Domaća kuhinja VIII

... Ušao sam u smeštaj, i otišao odmah u kupatilo da bih se na brzinu istuširao, a potom spremio za polazak kod Nastjine rođake. Moje pripreme dodatno je ubrzalo zvonce na vratima i Nastjin glas. 

"Mili, da li si spreman?" upitala je.

"Brzo ću, uđi, otvoreno je". Povikao sam iz kupatila. Uskoro su se vrata otvorila i Nastja me posmatrala kako se tuširam. Njeni pogledi su šarali mojim telom, osećao sam to. Krv je navirala u penis i osetio sam kako polako počinje da raste. Dodala mi je peškir, nasmejala se i rekla: 

"Mili, noćas će ipak morati da bude pristojan, makar neko vreme". 

"Svakako", složio sam se sa njenom konstatacijom.

Nastja je kao po običaju u popodnevnim satima na sebi imala nešto komotniju odeću. Ovog puta izbor je pao na crne sportske helanke, bele patike i beli bodi koji je isticao maksimalno njenu lepu i zanosnu figuru. Doala je:

"ubila me je danas stroga elegancija. treba mi nešto komotnije"

To je nekako bio signal da se i ja neformalno obučem. Gologuz sam prošetao ispred Nastje. Nije odolela, uhvatila me je jako za guzu i rekla da požurim. 

Na brzinu sam oukao bokserice, trenerku i majicu. Pokupio ključeve i tel. sa stola, nazuo patike i izjurili smo ka mom autu. 

Vožnja do Nastjine rođake Lene trajala je oko 30tak minuta. Kada samo stigli u dvorište jedne manje kuće samo što sam parkirao auto primetio sam da su se ulazna vrata otvorila i da nas na njima čeka prelepa žena duge crne kose. 

Nastja nas je upoznala. Pružila mi je svoju ruku i nežnim baršunastim glasom rekla: "Lena, drago mi je. Dobrodošli". Taj dodir dugih, nežnih prstiju, negovan dlan i mekanu kožu pamtim i dan danas. Toliko senzualnosti u samo jednom dodiru da me jeza prošla celim telom. Te krupne crne oči koje miluju, osmeh koji krase beli biserni zubi i elokventno čelo su nešto što mi se urezalo u sećanje. Ušli smo u dom i sada sam još bolje mogao da se divim lepoti ove žene. Visoka kao manekenka i vitka, duge crne kose koja je viorila i naglašavala slobodu, lepog lica, umiljatog i nežno glasa još jednom nam je poželela dobrodošlicu i uvela nas u svoj dnevni boravak. Na sebi je imala haljinu koja je isticala njen uski struk i naglašavala guzu i grudi. Lena je imala znatno manje grudi od Nastje, ali veoma čvrste što se moglo naslutiti na osnovu njene odevne kombinacije. Svaki njen pokret pratio sam sa uzbuđenjem. U mudima mi se već komešali spermatozoidi, a u glavi misao o tome kako će Martin balaviti na ovu ženu. Zamišljao sam je na njenovom sedom i žilavom kurcu što je pojačalo moje uzbuđenje. Takođe, bio sam siguran da noćas na sebi ispod haljine nema gaćica. Nekoliko puta su nam se pogledi sreli i osetile su se neke iskre u vazduhu. Primetio sam da je par puta gledala i ka mojoj izbočini na trenerci koju je sve teže bilo sakriti. Večera je bila servirana i pošli smo u trpezariju. Nastja je iskoristila priliku idući ispred mene da me svojom rukom stisne za kurac preko trenerke i šapne:

"Rekla sam ni ne pomišljaj na to, makar ne noćas". 

Ma koliko sam ja pokušavao savoje misli usmeriti na uobičajene teme za stolom. Kvalitet spremljenih jela i pohvale domaćici, nisam uspeo. Krv je navirala u penis. U jednom trenutku sam osetio dodir na mojim listovima koji se peo ka kolenu. Popmislio sam da umišljam. Onda je pritisak posta osnažniji. Kao slučajno sam oborio nož kako bih mogao da se pomerim i da ga dohvatim ugledao sam golu Leninu nogu kako me nežno dodiruje po mojoj nozi a njena haljina je bila prilično podignuta ka butinama. Sada je situacija u mojim boksericama bila još napetija. Manje sam govorio, a više uživao u zalogajima hrane. Tokom jela bilo je još par tajnih pogleda da Nastja ne primeti. Po dezertu sam se izvinuo damama i rekao da kratko moroam do kupatila. 

Lena mi je dala instrukcije, ideš desno, pa pravo do kraja hodnika pa sa leve strane. Nastja me je značajno pogledala. Dobro sam znao taj pogled. U njemu je bilo sve u stilu: "moraš da ga otreseš, mili". 

I da, najiskrenije pošao sam sa tom namerom. Da olakšam sebi muke. Bol u jajima bila je više nego netrpeljiva. Ušao sam u kupatilo bilo je sve u savršenom redu. Namerno nisam skroz zatvorio vrata. Potajno sam želeo da se ostvari san iz filmova i da u ovom trenutku naiđe Lena. Stajao sam tako bar 2-3 minuta i polako izvadio svoj poludignuti kurac iz bokserica. Povukao sam celom dužinom gore dole nekoliko puta da se ukazala ogroman glavić. Onda sam čuo korake kako se približavaju. Prvo sam pomislio da umišljam. Ali ipak je to bila stvarnost. Povukao sam kurac iz sve snage da se vidi u svojoj punoj veličini. Kroz odskrinuta vrata opet su nam se pogledi sreli. Jasno je, primećen sam. Lena je na trenutak zastala sa poslužavnikom sa voćem koji je ponela. A meni se otelo jedno Ah i mlazevi koji su počeli da štcaju u WC šolju. Sledeći pogled ka otškrinutim vratima i Lene nije bilo. Slivali su se mlazevi nis belu keraminu, deo sluzavog traga bio je na glaviću, ruci... brisao sam ubrusom i onda u korpi za veš primetim Lenine gacice. Bože, crvene čipkaste tange. Nisam odoleo a da njima ne očistim svoj glavić. Taj blagosloveni trenutak prekinuo je nešto bučniji hod hodnikom i pitanje: "Jesi li se snašao, jesi li u redu?"

