Neočekivano - II deo - njena prva trojka

Toplo popodne, stigla je pre mene sa posla. Sredila se, raspremila sve po kući, sipala nam po čašu vina i čeka me u mojoj majici. Dugačkoj, umesto haljine. Naziru se blago nadražene bradavice, ostalo naslućujem..

Naglasila je da moram doći do 17h. 

Ne znam zašto, ali nikada se nisam pokajao što sam bio tačan kad je ona u pitanju.. 

Osim što sam jednom zakasnio, a u stvari sam stigao na vreme.. 

I od tad više nisam taj što kasni.

Pod tušem, opuštajuća topla voda širi krvne sudove i lagano, diže mi se.. Prija mi…

Lagano navlačim kožicu preko glavića dostižem bezmalo punu erekciju i tu stajem.. Ne znam i dalje šta me čeka, pa da ne prenaglim..

Brišem se, oblačim bermude na golo i izlazim u dnevnu sobu.

Ona se šeta u mojoj majici, bosonoga.. Crveni lak na noktima dlanova i stopala uvek privlači pažnju. Makar moju. A siguran sam i ostalih, jer taj lepi oblik njenih dlanova i stopala teško da može proći neopaženo.

Prilazim joj, dodaje mi čaše sa vinom, nazdravljamo. 

“Za sve lepe trenutke koji su za nama i koji nas tek očekuju!” - naglašava.

“Sa zadovoljstvom ću učestvovati u svakom od njih koji dolazi” - odgovaram.

Ispijamo vino, ostavljamo čaše na šank koji razdvaja trpezarijski sto od kuhinje.. ona letimično baca pogled na sat, i meni to ne promiče jer sam u očekivanju.. razvoja događaja, ali bez ideje u kom pravcu to sve ide..

hvata majicu i povlači je sa sebe, ostaje gola. Prkosne grudi mi odmah upadaju u oči, i ja reagujem, naravno.. Diže mi se.. a kako nemam gaće, odmah se i ocrtava na bermudama.

Spuštam bermude, ostajem go dok ona pomera sitnice na trpezarijskom stolu.

Prilazim joj otpozadi, naslanjam usne na vrat, promeškolji se, oseća dodir mog vrelog kurca na svojoj guzi.

Hvatam je za rep, povlačim glavu unazad, naslanjam usne na njene.

Naslonjena rukom na sto, širi noge i drugu ruku zavlači između nogu… Zariva svoja dva prsta u vrelinu svoje mekote i daje mi ih da ih oližem.. Dobro poznat ukus izaziva grčenje mog donjeg stomaka, trzaj kurca i onaj prvi sluzavi trag se pojavljuje na glaviću.

Nastavlja da me ljubi, okreće se, propinje se na prste i naslanja guzom na ivicu trpezarijskog stola. Seda na sto, oslanja se dlanovima unazad i podiže stopala na ivicu stola, blago raširenih nogu. Pičkica se otvara, presijava se, malopre dodirnuta njenom rukom.

Prebacuje desnu ruku između nogu, naslanja na pičkicu i otvara je prstima, širi je.. Ostavlja mi dostupan ulaz u carstvo uživanja i klitoris koji je već narastao.

Spuštam se na kolena, prilazim jezikom dok njene rupice i naslanjam ga.

“Ahhhhh!” uzdah koji se izbacuje iz njenih grudi potvrđuje da je baš to i želela. Lagano, jezikom klizim između usmina.. Uz pičkicu.. do klitorisa.. Tvrd je. Baš je tvrd.. Kao sa klikerom, igram se sa njenim klitorisom, pomeram ga i vrtim jezikom.

Spuštam se lagano naniže, ka njenoj rupici, ali nastavljam ka drugoj rupici.

Volela je da dodiruje svoj anus oduvek. 

Ali nije volela da joj dodiruju anus, nikada.

Dok moj jezik jednom nije pronašao tu tačkicu uživanja.. 

I ljutnju kroz njene uzdahe. 

“Nemoj, nemoj…….!”

ali se nije pomerala, tada, kada sam ga prvi put dotakao..

“Nemoj, nemoj… nemoj da staješ” -  je izgovorila i shvatila da i takvo uživanje može biti divno, ako si sa nekim kome si divan..

