećao sam otpor i zato sam pravio blagi pritisak kako bi se svakim njenim popuštanjem moju kurac probijao u njeu guzu. Pustila je blagi vrisak ali je rekla nastavi. Glaviće već usao a njen guza se potpuno opustila i dozvolila mi da ulazim u nju.

Kurac je ušao skroz i tako sam ostao neko vreme u njoj.

Podvukao sam ruku pod njen stomak i nastavio da joj guram prste u pičku. Počela je lagano guzom mešati što je bio znak da je blaga neprijatnost prešla u veliko zadovoljstvo.

Govorila je šta mi to radiš? I jebi me sad.

Nastavi sam je jebati prvo blago a kako je ona ubrzavala ubrzavao sam i ja. Guza je bila tesna ali osećaj da ona uziva u nečemu novom za mene fantastičan osećaj.

Ubrzavao sam zajedno sa njom i osetio da ću ubrzo svršiti pa sam prstima nastavio da joj mazim klitoris kako bi to ponovo učinili zajedno.

Uzdisali smo istim ritmom do ponovnog vrhunca a ja sam ponovo obilno svrsavao ali oog puta u njenu guzu.

Lagano sam izasao iz nje i legao pored ljubeći je usne. 

Odvezao sam je i kao da je jedva čekala da me zagrli i to je uradila čvrsto. Pribila je svoje telo uz moje i tu sam osetio njenu toplotu. Mazila se svojim telom o moje ljubeći me kako samo ona to čini.

Duo smo bili u tom položaju a ona je u pitala: Šta je sledeći scenario?.

Poljubio sam je i rekao svaki će naredni biti lepši i izazovniji.

Odgovirila je želim ih sve doživeti, želim tebe...

Kategorija:
Strejt erotske priče