Studentkinja (četvrti dio)

Čistio sam vatom ostatke sperme s lica u kupatilu komadićem meke gaze. Nisam mnogo smrdio na spermu. Brzo sam popravio šminku. Virnuo sam iz kupatila preko kratkog hodnika u sobu posmatrajući nezvanog gosta pa sam se ponovo okrenuo i zagledao u ogledalu kupatila.


Hans. Izgleda da je to moj prvi „klijent“ iako nisam ni sanjao da će me jebati neko ko ne želim , da će moje dupe biti sredstvo za plaćanje duga mom prisilnom svodniku jer prisilni svodnik , silovatelj , dušmanin ima snimku mene u ženskoj odjeći , 4 fotografije mene u ženskoj odjeći i objaviće neki seksualni oglas u moje ime kojim me nudi za novac.

Bože.

Naslonio sam se na hladne pločice kupatila i zatvorio oči. Košmar mi je tutnjao u glavi. Otvorio sam oči i pomislio sam na miris friško progutane sperme čije tragove sam vješto oprao s lica. Gotovo sam zalio školjku povraćanjem , ridanjem i očajavanjem.

Gledao sam u dasku i shvatio da nemam izlaza. Ili će se sve saznati pa ću porodici slomiti srce ili se moram izboriti sa ucjenjivačem.

Hans. O Bože , daj da ga se nekako riješim.

Opet sam očistio usta , isprao duplju vodicom za usta , popravio bluzu i bolero , namjestio vještačke sisice , poravnao periku , dodao malo karmina i vratio se nazad u sobu.


Hans je sjedio na kauču i sipao vino u dvije čaše. Bio je ili kasnih tridesetih ili ranih četrdesetih godina , mršav poput grane , visok poput košarkaša, stereotipno njemački plav , neravnih zuba , pomalo staromodnih pantalona dosadnog džempera ispod kog se nazirala majica. Za razliku od Davora , bio je istinski ljubazan i prijatan, široko se smijao , opušteno sjedio tako da nisam osjećao ni napetost ni nepovjerenje. Gledao je u mene kao u ljudsko biće iako sam bio muškarac u ženskoj odjeći , unaprijed mu predat u šake u zamjenu za dug , ponašao se prirodno , opušteno i blago , pomalo nježno.

„Tina opusti se , sjedni da popijemo vino“ , ljubazno me pozvao, ustao , zagrlio me i smjestio u fotelju.

Čim je sjeo u kauč pružio mi je čašu – živjeli !

Popio sam malo vina koje je luđački prijalo. Ne volim jako vino , zamolio sam ga : „Hans , dan je zaista užasan , moram otići do kuhinje da malo razblažim vino vodom“.

„Ni govora“ , rekao je , „To ću učiniti ja , ti samo sjedi“.

Smjesta je ustao i gotovo otrčao u kuhinju , brzo se vratio s vodom. Popio sam gotovo svu samu vodu , ipak ostalo je nešto da malo razblažim vino a onda se on opet vratio i donio bokal vode pa ponovo sjeo u dvosjed. Na radiju je sviralo nešto strano , nisam razabirao šta ,  ali sam u tom trenutku mislio da Hansu odgovara strana muzika.

Gledao sam ga u oči dok me on osmatrao. Iako me Davor nije jebao sat vremena ranije , samo njegovo prisustvo mi je podizalo pritisak i stvaralo užasno nerviranje , nisam izgledao sjajno ni tijelom ni duhom , ćutke sam sjedio u fotelji , kurvanjski prebacio nogu preko noge , pijuckao vino i ćuteći se odmarao.

Hans se smiješio i govorio : „Iz nekog razloga imaš baš težak dan Tina , zar ne ?“


„Da Hans „ nastavio sam na lošem njemačkom , „Davor me od danas zvanično prisiljava na prostituciju , posjeduje moj kompromitirajući snimak a ti si moj prvi klijent“.....nisam više mogao izdržati , zaplakao sam koliko sam mogao spustivši čašu na stol , rukama sam prekrio lice.

Hans je ustao , nježno me zagrlio  , zamolio da prestanem plakati , načas sam zaista prestao i pogledao ga. Stajao je iznad mene , smiješio se , objema rukama me uzeo za ruke i povukao polako uvis sa fotelje. Nekako sam se održao na štiklama i nespretno mu facom prišao licu , smjesta me poljubio kratko u usne , nježno obuhvatio oko struka i položio do sebe na kauč.