Zvono na vratima odvlači moju pažnju… Podižem pogled i hvatam njen pogled ka satu.. krišom, i ja pogledam,... 17.30.. neko je tačan, prati njena uputstva, kapiram.. 

Uspravljam se..

“Idi otvori, molim te. Za mene je!” kaže mi.

Navlačim bermude i krećem ka vratima bez šanse da sakrijem erekciju. Ne pomera se sa stola.. Spušta se leđima na sto, ostaje da tako leži, rasute kose po stolu, podignutih stopala na ivicu stola, širom raširenih latica pičkice.

Otvaram, momak, dvadeset i neka, visok, plave kose, crnih očiju, pita za Maju..

Čuje ga, “Hajde, čekam vas” dobacuje..

Dovodim ga do trpezarije, vidi nju na stolu, golu, kako leži, samo je podigla glavu da ga vidiš. Ne veruje kako ga dočekuješ, posebno što sam ja otvorio vrata.. 

Gledam u njega, ne znam ko je više šokiran od nas dvojice..

Potpuno nisam očekivao ovako nešto.. ali mi se sviđa… I kurac mi je sve tvrđi.. pojavljuje se i tamna fleka na bermudama.

On skida majicu sa sebe, definisan, mišićav, pravi mužjak u skladu sa svojim godinama.

Gledam njega, gledam nju.. Njena ruka pronalazi put do malecke, drugu ruku podvlači ispod glave da bi mogla da se igra i gleda njega istovremeno.

Ja ne znam gde ću pre sa pogledom.. uživam gledajući nju dok masturbira, ali čekam njega.. dalje..

On spušta svoje pantalone.. ostaje u slip boksericama na kojima se ocrtava.. dobra komadina.. Brzinski se izuva i izvlači se iz pantalona dok rukom pritiska kurčinu i nadrkava preko gaća.

Ja spuštam bermude i uzimam svoj tvrdi balavi kurac i polako ga drkam..

Prilazim njoj, dok leži na stolu, podiže svoja lepa stopala na moja ramena i ostavlja mi prostor da uđem u njenu pičkicu.. Malo po malo.. klizim u tu vrelinu, mokra pičkica me samo obuhvatila..

On skida gaće dok ja ubrzavam tempo i bacim pogled.. Nisam nikad uživo video toliki kurac.. gladak, obrijan, i ogroman.. debeo i dugačak.. i još narasta..

Sav uzdrhtim.. 

Baš je moćan..

I baš želim da ga vidim u njoj, kako gubi dah dok ga prima.

On ga lagano drka, navlači kožicu preko glavića koji se presijava.

Lagano izvlačim svoj kurac iz nje, izmičem se..

Gledam u njega, već je u punoj erekciji..

Okrećem nju na stolu, sad leži na stomaku, razmičem guzove, prođem glavićem između i naslonim ga na usmine.. Lagano kliznem u vlažnu pičkicu..

Podižem joj denu nogu, oslanja koleno na ploču stola, potpuno je otvorena dok se levom nogom izdiže na prste da bi se oslonila stomakom na sto i namestila tako da me primi do kraja…

On prilazi i naslanja svoj nadrkani tvrd kurac na njeno desno stopalo, lagano klizi duž tabana… Fenomenalan prizor, moram priznati.. Lože me njena stopala, uredna i lepog oblika..

Ja vadim svoj kurac, tvrd, sav se presijava od njenih sokova.. curi niz kurac do jaja..

On pruža ruku i hvata me za kurac i lagano ga nadrkava.. Zat m se spušta na kolena.. i približi usne mom kurcu.. naslanja usne na glavić i samo ga proguta..

Hvata me rukom za jaja i kreće da puši.. jako.. ja zatečen, gledam njega.. ona ne kapira i dalje šta se dešava.. okreće glavu i vidi mene koji držim dlan na njenoj guzi i njegovu glavu koja se ritmično pomera.. Smeška se.. onaj pogled.. “Znala sam, baš kako i treba!”

Ja ga hvatam za bradu i lagano povlačim uvis, da ustane.

Uspravlja se, ja ga hvatam za kurčinu, navlačim lagano kožicu preko glavića par puta, curi mu precum na vrhu… 

Ona gleda sve vreme preko ramena.

Privlačim ga, naslanjam njegov glavić na njenu otvorenu pičkicu.. on naslanja dlanove na njene bokove i navlači je. nabija se u nju.. lagaano..

