Suprugina letnja afera sa sezoncem na selu (međurasni seks)

Letnji radovi su bili u punom jeku. Iako smo živeli u gradu, bilo je vreme da odemo kod ženine rodbine na selo I da pomognemo kolioko smo mogli. Redovno smo išli I ja sam još kao mladić voleo tih nekoliko nedelja odmora na selu.



Nedeljama pre polaska govorila je o selu, o lepoti prirode, o svojim drugovima i drugaricama koje je ostavila kada je otišla na fakultet i udala Kako se vreme polaska približavalo, uvek je birala pažljivo odeću koju će poneti. Bile su to uglavnom  majice, i kratke letnje haljinice koje je mogla da nosi i da joj ne smetaju dok se vrzmamo po poljima i brdima iznad sela i dok pomaže oko stoke i slično.



 Prvi dani su protekli u obilasku rodbine, beskrajnim pričama, posetama njenih prijatelja iz detinjstva i slično.

Medjutim polako smo počeli da pomažemo, oko kuće i stoke.

Ivana je visoka crnka, krupnih grudi i kukova, za kojom su se uvek okretali muškarci, a ona je te svoje atribute uvek ponosno isticala. Sada, kratke letnje haljine su joj još više pomagale, ili odmagale.



Ali mi nismo bili sami koji su došli na selo – celo selo vrvelo je od sezonaca i majstora koji su ili radili po njivama i gazdinstvima ili krečili i zidali odaje po selu. Tako je i njen ujak koji je živeo u kući pored dedine unajmio tri radnika koji su zidali kočinu i krečili nešto po kući. Bila su to tri mladića, krupna i mišićava, tamnog prekplanulog tena što od sunca što od činjenice da su bili romi sa juga Srbije koji su došli u bogatije krajeve u pečalbu. Mesecima nisu bili sa svojim porodicama i živeli su kao nomadi. Ivana je kao najmladja u familiji i zbog činjenice da je bila doktorka, koju su svi uvažavali u porodici, dobila zadatak da bude poštedjena teških poslova i da sprema obroke za radnike.



Njena letnja haljinica bila je nemirna na vrelom letnjem vetru, napeta u predelu krupnih grudi, sa jasnim dekolteom i lepršava oko njenih golih nogu koje su mamile poglede ljudi po selu ali posebno trojice radnika.

Pošto sam se zezao po dvorištu, kao , pozvao me je glavni od trojice radnika. Zvao se Safet.

Bio je krupan, i bronzanog tena, večito u šorcu i bez košulje, posebno kada smo se Ivana i ja pojavili, uvek je gledao da skine košulju kada je ona u blizini.

I ona je primetila njena i ja sam je tada upitao:



- Ženo, zagledala si se u onog krupnog?

- Ma, pusti molim te….. Vidiš da je nevaspitan...ide tako golišav po dvorištu.

Odgovorila je vidno zatečena mojim pitanjem, skrećući pogled kao kuče koje je uhvaćeno da merka šniclu na stolu. Zamuckivala je i ja nisam dalje insistirao na tome.

Tako, tog dana, pozvao me je Safet u stranu i pitao: Druže...jeli…. Ko je ova što je sa tobom? Pitao me je tiho, prijateljski i sved vreme gledajući iz daleka u moju Ivanu koja je na stolu u dnu dvorišta redjala hranu i tanjire za radnike.

Bio sam zatečen i zbunjen. Nisu shvatili da mi je supruga. U ostalom nismo se ni ljubakali pred drugima

- To ti je sestra? - upitao je Safet

- Nnn..ne….rodjaka mi je- zaprepastio sam sebe što sam slagao i odrekao se svoje žene pred nepoznatim romom. Da li sam se postideo što je mlada, lepa i što je potajno žele?

- A jeli ti udata rodjaka?

- Razvedena je.

- Skoro se razvela, još nosi prsten na ruci.



- Ali mi smo muškarci i normalno je da pričamo o lepim ženskama, jeli tako?

- Pa….

- Naravno da je tako. Nego jeli druže, da li misliš ti da ja imam neku šansu kod nje?…. Lepa je, mlada ...bela žena….znaš ja sam Cigan….

Sada sam već bio sasvim iskren i priznao tiho Safetu…

- Primetila te je…. Rekla je da je nerviraš što si sa golišavim grudima po ceo dan…

safet se obradovao na te moje reči, iako su bile usmerene na njega kao prekor. Nisam shvatao zašto. Tiho se nasmejao.

