Gde su muskarci

Zdravo drugari. Opet prica bez tvrdog sexa,maštanja ludila...

I da li je uopšte prica? Ili zelim vase mišljenje. Gde su muškarci nestali? Skoro mi se javi u inboxu jedan macan. Pozdravljam ga sada i zvacu ga X man. Uz klasično dobro ti ovo,ono ja uzvratio njemu isto..tišina. Ja nemam 20 god nema ni on ,al ajde..Pitam ja najgluplje ono - sta se traži? Glupo ,ali precizno. I kaze lik. Nabraja sve uz obavezno kako je napaljen,kako bi sad gimnastiku samnom...

Ozenjen,a sam...Trajalo je to nekih dana i on nista ne predlaže. Mislim- jesam ja musko ovako ali druže u ovim stvarima si ti muzjak. Lovac. I hocu da ti pitaš. Al cuti. Smotanko jedan. Ja pitam da se upoznamo. Ko lorda da sam pitao. Kazem mu: čoveče idu ljudi na kafu!

I pristane. Istina sve je bilo kako je rekao ( oko izgleda,godina..)

I popili smo po 2 kafe. Sve hoce moj Xman ali sve ako...

Ako se primi,ako ga vide ako ovo,ako ono...Pa sta ako se ja sutra preselim na Mars. Al ne kapira macan. Klemberi se. I od svega ..dogodilo se drkanje u njegovom autu. Lepa tvrda. Prosecna kita.  Bar to. 

I dalje se dopisujemo. Pita kad ce opet kafa. Nece druže...ima rakiju da pijes pa da das kurac. Jebes kafu:-)

Ne ljuti se on,cak zna da cu pisati nesto ( malo sam ga vise ocrnio).

I sad pitanje sa početka. Gde su muškarci? Da love predlažu zakazu,pitaju pipaju...? Da li su ih zene promenile feminizmom,ravnopravnoscu? Ili su se zasitili,umorili...?

Mom X manu : hocu kafu opet..ali u krevetu sa tobom.

Kategorija:
Bisex erotske priče