Tačno se čuje njen dah dok joj klizi kurčina u pičkicu…

Odjednom, kreće da drhti.. protresa je orgazam….

Ja mu prilazim otpozadi i hvatam ga za bokove.. lagano ga izvlačim iz nje.. ali on se grčevito drži za njene bokove i povlači se nazad.. u nju.. nabija se ponovo ceo..

Spuštam ruku između njegovih nogu i hvatam ga dlanom za jaja, oslonjen korenom šake na perineum.. stiskam mu jaja, da mu dam do znanja ko je glavni.. povlačim lagano unazad.. i on izvlači kitu iz nje.. ali se meškolji.. kapiram šta želi i naslanjam palac svoje ruke kojom držim njegova jaja na njegov anus.. osetim kako mu se trza kurac od dodira..

Poguram ga palcem ka tebi.. prati moj pritisak i nabija se u tebe.. ponovo mu povlačim jaja i on se pomera unazad… Pritisak na anus.. ali sad se ne pomera. osećam anus koji se otvara i jagodica mog prsta klizne u njegovu guzu.. Opet osećam kako mu se propinje kurac i sad se jače nabija u nju..

Pomeram se, puštam mu jaja i prelazim ispred nje, ona se već okrenula blago ukoso na stolu… Tvrd mi je, ludilo.. ona naslanja usne na moj glavić i sisa ga.. a on kreće divlje da je jebe.. sve jače.. ubrzava ritam.. 

Kako je držao za bokove, provlači prst između njenih guzova, klizi lagano prstom ka njenom anusu.. 

Podiže prst, oliže ga skroz i vrati na njen anus.. koji se otvara pod pritiskom njegovog prsta, dok je kurčina u pičkici, lagano ga vadi i stavlja.. 

Odmičem se od nje, hvatam ga za ramena i povlačim unazad.. pušta je,.. kurac poskoči kad je izašao iz pičkice.. propinje se kao otpuštena praćka..

Odgurujem ga unazad držeći jednu ruku na njegovom ramenu.. drugu sam spustio na njegov stomak i guram ga unazad ka fotelji sa širokim rukonaslonima.

Gurajući ga da sedne u fotelju, ruka mi sklizne do njegovog balavog kurca, okupanog njenim sokovima.. Hvatam ga dlanom i par puta navlačim..

Vraćam se do nje, do stola.. Podižem je.. Naslanjam usne na njene, ljubimo se strasno.. I vodim je do fotelje.. Okrećem je ka njemu.. 

Gleda veliki kurac koji se presijava i stoji uspravno… Pogled.. hm.. ovo je malo više od onoga što sam očekivala.. čitam joj u pogledu… Lagano je guram na njega, da mu sedne na kolena.. ali je onda dalje guram ka njemu.. ona oslanja kolena na rukohvate fotelje..

JA provlačim ruku ispod i hvatam njegovu kurčinu.. povlačim par puta.. i držim ga uspravno.. Ona oslonjena dlanovima na naslon fotelje, tik pored njegove glave, on naslanja ruke na njene bokove.. napipavam glavićem njene usmine i pustim je da klizne niz kurčinu..

On je navlači do kraja.. ona ciči.. ne može da se izvuče, ali i ne želi da se izvuče. ali se ne seća kad je poslednji put toliki kurac bio u njoj…

Spuštam se na kolena, prilazim njenoj guzi.. izbliza gledam kako kurčina klizi u nju, tačnije kako se njena raširena pičkica spušta nih njegov tvrdi kurac.. sokovi cure niz njegovu kitu…  Prilazim, isplaženog jezika i ližem njene sokove sa kurčine.. a zatim idem naviše.. ka njenoj pičkici.. a zatim još naviše preko perineuma.. ka njenom anusu.

Šitim joj guzove dlanovima i naslanjam jezik na anus.. 

“Nisi normalan, svršiću” čujem nju, ali pljesak dlanom po guzi i jezik koji nastavlja svoj ples oko lepe rupice njene guze.. je vodi ka novom orgazmu.. 

Jako se nabija na kurac i jednog trenutka kreće da jako meša.. 

“Svršiću, Svršiću”.. glasno izgovara i onda.. grč… na njegovom kurci, dok joj je moj jezik na anusu, blago otvorenom..

