3 dio: Šta se zapravo desilo

Ovdje je i kraj ove priče. Možda ne pišem ono što se ovdje voli čitati, ali kome je dosadno imaa za svačiji ukus ponešto. Gledajući je tako kako se raširila, raskoračila jedva budna na mom krevetu sa rasutom dugom plavom kosom opet je počeo da mi se diže. Sad sam joj ga stavio u ruku da se brže opet napuni krvlju. Jedva je malo stisnula prstiće oko mog kurca, alkohol je činio svoje, ali ipak je znala šta drži u ruci, uz moju maštu i prizor koji sam gledao nije mu puno trebalo da se krv vrati. Ona je pravila sve veće pauze između otvaranja očiju i gledanja u mene sve više je bila u snu. Samo kad je pomjerim, namjestim onda otvori oči na tren. Prizor neponovljiv. Onda sam se dosjetio da ovo moram da slikam, snimim, da budem sutra siguran da se ovo zaista desilo. Kurac mi se još više ukrutio na samu pomisao. Na ovo ću drkati dok sam živ.

Uzeo sam svoj mobilni i počeo da slikam, najprije iz daljeg nju samu kako leži, pa onda i scene kako mi drži kurac u malenoj šaci, onda kako ga prima u usta, onda nekoliko fotografija kako je ljubim i ližem, kako joj ga guram i to me je toliko uzbudilo da bih mogao da svršim samo na takve prizore.

Ostavio sam telefon i namjestio je tako da se okrene ka zidu, malo savije u struku, isturi guzu ka meni na samom rubu kreveta. Postavio sam jastuče na pod, kleknuo koljenima na jastuk a moji kukovi su došli u visinu njezine male guze namještene na izvolte. Sad sam mogao slobodno da je s obje ruke milujem bilo kuda po tijelu, i nisam prestajao da to radim, mogao sam da dohvatim jednom rukom glavu drugom vrhove prstiju na nogama, imao sam je kao na pladnju. Sad sam je ponovo počeo istraživati po međunožju, ali sada i jezikom, uživao sam u njenoj malenoj pici, koja sada nije imala neugodan miris, obrisao sam je temeljito, sad je bila kao pod mikroskopom. Uživao sam kao rijetko kad. Širio sam joj prstima ulaz u picu i gurao jezik što dublje, ponekad se malo trgnula kad joj jezikom čačkam oko analnog otvora i onim dijelom između pice i guze, ali iako jedva budna ipak je pokazivala znake da joj prija. Kad sam je pošteno pokvasio svojim jezikom počeo sam da je i kurcem mazim taj čarobni ženski predio od guze do venerinog brijega. Oslonio sam se malo rukama lijevo i desno o ivicu kreveta nadvio se nad njom da joj ljubim sise a kurcem počeo da prodirem u stisnutu ionako tijesnu pičkicu. Ne ide, suva je još, ali starog vojnika ništa ne može iznenaditi, imao sam vazelinsku kremu u mom putnom kompletu, brzo sam je dohvatio i počeo da nanosim prstima kremu na cijeo to područje od guze do pice, pa još malo i na glavić mog kurca. 