„Nemoj plakati Tina , kada plačeš kvariš šminku pa ćeš biti kako vi kažete ru-žna“. Ovo ružna je izgovorio na lošem bosanskom jeziku s nikakvim akcentom i izgovorenim „z“ umjesto „ž“ ali me to od srca nasmijalo pa sam prestao plakati.

Sjeo sam na kauč a on je opet otišao u kuhinju po ubruse , malo sam se očistio pa se usudio da ga pitam : „Hans , mogu li molim te skinuti ove prokleto tijesne štikle“ ? Sageo se on sam i skinuo mi jednu pa drugu poput Pepeljuge te ih obje frljoknuo preko sobe ka vratima hodnika.

Savio sam noge na kauč , malo sam se tresao od cijele situacije a malo i od hladnoće jer već postajalo hladnije , nasuo je vino u čaše , sjeo udobno na kauč , poljubio opet kratko u usne pa nazdravio.


„Šta pokušavaš da mi kažeš Tina“ , upitao je ?


Nadugo i naširoko sam mu prepričao cijelu priču , svoju strast za trasnvestsizmom , momkovanje u provinciji , dolazak na studij , nevještu transformaciju , susret s Davorom i način kako smo zapravo došli do toga da smo Hans i ja na dvosjedu.

Pažljivo me slušao bez prekidanja pa kad sam završio pomilovao me po obrazu  , nasuo novu čašu vina i nastavio :

„Davora poznajem dugo iako ne baš dobro. Bio je izbacivač u noćnom klubu na jugozapadu Minhena. Živim u obližnjem gradiću i često sam dolazio posjetiti transvestitski klub u kom je Davor radio kao izbacivač. Tu smo malo pričali dok sam čekao pa smo tu par puta popili piće a jednom čak i izašli skupa iako je mnogo mlađi od mene. Sređivao mi je transvestite koji su mi se baš dopadali u posebnim prostorijama i okolnostima ili sa nekim popustima , u svakom slučaju uslužan i sposoban dečko , vrlo profesionalan. Kada je odlučio da se vrati ovdje uredno mi se javio , zamolio me da mu pozajmim 200 maraka za put i obećao da će mi novac sigurno vratiti. Nekih deset dana kasnije je zvao iz Sarajeva , zahvalio se i tražio način da mi vrati novac ali ja sam to odbio , rekao sam mu da ga to ne zamara i da ćemo se kad-tad sresti.

„A ti Hans“ , prekinuo sam ga nakratko , „Davor je rekao da si vojnik , da li je to sve što treba da znam“ ?

Nasmiješio sam se. Istinski sam se nasmiješio kod ovog pitanja.

Pomilovao me je po obrazu. „Da , oficir sam zapravo , razveden , u sjajnim odnosima sa suprugom , imamo kćerku od 10 godina , kćerkica je bila bolesna u periodu u kom pominjem da sam upoznao Davora tako da sam nekako uspjevao da neplaćeno budem blizu nje. Srećom sada je dobro , a ja sam se prijavio da dođem nastaviti službu čuvajući mir u Bosni jer se dobro plaća , sjajna i lijepa i mirna zemlja , samo nemate transvestite“. I on se nasmijao.

„Imamo“ rekao sam  , „Zar ne vidiš mene pred sobom“ ? Opet sam se smiješio.

„Tina“ , uozbiljio je pogled , koliko sam dobro shvatio , ne postoji nikakva šansa da objaviš javnosti da si transvestit ?

„Nema šanse“ , odgovorio sam , „ Ako bi se to desilo , bio bih prognan , proklet , maltretiran , omalovažen , sva moja karijera i budućnost bi u ovoj zemlji netragom nestali. Mi Bosanci ne možemo putovati ni boraviti nigdje bez viza van zemlje. Moj život bi jednostavno bio završen , on to jako dobro zna“.

„Uredu“ , Hans je nastavio , „Za dva dana putujem u Njemačku i vraćam se ovdje za mjesec dana“. Ne znam da li ću uspjeti vidjeti Davora ali sam siguran u to da me sada neće poslušati i tebe tek tako ostaviti na miru. Sve ovo tehnički nije moj posao i ne bih se trebao miješati u vaš odnos. No sviđaš mi se Tina , lijepa si i mlada , savršeno izgledaš , imaš predivne oči a nisi prostitutka i ne treba to da postaneš, ne zaslužuješ život jeftinih stanova ,  bordela i tuđih kuraca a definitivno ne želim da ti budem prvi klijent“, nakratko je prekinuo , opet me poljubio pa nastavio :“ I zato želim da ti nekako pomognem čim se vratim. Do tada pokušaj izbjeći Davorove ucjene i prisile ali ne nužno i ne po svaku cijenu. On je dosta odlučan i zna šta želi , ne možeš ga muljati , samo ga možeš raspizditi , ukoliko ti u ovih mjesec dana ugovori seks – odradi ako nema druge , to je izuzetno nezgodno po tvoje lijepo dupe i tvoj studentski imidž ali jednostavno nemaš izbora. Ja ću ti pokušati pomoći kad se vratim , moram samo smisliti šta da ponudim Davoru da te on pusti i da budemo sigurni da te više neće ucjenjivati i zapravo je bolje da mu se ne javljam i ne pričam o tebi prije odlaska u Njemačku jer mu neće biti drago što se raspitujem za tebe“.