- Tako se ženske vataju na nas muškarce.

- Ma nije ona, sigurno

- Jeste, pazi šta ti kažem, zagledala se ona u mene.

Obojica smo gledali u Ivanu kako završava postavljanje stola.

Safet se okrenuo prema meni.

- Druže, vidi, znam da ti krišom pušiš.

Iskreno, žena me je naterala da ostavim pušenje pre neki mesec, ali sam morao krišom da zapalim poneku.

- Ma ne, ja…

Safetu se u ruci našla nova nbeotvorena kutija „Malbora“

- Video sam te juče uvde u dno dvorišta da si izvukao cigaretu iz džepa i zapalio

Bio sam uhvaćen, i u malom šoku. Sada već prijatnom.



Držeći kutiju cigara u ruci, gledao me je direktno u oči

- Druže, ne brini ništa, mi smo muški i držimo se zajedno. Evo ti kutija „Malbora“ da imaš za sebe. Ali mi obećaj da ćeš držati ovaj naš razgovor kao tajnu. Hoćeš?

Bio sam zatečen prijateljskim pristupom Safetovim….

- H..hoću, hoću – rekao sam

- I da joj kažeš neku lepu reč za mene ako me pomene, važi?

- …….Važi.



Ivana je viknula da je ručak postavljen. Safet je krenuo, i namignuo mi okrenuvši se ka meni. Kada ga je ugledala, i pozvala rukom da dodje. Nešto joj je odgovorio. Tada je i mene videla. Mislim da je shvatila da smo bili zajedno i nešto pričali.

Krenuo sam ka glavnoj kući, koja je bila na početku dvorišta. Ubrzo i Ivana je pristigla.

- Šta ste vas dvojica ono pričali i domundjavali se?

Bilo mi je neprijatno kao detetu koga su uhvatili sa prstima u tegli Nutele…

- Ma ništa..

- Nemoj me zavlačiti sine, ti i ja smo oduvek bili iskreni jedno sa drugim, zarf ne? Ti ništa nisi krio od mene i ja ništa od tebe.

Oh bože, na kakvu kartu igra, posmislio sam…

- Pa…

-Reci mi slobodno.

Sada je Ivana tiho govorila, povevši me polako iza ćoška kuće da nas niko ne vidi i ne čuje šta pričamo-

- Nešto sam uradio pa ćeš se ljutiti na mene

- Neću, rekla je. Htedoh da priznam da sam krišom zapalio cigaru.



Shvatio sam da se ne iteresuje toliko za mene, već da se interesuje za Safeta.- Pitao me je za tebe

- Kako te je pitao? Milovala me je po ruci da me odobrovolji

- Pa..zainteresovao se za tebe...neprijatno mi je....

- Eh, nema razloga da ti bude neprijatno…

- Raspitivao se ko si ti, i rekao…

- Šta je rekao, mili moj?

- Da mu se svidjaš i pitao me da li ti pričaš o njemu

- Juuuu…. Bila je tiha i gledala me direktno u oči.

- Ja sam mu rekao da si ti moja rodjaka, i da si razvedena………

- Dobro si postupio mili.



Bio sam iznenadjen

- Dobro si zaštitio suprugu, i pokazao si sa kao dobar čovek

- Zar? - bio sam zbunjen. Njen pogleda bio je pun ljubavi

- Da, neke stvari se nikada ne odaju nikom. Ne mora svako sve da zna. I ti si postupio ispravno što si sakrio istinu od drugih.

- Ja sam mislio da sam te izdao

- Ne dragi, zaštitio si me. Razumećeš to jednog dana.



Narednih par dana, prošli su neobavezno. Ivana mi se uvek osmehivala i gledala sa odobravanje. Medjutim primetio sam da je u potpunosti prestala da priča sa Safetom, makar i neobavezno. A i on je prestao da joj se čak i javlja. Nisu ni malo kontaktirali čak i kada bi Ivana servirala ručak njnima radnicima. Nisu čak ni gledali u pravcu jedno drugog.

A i ja sam izbegavao Safeta zbog cele ove situacije. Samo bih ponekad se krišom iskrao od drugih i zapalio po jednu cigaretu koju mi je dao, kao neko svoje najveće blago. I bio srećan sam za sebe



Sledeće veče bilo je jakol sparno i okretali smo se da u opšte zaspimo. Negde u gluvo doba noći probudio sam se od vrućine i okrenuo se. Video sam da je Ivanin krevet, koji je bio čelo mog u gostinjskoj sobi, bio prazan.

