Profesorski kabinet

Profesorski kabinet

Pozvala me da dodjem hitno do nje na radno mesto. Radi kao profesorka u gimnaziji. Dala mi je smernice gde joj je kabinet, na kraju hodnika, drugi sprat. Usao sam u skolu predstavivsi se kao roditelj i zurno se uputio ka kabinetu. Usao sam, bilo je svetlo blago upaljeno. Sedela je za katedrom i nesto pisala u dnevnik. Samo je digla pogled i rekla – kasnis, zatvori vrata.

Nastavila je da radi. Bila je to jos jedna nasa igrica. Glumila je da je ljuta a ja sam znao sta treba da radim. Bez pogleda i suvisnih reci, prisao sam i zavukao se ispod katedre. Rasirila je noge a moj jezik je brzo gasio vlazni vulkan medju njenim nogama. Gacice naravno nije imala. Vec je bila spremna i pohotna. Malo se stresla kada sam ubacio jezik i nastavila da radi. Poceo sam kruznim potezima da je vodim ka vrhuncu. Bila je vlazna, bila je napaljena, uvijala se oko moje glave i jezika koji je kruzio. Osecao sam da je blizu, samo sam ubzao a ona je pocela da svrsava. Nisam prestajao da kruzim jezikom sve dok nije pocela da mi gura glavu.

Brzo sam se izvukao ispod i dosao do nje. Jos je dolazila do daha a ja sam bio napaljen potpuno. Otkopcao sam kais i spustio pantalone, ona ga je brzo i halapljivo uzela u usta. Bas je to dobro radila. Uhvatio sam je za glavu i davao ritam. Nisam zeleo da se na tome zavrsi. Uhvatio sam je za kosu i povukao na gore. Morala je da ustane sa stolice a onda sam je naslonio na katedru. Znala je sta je ceka. Samo je podigla suknju. Isped mene je bio pogled na tu predivnu guzu i pukotinu koja se sjajila od sokova.  Samo sam prisao i zabio svoju krutu i napaljenu kitu odmah do kraja. Zastenjala je. Ostao sam nekoliko trenutaka zabijen da joj dam mogucnost da se privikne. Uhvatio sam je za bokove i krenuo da kresem. Bio je to ujednaceni ritam u pocetku. Izvlacio sam ga skoro do kraja pa nabijao dok ne oseti moja jaja na svojoj ribici. Pogled na moj kurac kako joj ulazi izmedju guzova otpozadi je bio fantastican. Poceo sam da ubrzavam i da je kresem sve jace. Bila je vlazna, bila je napaljena i ja isto. Osecao sam da je blizu. Uzdrzavao sam se koliko mogu da postigne jos jedan orgazam, da svrsi jos jednom na mom kurcu i uspela je. Dodatno se nabijala potpuno se oslonovsi na katedru. Ja sam bio skoro na kraju. Nisam cekao, odmah sam izasao iz nje, dosao sa prednje strane katedre i sjurio kitu direktno u njena otvorena usta, samo sam eksplodirao i poceo da joj punim usta spermom. Pogled na njeno telo je bio neverovatan, savijena preko katedre, kosa koja se malo razbarusila, guza koja se nazirala, svrsavao sam dugo.

Bilo je fenomenalno......

Kategorija:
Strejt erotske priče