Zastao je. Gledao sam ga u oči. Imam jako malo godina i moja prosudba o ljudima ne bi mogla proći čak ni kad bih prosuđivao vrtne patuljke ali sam mu iz nekog razloga vjerovao. Stigao sam ga upitati : „Ima li on ikakvu slabu tačku Hans , bilo šta da iskoristim protiv njega“ ?

Hans se malo vratio na naslon kauča i zamišljeno je blago odmahujući glavom i gestikulirajući rukama rekao : „Kockar je , dobar kockar ali strastven i vrlo teško mu pada poređenje s njegovim ocem koji je neuporedivo dominantniji i slavniji. Ti se svakako u narednom periodu ponašaj jednako : uplašeno , razdraženo , sa otezanjima ili sitnim trikovima da on ne shvati da si se promijenila  , osjeti on to , radio je s ljudima , radio je s kurvama , ako osjeti da tvoj pogled nije uplašen kao dosada shvatiće da nešto nije uredu , tvoj istinsko gađenje prema seksu sa ljudima koje ti dogovori će pomoći da održiš svoj odnos.“

„Slikao me skot straga za oglas“ , prekinuo sam ga kratko , „mada ima i dvije slike lica“ , tužno sam dodao.

Hans se opet nageo ka meni , poljubio me ko zna koji put i rekao : „Te fotografije može isprintati i okačiti u hol vašeg fakulteta , niko se neće pitati odakle mu te fotke , sva javna sramota će pasti na tebe“.

Sledio sam se dok je ovo govorio , shativši koliko je to zapravo realno i moguće. „Pazi se Tina“ , nastavio je , „Naći ćemo rješenje , mjesec dana je dovoljno vremena da ti nekako pomognem“.

Shvatio sam da mi je Hans jedini izlaz. Ni sa kim dosada nisam pričao o svom problemu , nikome dosada nisam priznao da sam transvestit , nekako mi je bilo lakše čim sam mu se izjadao. A on ? Mogao me dosada pet puta išamarati , izjebati , zvati Davora , zalivati vodom ili vinom , poniziti , bio sam mu prepušten na milost i nemilost. On je čitavo vrijeme pričao mirnim i ljubaznim glasom , savršeno samouvjeren , opušten , jasan.

Iako sam bio jako umoran da mi je imunitet bio ispod svih kriterija , iako nikad nisam dobrovoljno počinjao bilo kakav fizički kontakt sa jedinim muškarcem s kojim sam se ljubio dosada , iako mi je prije samo sat vremena taj Hans bio potpuno neželjan i tuđ , polako sam se uspravio na koljenima na dvosjedu , nagnuo tako samo se da mi se ističe figura u poluklečećem položaju i sa dva prsta mu zatvorio oči. Poljubio sam ga i rekao : „Sada ćeš morati ustati“. Gledao me zbunjeno sa smiješkom.

I ja sam se dakako smijao , skočio na noge , uzeo načetu i nenačetu flašu vina u ruke , mahnuo mu glavom da me prati te kroz mali hodničić ušao u spavaću minijaturnu sobu.