Vrata i prozori su bili otvorfeni. Pretpostavljao sam da je Ivana izašla napolje od vrućine. Ustao sam, i tiho da ne razbudim i ostale, krenuo ka ulaznim vratima.

Polako sam promolio glavu i na mesečinom obasjanom dvorištu polako razaznavao obrise. Dvadesetak metara dalje, u dvorištu kraj zida ugledao sam dva svitca kako trepću. Kada sam bolje pogledao, video sam da su to užareni vrhovi cigareta. Dve osobe su sedele za stolom naslonjenim na zid i pričale. Bila je to nesumnjivo moja draga.

A pored nje, sedeo je Safet!

Bilo mi je čudno što sede u mraku i što je u opšte Safet u njenom a ne ujakovom dvorištu. I još puši krišom, a meni je branila



Ivana je sedela, nogu raširenih od toplote, na klupici naslonjenoj uza zid, u tankoj letnjoj spavaćici. Safet je sedeo naspram njem na stolici, jasno licem u lice, u svojim boksericama. Ona se naslonila laktovima na sto, sa cigaretom u jednoj ruci. Gotovo sam siguran da su njene grudi bile Safetu na tacni i da je to namerno uradila. Safet je nešto prozborio, nisam čuo šta, i okrenuo se da pogleda Ivanine noge, našta ih je onablago raširila.

Da li sam ja to sve umislio. U ostalom bio je mrak i samo mesečina, sigurno nisu mogli da zaspu pa su izašli napolje na vazduh i slučajno se našli.

Da, naravno to je bilo. Samo sam ja bio umoran i moja mašta je radila gluposti u mojoj glavi. Odlučio sam da se vratim u krevet i onako će Ivana da se odmah vrati čim popuši cigaru ili dve. Ponovo sam legao i trudio se da odagnam glupe misli iz svoje glave. Proilazili su minuti. Pa deset, pa dvadeset



Nakon skoro sat vremena vrpoljenja bilo mi je jasno da od sna nema ništa. Bio sam zabrinut  što je nema. Ponovo sam ustao i izašao do vrata.

Sto u dvorštu je bio prazan. Nije bilo ni Ivane ni Safeta. Dvorište je bilo pusto i sada mračno, mesec se sakrio iza oblaka.



Pažnju mi je privuklo utuljeno svetlo u samom dnu dvorišta. Jedva vidljivo dolazilo je od melog prozora na zidu odaje koja s enalazila ispod ambara. Ta odaja se skoro nije koristila i u njoj bi samo ponekad tast prispavao na starom kauču kada bi malo više popio.

Da li je neko tamo?

Svetlo je naglo nestalo. Trgao sam se i video dve orilike na vratima odaje, jedva vidljive. Vratio sam se u krevet. Uskoro sam čuo kratke ženske korake u dvorištu. Šuškanje na vratima, i vrata od kupatila. Pomislio sam da je to Ivana. Pravio sam se da spavam. Čulo se šuštanje vode iz kupatila. Minuti su prolazili. Pomislio sam da je skoro potrošila ceo bojler vode. Zašto je toliko dugo u kupatilu?

Opet su se čula vrata. Okrenuo sam se ka zidu. Ivana mi je prišla, osetio sam kada se nagnula nadamnom, posmatrala me par trenutaka, i nežno, da me ne probudi spustila poljubac na moj obraz.

Čuo sam orman i da se presvukla, a potom kako leže u krevet.

Utonuo sam u san.



Iduće jutro, probudilo me je Ivanio pevušenje po kući. U bade mantilu šetala se po kući, i spremala nam doručak. Dočekala me je sa osmehom

- Jutrić, lepi moj! Kako si spavao sinoć?

- Uuh...jako teško bilo je sparno – bar sam bio iskren

- Jao ja sam jedva oka sklopila ali sam čvrsto spavala. Sedi da doručkujemo. Pustila je neku brzu muziku sa radija i gotovo se vrpoljila u ritmu muzike dok smo doručkovali.

Bila mi je smešna kao neka klinka, i smejao sam se našta je ona samo još više počela da se vrpolji kao da igra. Bilo je to lepo jutro.