Uspravljam se.. Kurac mi je tvrd ludački.. opkoračim jedan rukohvat fotelje, prilazim.. naslanjam svoj glavić na njen sjajni anus, još vlažan od mog jezika..

ZAstaje, on je drži za bokove, a ja lagano guzam svoj glavić u njen anus i gledam kako se otvara i prima me.. još malo.. još malo…

On je potpuno miran.. ona se opustila.. uklizavam.. do pola.. Oseća kako se u njoj guramo. ja osećam dodir njegovog kurca na svom, u dubini nje.. trljamo se jedan o drugoga.. ali sa tankom opnom njene pičkice.. 

On stenje, ne mrda.. Ona stenje, uživa, ali se ne pomera da nešto ne pokvari.. Ubrzava dah.. 

MMMMHHH - stenje ona. 

On je naslonio svoje usne na njene velike sise, uzima bradavicu u usta i sisa je…

To je potpuno sludelo i osećam kako moj kurac uklizava ceo u njenu guzu, sada potpuno opuštenu…

Oslanjam dlanove na njene guzove, tik uz njegove dlanove.. pritisnuta, ona ubrzava disanje.. I lagano se meškolji .. nabijena pičkicom na njegov veliki kurac i sa mojim tvrdm kurcem u guzi… Lagano, krećem da izvlačim kurac. pa ga ponovo nabijam.. pa izvlačim, nabijam..

Ona, nabijena na njegov kurac.. zabacuje glavu unazad.. ubrzava dah..

Stenje..

“Nastavi, ne staj.. Svršiću”.. između uzdaha ispaljuje …

NAbijam se, gurajući svojim kurcem  njegov koji je u njoj.. osećam ga.. moćnog, jakog i velikog…

Ona kreće da se grči.. svršava.. drhti.. Grčevi joj prožimaju celo telo, sva se izvija.. ja sam na ivici.. i nabijam ga do kraja i krećem ja da svršavam.. punim joj guzu.. trzaj za trzajjem.. osećam da je sve više moje sperme u njenoj guzi..

Zastajem, ali grčevi se nastavljaju.. sada on.. bljuje svoju spermu u njenoj pičkici.. puni je.. bez kondoma.. obojica.. niko se nije ni setio…

A sad je već kasno… 

Lagano, povlačim svoj kurac iz njene guze.. Izlazi.. umazan spermom. koja curi iz anusa koji ostaje blago otvoren…

Ona se podiže sa njegovog kurca.. malo po malo.. vidim kako on klizi polako… iz nje..

Na njegovom kurcu ostaje trag sperme i njenih sokova, a moja sperma curi iz guze, polako…

Pomažem joj da ustane, okrećem je.. naslanjam usne na njene. i vodim je lakim korakom unazad ka stolu..

Kad se naslonila guzom na ivicu stola, krenula je blago da se prepušta i namešta u ležeči položaj na ploči stola..

Podiže svoja lepa stopala na ivicu stola, raširenih kolena.. 

Prilazim, spuštam se ka njenoj pičkici i krećem da lapćem spermu koja curi iz nje.. spuštam se na anus.. i ližem i svoju spermu koja curi…

On prilazi, spušta se u isti položaj i čeka mene da se pomerim..

Uzimam na vrh jezika deo sperme i odmičem se..

On naslanja svoj jezik na anus i liže moju spermu, dok gledam kako joj se pičkica grči i cedi iz sebe njegove sokove koje on usnama skuplja…

Ja ustajem, prilazim njoj, naslanjam svoj isplaženi jezik sa spermom na vrhu..

Ona ga uzima u usne i sisa.. osećajući pomešan ukus moje i njegove sperme i svojih sokova…

Dok je prožimaju uzdasi jer je on liže…

On se uspravlja i prilazi sa druge strane.. sa spermom na usnama.. I naslanja se na njene usne..

Ona ga ljubi…

Uspravljamo se i on i ja.. ona gleda prvo jednog, pa drugog…

“E sad ću morati da popijem tabletu… kad već ne umete da koristite kondome… A onda.. Ne bih vam bila u koži..”

Smejemo se, dok nam se ruke spuštaju niz njene butine do pičkice i anusa, a prsti nalaze otvore u koje se zavlače i razmazuju spermu.. moju.. njegovu.. pomešanu sa njenim sokovima..

Veče može da počne…..

Kategorija:
Strejt erotske priče