Krevet je bio razvučeni prastari trosjed preko kog sam dodatno nabacio tanji filcovani madrac , sve to uredno zategnuo. Soba je bila toliko mala da nikakav ormar nije mogao stati u nju , samo razvučeni trosjed , minijaturna komoda i jedna stolica na koju sam položio flaše. Na jedinom prozoru sam nekako navukao klimavu roletnu. Hans je došao za mnom sa čašama , sjeo na rub kreveta i sipao vino. To sam vrijeme iskoristio da zbacim suknju sa sebe i legnem na krevet. Hans je skinuo hlače i legao do mene. Prebacio sam odmah nogu preko njegove. On je na sebi imao bokserice i majicu dok mu je džemper ostao u sobi. Na licu mu se vidjelo da mu se dopao dodir mojih hulahopki. Polako sam ga poljubio. Zagrlio me je i držao. Ponovo sam ga poljubio i položio glavu na njegove grudi. Stisnuo me je za dupe i milovao po bedrima , malo mi je bilo nezgodno kad me počeo maziti po međunožju pa sam se premeškoljio i izvukao. Nekako sam bio osjetljiv a Davor se ranije nimalo nježno nije bio postavio prema mojim genitalijama. Malo sam stenjao i kad je zavukao ruke u moje grudi. Lažne sise su ispale a on se smijao i dodirom ispitivao moje bradavice dok mu se ruka vukla kroz grudnjak. Počeli smo se strastvenije ljubiti jer me uzbuđivao dodir na bradavice. Rukama sam dodirnuo njegov nabreknuti kurac. Procurilo mu je malo tečnosti ali nije svršio. Nježno mi je rukama milovao leđa i kroz majicu a ja sam mu ruke gurao na butine. Dok mi je sisao razdrljene grudi milovao je i čupkao je vrhom prstiju bradavice , uspio sam podići njegovu glavu rukama tako da smo se poljubili. Polako sam položio Hansa na leđa , krenuo mu ljubiti stomak dok je on malo zadigao majicu. Kita mi se počela žestoko krutiti. Polako sam mu vukao i bokserice i počeo ljubiti njegov pupak pa dio između kurca i pupka pa na kraju kurac. I on je bio obrijan , jedini dio njegovog tijela bez gotovo prozirnih , svijetlih dlaka. Lizao sam mu glavić slasno poput sladoleda. On je zadovoljno stenjao i smijao se. Obuhvatio sam ustima njegov kurac  nakratko,  pa lizao , pa opet obuhvatio , pa popustio , pa sam ga sisao bočno poput koske , pa ljubio njegova muda , vratio se na vrh dahćući poput šteneta. Kurac mu se klatio tamo-amo bez pomoći mojih ili njegovih šaka a ja sam ga zaustavljao nosem i vješto poput profesionalke usta nabijao na isti kao da su kondom. Nije mogao dugo izdržati , iako nije to htio, eksplodirao je u mojim ustima i mlaz tople sperme po drugi put tu večer je napunio moja usta. Kita mu se smanjila , postala je slipava i polako je iskliznula iz moje duplje. Očistio sam je pomno jezikom , otišao do toaleta gdje sam oprao usta i ponovo nanio karmin. Dok je on ležao u spavaćoj , u dnevnoj sobi sam svukao bolero i bež bluzu , skinuo grudnjak prepun rasutih ostataka primitivnih sisa , na sebe navukao samo crni čoker i kratku crnu košulju s bijelom kragnom , te je bez donjeg kopčanja vezao u čvor tik ispod grudi.

Vratio sam se u spavaću sobu.

Hans me nestrpljivo čekao svučene majice u boksericama i čarapama. Vidio sam mu žar u očima. Kurac mu je bio uspravljen poput Ajfelovog tornja , prvi put nije bio opušten nego napaljen. „Izgledaš prokleto dobro“ , rekao je pa zubima izvadio ostatak plutanog čepa iz pune vinske boce i vratio je na stolicu.


Popeo sam se na starinski trosjed i polako dopuzao do njega na rukama i nogama bez da ga dodirujem. Poljubac je bio strastven. Njemu sam se izgleda mnogo dopao i fizički i kao osoba zbog svoje mladosti , naivnosti i loše pozicije a on se meni dopao jer je bio prva osoba kojoj sam se izjadio , koja će mi izgleda pomoći i uz koju mi je bilo neobično lijepo.

Nakon što sam ga poljubio , crveni trag karmina je ostao na njegovim usnama i on ga je strastveno olizao jezikom. Povukao me je odlučnije ali još uvijek nježno i vješto privukao uz sebe. Nasmijao sam se iskreno od srca prvi put od ulaska u Davorov stan. Nekako sam se namjestio okrenuvši se njemu licem u lice. Nogu sam prebacio tako da sam mogao osjetiti njegovu kitu s unutrašnje strane noge , bila je tvrda poput metka. Njegove ruke su bile posvuda po meni. Milovao mi je grudi , pritiskao bradavice , milovao bedra. Istraživao je svaki pedalj mog tijela. Poljubio sam ga u usta , ugrizao za usnu , njuškao po vratu i malo ugrizao rame , zavodljivo sam protrljao koljenom u hulahopkama njegovo međunožje i on je zastenjao.

