Čim je Ivan otišao

Iste sekunde kada je naš drug Ivan izašao, prišao sam Nenadu, koji je stajao naslonjen na komodu i spuštajući se na kolena ispred njega rekao mu napaljeno „mislio sam da nikada neće otići“. Počeo sam da mu otkopčavam farmerke i svlačim ga.


„Čekaj, stani, da se ne vrati...pazi...uostalom morao bih da krenem“ probao je da se izvuče. Međutim, dok je to izgovarao, njegov poludignuti kurac je bio napolju tik ispred mojih usana. I pre nego što je uspeo da izusti bilo šta dodatno, držeći ga obema rukama čvrsto za dupe, počeo sam da mu palacam ogromni glavić, a zatim da usisavam kitu u usta.


Ispustio je nekoliko glasnih uzdaha dok mu je kita rasla u mojim ustima.


Počeo sam da mu je pušim sočno i halapljivo. Morao sam da mu sklonim ruke s guze da bih mogao da mu drkam kitu. Bukvalno su mi potrebne obe ruke i i dalje ima mesta da klizim usnama duboko.


Kada mu se kita skroz ukrutila i počela da balavi predspermu, ustao sam. Poljubio sam ga sočno i okrenuo mu leđa. Pribio sam se uz njega dupetom i trljao mu se o nabrekli kurac.


Polako sam spustio trenreku i sevnulo je moje glatko oblo dupe u belim tangicama. Pomerio sam ih u stranu, nauljio guzu i uhvatio ga za kurac. Počeo sam da ga uvodim u dupe.


Nenad se nije mrdao, bio je naslonjen i dalje na komodu, ali je uz moju pomoć njegov kurac lagano nestao u mojoj razrađenoj guzi.


Natakario sam se ceo, a onda počeo da mešam, a zatim i da se ritmično nabijam sam na taj kurac. Lomio sam mu kurac guzom profesionalno. Nenad je uzdisao i mazio me po guzi, a moj dignuti, predspermom umrljan kurac je izleteo iz tangi.


U nekom trenutku Nenad se odvojio od komode, zgrabio me za dupe i pomerio do velikog ogledala. Stali smo ispred njega, ja sam se vrlo blago naguzio i Nenad je počeo da me jebe. Jako, sve jače i sve brže.


Moj kurac se klatio u ritmu jebanja i balavio duge niti predsperme. To me je toliko ložilo, da sam mislio da ću svršiti. Gledao sam ga napaljeno preko ramena dok me je guzio, a on kao da je znao da mi se bliži orgazam, zgrabio me je jednom rukom za kurac i počeo da mi ga drka u ritmu kojem me jebao.


Naticao me je nemilosrdno na kurac, moje dupe se talasalo, a kita u njegovim rukama počela da pulsira.


Počeo sam da svršavam svuda po podu, kao lud. Prskao sam kao nikad čini mi se.


Međutim, ni Nenad nije mogao da izdrži koliko je sve to bilo hot. Otresao me je još desetak puta jako i brzo, a onda izvadio kitu.


Znao sam šta želi. On obožava da me isprska po faci.


Klekao sam na kolena i otvorio usta i isplazio jezik.


On je već uveliko nadrkavao kitu iz koje je bez ikakve najave potekao potok sperme. Prskao je po mom licu, kosi, grudima dok sam ja oblizivao ono što je palo na usne.


Razmazao mi je spermu sa lica kitom i uterao mi najveći deo u usta.


Sa velikim zadovoljstvom sam progutao sve.

Kategorija:
Gay erotske priče