Repriza dočeka Nove godine sa suprugom

Organizovao sam reprizu dočeka Nove godine sa suprugom na koji smo pozvali nase komsije i njenog mladog trenera. Komsija i trener su je vec karali od pre a i ja sam karao komšiji u ženu i svi smo znali šta ce biti na kraju to nam i jeste bio cilj. Ali međutim komšinica je morala kuci jer im je dete tražilo mamu pa baka nije mogla da ga uspava. Tako da smo ostali moja supruga, njih dvojica i ja. U jednom trenutku je moja supruga rekla: "Dobro sta čekamo, ko prvi kara ili cete zajedno odma"

Ja predlozih da krenu njih dvojica sa njom a ja ću se pridružiti. Kako smo bili u dnevnoj sobi ona sede između njih na ugaonu garnituru, njih dvojica nisu mnogo čekali komšija ju je odmah zahvalio preplitali su im se jezici a trener joj je mesio sise preko košulje da bi joj u jednom trenutku strgao košulju pokušavši joj dugmice, potom joj je svukao minic koji je nosila da bi sevnula njena zategnuta guza za koju je on inače zasluzana i na moje iznenađenje nije imala gacice. Potom je ona prvo otkopcala pantalone komšiji i svukla ih i počela da mu pusi kitu i ako su se krenuli par puta njemu prvi put pusi, kurac mu je bio izdepiliran i tanji al dugačak nekih 20cm. Treneru koji je dobro poznaje je namestila guzu on se sagnuo prvo joj je odpozadi obrađivao picu jezikom pa mene pozvao da joj ja isto to radim. Tako smo je neizmenicno obrađivali dok je komšiji pušila, komsija je ubrzo svršio a i ona u trenutku dok sam joj ja lizao. Komsija je rekao da će pozvati ženu njegovu da nam se pridruži a on da je zameni kod deteta, tada je trener meni rekao jebi ti svoju suprugu ja ti čekam komšinicu jer koliko vec sutra na treningu mogu da ti jebem ženu a ovu nisam nikada. Ja sam dohvatio moju zenu od pozadi i silno je nabijao kao nikada, ona je stenjala i vikala da usporim ja nisam stajao jebao sam je tako snažno nekih 10 minuta da bi je posle okrenuo na ledja dignuo joj noge na ramena i jebao u tom položaju još koji minut dok sam joj gledao umrljanu facu i usta od komšiji ne sperme dok nisam počeo da se praznim u nju. Utom je dosla i komšinica i trenera i komšinicu smo poslali u gostinjsku sobu a mi ostali u dnevnoj.

Nekih sigurno pola sata je trener jebao komšinicu dok nije izašao i meni rekao ajde sad zamena sad je jebi ti a ja ću vec videti šta ću ti sa zeničkom raditi. Njih dvoje su otišli na tuširanje i ispod tuša je pao seks. A ja komšinicu zatekao napunjenu spermom, samo mi je rekla napuni me i ti pa da idem kuci. Tako je i bilo. 

A moja žena, trener i ja smo ostali do jutra. Zena je bila u nasem sendviču.

Kategorija:
Strejt erotske priče