Marko iz Beograda

Na mirnoj ulici grada, između šarenih izloga i uglednih poslovnih zgrada, stajala je jedna posebna figura. Tamara, obučena u elegantnu crnu haljinu koja je isticala njenu ženstvenost, koračala je s osjećajem samopouzdanja prema luksuznom restoranu. Nije bilo lako biti crossdresser u konzervativnom društvu, ali Tamara je naučila prihvatiti svoju jedinstvenost i voljeti sebe takvu kakva jest.

Dok je ulazila u restoran, primijetila je pogled jednog muškarca koji je sjedio za stolom, samouvjerenog izraza na licu i elegantno odjeven. Bio je to Marko, uspješan poslovni čovjek s poslovima širom svijeta. Njegove oči su se susrele s Tamarijinim, stvarajući trenutnu iskru koja je probudila znatiželju u oboje.

Marko je odlučio prići Tamari i uputiti joj kompliment koji je odjeknuo poput taktova neke suptilne melodije. "Izgledate nevjerojatno elegantno. Smijem li vam se pridružiti?" upitao je s osmijehom.

Tamara je osjetila toplinu u obrazima, ali je hrabro pristala. Razgovor između njih dvije tekle su kao rijeke koje lagano klize niz planine. Nisu obraćali pažnju na poglede drugih ljudi, bili su zauzeti otkrivanjem onoga što ih povezuje. Marko je bio očaran Tamarijinom hrabrošću i otvorenošću, dok je Tamara osjećala da je napokon pronašla nekoga tko je prihvaća bez osuđivanja.

Kroz smijeh, ozbiljne trenutke i dijeljenje životnih priča, Tamara i Marko su osjetili sve jaču povezanost. Njihova kemija postajala je teško ignorirana, a strastvene iskre su lebdjele u zraku poput nevidljivog magneta koji ih povezuje. Nakon ugodne večere, odlučili su prošetati gradom, pod zvijezdama koje su svijetlile kao svjedoci njihovog neočekivanog susreta.

Na kraju su se našli u elegantnom hotelu, gdje su strastveno zagrljeni zakoračili u hotelsku sobu. Njihova noć bila je ispunjena senzualnošću, ljubavlju i nježnošću, dok su se odavali jedno drugome kao da su pronašli izgubljene dijelove svojih duša.

Jutro je došlo, a Tamara i Marko su se probudili zagrljeni, osjećajući se ispunjeno i sretno. Njihova noć nije bila samo strastvena avantura; bila je putovanje samopronalaska, ljubavi i prihvaćanja. Kada su se rastali, obećali su si da će zauvijek čuvati tajne trenutke koje su dijelili, znajući da su pronašli nešto posebno u neočekivanom susretu na putu svojih života.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

oskudno

Korisnik

nije opisan sex,dal je ona njega karala...takve zenstvene aktivne transcice obozavam