To ga je uzbudilo pa se pridigao i mene položio na leđa. Zacvilio sam kao učenica. Hans je pao na mene ljubeći me i trljajući kitu o moj stomak. Ležao sam a on je klečao i ljubio mi resice , zatim vrat pa ramena i poljupcima se spustio do bradavica. Bilo mi je fenomalno pa sam žmirio i rukama mu mrsio kosu.

Jezikom mi je prepipao pupak , pokušao sam mu rukama vratiti glavu na grudi ali on je sišao do mog nabreknutog kurca.

„Ne“ , rekao sam dok sam ga držao za kosu. Hans me pogledao i vidio sam mu samo oči preko mog međunožja : „Zašto“ , upitao me smiješeći se ?

Nisam rekao ništa više a on je dotakao usnama moj kurac kroz gaćice. „Nemoj Hans“ ponovio sam iako mi je prijao dodir ali sam se malo uzdigao i vratio mu glavu i njega cijelog preko sebe. Usne su nam se opet dohvatile a dodir po mojoj kiti me motivisao da mu zabijem jezik u usta.


Hans nas je potom oboje okrenuo , on je bio na leđima a ja na njemu. Stari trosjed je škripao. Ispuštao sam neke luđačke zvukove uzbuđenja  , ni stenjanje , ni vrištanje nego neku mješavinu nekih nerazumljivih glasova dok sam ga ljubio po vratu i ramenima. On je dahtao i smijao se. Spustio me do sebe , polako okrenuo prema zidu i bez kondoma počeo polako da mi gura kurac u anus. Bolilo me , zajaukao sam. On je nastavio sporije i polako sam se počeo navikavati. I dalje me bolilo ali ipak ne toliko. On se pokušao namjestiti udobnije ali mu nije uspjelo , naglo je izašao iz mog dupeta , okrenuo me za devedeset stepeni , glava mi je bila okrenuta ka zidu a noge na rubu kreveta. Ustao je , zadigao mi noge , naslonio se na mene savinutih koljena te ponovo kurcem ušao u moj anus i nastavio da me jebe.


Osjetio sam prvi put neskriveno zadovoljstvo dok sam žmireći siktao okrećući glavu tamo-amo po čaršafu. Cijelo tijelo mu se treslo a ja sam igrao kao svjež puding kad zaigra na dodir viljuške. Sam sam se pomjerio iz te pozicije nesvjesno se vrativši laktovima malo unazad. Izašao je opet iz mene , nasmijan ali odlučan da konačno svrši. Legao je na krevet leđno , i rekao da ga opkoračim. Klečao sam raširenih nogu nad njim i bez puno suvišnih riječi on je rukama navigirao svoj kurac u moj svježi anus.

Sad sam već zaurlao ne uvažavajući to da živim u staroj socijalističkoj zgradi i da komšije mogu pozvati policiju zbog buke dok sam se nabijao se do vrha anusom na njegov kurac. On se vješto kretao kurcem u mom anusu mrdajući gore-dole stražnjicom uz pomoć polusavijenih nogu. Dahtao sam i dahtao zbog sjajnog užitka a moja kita je nabrekla poput štapa dinamita. Njemu se cijelo tijelo treslo kad je doživio orgazam , osjetio sam topli mlaz sperme u anusu. Gotovo sam istovremeno i sam svršio posipajući svoju spremu po njegovim bradavicama. U tih par sekundi uopšte nisam shvatio šta se događa , samo mi je bilo sjajno , fenomenalno. Hans me nježno pomjerio sa sebe i uspravio se u ležećem položaju na trosjedu. Legao sam do njega , nježno me je zagrlio a ja sam ga zaljubljeno posmatrao i prstima čistio spermu s njegovih prsa koju sam maločas raspršio po njemu . Ćutao sam.

On me također gledao ispod sebe i nježno me milovao po vratu rukom kojom me zagrlio. Zaspao sam gotovo odmah i gotovo nepomično narednih nekoliko sati. U međuvremenu on se lagano izvukao a da o tome nisam imao pojma. Probudio sam se na čas toplo ušuškan i pokriven. Stan je bio sređen , prazne boce vina u smeću , čaše i pepeljara oprani  , dnevna soba pospremljena s mojim odbačenim žensmim stvarima na naslonu dvosjeda , štiklama uredno složenim uz dvosjed te odškrinutim prozorom iako je bila vrlo hlana martovska noć.

Nije ga bilo u stanu .

Na stolici spavaće sobe je ostavio svoj džemper i njemački broj telefona napisan na papiriću uz poruku da ga nazovem u ponedeljak poslije 17:00.

Zaplakao sam , obukao Hansov džemper i vratio se u krevet da spavam.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče