Kristina 1

Budim se u 8:00 h poruka na telefonu CAO CIKA PETRE OKO 11H KOD TEBE SAM. 

Odlazim da se istuširam pijem jutarnju kafu i razmišljam. Kakav će dan danas da bude sa malom Kikom. 

u 5 do 11:00 h čuje se kucanje na vratima otvaram vrata malena Kristina stoji na vratima obučena u zimsku jaknicu a dole suknjica ispod kolena. 

Ulazi mala smrznućeš se ulazi u hodnik izuva se.,uspravlja se gledamo se u oči strast i požuda u nama tinja prilazim joj  gleda me malo uplaseno, rukom joj milujem bele hladne obraze, naginjem se i spuštam moje usne na njene nespretno ih prihvata i pretvara u socani drhtavi poljubac. 

KIKI IDEMO U UNUTRA. Polazi ispred mene posmatram joj povecu guzu kako je lomi dok koraca. 

KIKI JESI ZA KAFU

MOZE

DODJI DA MI POMOGNES. Ulazi u kuhinju na sebi ima zutu bluzicu koja je uska i njene grudi dolaze do izrazaja bradavice se napinju prete da iskoce. 

Privlacim je sebi milujem joj kosu i ljubim je grli me pribija se uz mene OH KIKI KAKO LEPO MIRISE, spustam ruke na guzu i nezno je stiskam dok nam jezici se preplicu. 

Lagano podizem joj suknjicu osecam kako joj je koza hladna i meka, prelazim preko guze obukla je tangice milujem je po sredini dok se zvalimo CIKA PETRE IDEMO U TVOJU SPAVACU posle cemo kafu. 

Uzimam je za ruku i odvodim u spavaću sobu Stajem na sredini sobe ljubimo se, milujemo hvatam je  za grudi stiskam ih. Kristina kako su lepe i meke podižem joj bluzu beli brus kidam, dve predivne sise bele kao sneg ispred mene uzimam ih u ruke hladne su ljubim jednu pa drugu uzdise AHHH CIKA PETRE steze mi glavu dok joj sisam predivne male bradavice. 

Uspravljam se gledamo se u oci KIKI DAJ RUKU uzimam je i spustam na moj kurac osecam kako drhti strah joj je u ocima polako mi stiska kurac preko trenerke spustam moju ruku preko njene i navodim je kako da ga nadrkava JOJJJ  NISAM NIKAD TO RADILA. 

NEBOJ SE MALENA polako joj ruku usmeravam u moje gace njeni hladni prsti uzimaju moj kurac i stezu ga OHHH KIKI KAKO JE LEPO SRECO. 

KIKI SPUSTI SE NA KOLENA I SKINI MI GACE I TERENERKU SLOBODNO, spusta se lagano i skida me ja skidam majicu njene oci su fiksirane na moj kurac i muda gleda ih i netrepce. 

KIKI SLOBODNO POMILUJ UZMI GA U RUKU POLJUBI NE BOJ SE, rukom je uzimam za glavu i priblizavam osecam njen topao  dah na jajima OTVORI USTA prinosim glavic i ubacujem ga, njen jezik ga grli i miluje, a usne se obavijaju oko kurca JOJ KIKI PRELEPO TAKO GA LEPO SISAS MMMMM LJUBAVI, jebem je nezno polako vadim ga da uzme vazduh pa ponovo vraacamniz njenu bradu curi pljuvacka dok se bori da me zadovolji. 

Podizem je zvalim slan ukus moje predsperme joj u ustima zvalim je sisem joj jezik usne lizem joj nos bradu spustam se niz vrat preko grudi lizem joj stomak ljubim pupak, podvlacim ruke pod suknjicu gnjavim joj guzu. 

Vadim ruke uzimam suknju i svlacim je bele tangice su mokre picka joj se ocrtava osecam miris nevinih sokova kako isparavaju spustam glavu i zaranjam joj medju noge JOJ CIKA PETRE UHHHH JOJ usnama joj sisem tangice jezikom lizem rubove gacica stenje i uvija se, ljubim joj bele butine okrecem je dve prelepe lopte od guzica se njisu dok zvacu tangice ljubim ih milujem gnjecim kao da su od sundjera uzimam je zabtangice i kidam ih, JJOJ BOJIM SE CIKA  PETRE

NEBOJ SE SRECO zaranjam jezikom izmedju guzova lizem je nevina rupica samo se grci i steze, podizem se lepim se uz nju rukama joj milujem sise dok lizem vrat i ledja, a moj kurac joj miluje sredinu guze. 

Dovodim je do kreveta leze na ledja spuštam se između njenih nogu širim ih, stavila je ruke pokrile malu pickicu, Kiki  skloni ruke  ljubavi, Joj Petre bojim se, ne boj se malena moja sklanjam joj ruke, Ispred mojih očiju pojavljuje se najlepša mala picka koja se crveni sva vlažna i musava od sokova, male sitne dlačice oko nje cine je jos lepsom. 

Spustam jezik i polako je lizem ona se uvija stenje JOJ CIKA PETRE AAAAAA KAKO JE LEPOOOO UHHHHH grickam joj usmine iz nje cure sokovi strasti tako su slani a istovremeno i slatki. 

Pokusavam jezikom sto dublje da udjem u nju ona moju glavu rukama nabija i drhti dozivljava orgazam ne od kurca vec od usana i jezika koji je jebe. 

KIKI MORAM DA TE JEBEM SRECO SVA SI VLAZNA VREME JE DA OSETIS KURAC I POSTANES ZENA VREME JE. 

D DA A DA CIKA PETRE ZELIM JEBI ME HOCUUUU. 

Namestam kurac na ulaz njene pickice i nabijam ga jako silovito JOOOOOOJJJJJJ MAMAAAAAA grci se zabada nokte u moja ledja, PSSSS KIKI DOBRO JE LJUBAVI DOBRO DOSLA U SVET ODRASLI UHHHHH MMMMNNN ljubim joj obraze niz koje po neka suza radosnica klizne. Stisla se uz mene i samo stenje dok joj moj kurac siri pickicu i prodire u dubine nevine male Kristine. 

NASTAVAK

Kategorija:
Strejt erotske priče