Seksi streber

Srdjan je najpametnije stvorenje koje poznajem. Obrazovan, načitan, kulturan, sa savršenim manirima. Nešto je stariji od mene, 7-8 godina. Visok, vitak, u dobroj formi. Izgleda odlično, a na sve to pun je kao brod.


Oženjen je, ima dvoje dece. Međutim, i dalje je predmet obožavanja dama okolo.


Ali i pored svega nekako nesnađen i smotan. Pravi primer seksi štrebera.


Valjda se zato i ložim na njega. Obožavam da ga mučim, maltretiram, jer na sve pristaje, ne ume ništa da odbije. Pogotovo kad sam u seksi krpicama.


Trenutno sam u seksi uskom i kratkom teksas šorcu koji otkriva više od pola mog oblog dupeta i tankoj beloj majčici. Tamno našminkane usne i oči, sa velikim alkama na ušima. Naravno i u štiklama.


Vrištim na kurac. Apsolutno me treba jebati.


I hoće, ali ipak evo ga potpuno go, na kolenima. I kurac i jaja su mi van šorca kroz otkopčan šlic. Držim ga za kosu obema rukama dok mi obrađuje kurac. Zapravo, lažem, naizmenično ga tucam u usta i hranim jajima.


Bukvalno se davi od kurca i balavi, ali ne buni se.


Podižem ga i kažem mu da sedne na ivicu kreveta. Širim mu noge i ubacujem kurac u razrađenu guzu. Držim mu noge u vis i tucam ga jako, pazeći da ne iskrivim nogu na štiklama. Dok ga tucam, uzimam mu prste na nogama u usta. Opsednut sam njegovim stopalima i  Koliko god želeo da produžim, ne uspevam, ovo mi je tako seksi i punim mu guzu spermom. Sipam mlaz po mlaz.


Kad sam se malo umirio, vadim mu i dalje dignuti kurac iz dupeta. Spuštam šorc malo i ležem pored njega. Okrenut sam mu leđima i skroz pripijen uz njega.


Njegova tanka ali duga kurčina mi je u guzi, a prsti u ustima. Jebe me jako, ali kao da to nije dovoljno, okreće me tako da ležim na stomaku. Penje se na mene i zabija mi kurac i natrćenu guzu. Glava mi je među jastucima, jedva dišem, ali ga puštam da divlja na meni.


I dok se tako zabija u moju guzu, dignuti kurac mi se trlja o dušek i čaršaf. To mi izuzetno prija i orgazam nailazi brzo. Nailazi i njemu.


Počinjemo da svršavamo uz glasne udzahe oboje. Dok mi sipa spermu u guzu i po guzi, ja prskam između svog stomaka i dušeka.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče