Domaća kuhinja VII

Došla je dugo očekivana subota. Oko 18 časova ušao sam kod Nastje u dnevni boravak. Kao i svaki put do sada iz kuhinje su dolazili divni mirisi. Opet je spremala specijalitet u isčekivanju fenomenalne večeri. Pozdravili smo se poljupcem u obraz i energičnim stiskom njene guze kod radnog stola na šta ni ona nije ostala imuna. Svojom rukom stisla me je u predelu penisa i prošaptala:

"Frajeru, noćas moraš da dominiraš. E, da... i još nešto, sveže je depilirana vagina."

Na ove reči poskočio je radosno penis i popunio bokserice. Nedugo od našeg susreta začulo se zvono na vratima. Zamolila me je da otvorim. Otišao sam do vrata i otvorio. Pojavio se gospodin Martin. Upoznali smo se, bio je veom brižljiv. Nije zaboravio cveće i piće za našu domaćicu. Poveo sam ga ka dnevnom boravku. Uskoro se i Nastja se pojavila, pozdravila i prihvatila poklon. Kako je bila u običajenoj kućnoj odeći obraćajući se meni rekla je:

"Srculence, sipajte piće dok se ja brzinski presvučem." a onda je dodala još i: "Martine, dobrodošao. Osećaj se kao kod svoje kuće." 

Raskomotili smo se u dnevnom boravku. Sipali piće i lagano pijuckali uz manje-više uobičajen razgovor. Kako je vreme prolazilo razgovor je bio opušteniji. Malo smo se dotakli i mog boravka u Ptuju. Posle nekih 15 minuta pojavila se Nastja. Bila je prava boginja. Nikad kao tu noć nisam primetio toliko elegancije kod nje. Duga, srebrna i svetlucava haljina, ogroman razrez sa desne strane i dubok deklte. Nosila je crne provokativne hulahop sa aplikacijom nekom, kosa podignuta u punđu, izrazito upadljiv crveni ruž i veoma otmena šminka. U glavi mi prolazila misao, kad pre stiže sve ovo da spremi i da se u isto uvuče. Prosla je između nas na trosed, uzela svoje piće i rekla:

"E pa, gospodo...da nazdravimo! Živeli i dobro došli!"

Zvecnanje stakla čaše od času i vatreni pogledi bili su jasan znak da veče obećava. Posle otpijenih par gutljaja...počeli smo lagano da dodirujemo Nastjine gole ruke svako sa svoje strane. Nastja počinje polako da svoje ruke stavlja između naših nogu i hvata nas za prepone. Posle par sekundi otkopčala je Martinu šlic, a potom i meni. Uskoro se kod obojice ukazuju nabrekline ispod bokserica... Nastja ih polako oslobađa i čeka strpljivo da glavići izvire.

Prvo se pojavio glavić mog penisa, modar izražen kao pečurka i sa poluotvorenom rupicom na vrhu iz kojeg je počela da izlazi pre-cum tečnost. Nastja se spustila i počela da ga puši. Očaran prizorom, pojavio se i Martinov glavić. Solidnih proporcija. Bio je nešto manji od mog i zašiljen na vrhu. Nastja je ispustila moj penis i prešla na njegov. Video sam njegov pogled usmeren ka mom kurcu. Blago se nasmešio i potvrdnim klimanjem glave i gestikulacijom pohvalio to što vidi. Uvalio se u ležaj i prepustio Nastjinim usnama. Na mom glaviću ostao je Nastjin ruž. Nastja je sada naizmenično pušila jedan pa drugi, a mi smo je za to vreme mazili po sisama, stomaku, butinama... preplitali smo ruke u želji da dodirima ukažemo koliko nam njeno pušenje prija. Kad su Matinov i moj penis bili u potpunosti napolju i punoj veličini Nastja je ustala i rekla.

"Gospodo, doći ćete u moju radnu sobu kroz tačno 5 minuta. Šou počinje. Molim Vas da budete tačni i da u toj sobi pratite moje instrukcije inače prekinuću ceo šou". 

"Dogovoreno" u glas smo odgovorili.

U pozadini naslućivao sam da će za to vreme pre našeg dolasna Nastja uključiti skrivene kamere, kao i da će instrukcije takve biti da zlu ne trebalo ima u šaci Martina. No nisam imao ništa protiv. Možda je to njena borba, njen štit. Videćemo. 

Kroz pet minuta krenuli smo u sobu. Prvo ja, a za mnom i Martin. U vazduhu su vitlali naši kurčevi poludignuti. Kada samo ušli u sobu istog momenta su nam poskočili na prizor koji nas je dočekao. Nastja je bila na sredini ležaja. Oslonjena na laktove i kolena. Sa vrata se videla perfektna, vlažna i ružičasta vagina spremna za žestoku jebačinu. Oko nastje nekoliko kutija kondoma, ulje za masažu, lubrikanti... Martin je počeo da nadrkava svoju kitu. Sad sam opet video one naborane vene koje su se ukazale. Definitivno je puno puta jebao, a ipak značajno je manji od mog. Nakako mi je inponovalo to. Nastja se oglasila kada smo zakoraćili u sobu i naredila je:

"Martine, dođi da ti pušim." 

"Srculence, stavi svoj kurac u moju picu, samo do kraja glavića!"

Tako smo i u radili. Video sam kako Martinov kurac nestaje skroz u njenim ustima. Polako sam namestio glavić na njenu vaginu i ugurao ga. Lagano sam to radio par puta. 

"Izvadi ga sad. Je li vlažan glavić?"

"Da, jeste... vlažan je od tvojih sokova Nastja". 

"Daj Martinu, da proveri. Neka ti popuši." Ova izjava me je uhvatila zatečenog. Nikada pre nisam bio u situaciji da ovako nešto dopustim i ne praktikujem to. Ipak znao sam, ne bi značilo kraj i bilo bi pogubno za sve. 

Ćutke sam prišao do Nastjine glave i postavio penisa koji se presijavao od sokova što pre-cuma što sokova iz Nastje. Martin je klekao pored Nastjinih usana i uzeo kurac u svoja usta. U tom trenutku nekako su se pomešali osećaji u meni ali neprijatnost je počela na nestaje. 

"Hajde Martine, sad je tvoj red. Uđi u moju picu, dokle sam ti ostavila ruž (do jaja) nekoliko puta i daj njemu da proveri kako izgleda i koliko sam vlažna" Vraški je izustila Nastja i nasmejala se. Na moj začuđeni izraz lica Nastja je dodala.

"Šta je srculence, zar nisi pre neku noć rekao da te pale kurčevi sa izraženim venama po sebi"

Nisam ništa komentarisao. Martin je poskočio i hitno stao iza Nastje. Veoma lagano nabio se nekoliko puta u nju i izvadio ga. Prineo je vlažan kurac ka Nasjinim i mojim usnama. Klečao sam pored Nastje kao on malopre i dok je Nastja lizala njegova jaja, prihvatio ga u svoja usta. Njegovo mmmm je bio dokaz da je iznenađen a i sam sam bio. Opet neli čudni i pomešani osećaji. Ali prijatni, lupalo mi je srce brže, kurac je poskakivao, a u ustima sam osećao kako kroz te vene strančevog kurca protiče krv i kako je napaljen da bi svakog trenutka mogao svršiti. Brzo sam se odvojio i rekao:

"mislim dasam položio Nastja."

"O, da jesi...Vidiš koliki mu je. Samo što nije svršio. Hajde Martine, navuci kondom i počni. Ti si naš gost i red je da prvi počneš da me tucaš". 

Martin je stao iza nastje i otpozadi je poceo nabijati, držeći je rukama za  bokove. Za to vreme sam ja sa gledao sa strane po povremeno Nastji nudio moj kurac na pušenje a povremeno je mazio za leđa i hvatao za sise koje su se klatile. Sve brže je Martin ulazio u Nastju. Na njenom licu sam ipak primetio da ma koliko se trudio ona neće moći tako svršiti. Znao sam je.. znao šta joj treba. Sobom su se prolamali uzdasi svo troje. Predložih Martinu koji se prilično zacrveneo u licu da joj da malo da puši a da je ja jebem. Pristao je. Zameni li smo mesta. U Nastju sam ušao lagano, osećajno do jaja. Ciklnula je. još sporije sam izašao iz nje i počeo da je polako jebem samo sa glavićem. Znao sam da voli pečurkaste glaviće i da joj je bitna debljina kurca da bi svršila. Za to vreme počela je energično da puši Martinu. Video sam da je Martin blizu pa sam pojačao tempo u želji da svo troje svršimo istovremeno. Još žešče samo počeli da stenjemo... osetio sam da je Nastja pšočela da se grči i da svršava. Pojačala je pušenje Martinovog kurca, na šta je i Martin kriknuo i počeo da strca po Nastjinom licu, kosi, kujala je starčeva sperma onako bez kontrole... što me je popalilo pa sam i ja naslonio kurac između Nastjinih guzova i počeo da prskam...Mlazevi sperme su završavali na njenim leđima. Svo troje smo bili u transu sigurno dva minuta... lupkao sam kurcem Nastjinu guzu, a Martin lice. Kada smo se primirili. Nastja je otišča da se istušira. Nama je bacila pakovanje vlažnih maramica, i rekla:

"Očistite koplja, sledi runda dva. Nemoj da budete nespremni!"

