Veče 2

...J je ustala i krenula ka kupatilu,M se preselila na fotelju,a ja ostao zavaljen na krevetu,iscrpljen,bez i tragova misli u glavi...

M je navukla gaćice na sebe,drap,čipkane,a njene prelepe sise ostale mi na izvolte,da ih gledam,J se tuširala,kad je izašla bila je ogrnita peškirom,preko sisa do pola butina,otišla je u kuhinju,M je otrčala do kupatila,ćutali smo svo troje.

J je donela kafu i sipala nam po čašu vina,polako je počela da mi se vraća energija,sedoh na krevet,a J je sela pored mene,poljubila me i tiho na uvo mi rekla ,,Hvala ti" nije mi bilo jasno šta je u pitanju,ali kasnije ću dobiti odgovore.

M je izašla iz kupatila,opet sela u fotelju,prekrstila noge,a baden mantil je kliznuo preko njenih glatkih prelepih nogu,onda je krenula opuštena priča.

M je pričala kako je bila u dugoj vezi sa dečkom,trebali su da se uzmu,ali mesec dana posle veridbe on ju je ostavio,bez reči,bez ikakvog opravdanja,bez ičega,rekao joj da ima mesec dana da se iseli iz njihovog stana,a ključ da mu ostavi kod njegovih roditelja,i to je bilo to.

Bila je skrhana,tužna,i od tad nije bila sa muškarcem,ni razgovor ni izlazci,počela je da se bori sa depresijom,izborila se i želela da okrene novi list,ali nije htela bilo koga.

Popili smo kafu ,piće,i otišao sam da se tušnem,svo vreme misleći na njih dve,obrisah se samo,i u buxericama izađoh iz kupatila,nisu bile u dnevnoj sobi,vrata spavaće su bila odškrinuta ,polako ih otvorih,imam šta da vidim,njih dve ,zagrljene,na krevetu,potpuno gole,ljube se i maze,nisam hteo da ih remetim,već samo da uživam u pogledu,jadna drugoj su mazile sise,ljubile se,ljubile po sisama ,grickale bradavice,od prizora nisam mogao da se suzdržim,prišao sam im,poljubio jednu,pa drugu,kurac mi je bio dignut i tvrd,oborile su me na krevet,okrenule guze ka mom licu jedna sa jedne,druga sa druge strane,i posvetile se pušenju mog kurca,naizmenično,jedna pa druga,a ja sam im mazio anuse,i međunožja,M sam gurnuo palac u anus i dva prsta u pičku ,a J je dobila dva prsta druge ruke u anus,to je trajalo kratko,M je samo prebacila nogu preko moje glave i našli smo se u pozi 69,a J mi je uzjahala kontra,tri predivne rupice su bile iznad mog jezika spremne da ih jezikom zadovoljim,što sam rado činio,M mi je i dalje pušila,a ja sam sa zadovljstvom  jezikom zadovoljavao tri predivne rupice.

J se premestila,spustila se i uzela moj kurac namestila na anus i uz glasan uzdah se naglo spustila,otala je tako par sekundi a onda počela da se ljubi sa M,dok sam je ja i dalje lizao,J je počela da meša kukovima i lagano se nabija na kurac a M ju je ljubila po sisama i grickala bradavice,rukama počela da širi guzu,kako bi mi omogućila bolji pristup,J se sve jače nabijala,M je počela da squirt po mom jeziku,bradi,da se trese,a onda je uzela Jelenin kurčić počela da puši,J je krenula da svršava,svršavao sam i ja J u guzu,niko od nas nije odustajao od želje za međusobnim zadovoljavanjem,svršili smo svo troje ,istovremeno,bučno i burno,i klonuli isprepletani po krevetu,tako smo i zaspali.

Kad sam se probudio,bio sam sam,poruka na telefonu od M je bila: ❤❤❤❤❤❤❤❤ bilo mi je divno,vikend smo svo troje na Tari,u mojoj vikendici."

poruka od J je bila,: za dva sata sam kući,ne idi na posao,ne oblači se."

Sve mi je bilo jasno.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Ajde sad pažljivo pročitaj priču,pa sam sebi odgovori

Korisnik

kakve ovo ima veze sa tv/ts/cd erotskim pricama

Korisnik

Sve te priče su se odigrale jako davno

Korisnik

Bravo Ponekad se zapitam da li samo ja nemam te sreće da uživam kao vi ili ste vas troje jedni od srećnijih na ovom svetu. Uzivajte i za mene ❤️