Bio sam zbunjen sinoćnim doživljajem, ali sam se trudio da odagnam sve te misli i da se pravim da je prethodno veče nije ni dogodilo. Jedino je Safet celo to pre podne pokušavao da mi nešto namiguje i da pokušava da privuče moju pažnju. Izbegavao sam ga. Ivana i on su se i dalje pravili kao da ono drugo ne postoji.

Negde popodne, radnici su baš bili u poslu i Safet je prošao kraj mene noseći na svojim preplanulim gotovo crnim ledjima džak cementa. I on je bio veseo. Zastao je.

- Druže, samo da ti kažem, tvoja rodjaka je prava vatra. Dobićeš danas još jednu kutiju cigareta i deset Evra da te časti tvoj drug Safet.

Bio sam totalno zbunjen

- Napravio je Cigan nafaku za svoju mučenu cigansku dušu. Pričamo se posle

i nastavio je dalje, ovoga puta prošavši pored Ivane koja je spremala večeru za ljude.

Posmatrao sam moment kada su se susreli. Ona ga je pogledala sa blagim osmehom, i na tren pomilovala pogeldom po njegovim mišićavim grudima, a on se u prolazu osmehnuo pogeldavši njenu zadnjicu. Onda se okrenuo dalje, ka meni i namignuo mi, a ja sam se brzo okrenuo u suprotnu stranu da to sve Ivana ne primeti.



U stomaku mi je bio neki kamen neko osećanje uzbudjenja, neizvesnosti… i neki čudan, čudan osećaj.

Odlučio sam da to veče ne spavam.





Potrudio sam se da odmaram poslepodne što sam više mogao da ne bih uveče zaspao. Pomisao na Safeta, Ciganina, radnika nabildovanog od fizičkog rada i čak mladjeg od žene, i moje lepe žene, doktorice sa mleko belom kožem, davao mi je neki novi i čudan osećaj u stomaku. Svaki put bi mi to tražilo da zapalim cigaretu. Nisam tada razumeo zašto.



Zapalio sam par cigareta tako.

Došlo je veče, pa mrak. Ivana je insistirala da legnemo ranije jer, sinoć nismo lepo spavali od vrućine. Pustila je tihu muziku. Pričali smo neobavezno i tiho, svako u svom krevetu. To veče pokušala je da mi popuši, ali sam je, nekim svojim čudom odbio rekavši da sam umoran. Kada bih se ućutao, Ivana, bi me tiho nešto upitala, ja bih odgovorio, sve kraće i kraće i na kraju sam ućutao. Pitala me je ponovo nešto. Nisam odgovarao. Ćutala je desetak minuta, pa ponovo nešto tiho rekla a ja opet ćutao.

Ućutala je i ona, Ja bih se samo ponekad promeškolio i opet umirio.

Mislim da je pšrošlo sigurno sat i više. Tiho je ustala iz kreveta. Ponovo mi je prišla i nagla sed nadamnom. Posmatrala nekoliko trenutaka i tihom na vrhovima prstiju, bosa izašla iz sobe, kroj predsoblje i napolje.

Ćutao sam i dalje, plašeći se da me možda ne čeka iza vrata i još proverava da li sam zaspao.

A možda su već zajedno. Da li da krenem‘ i kad u opšte. Tišina i neizvesnost su me ubijali, a posebno osećaj da se nešto zasigurno dogadja u soj tišini i mraku, nešto tajno i sasvim isplanirano.



Oseća sam neki tihi osećaj izdaje u dubini… a opet je bio uzbudljiv. Čudno uzbudljiv.

Čekao sam i ja skoro više od pola sata. Da li je kasno da sada krenem, šta ako se vrati? Poneo sam kutiju cigareta i upaljač. Možda ću da samo ispušim cigaretu iza kuće. Lagao sam sebe

Izašao sam polako na vrata ka dvorištu. Ponovo je bila mesečina. Ni Ivane ni Safeta nigde nije bilo. Sto i klupica bili su pusti.

Ali svetlo u onoj sobici u dnu dvorišta, pod ambarom je gorelo. Izdajnički mali prozor je svetleo.

Zatekao sam sebe da sam prešao tiho, šunjajući se kroz dvorište, gotovo pola puta ka ambaru i sobici. Postajali su sve veći i veći ispred mene a svetlo sa prozora sve jasnije. Slaba sijalica od možda 60 vati, ona jeftina seljačka tek da se vidi u prostoriji.

Privačila me je kao leptira.