Razgovor je sada tekao u znatno opušetnijem tonu. Dok smo čistili svoje penise ulepljene spermom počeli smo da se pravdamo jedan drugome kako nam je prvi put bilo da stavimo nečiji penis u usta. Ipak kako je razgovor odmicao primetio sam da se Martinu polako diže na moj opis kako sam osećao njegov kurac u mojim ustima i strujanje krvi kroz vene. Martin je takođe pohvalio moju veličinu i izražen glavić, kako mu je dolazio do krajnika, a da je dobar deo ostao van usta. Reakcije na ovu temu su davale rezultate. Nesvesno smo počeli jedan drugom da nadrkavamo kurčeve. Usput mi je Martin pričao kako je na visokom položaju i veoma često je imao priliku da seksa žene zbog položaja ili zaposlenja uglavnom. Ali sve su to bile kombinacije na brzinu u kancelarijama, toaletima i sl. u većini puta tada ne bi stigao da svrši ili se ustezao i zbog toga misli i da ima izražene vene po kurcu. Hvalio je moj alat i zagledao ga sa svih strana. Opet je prineo usne i poljubio glavić. Spremao se da ga strpa u usta kad se Nastja pojavila. Skidajući sa sebe bade mantil i peškir sa još vlažne kose dobacila:

"Opa, jabači, vi bi mene da izbacite iz igre!"

"Ne, naravno" povikali smo u glas i namestili joj prostora da legne na ležaj između nas. Svi smo polegali po ležaju... Nastja opet u sredini između dva kurca koja su pulsirala u vazduhu. Ležali smo svi na leđima. Počeli da pričamo i da se nežno mazimo. Nastja je uhvatila naše kurčeve za koren i polako ih nadrkavala, a mi joj smo mazili venerin breg i usmine. Kroz par minuta naizmenično martinovi i moji prsti ulazili su u njenu vaginu. Osetili smo vlažnost i lepljivost na njima i veoma često ih oblizivali. Pole par min Nastja se okrenula ka Martinu na bok. Već je bio spreman da ga stavi u nju kad je uzviknula: 

"Izvini molim te, stavi kondom". 

Poslušao ju je. Preko ramena je meni dodala "i ti srculence. Martin će ući s preda a ti otpozadi, polagano razume se."

Poslušali smo je. Nameštanje nije preterano dugo trajalno. Nauljio sam kondom da lakše ukliza pored Martinovog kurca. već iz drugog pokušaja sinhronizacija je bila uspešna. Nastjinu picu ispunjavala su dva kurca u svojim veličinama. Prvo smo se lagano micali, a potom sve energičnije i energičnije. Naročito je meni polazilo za rukom da od glavića pa do jaja ispunim Nastjinu picu i pritisnem Martinov kurac toliko jako da sam mogao oestiti njegove otkucaje srca u kurcu. Atmosfera je postajala sve vrelija i vrelija. Nastja je naročito uživala prepoznao sam to po njenom mumlanju i grickanju usne, kao i grebanju moje guze i privlačeći me da uđem dublje u nju. Svo troje bližili smo se vrhuncu... Opet Nastjino stezanje vaginalnih mišića dovelo je do eksplozije obojice u nju. Ceo minut smo se svo troje tresli. Kako su popuštali njeni mišići i naši kurčevi su počeli lagano da ispadaju ostavljajući ogroman procep i picu koja je zjapila. Niz naša muda se cedila sperma iz kondoma. Na sredini postelje bila je ogromna fleka od izlučevina.... polegali smo opet, nasmejali se... i ćutali dobrih pet minuta.

Usledilo je brzinsko zajedničko tuširanje... Opuštena prijateljska priča i oproštajna kafa. Svako je pošao svojim putem. Kada sam ušao u sobu zaspao sam samo što sam dohvatio krevet. Noć je proletela za tren. 

Nedelja, budim se. 15 časova je. Na mobilnom poruka od Nastje. "Pripremila sam ti jelo. Neću biti popodne i veče tu. Idem kod rodice. vidimo se sutra popodne."

Iskreno nije mi ni bilo do jela. Nastavio sam spavati. Imao sam još tri dana boravka u Ptuju i još prilično posla. Ponedeljak je brzo došao i rutinske obaveze. Popodne smo se Nastja i ja uobičajeno oko 17h dovezli kući zajedno. Bila je elegantno i poslovno obučena. U autu mi je rekla: "Znaš ono od subote uveče urodilo je plodom. Sutra rođaka počinje da radi. Pozvala nas je na večeru noćas. Pazi, ona nema pojma šta smo radili. Rekla sam da si ti uticajna osoba koja je ubedila Martina u njene kvalitete. Pazi šta govoriš"

(Nastaviće se)

Kategorija:
Bisex erotske priče 


Korisnik

Nije jos dovrsen. Kada bude bice vidljiv!

Korisnik

Ne mogu procitati sledeci nastavak, ima ogranicenje