Ponovo sam zauzeo pozu kobca koji se nadvio nad plijen i počeo da ga uguravam, sada je išlo lako, ali ipak se čvrstina mlade pičke osjećala pri svakom milimetru mog prodiranja. Malo po malo ugurao sam ga do jaja i stao, pa onda lagano nazad, uživao sam kao rijetko kad, mijenjao sam tempo gledao jasno kako mi kurac nestaje, kakao ga mlada pica guta, vadio glavić do samog ispadanja, zadržavao ga tu pa ga brzo sjurio do kraja. Ponekad joj malo odignem gornju nogu od donje da promijenim pozu koliko je to moguće, jer se sve manje osjećala snaga u njezinim nogama. Dugo sam je tako tucao, izgubio sam osjećaj za vrijeme, kad ubrzam tempo i približi mi se vrhunac smanjim tempo, ili ga izvadim pa opet tako. Neponovljiv prizor mamio me je da joj ga strpam i u guzu. Kurac je uveliko vlažan što od njezinih sokova, što od vazelina. Stavio sam glavić na vrh malenog otvora i počeo da vršim pritisak istovremeno je malo pokrivši svojim tijelom. Zamumlala je i počela da se ispravlja i tako udaljava guzu od mene. Morao sam odustati, iako bih tako tvrd i uzbuđen napravio rupu tamo gdje je nema, ali da li zbog sna, da li zbog toga što je nisam prstima pripremio nije dopustila da joj ga zavučem i u guzu, tako da je na moju veliku žalost guza ostala netaknuta, bar što se mog kurca tiče. Zato ima pičkica koja je čvršća od većine guza koje sam probao. Vratio sam ga tamo gdje ide, gdje i te kako fino ide. Tako da nisam propuštao ovu priliku koja se neće ponoviti dva života da živim. Ne znam više koliko puta sam je izjebao, a ona pogotovu. Počelo je da sviće, sad će mali da ustane da se tušira i sprema za školu, ne smijem praviti buku i šetati do kupatila. Pošaljem poruku bratu pitam ga je li mu sin prijavio kakvu buku u stanu noćas. Znam da je neprestano na vezi sa ocem i majkom, bukvalno sve šta radi, razmišlja, sve što se dešava sve to prenosi roditeljima. Kaže brat. Ne, nije ništa rekao, šta se desilo. Ništa buraz, pričaću ti detalje kasnije nisam sam u sobi. Ah to nije ništa neočekivano od tebe, čujemo se.

Tako mali ode u školu, čujem ja sve, zaključa vrata, ja se spremam za posao, brijem se, sada na miru pregledavam njezinu akreditaciju i vidim detalje na fejsbuku na njezinom profilu i na stranici te firme vidim neka svečanost ona i još par cura su bile hostese ili kako se to zove, degustacija pića i svečanost na nivou. Uglavnom popila je malo više nego što noge mogu da izdrže. Poslije nekog vremena sreo sam je ja na ulasku u zgradu bila je zajedno sa njezinom mlađom sestricom, učenicom vjerovatno osnovne škole, možda i srednje. Kaže dolazila sam da se zahvalim, ovo mi je sestra ona je kriva za nesporazum, zaključala je vrata našeg stana i zaspala, a trebala je da ostavi otključana vrata da mogu bez problema da uđem bilo kad. Ma nikakav problem, moja vrata su uvijek otvorena našalim se ja. Stanovala je ona u stanu ispod moga, ali nisam je nikad viđao. Nego da se vratim gdje sam stao. Bratić je otišao u školu ja se po stanu šetam, pravim buku, sređujem stvari, sklanjam brdo vlažnih maramica u posebnu vrećicu da ne bude suvišnih pitanja, obukao sam i uniformu da idem na posao, spremio stvari sve na svom mjestu, a ona još ne mrda, kako leži samo se vidi da diše.

Kako bi bilo lijepo da ostane tu cio dan, pa da joj na miru i guzu probam, rasturim, to najviše volim. Ali morao je buditi i javiti da ja odoh a ona neka spava koliko god želi. Zaslužila je zar ne J . Sjednem pored nje na krevet, poljubim je lagano na spoj usana i dozivam je, znam joj sad i ime. Probudi se ona, gleda me zbunjeno. Joooj, koliko je sati. Kažem joj ja. Skoči ona ko opržena. Kasnim u školu, predajem engleski u osnovnoj školi, kasnim na čas. Vidim ja nema vremena više ni za kakve teme ni razgovore, ni planove. Dodajem joj odjeću, nestade mala guza u gaćicama i suknji začas, ali i polugola me opet uzbudila. Gleda ona kroz prozor dok se oblači i kaže, ja sam pogriješila ulaz, taksi me je dovezao pred zgradu, a ne znam kako sam zalutala kod tebe. Potrudio sam se da ti bude udobno i da uživaš, kažem ja. Samo se nasmija i pogleda me u oči. Hvala ti. Hvala tebi. Istrčala je iz stana i nestala duž hodnika. Vjerovatno je taj dan obradovala i dječicu ako nije stigla na čas, a i mene je obradovala kao rijetko ko.

Nazovem brata i ispričam mu ukratko šta se desilo. Kako tebi baš da se desi tako nešto. Valjda zato što sam pobožan, vjernik, molim se Bogu. Pa jel se za to moliš Bogu, pita brat. Ne, molim se za zdravlje kao i svi, ali Bog valjda zna šta kome najviše treba.

Onda sam se probudio i shvatio da je sve ovo bio samo san.

Kategorija:
Strejt erotske priče