Čuo sam zvuke iz odaje. Ritmička škripa starog kreveta ispunjavala je prostoriju. Podsećala me je na ritam muzike na koji bi moja žena često igrala.

Ritmička škripa, jasna i odlučna bila bi ponekad propraćena jecajem ženskog glasa i uzdahom grubom, grlenog muškog glasa.

Ivana i Safet.

Prišao sam malom, prljavom prozoru. Pazio sam da me slučajno ne vide.

Kroz musavo staklo ugledao sam na podu odaje Ivaninu spavaćicu i neku mušku majicu.

Kada sam podigao pogled, ugledao sam stari kauč, i na njemu dve prilike, jednu belu i jednu crnu, isprepletane u ljubavnom zanosu.

Krupna Safetova ledja i bele noge ukrštene na njegovom struku, njegovi odlučni i jaki udarci kukovima koji su udarali u karlicu bele žene i činili da ona jeca a da stari kauč škripi. Onda ga je grlila nogama što je jače mogla i uvlaniča u sebe i na sebe, svojim belim prstima držeći se za njegove crne preplanule mišice.

Moja supruga

.

Jecala je. Pod naletom mladog i razvijenog ciganina Safeta. Okrenuo sam se ledjima ka zidu. Nisam verovao šta sam video. U stomaku osećaj izdaje i konačno opet onaj čudni osećaj prijatne nervoze. Šta je to. Osećam potrebu za cigaretom.

Ponovo provirujem. Ivana ga sada navlači i rukama ali onviše ne udara jer nema zamaha koliko ga je uvukla u sebe nogama i rukama, praktično leži na njoj i gura samo karlicom i vrti je u krug.

Njegov kurac je u mojoj ženi.

Da li je to silovanje? Da li da uletim unutra? Možda ona morfa da to radi? Safet se odmakao od Ivane, videle su se njene krupne grudi. Šakom je uzeo jednu dojku, stisao je i prineo glavu bradavici uvukavši je sebi u usta i kukovima grunuo napred. Ivana je zabacila glavu i jaukuma, njogama i dalje držeći se za njegova ledja.

U ruci mi se našla kutija „Malbora“ i upaljač. Krenuo sam iza ambara i sobe i zapalio cigaretu. Seo sam na zemlju naslonivši se na zid odaje u kojoj se moj supruga jebala sa crnim ciganinom. Ona bela, brižna i poštena supruga i on mladi razudani ciganin željan bele pičke.

Uvukao sam dugačak dim u svoja pluća i tada mi to to prijalo najviše na svetu.