"Da da, u potpunosti", odgovorio sam. 

Bila je to Nastja. Ušao sam u dnevni boravak a Lena i Nastja su se služile voćem i uobičajeno pričale o poslovnim dešavanjima i očekivanjima u budućnosti. Kada sam seo preko puta njih, Lena me sa osmehom dočekala i malo nespretno upitala: "Jesi li se snašao i jesi li sredio sve? Htedoh reći je li u redu sve?" ispravila se  

"Da u potpunosti, sve je bilo u redu, snašao sam se" odgovorio sam. 

"Nisam ni sumnjala, spretan si ti. Kako si samo ubedio Martina da me primi, moja kuća i ovaj lavirint su za tebe mala maca."

Nasmejali smo se u glas. Nedugo zatim smo Nastja i ja se pozdravili sa Lenom i pošli kući. Na rastanku me je sočno poljubila u obraz i kratko, prodorno i oštro uhvatila za guzu. dodala je: 

"Hvala ti za sve, nadam se da ćemo se opet sresti negde na večeri dok si tu." 

"O da svakako", odgovorio sam.

Onda je poljubila Nastju i dodala:

"Pazite kako vozite, javite se kada stignete i laku noć!"

Samo što smo se izvezli iz dvorišta, Nastja me je jako stisnula za kurac i prosiktala: "Izdrkao si, mili"

"Da, je li to greh?" upitah je.

"Ne, nego nisi smeo to da uradiš! Lena će sad da priča svima u porodici da si moj jebač!"

"A je li nisam?"

"Da, jesi. Nego, mili o čemu si maštao dok si drkao! Videla te je Lena, znaš li?"

U tom trenutku, Nastja je odvezala kanap sa moje trenerke, povukla je nadole i izvadila kurac iz bokserica. Nameštala se da puši dok vozim. 

Desnom rukom sam je stisnuo za međunožje i osetio da gori.

"Nastja, mislim da nas je Lena služila bez gaćica. Dirala me je za stolom nogom i uverio sam se u njenu uzavrelu krv i želju za seksom. Poštovao sam tvoj stav sa početka večeri. Ne noćas ništa i nisam prekršio. A, maštao sam kako će lepu Lenu da juri matori Martin i kako će je probati navući na svoj stari žilavi kurac ako mu se bude posrećilo."

Nastja je na ove moje reči sve dublje usisavala moj kurac, a pod mojom rukom se njena piva topila i vlažila. 

"Mili, u subotu veče ste mi bili previše dvojica. Zato sam i zahtevala noćas da ne bude seksa sa Lenom. Jer imam par modrica na butinama, tačnije tvoji prsti su ostali od stiskanja dok ste me obojica jebali, a ne bih odolela da vam se ne priključim. Noćas ti jedino mogu puštiti i da po meni pošpricas kad stignemo."

Na ove reči kurac se još jače propeo iako je isprskao grdilo sperme u Leninom kupatilu. Prilazili smo kući. Nastja se uspravila i vratila balavi kurac u gaće. Olizao sam vlažne prstiće desne ruke i hirto po parkiranju uleteo sa Nastjom kod mene u sobu. Sa vrata smo se počeli ljubiti i skidati. Uleteli smo u krevet legli jedno uz drugo tako da je moj kuraca balavio njen venerin breg i počeli da se prisećamo susreta sa Martinom. ali i dešavanja kod Lene. 

"Znaš da te je Lena videla, kad si drkao?"

"Naslućujem", rekao sam

"Videla sam da je zastala u hodniku. Kako je držala činije sa voćem i dezertom, stezala je nogu uz nogu i vrtela guzom. Virela je ka vratima kupatila. Ušla je u sobu sva crvena kao rak, uzbuđena i ušeprtljana. Na njenoj haljini primetila sam da je pica nabubrila, i drhtali su mišići stomaka. Možda je i ona u trenutku svršila."

Na ove reči moj kurac se propeo ka Nastjinom stomaku. Odvojila se i legla na leđa. Sada sam zaista video da je na obe noge imala po četiri crvene linije ostale od stiskanja mojim rukama kada smo je Martin i ja navlačili na kurac. Da bih osigurao da su to tragovi mojih ruku postavio sam prste preko crvenih tragova i zaista su odgovarali. Gledao sam u njenu picu i usmine ružičaste boje. Nežno sam primakao usne i počeo da je ližem. 

"Evo mila, noćas ću nežno da je obradim i da joj se izvinim za subotu veče"

Zabacila je glavu i počela da uživa. 

(Nastaviće se)

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Malo je prica, pogotovo u vise dijelova koje zadrzavaju paznju i uzbudjenje citaocu uz iscekivanje nastavka a ovdje se to uspjelo! Sve pohvale za dosadasnje i za ubuduce pisanje! Heart

Korisnik

Hvala na komentaru!

Korisnik

Zadovoljstvo je čitati ovako lepe priče. Fantastično pisanje sa puno detalja, a slike se stvaraju pred očima čitalaca. Bravooo❤️❤️❤️❤️