Ispušio sam do pola cigaretu kada su se vrata odaje naglo otvorila. Skamenio sam se. Čuo sam nekoliko sitnih koraka do preko puta odaje, do žbuna. Bila je to ona. Onda žubor vode koja pada po travi i zemlji. Piški. Onda se brzo vrfatila nazad.Kada su se vrata odaje zatvorila prišao sam prozoru.Video sam Safeta kako sedi zavaljen na kauč, raširenih nogu i znojavog crnog tela. Kurac mu je bio ogroman, uspravan kao strela, obrezanog glavića i slajan od sokova moje žene. Jaja su mu bila krupna i svbe u svemu alat mu je bio impozantan, mogao sam da razumem Ivaninu posvećenost jebanju sa Safetom. Onda s eona pojavila. Gola, prišla mu je zavodnički i klekla ispred njega. Spustila je glavu uzevši u svoja bela usta njegov obrezani romski kurac. Podaje mu se. Ako je prošla scena bila žustro jebanje moje žene ovo je bila njena predaja i podaja njemu. Videlo se da ga uzima u usta i pušta sebi u grlo. Spustio je jednu ruku na njenu glavu i poloako je gurao dole na avoj obrezani glavić a ona je potom dizala glavu da bi Safet potom ponovo spustio pritiskom svoje ruke, dajući svom kurcu tako lep osećaj jebanja grla lepe mlade  i bele žene.Ona je jebavala tako svoje grlo ali i usta ciganskim kurcem, okretala glavu tako da se na njenom obrazu videla izbočina njegovog hlavića. Osećao sam da mi cigareta dogoreva u rukama i bacio je.Onda je ona ustala i opkoračila ga. Gledao sam opčinjeno. Sama mu je poklanjala svoje medjunožje uzevši njegov veliki obrezani kurac crn kao ugalj koji je davao prelep kontrast njenom belom telu, i usmerila ga na ulaz svoje rodnice.Nasmejala mu se kada je došao na ulaz, a potom se odjednom, sve do njegovih moćnih, crnih jaja spustila – do kraja, uz obostrani strastveni uzdaj.Mirovala je neko vreme a on je mazio njene zamašne grudi.Povrh sveg seksa kojem sam svedočio moju dušu je pogodilo najviše kada sam video da ona nasadjena na njegova jaja sa crnim obrezanim ciganskim kurcem u sebi, nežno i senzualno ljubi u usta, jezikom, svog romskog ljubavnika.Počela je lagano da se diže i spušta, ljubeći se sa njim….Ja sam otišao nazad...više se nije imalo šta saznati…. Došao sam do onog stola u dvorištu i tu su me izdale noge i seo samSedeo sam tako u mraku i razmišljao o svemu što sam doživeo. Nisam osećao ni tugu ni bes nego neki čudan osećaj uzbudjenja, nežnosti i zaštitničke ljubavi prema njoj.Zapalio sam cigaretu. Polako sam uvlačio dimove kao iskusni pušač.Kada sam došao do polovine drfuge cigarete, ugledao sam na vratima odaje neku senku, koj a se približavala sve više i više. Bila je to moja žena. Sada obučena u svoju spavaćicu, bosa.Stala je na desetak metara od mene. Gledala me je iznenadjeno, zbunjeno. Ćutao sam. I ona je. Sakupila je spavaćicu na svom medjunožju, kao da ga je šakom sakrivala. Prišla mi je i sela preko puta mene. Sakupila je noge i stavila jednu ruku izmedju, štiteći, više sakrivajući sramotni deo tela koji ju je izdao kao  suprugu a uzdigao i usrećio kao ženu i ženku.- Daj jednu cigaru, rekla jeNiej bilo potrebe za ikakvom raspravom o bilo čemu. Sve je bilo jasnoUzela ju je, i zapalila, povukla dim. Mogao sam da osetim miris seksa u vazduhu i safetovog zboja. Učinilo mi se da na grudima koje su se malo videle, ima neka vlažna barica. Tada sam primetio da u ruci nosi pakovanje vlažnih maramica. Nehotice se obrisala jednom, kao da je neka normalna stvar. Bila je posramljena.- Pretpostavljam da je sada naša porodica gotova…. Rekla je tiho- Zašto to misliš?- ….pa sve si razumeo….možda i video….sve ćeš mom ocu reći….- Šta da mu kažem?- Molim te… ne pravi se pametan sada…..- Da mu kažem da se moja rodjaka povatala sa fizikalcem? Koga u opšte briga za to. Ona je slobodna i može da radi šta poželi.- Šta govoriš to?……- Rodjako, ti si slobodna razvedena, a je slobodan čovek…..- Budi ozbiljan…..- Ozbiljan sam. Rodjaka ima par dana još sa Safetom pre nego što Safet ode, a onda neće moći da više ide u odaju ispod ambara.Njeno lice se ozarilo.- Dogovorili smo se da te čuvam, zar ne? Rekao sam jojUčinilo mi se da sam joj video suzu na oku.- i ti si odabrala da čuveš i braniš i mene i brak, uzevši za letnju avanturu mladog i zgodnog Roma koji neće govoriti unaokolo, koji ni ne zna ko si ti ni ko sam ja, i niko neće o ovom saznati, a za par dana, Safet i radnici odlaze a mi uskoro idemo nazad kući, braku i porodici.

Prišla mi je i zagrlila.- Idi sada i istuširaj se, Ivana- Ne brini, obrisala sam se maramicama.- Nije zbog toga. Osveži se za Safeta pa mu se vrati ponovo, provedite celu noć zajedno. I naredne dve. Sada idem da spavam, neću te čekati, rekoh sa smeškom.Onda se osmehnula, nabrzinu osvežila u kupatilu i skoro trkom udaljila u dvorište kao onom prozorčetu koje je još sijalo.



Narednih dana žarko je želela da vodimo ljubav, ali sam izbegasvao, želevši da se usredsredi na svog ljubavnika, makar ovih par dana. Tek kada su Safet i njegovi otišli, Ivana i ja vodili smo najžeću ljubav do tada.Angel Of Lust

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Još jedna vaša izvrsna priča.

Korisnik

Hvala ti. Nadam se da jako uživate

Korisnik

Najjace price pises.